Tutti Frutti (cod 1147)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Copii fiind, abia așteptam să stăm în jurul focului toată noaptea, deoarece în timp ce bunica întoarcea în caldarea imensă un amestec bogat de fructe să facă marmeladă, ne și spunea cele mai grozave povețti și povestiri, de nici acum nu știu cum trecea acea noapte magică, rămasa în mintea mea de copil, până acum.
Toate fructele toate se puneau în căldare: mere, pere, caise, piersici, prune, mai ales prune de toate felurile. Nu era magiun deoarece acela se făcea numai de prune și magiunul se facea alta data, cu alta ocazie. Acesteia i se spunea marmeladă sau toate fructele.
Vremea a trecut și tare târziu am înțeles povestea bunicii Toate fructele. Nu se referea la marmelada în sine obținută dintr-un amestec bogat și diversificat de fructe De fapt povestea ei (despre cât de bine se înțeleg fructele între ele încât -oricum le-am amesteca și în orice proporții le-am pune, tot marmeladă bună dădeau) era o strălucită lecție de educație deoarece la sfârșit morala era simplă:
Așa și voi, copii, fete sau băieți, bogați sau săraci, trebuie să vă înțelegeti între voi,
așa cum se înteleg toate fructele între ele în acest cazan.
Azi, termenul este nuanțat sub denumirea Tutti frutti și înseamnă tendința spre acceptare, înțelegere, colaborare, indiferent de rasă, orientări sexuale, religie. Inseamnă toleranta, suportabilitate reciprocă, într-o comunitate.

Setul Tutti frutti prezentat acum, este realizat cu mărgele obținute din materiale minerale: pietre prețioase (Acvamarin), semiprețioase (Jad, Turqoază, Ametist), ornamentale: (Jasp, Agate), sintetice (cristale Swarovski) dar si cu materiale organice (Perle si Corali), toate amestecate cromatic pentru a da un aspect diversificat și armonios, respectând principiile descrise mai sus, motiv pentru care am și denumit acest set (facut in colaborare cu clienta care l-a comandat): Tutti Frutti

Setul este compus pe trei niveluri, fiecarui nivel revenindu-I câte un șirag de o anumită lungime și cu o anumită asociere de pietre și accesorii metalice.
(simbolizând fiecare cele trei etape ale vieții noastre trecătoare: Tinerețea, Maturitatea și Bătrânețea)

Primul colier (simplu, fara pandantiv) are 45 cm si 39 grame. (are inchizatoare si nu este reglabil)
Al doilea colier (are un pandantiv mic cu un caboshon de Turcoaz natural si cristale Swarovski tip Diamant sintetic) are o lungime de 55-57 cm si 45 grame
Al treilea colier (are un pandantiv mare de 6x5cm cu simbolul spiralei fara sfarsit) si doi conectori importanti din puct de vedere simbolistic: nodul fara sfarsit (viata perpetuua). Are o lungime de 90-93 cm si 93 grame (tip arcan)
Cercei; au 7 cm si 9 grame (4,5+4,5 grame) si sunt de tip atarnatori.
Setul este expus in magazin ca exemplificare, pentru clientele interesate de acest tip de design, in vederea unei executii la comanda. Pretul este orientativ dar se stabileste impreuna cu clienta, functie de pretentiile ei.
Acest set este rezervat si nu poate fi comandat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Materialele sunt trecute in de

Dimensiuni: Dimensiunile sunt trecute in descriere

Disponibilitate: la comanda (peste 2 saptamani)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023