Vishuddha (cod 1052)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Sinteza*:
"Localizare - Al cincilea centru de forţă numit Vishuddha are ca zonă de proiecţie la nivelul corpului fizic zona gâtului.
Reprezintă - conştiinţa pură, creativitatea.
Reprezentare simbolică - este sălaşul sunetului, al viselor, simbolul purităţii.
La nivel psihic - guvernează exprimarea, inspiraţia în vorbire, elocvenţa, sesizarea modelelor arhetipale, trezirea intuiţiei. Acest centru subtil este foarte strâns legat de sentimentul de acceptare, de receptivitate superioară, de protecţie subtilă.
La nivel fizic - controlează activitatea corzilor vocale, a sistemului auditiv, a faringelui şi a esofagului, precum şi măduva osoasă. Glandele corespondente sunt tiroida şi paratiroida. Acest centru de forţă este legat de procesul complex de hrănire.
Reacţii specifice în cazul perturbării energetice - activarea dizarmonioasă a glandelor corespondente duce la declanşarea spasmofiliei. Se consideră totuşi că factorii emoţionali contribuie într-o mare măsură la declanşarea acestei boli. Aceştia se traduc simptomatic prin crize de insomnie, anxietate şi accese de depresie.
Elementul subtil cu care ne pune în rezonanţă - energiile subtile ale eterului
Simţ - auzul / Organul: Urechea"
*Yoga Esoteric


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice Silver fill, Acvamarin, Agate albastre, Pentru pandantiv Celestina, Snur multifir de matase bleu, Zamac placat cu argint

Dimensiuni: Colier: 46 cm / 22 grame
Pandantiv complex: 3 cm / 10 grame
Cerceii: 5 cm / 2 grame (1+1 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023