Un set în "Mi major" (410)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


În colecția "Voci de Primăvară" vă prezint acum un set rezultat în urma unei colaborări de excepție dintre client și designer, realizat cu Agate Galbene, Howlit și Cristale de Stâncă.
Eu sper că distinsa clientă care l-a comandat, (și m-a călăuzit) să îl poarte cu drag -și mai ales cu folos iar eu după colaborarea cu domnia sa, să pun un mai mare accent pe relația dintre pietre, suflet și muzică. Așa cum a apărut Muzica Sferelor de ce nu am putea emite și o altă perspectivă: Muzica Cristalelor
Așdar, consider această lucrare o noutate: Un set în Mi Major
Howlitul, deșii puțin apreciat față de alte pietre ormanentale (sau semiprețioase), are certe calități energetice subtile, fiind totuși o piatră frumoasă din gama celor albe, chiar dacă puțină lume știe că ne poate ajuta să ne păstrăm autocontrolul, inducând în același timp pacea și calmul, conservând însă energiile nostre pure și infinite.
Howlitul a fost prezentat în lumea academică abia în anul 1868 de catre Henry How, care găsise depozite din acest mineral în Nova Scoția.(de aici îi și vine numele)
Se spune despre Howlit că ridica spiritul la nivelul munților înzăpeziți unde natura și spiritul sunt unite într-o pătura albă a purității iar atunci când depunem o muncă intelectuală de concentrare, el ține în echilibru atât planului mental cât și celui spiritual.
Textura sa moale ne atrage atenția că uneori lucrurile făcute cu blândețe și gingășie pot duce la rezultate mult mai bune. Închei, prin a spune că Howlitul este piatra care sustine calitatea spirituală, deschisă ideilor și gandurilor nobile, înălțătoare.
Agatul galben, pe lângă multe (chiar foarte multe) calități subtile din sfera energeticii viului, are darul de conserva energia vitală și de a o direcționa spre puterea de concentrare, spre voința aducatoare de beneficii dar mai ales spre logică și memorie.
Chiar dacă este o piatră a luminii, bucuriei, a fericirii sponrtane, a entuziasmului primăvăratic, este totuși o piatră spirituală cu înalte vibrații în zona intelectuală.
Agatele galbene excelează în susținerea gândurilor pozitive și a persoanelor energice, cu putere de muncă (pe care o practică cu adorare) mai ales că Agatul galben este recunoscut ca fiind un adevarat ghid înălțător și motivațional, neuitând o clipă că Agatul galben este caracteristic sufletului spiritual deoarece vizual, este sub vibrația Marelui Curent Subtil Colorat Galben. (aura sfinților din icoane este galben-aurie)
Cuarțul clar (Cristal de Stâncă) aduce claritate, lumină, reflecție și AMPLIFICARE. (este cristalul cel mai puternic amplificator, potențator), purifică sufletul conducându-l spre perfecțiune spre Lumină.. De altfel japonezii îl considerau piatra perfecțiunii și îl asimilau cu respirația dragonului alb (simbolul generozității și bunăvoinței)
In acest set, Cristalul de stâncă separă grupurile de mărgele din Howlite și Agate galbene având rolul de amplificator energetic al proprietăților subtile ale celor doua pietre.
Vizitatoarelor magazinului, atât eu cât și distinsa clientă, le dedicăm frumosul concert în Mi major, Primăvara a lui Antonio Lucio Vivaldi (1678-1741) , tonalitate care corespunde vibrational și setului tocmai prezentat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Argint 925, Agate galbene 8 si 6mm, Howlite 8 si 6mm, Quartz 4mm, Snur matase galbena

Dimensiuni: Colier, greutate: 44 grame
Șiragul 1: 46 cm
Șiragul 2: 48 cm
Brățara: 18,5cm/9 grame
Cerceii: 7 cm/ 4,5+4,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023