Zoisit cu Eudialyt (202)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Fiind prezent Cromul și Vanadiul în compoziția Zoisitului (care este un silicat de Calciu din grupa Epidotului) aceste doua elemente, pe lânga Siliciu și Calciu, dau o notă energetică aparte acestei pietre semiprețioase înregistrată relativ recent în marea clasificare a mineralelor: din anul 1967.
Eudialytul este de asemenea un silicat (mai complex), care conține și el Calciu dar în plus, beneficiază și de proprietățile subtile ale altor câteva elemente chimice mai rare: itriu, zirconiu, ceriu plus incluziuni de Fier, Mangan și Sodiu.
Eudialytului i se mai spune și "Piatra cordon" deoarece i se atribuie capacitatea de a crea conexiuni cu energiile iubirii necondiționate și capacitatea de a asigura protecție tot așa cum mama, asigură fătului protecție-prin cordonul ombilical, adică îi masigură toate cele necasare existenței și dezvoltării fătului în perioada cât este gravidă.
Am studiat și cercetat mult asocierea dintre Zoisit și Eudialyt iar concluzia mea este că aceste două pietre (cristale) nu numai că se potrivesc energetic (chiar și cromatic) extraordinar dar se și potențează reciproc, ceea ce face -în opinia mea, că acest set prezentat acum, să fie mai degrabă un ansamblu eneregetic de mare protecție decat o simplă bijuterie handmade.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Alama, Eudialyt 35x22x8mm, Snur matase verde, Zoisit de 8 si 6mm

Dimensiuni: Colier: 46+4 cm / 60 grame
Pandantiv: 38x24x12mm / 11 grame
Cerceii: 5 cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023