Unt anticelulitic - 100% natural!

32,40 LEI

NOU!!! De acum untul anticelulitic va contine si ulei esential de grapefruit rosu care, pe langa mirosul delicios (aici, in combinatie cu scortisoara si cafeaua e sublim :)), are si rol decongestionant, fiind recomandat in cazuri de celulita si retentie de apa.

Untul de corp anticelulitic este usor de aplicat, hidratant, cu o textura non-grasa si ingrediente care au efect emolient si anticelulitic. Punctul forte este combinarea uleiului de cafea cu u.e. de scortisoara si de grapefruit. Toate trei au proprietati vasodilatatoare, crescand fluxul sangvin al zonei unde sunt aplicate. Aplicata pe piele, cafeina este cunoscuta ca "agent de ardere al grasimilor" stimuland lipoliza, reduce volumul apei si al grasimilor din celule.
Aplicare: pe zona vizata se maseaza ferm o cantitate suficienta din produs pana ce este complet absorbita. Este normal sa simti caldura si usoare furnicaturi datorate stimularii circulatiei periferice.
Atentie! Nu recomand produsul doamnelor insarcinate sau care alapteaza. Nu folositi produsul daca aveti alergie la vreun ingredient; inainte de utilizare faceti testul de alergie aplicand untul pe o portiune mica de piele, daca dupa 24 de ore totul e OK atunci puteti sa-l folositi. Orice produs anticelulitic trebuie ajutat de o dieta echilibrata, sport, masaj local si consumul celor 2 litri de apa zilnic.
Ingrediente: unt de shea (crud, certificat organic), unt de cacao, unt de avocado, ulei de cafea, ulei de samburi de struguri, ulei esential de scortisoara si de grapefruit rosu, vit.E, amidon.
Ambalat in recipiente sterile, cu 100 ml. de produs, valabil 4 luni de la data manufacturarii.
Nu contine coloranti, conservanti sau parfum artificial, culoarea si mirosul se datoreaza exclusiv ingredientelor. Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda citeste "politica magazinului".

Am simtit nevoia sa exemplific modelul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele contin date despre ingredientele continute, data manufacturarii si greutatea. Ultima fotografie ilustreaza aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024