Turmalina NINA (cod 1119)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iată un cristal special: Turmalina!
Cristal care dovedește științific influența cristalerlor asupra mediului și mai ales efectul cristalelor asupra corpului omenesc.
Prin absorbția luminii se încalzește si produce energie (are sarcină electrică proprie).
Mai mult, are capacitatea de a polariza energia electrică.
Proprietăți ca Piezolectricitatea, Piroelectricitatea apar atât cand cristalul se încălzește cât și atunci când se răceștese sau când apar presiuni, torsionari sau detensionari pe axa cristalului (absoarbe energie si cedeaza energie.)
Putând produce sarcini electrice, creează un câmp de atracție în jurul său iar pentru faptul ca Turmalina poartă in sinea ei sarcini electrice PERMANENT, a primit si denumirea de "Magnet cristalin".
Clienta care va comanda acest set, va primii detaliat și informațiile privitoare la uimitoarele sale proprietăți tamaduitoare.
In cazul de față, am realizat un set cu cristale naturale din Turmalină Neagră (Brazilia)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice auxiliare p, Rondele de Turmalina, Snur multifir de matase neagra, Tortite dfin Argint 925

Dimensiuni: Colier: 42 cm / 37 grame
Cercei: 4 cm / 3 grame (1,5+1,5 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023