Unakit Rez. NINA (cod 1270)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Prospectorii de minerale din muntii Unaka ( Caroliona de Nord) au gasit la un moment dat un fel de Jasp care nu era tocmai asemanator celorlalte jaspuri. Pana la urma, analizand compozitia acestei pietre, specialistii ajung la concluzia ca este o piatra de sine statatoare si este mai degraba un granit modificat, compus din Jasp rosu, Feldspat, Epidot si Cuart, din care cauza i-au pus numele Unakite (dupa numele muntelui unde l-au descoperit)
Cu toate ca nu este o piatra sclipitoare si nici pretioasa (nu este nici macar semipretioasa deoarece intra in categoria pietrelor ornamentale) are totusi un aer plin de mister datorita unui exemplu in care Mama Natura ne da o lectie de coabitare: atatea elemente diverse cresc impreuna si fiecare nu stirbeste din valoarea celeilalte ci dimpotriva, o completeaza, o infrumusetreaza, o innobileaza! Astfel, Jaspul rosu, cu Epidotul verde si Feldspatul roz dau o nota aparte acestei interesante pietre.
Elemente de Jasp rosu și Epidote verde se amestecă frumos în Unakite întruchipand relații puternice si armonioase. Energiile sale roz și verzi echilibrează aspectele inimii, ridică fluxurile energetice ale spiritului atunci când sunt scazute și ajută la eliberarea emoțiilor adânci în mod lent și blând. Promovează răbdarea și persistența eliminand treptat obiceiurile proaste, gândurile și modelele care le perpetuează.
Este o piatră foarte importantă mai ales pentru persoanele care și-au pierdut orice speranță, persoanele care au pierdut ceva sau pe cineva drag, persoanelor rătăcite în durere și/sau retrase în singurătate.
Pe scurt, Unakite Jasper reunește energia abundentă, protectoare a tot ce este verde cu pasiunea moale si iubirea neconditionata radiata de culoarea roz, într-una dintre cele mai vindecătoare cristale ale inimii și minții.Rezonează cu frecvența iubirii, compasiunii și bunătății și este o piatră dedicată echilibrării corpului emoțional.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice placate cu, Margele sculptate in Unakit, Margele sferice de 5mm din Una, Snur multifir textil verde

Dimensiuni: Colier de lungime medieȘ 65 cm / 98 grame
CerceiiȘ 5 cm / 5 grame (2,5+2,5 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023