Sticla optica (095)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Margelele cu care am realizat acest set sunt din Franta, avand o calitate deosebita si niste efecte cromatice care ne duce cu gandul la blanda Luna. De altfel, acest tip de sticla optica vrea sa imite sclipirile Lunii radiate de feldspatul "Piatra Lunii". In unele locuri, aceasta sticla e denumita chiar "Piatra Lunii" iar cel mai frecvent o gasiti sub denumirea de Opalit. (deoarece poate reda si irizatiile Opalulul nobil)
Dar, de departe, aceasta sticla nu se poate confunda nici cu Feldspatul "Piatra Lunii" nici magnificul Opal. Ce face natura, omul nu poate... oricata investitie tehnologica ar face.
Lasand la o parte aceste aspecte, intodeauna niste bijuterii realizate cu sticla optica de foarte buna calitate, acestea vor fi admirate si vor avea cautare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii argintate, Cristale Diamant Swarovski, Opalit 10x10x10, Snur matase alba

Dimensiuni: Colier: 46-48/ 50 grame
Cercei: 3 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023