Shungit (cod 1100)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint o noutate pe Breslo: bijuterii realizate cu Shungit.
Ce este Shungitul?
(Piatra vesnica; Piatra intunericului; Piatra tacerii; Piatra eternă; Diamantul sănățătii; Piatra fără sfârșit)
In 1996 trei cercetători primesc Premiul Nobel pentru chimie (Curl jr; Sir Kroto si R. Samalley) pentru o mare descoperire: fullerenele sau C60, o clasa de compuși de carbon care este considerată alături de carbonul amorf, grafit și diamant, o formă alortropică de Carbon. C60 vine de faptul fullerenele au 60 atomi de carbon asezați într-o structură care se aseamănă cu peticele de pe o minge de fotbal modernă. Radarele din aviatie sunt protejate de niste radoame imense care seamana cu asemenea cu modul in care sunt asezati atomii de carbon (un dom imens constituit din elemente precise ca ale unui figure de miere). Numele de fullerene vine de la un vestit architect american care a fost inventatorul domului geodezic (B. Fuller in 1985)
Shungitul, deși nu este un cristal, este singurul mineral care contin fullerene (forma de organizare a substantelor de o importanță vitală pentru viața noastră)
Fullerenele arata ca un poliedru cu 12 fețe sub formă de pentagon și 20 de fețe sub forma de hexagon. Shungitul este singurul mineral de pe Pamanat cu aceasta structura.
Shungitul a fost descoperit în satul Shunga (de unde îi vine numele) din Karelia/Rusia singurul loc unde se găsește pe Pământ, în jurul lacului Onega. (mi-a placut tare mult o descriere de exceptie: Shungitul cel dădător de viață se odihneste ascuns și neștiut de nimeni sub apele adormite ale lacului Onega)
Si acum, o ultimă informație: numit și Diamantul vieții (se crede ca a stat la baza apariției vieții pe Pământ) are o vechime de aproximativ 2,5 miliarde de ani !!! Proprietățile terapeutice ale shungitului se datorează exclusiv structurii unice a Shungitului: fullerenele, si au fost recunoscute încă din 1719, când s-a înființat de către Țarul Petru cel Mare (1682-1725), o stațiune de tratament numită atunci Apele marțiene (atunci nu se cunoșteau motivele care stăteau la baza miraculoaselor vindecări și nici denumirea de Shungit nu era cunoscută, dar, se credea că cele trei izvoare de acolo (Tri Ivana) erau izvoare care aveau legătura cu planeta Marte (de aici si denumirea de ape martiene). Dar, prima mențiune oficială despre puterea vindecătoare a Shungitului datează din timpul împaratesei ruse Maria Ivanova, pe la 1600 care s-a vindecvat de o boală grava beând apă amestecata cu Shungit.
Important de reținut este faptul ca Shungitul restabilește simultan echilibrul mineral și energetic al corpului, permițând astfel tratarea eficientă a diverselor boli.

Setul pe care vi-l prezint ca o noutate pe Breslo, este compus dintr-un colier pe lănțișor placat cu argint de care este conectat un pandantiv din Shungit și o pereche de cercei care au în compunerea lor piese de Shungit, prelucrate manual sub forma simbolică a triunghiului, datorită importanței lui în Geometria sacră: o singura dimensiune (linia) oferă o modalitate de două dimensiuni: planul si semnifică unirea contrariilor pentru a genera neutrul.
In particular, clientele care sunt curioase să afle mai multe lucruri despre Shungit, mă pot contacta în privat (istorii, legende, întâmplări adevărate etc)
De asemenea, pot executa la comandă piese sau seturi din Shungit, la înțelegere cu clienta.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice placate cu, Lantisor placat cu argint, Piese prelucrate manual din Sh, Torti e cercei Argint 925

Dimensiuni: Colier din lănțic: 43 cm / 10 grame
Pandantiv: 4x3x1 cm / 4 grame
Cercei: 7 cm / 7 grame (3,5+3,5 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023