Unguent cu gălbenele - 100% natural.

14 LEI

Binecunoscutul și atât de binefăcătorul unguent cu gălbenele este acum prezent aici și, cum e normal, conține doar ingrediente naturale: ulei de gălbenele (macerat la rece în ulei extravirgin de măsline, rețetă proprie), unt de cacao, ceară de albine, vit.E, ulei esențial de tea tree (doar un strop, cât să-i accentueze proprietățile antiseptice).
Gălbenelele sunt des folosite pentru îngrijirea pielii datorită acțiunii lor cicatrizantă, antiinflamatoare, bactericidă, antiseptică, emolientă, nutritivă.
Untul de cacao este un excelent emolient, pătrunde ușor în piele, menține hidratarea în straturile profunde ale epidermei, este foarte bogat în antioxidanți care previn îmbătrânirea pielii, ajută la vindecarea pielii uscate și ameliorează vergeturile.
Ceara de albine este des utilizată pentru a trata diverse răni și eczeme, având rol antiseptic dar și de protecție împotriva deshidratării tegumentului.
Acest unguent poate fi util la cicatrizarea uniformă a pielii, în tratarea rănilor mici, a înțepăturilor de insecte, a arsurilor, a degerăturilor, a micozelor interdigitale și a călcâielor crăpate, mâinilor uscate. De asemenea este adjuvant în tratamentul varicelor, hemoroizilor, arsurilor solare. Va grăbi cicatrizarea și vindecarea pielii. Poate înlocui cu succes crema de mâini, balsamul de buze, poate fi folosit în zona inghinală dupa epilat sau pentru protejarea bebelușilor împotriva eritemului fesier.
Mod de utilizare: o cantitate suficientă se aplică pe zona afectată și se masează până la absorbția totală.
Nu conține conservanți sau coloranți artificiali, culoarea se datorează exclusiv ingredientelor. O cutiuță conține 20 gr. de produs.
Este 100% natural, este făcut în casă, este Pur și Simplu!
Imaginea este cu titlu de prezentare.
Înainte de a plasa o comandă, te rog, citește "politica magazinului".

O mămică utilizatoare a unguentului a insistat să menționez aici că unguentul are efect eficient pentru calmarea pielii după ciupiturile de insecte (țânțari și albine) așa că vă invit să vă feriți de înțepături; dar dacă nu aveți încotro... sunt aici! :)

Am simțit nevoia să exemplific modelul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele contin date despre ingredientele conținute, data manufacturării și greutatea produsului. Ultima fotografie ilustreaza aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Francesca Blaga, Pur si Simplu natural, Unguent natural cu gălbenele, ceara bio de albine, ulei de galbenele, ulei esential de tea tree, unguent de galbenele, unt de cacao, vitamina E

Dimensiuni: 20 g

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024