Skin Filler-crema antirid,hidratanta,fermizanta,cu efect de lifting si lipofiling-BlueScent

60 LEI

Skin Filler este o crema cu o textura foarte usora si placuta,matasoasa,aproape fluida.Este hidratanta,antirid pe termen scurt si antiaging pe termen lung,fermizanta,cu efect de lifting si lipofilling.Se absoarbe rapid,fara sa incarce tenul, lasand pielea hidratata si catifelata .Este indicata pentru varsta 30+.
Este potrivita oricarui tip de ten,poate fi o excelenta baza da machiaj. Contine active hidratante,antirid,cu efect de lifting si lipofiling,antioxidanti ,vitamine si nutrienti esentiali pileii.
Ingrediente:apa florala de tei,melisa si trandafir,extract de acmella,ulei de jojoba,squalane,emulsifianti naturali, niacinamida,activ dermo-filler,acid hialuronic oligo,acih hialuronic cu molecula mare si medie,aquaporine(peptide hidratante ,polizaharide naturale(L-fucoza, D-galactoza, acid galacturonic),acid ferulic,complex activ hidratare intensa, ,conservant aprobat Ecocert pentru cosmetice bio,parfumant natural.
Etractul de acmella (Acmella Oleracea),adaugat in compozitie in proportie foarte mare, este un activ tensor antiaging si actioneaza prin stimularea functiilor biomecanice ale fibroblastelor,ajuta la reorganizarea structurii dermului si netezeste vizibil suprafata pielii,reduce rugozitatea,mecanismul de baza fiind tensionarea din interior.
Uleiul de jojoba are o compoziție asemănătoare sebumului uman și astfel, o compatibilitate deosebită cu pielea. Pătrunde cu ușurință în piele și nu lasă peliculă grasă fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Protejează împotriva deshidratării, este emolient, întărește bariera hidrolipidică a pielii. Este adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de piele,ten gras, mixt, normal sau uscat,sensibil,fragil,,menținere suplețea și elasticitatea pielii,atenueaza ridurile si intarzie imbatanirea cutanata.
Obtinut din masline, squalanul vegetal este unul din principalii compusi ai filmului hidrolopidic care protejeaza pielea de agresiunile externeEste un emolient de exceptie, patrunde foarte bine in piele,transportand adanc in straturile profunde ale epidermei ingredientele active, reda supletea si moliciunea pielii lasand o tusa matasoasa si catifelata.Este protector, formeaza un film fin la suprafata pielii si ajuta la mentinerea unei hidratari optime.Are o excelenta afinitate cu pielea datorita asemanarii cu lipidele naturale ale pielii.
Apa de tei emoliaza ,ilumineaza si da stralucire tenului tern,obosit.
Acidul hialuronic este adaugat in 3 variante,cu molecula mare,HMW,molecula mica,LMW si varianta oligo,cu molcecula extrem de mica,de 10 kDa,fiecare tip de avand roluri usor diferite in infrijirea pielii Insa in esenta acidul hialuronic este umectant extrem de eficient, cu eliberare lentă, conferă hidratare de lungă durată,protejeaza impotriva deshidratarii,imbunatateste aspectul pielii uscate,formeaza un film protector si tensor,reduce rugozitatea si imbunatateste aspectul pielii conferindu-i un aspect ferm,neted si catifelat,,ajuta procesele de regenerare a pielii deteriorate,utilizat pe termen lung face pielea mai elastica si mai tonifiata, diminuează aspectul liniilor și a ridurilor fine, ajuta in proliferarea, reconstrucția și repararea țesutului cutanat dupa erupții, iritații, leziuni sau arsuri solare, ajută la combaterea radicalilor liberi și întărește apărarea împotriva radiațiilor UV,fortifică funcția barierei naturale de protecție a pielii
Peptidele hidratante 3D sau aquaporinele sunt formate din microparticule bistratificate ce polarizeaza absorbtia apei rezultatul fiind o hidratare intensa si de lunga durata.Aceste structuri permit patrunderea activelor in profunzime si hidrateaza pielea in 3 dimensiuni:profunda,la nivel de celula,intermediara,in derm si la suprafata.
Complexul activ dermo-filler compus din ornithine, phospholipide, glycolipide,vizeaza reducerea semnelor îmbătrânirii structurale și densificarea pielii,este conceput pentru a imita rezultatele tratamentelor de lipofilling și lifting,printr-o metoda neinvaziva. Țesutul adipos subcutanat este responsabil pentru aspectul plin al feței. Odată cu vârsta, stratul de grăsime scade progresiv, ducând la apariția pliurilor nasolabiale profunde, a pielii ce atârnă în zona maxilarului inferior și a adânciturilor sub ochi.
Dermo-filler este capabil să crească volumul țesutului gras pentru un efect asemănător lipofillingului.
Este indict in lipoatrofia legate de vârstă,sporeste depozitarea lipidelor,umple liniile nazolabiale,amelioreaza vizibil aspectul adanciturilor de sub ochi,ridica sprancenele si zona pometilor,diminueaza aspectul ridurilor si liniilor de expresie,imbunatateste aspectul geneal al fetei.
Acidul ferulic,obtinut din radacina plantei de Ferula Ferula communis,este un antioxidant forte,neutralizează acțiunea radicalilor liberi,este fotoprotector, protejează pielea de daunele factorilor externi
Are actiune anti-aging, combate formarea ridurilor,sporește fermitatea pielii,inhibă ușor producția melaninei, luminează pielea,favorizează buna funcționare a membranelor celulare
Polizaharidele naturale obtinute prin biotehnologie au un efect calmant si linistitor asupra pileii, confera hidratare pe termn lung si ofera un profil sensorial superior la aplicarea cremei pe piele.Stimuleaza formarea sirtuinelor,enzime ce se gasesc in epiderma numite si,, proteine de longevitate˝datorita rolului lor foarte important in mentinerea tineretii pileii. Stimularea lor ajută celulele să se repare și să se protejeze de stresul oxidativ, pentru a menține celulele mai tinere.

Este ambalata in recipient de 55 ml,cu pompita dozatoare pentru o aplicare igienica si usoara.
Se pasteraza in loc racoros,de preferinta in frigider.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 55 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024