Setul "Niobe" (256)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint un set realizat cu o asociere de Perle negre și mărgele din Hematit, set compus dintr-un colier la baza gâtului (ușor lărguț: 46cm), o brățară cu închizătoare și o pereche adecvată de cercei.
Perlele sunt mari (8-12mm) și au o culoare neagră cu irizații.
Vizitatoarelor magazinului meu le prezint câteva informații legate de acest tip de perle.
Perlele negre provin din Tahiti iar mărimea lor începe undeva de la 8-9 mm și atunci când vedeți niște perle superbe de Tahiti care au mărimea de 4-6mm trebuie să știți că sunt tratate artificial. Și perlele mari sunt mai nou tratate prin vopsire (procedee chinezești în general), prin iradiere (procedeu mult mai scump, practicat mai ales de Japonezi sau prin anodizare (un fel de electroliză) folosind elementul chimic Niobiu (Nb; nr. atomic 41, un metal moale de tranziție care înainte se numea Columbiu)
Perlele cu care am realizat acest set au fost tratate prin anodizare folosind acel element chimic Niobiu. El este responsabil de culoarea negricioasă si de irizațiile superbe care se văd la suprafața mărgelelor (vizibile mult mai intens la lumina soarelui) . Numele acestui element vine din mitologia greacă: Niobe, a fost fiica lui Tantalus și Dione...
Niobe, este interpretată adesea ca zeița a vegetației și pământului ale cărei descendenți sunt atinși de săgetile arzătoare ale soarelui. (de aici ideea de irizații ale perlelor când sunt atinse de razele soarelui...
(merită să citiți legenda, este superbă)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: Colier: 46 (+5)cm/ 54 grame
Bratara: 21 cm/ 12 grame
Cerceii: 5 cm/ 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023