Sodalite REZERVAT (463)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In multe scrieri Sodalitul apare (chiar daca si sub alte nume) ca fiind o piatra apartinand sferelor vibrationale inalte, care se manifesta mai mult in zona subtiulului, ezotericului si chiar in zona misticismului.
Nu degeaba egiptenii o asociau cu Zeita Cerului si Pamantului (Nuth), ocrotitoarea vietii pe Pamant (ca mama Geea)
Grecii o asociau cu zeita Hera (regina tuturor zeitelor de pe Minuerl;e Olimp, fiind sursa de oinspiratie si protectie pentru sotii indragostiti.
Romanii vedeau in Sodalit inteligenta, frumusetea si pasiunea zeitei Venus.
Mai mult decat atat, Sodalitul simboliza pe Sophia, Zeita intelepciunii.

Piatra sofisticata pana la urma deoarece i se recunosc niste calitati care, daca ar fi adevarate, am privi-o cu alti ochi aceasta piatra albastra din gama Feldspatilor, cu intarsii de Calcit Alb:
"Intăreste Logica, Mintea (prin echilibrarea planului emoțional), Inteligența, Claritatea, Percepțiile
Se spune despre Sodalit că poate fi cel mai de seamă ghid spiritual care dezvoltă celelalte simțuri (nu acestea din corpul fizic) clarvederea, clarauzul etc...
Inchei cu un citat superb, folosit intr-un curs american de cristale (Simmons; Ahsian & Melody)
"Sodalitul este o piatră extraordinară care unește logica cu intuiția, încurajând spiritualitatea și gândirea profundă. Este extrem de eficient ca ghid asupra călătoriilor interioare prin meditație, munca de vis sau călătorie șamanică și poate oferi acces la legile sacre ale universului. Prin prezentarea calmă a ideilor, a perspectivelor asupra sinelui sau a imaginilor simbolice din subconștient, Sodalitul stimulează gândirea și permite sentimentelor subtile să pătrundă în centrul ființei cuiva. Promovează înțelegerea pe mai multe niveluri și permite să spună adevărul și să știe adevărul.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lapis Lazuli 4mm, Sodalit Lacrima 3 buc 18x13x, Sodalit 10mm, Sodalit 18x13x5mm, Sodalit 8 6 mm

Dimensiuni: Colier: 46-48 cm/ 38n grame
Cercei: 4 cm/ 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023