Thulite (cod 246)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Este un set realizat dintr-o piatra ornamentala de colectie.
Varietate de Zoisist de fapt, Thulit-ul a fost descoperit de Gustav Ekeberg (chimist si meralog suedez) in anul 1820 iar numele dat acestei pietre are lergatura cu mistica (si mitica) insula norvegiana Thule, datata oficial de greci in jurul anilor 330 i.Hr.
Thule, in antichitate a fost considerata granita cu lumea Nordica iar inainte de a i se spune Thulite, piatra se numea si "Rosalina", de la culoarea ei patata cu roz datorita continutului ridicat de Mangan Un alt nume dat acestei interesante pietre este de "Maniogan Zoisit". Norvegia este lider modial uin extractia de Thulit, cu toate se mai gaseste in Austria si in SUA (cantitati mai mici) Petele albe din pietre sunt portiuni de Calcit.
Este o piatra cu niste particularitati optice mai rare: functie de culoare, poate fi "Dicroica" sai "Tricroica"

"Artizanii și artiștii care își folosesc mâinile pentru a se exprima pot folosi Thulite pentru a-și spori abilitățile și talentele. Datorită culorii sale, este în mod natural legată de chakra inimii - Anahata, în timp ce nuanțele mai întunecate corespund chakrei rădăcinii - Muladhara . Ca o piatră a chakrei inimii - Anahata , Thulite poartă un mesaj important - că puterea adevărată poate fi, în același timp, vulnerabilă și expusă."

:
"Thulite este o mare piatră de vindecare. Curăță rănile emoționale și mintale din trecut, în special abandonarea, neglijarea și hărțuirea sexuală. Thulite este, de asemenea, considerat a fi capabil să ajute cu stima de sine scăzută, în cazurile de ura de sine, de auto-vătămare și neglijență. Mesajul lui Thulite este că ar trebui să învățăm cum să avem grijă de noi înșine și de oamenii pe care îi iubim. Reglează tulburările de alimentație, atât în exces, cât și în alimentație."

In particular, clienta care va comanda acest set va primi importante informatii legate de puterea subtila a acestei pietre.

Setul nu este definitivat. Se va finaliza doar dupa o discutie cu potentiala clienta, deoarece trebuie "croit" exact pe masura clientei. (si cerceii se vor executa tot dupa cerintele clientei)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Cristal de stamca nugget, Snur multifir rosu, Thulite

Dimensiuni: Colier: minim 43 cm //acum, cca 55 grame
Cercei: pe comanda dedicata

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023