Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"

  • Live
    Live

    Mi-e milă, cocoană, zău aşa! Ar trebui să dau anunţ că schimb un borcănel din ăla cu adeziv pe nişte tortiţe de cercei argintii, de exemplu. Sau că-l dau de pomană, numai să nu se aleagă praful de dânsul.
    Îmi vine să jelesc bocind în hohote de plâns, privind ce minuni bagă fetele astea cu furnituri în magazinele lor!!!!!! Că mie-mi plânge portofelul de gol şi prăpădit ce e, cu datoriile lui(haha, ale noastre, desigur!) cu tot!!!! Uite...m-aş mulţumi(:D) cu 500 de lei! Aş merge la Bucureşti şi i-aş investi în materiale. Pentru mine şi pentru...pus la vânzare. Mă, aci ningea, mai devreme, da' nu cu bani, fu...ra-i-aş mama mă-sii!:))

    Blăniţo, matale eşti Gabrielă, parcă? Întreb, că nu voiesc a mă face de-a dreptul de râs şi nu vă ştiu io pe voi dupE numele voastre reale şi...mai sunteţi şi multe, măi, călare pe creierul meu amnezic! Aşeeea! Scoteam la imprimantă hârtie cu produsele comandate, perforam foile şi le puneam într.un dosar. Apoi...cum făceam o pereche de cercei, luam un caiet studenţesc, notam că am folosit 2 mărgele d-alea, 4 d-alelalte, 4 ace, 5 brice şi...tot aşa, notam preţul fiecărei chestii în parte(bântuind prin foile din dosar), apoi calculam cost materiale şi gândeam preţ de vânzare. La un moment dat, m-am lăsat de treaba asta cu notatul, căci mă trezeam că îmi ia mai mult să caut mărgelele prin foile cu preţuri, decât să fac cerceii sau brăţara.:)) Şi, uite-aşa, povestind de începuturile mele în jucatul cu mărgele(că io nu am cum să spun că mărgelesc!), mi-a venit apă-n gură de pofta de a fuma o ţigară. Da-mi trece, ştiu io, că nu-i dară prima dată!:)

    28.03.2011, 01:15:41
  • MADeea
    MADeea

    Nu ma pricep la povestit dar o sa incerc sa fiu cat de cat coerenta :) si probabil o sa fac multe paranteze pentru ca mereu imi misuna prin cap mai multe idei decat pot exprima :">

    www.breslo.ro/Product/Bratara-Sunny-day---Concurs-ASTA-SUNT-EU_333655

    Putini stiu asta despre mine (mai ales ca nu se vede deloc in magazinul meu de pe breslo) dar prima dragoste au fost margelutele de nisip... Aveam vreo 3 ani cand una din surorile mele mi-a adus o broscuta testoasa tridimensionala facuta din margele, am ramas fascinata si curioasa: "Oare cum stau margelele asa cuminti in forma de broscuta mai ales ca inauntru e goala?" si eram convinsa ca nu o sa dezleg misterul niciodata :( Apoi cativa ani mai tarziu aceeasi sora a gasit o carte in Ungaria plina cu modele de animalute din margele si mi-a adus-o, si pentru ca fara materie prima nu prea aveam cum sa o folosesc mi-a cumparat si muuuulte margelute mici in toate culorile posibile. Am inceput sa fac brelocuri cu animalute si bratari (modele simple) pentru toata familia, apoi am trecut la colegii de clasa (ei erau si mai fascinati decat mine pentru ca nu le venea sa creada ca intr-adevar le faceam eu).

    In liceu nu am mai avut la fel de mult timp sa ma ocup de margelute dar de handmade tot nu m-am lasat si am inceput sa fac invitatii pentru evenimentele ce aveau loc in scoala. Ma invatase mama cand eram mica cum sa ard o foaie alba in asa fel incat sa para invechita si m-am gandit eu intr-o iarna sa fac invitatiile sa para vechi... Totul frumos pana aici :)) dar nu m-am gandit ca peste 100 de invitatii arse vor lasa o amintire in casa cateva saptamani bune (parca si acum simt mirosul care se impregnase in perdele).

    Si am ajuns si la studentie... In anul 2 imi povestea un prieten cu mult entuziasm de un material pe care il descoperise - Fimo, pe moment nu mi s-a parut atat de interesant dar cateva luni mai tarziu vroiam sa fac cuiva un cadou mai special. Pentru ca nu gaseam nimic potrivit m-am gandit sa fac eu unul si mi-am adus aminte de materialul mult laudat. Am cautat pe google, am gasit si furnizor, m-am apucat de lucru si spre multumirea mea cadoul (un breloc cu un pinguin din Fimo) a fost foarte apreciat si toti prietenii mei au vrut apoi brelocuri cu animalute. Tot prietenii au fost cei care m-au incurajat sa ma apuc sa vand aceste brelocuri si uite asa la inceputul anului 2009 mi-am facut cont pe breslo.

    De atunci am incercat multe tehnici si materiale dar in ultimul timp m-am intors la prima mea dragoste: margelutele de nisip carora le-am adus niste prieteni de joaca putin mai mari, si anume cristalele de sticla.
    Na ca am scris romane :)) sper ca nu v-am plictisit prea tare ;;)

    28.03.2011, 01:16:44
  • Live
    Live

    Ia du-te, madam, la culcare, c-ai luat-o...langa!:)) 2012? N-avem din astea...astă-seară!:D :)) Trecem...dacă suntem pregătiţi. Prin '95 am avut un vis pe care n-am să-l uit(hehe, sper!:D) vreodată. A fost singura dată când m-am trezit ca-n filme: cu sărit în fund. În vis îmi apărea clar ideea de Apocalipsă(ca "sfârşit", nu ca "revelaţie", că de fapt revelaţie înseamnă), precum şi ideea că am să trec de. Nu povestesc tot visul decât dacă e "la cererea expresă a publicului". Zic numai finalul. În vis, eram cu amicul meu de atunci. Am terminat visul pe când amândoi, mână-n mână, am intrat în "zidul de ceaţă" înaintat către noi, spunând "Indiferent ce va fi, suntem împreună!". Mă rog...ar fi multe de spus. Bănuiesc că Gemenii, alături sigur de tot de Vărsători şi, desigur, şi de alte zodii mai "cu capu'", au o înclinaţie către "buhuhu-uri". Care înclinaţie nu este spre interesul lor din...această viaţă, mereu. Din pricina unor idei şi experienţe prin care am trecut şi despre care povestesc, destul de des am fost privită ca fiind "săraca de ea...atât de tânără şi...".:D

    28.03.2011, 01:22:40
  • MADeea
    MADeea

    Si ce am scris mai sus sunt doar franturi din poveste... Ce mi-ar placea sa ne adunam intr-o ceainarie simpatica plina de arome delicioase, fursecuri si povesti "Asta sunt eu"...
    Opriti-ma ca altfel va scriu vrute si nevrute toata noaptea :))

    28.03.2011, 01:24:43
  • Live
    Live

    Mad, e tare, tare frumoasă brăţara! Şi...nu cred că ai cum plictisi! Povesteşti frumos, clar, coerent(hmmm...oare ce cauţi aici, cu atâtea calităţi?:D :)), plus că...presupun că ai văzut că mai sunt câteva "individe" pe aici care vin cu romane-fluviu(emoticon cu roşu-n obraji şi emoticon cu îngeraş).
    Mi-am imaginat un colier la baza gâtului, alături de brăţară, formând amândouă un set. Hmmm...frumos!!!!!:)

    28.03.2011, 01:27:42
  • Live
    Live

    Eeeee, mai şi dormim, zic! A, mă rog...e deja 1:30.:D :))
    Da, poate că nu sună rău ce zici tu, Mad, cu ceainăria! Da' nu încă. Genul ăsta de comunicare îşi are farmecul lui. E, dacă threadul ăsta continuă aşa cum a început, cred că ne vom foarte dori să ne vedem cu adevărat, ca să ne dăm seama dacă "nebunia" afişată aci e reală.:))

    Am să merg la somn, acum, dar vin dimineaţă să-mi beau cafeaua aici. Şi...poate oi reuşi să "vin" şi cu geanta aia.:)
    Somn uşor!

    28.03.2011, 01:32:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Cristinaaaa...noi doua trebuim incuiate undeva si aruncata cheia!!!!!!!Ca altfel.nu stiu zau,unde ajungem...desi mai departe de apocalipsa,cimitire si ceata (cerebrala sau meteorologica,depinde),chiar n-avem unde....

    MADeea,bun venit in clubul celor carora le misuna prea multe idei prin cap si,prin urmare,se bat turcii la gura lor ca sa spuna multe si repede:))De plictisit,nici o sansa....Tu vezi ce-i aici?????
    Iar bratara chiar e plina de stralucire,verva si frumos!!!!

    28.03.2011, 01:33:51
  • kiti
    kiti

    Deea, superba bratara si te rog sa ma crezi ca de felul meu sunt cam zgarcita cu laudele dar efectiv am ramas cu ochii lipiti de monitor.Felicitari.

    28.03.2011, 01:36:09
  • MADeea
    MADeea

    Multumesc frumos :"> acum incerc sa-mi sterg zambetul tamp de pe fata, stiti voi, ceva de genul ":D" (mereu apare cand un produs facut de mine e apreciat), nu de alta dar daca intra cineva in camera iar o sa mi se spuna ca rad singura de nebuna... se pare ca fac asta des ;))

    28.03.2011, 01:37:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    MADeea,nu citisem inca partea cu ceainaria...daaaaa....ar fi senzational....cu conditia sa facem ca-n parlament,liste de vorbitori si timp alocat,fiindca,la cat suntem de vorbarete unele dintre noi,nu mai mancam,nu mai dormim,stam si povestim....Mai povesteste,ca o faci frumos!!!

    28.03.2011, 01:38:16
  • MADeea
    MADeea

    Oooff nu pot sa ma abtin... Inainte postam comentarii pe forum cand avea cineva nevoie de ajutor si cunosteam macar o parte din solutie, dar de cand invitatia la acest concurs se pare ca am descoperit o noua pasiune :)) si zambetul tamp in loc sa dispara se face tooot mai mare :) Si iar trec la altceva: si eu imi beau cafeaua tot pe breslo :)

    28.03.2011, 01:41:16
  • Live
    Live

    Tot zic că dă norocul peste noi şi nimereşte p-aci un psihiatru sau măcar un psiholog, că văd că se îngroaşă şi rândurile, şi gluma! Practic...e groasă!:))
    Şi eu am, acum, un zâmbet tâmp pe mutra-mi. Pe de o parte, pt că am rămas râzând la cele scrise aici. Pe de altă parte, pt că nici măcar zâmbetul, la mine, nu poate fi inteligent. Când mă uit, însă, la ceas, încep să mă tem că soţu-mi scump şi drag( de care încă nu am divorţat:D) îmi va şterge acel zâmbet. Somn? SOOOMN!!!!!! Hmmm...nu vine! Dacă strig "MACROOOOU!!!!", o veni somnul?:))

    28.03.2011, 01:41:52
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Mai,fetelor,sa le gasim si sotilor o ocupatie...normala,ca sa nu mai ridice capetele din 5 in 5 minute si sa intrebe"Tot acolo esti???" sau "Ce-ai femeie la 2 noaptea de razi ca smintita zgaindu-te la monitor?"......

    Incearca "STIUCA!" STIU CA nu suntem cu toate celea acas,STIU CA maine am o groaza de treaba,dar...staaau aici...
    Ce am zis eu,Deea de microbi si virusi???Vezi ca prinde???

    28.03.2011, 01:48:49
  • MADeea
    MADeea

    Mi-am mai adus aminte ceva... Anul trecut am pornit intr-un fel de tur al Romaniei (zic "un fel de" pentru ca in doua saptamani n-am vazut nici 1% din locurile pe care vreau sa le vizitez) si am trecut prin Vatra Dornei dar am stat doar cateva ore si de atunci tot visez ca vara asta o sa ma intorc sa stau mai mult :) (v-am spus ca fac multe paranteze si sar de la una la alta ;))) Aaa... da, si inca ceva: mereu imi amintesc ca n-am scris ceva exact dupa ce apas tasta "Salveaza"

    28.03.2011, 01:52:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    E frumos vara la noi,intr-adevar!!!Nu sunt multe locuri de vizitat,dar se pot face multe:umblat pe coclauri,drumetii,excursii....Sincer,mi-ar fi greu sa traiesc in alta parte!

    28.03.2011, 01:58:37
  • MADeea
    MADeea

    Si n-am uitat nici de premii :"> Le voi posta saptamana viitoare (desi daca ma uit mai bine la ceas trebuie sa zic saptamana asta).

    28.03.2011, 02:00:47
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Da,a inceput saptamana si inca de vreo doua ore:)))))
    Ai timp,Deea,nu te grabi,important e ca o sa le postezi!

    28.03.2011, 02:04:36
  • Xandrastyle
    Xandrastyle

    Buna dimineata, doamnelor.
    Sunteti tare haioase. De-asta ziceam ca prefer sa ascult si sa citesc decat sa spun sau sa scriu eu ceva! Imi plac povestile de viata si de calatorie, poate pentru ca am avut o viata suficient de anosta incat sa nu merite sa strice cineva cerneala, povestind-o. In ce priveste povestirea care ar trebui sa insoteasca lucrarea cu care as vrea sa particip la concurs, spusa pe scurt ar fi cam asta: simt ca traiesc cu adevarat atunci cand am in fata materialele de lucru(margelute si-alte alea).
    Cred ca finalul anului 2009, inceputul anului 2010 a fost bantuit de epidemia de margelit pentru ca si pe mine tot atunci m-a prins. Chiar daca toata viata mi-a placut sa migalesc, abia in urma cu un an (a trecut deja un an!) am dat cu ochii de minunatiile ce ieseau din maini pricepute. Am incercat sa lucrez cu mai multe materiale, dar, parca mai mereu ma intorc la margelutele de nisip. Cam asta ar fi de spus despre propria-mi persoana. Astept in continuare povestile dumneavoastra care-mi aduc zambetul pe buze si, apropo de asta, cred ca fiecare dintre noi care are cate un sot in dotare, a fost "surprinsa" de acesta razand de una singura in fata monitorului.

    28.03.2011, 11:24:19
  • forHOPE
    forHOPE

    Jewels, Live, carla69, va multumesc pentru minunatele cuvinte :-*
    Asa sunt eu: uneori nu pot face nimic dar si cand imi vine inspiratia...vine gramada, de-a berbeleacul si nu stiu ce sa fac mai repede ca sa nu uit ideile :-p

    Foarte frumoase toate produsele :D Bravo fetele!!!

    28.03.2011, 11:26:47
  • Live
    Live

    Nu-mi dau seama la ce oră vă beţi voi cafeaua.:D Bine...unii oameni mai ARE şi servicu! Alţii...n-are, da' ăştia alţii n-are nici aparat foto, offf!:(( Am pozat geanta, dar nu am reuşit să prind în vreo poză exact verdele care este. Din această pricină, nu se poate observa că geanta e chiar frumoasă. Offf, sper că mama va reuşi să găsească un centru care să poată repara aparatul foto! Dacă reuşeşte, voi reface pozele.

    Azi-noapte, după ce am închis computerul şi m-am băgat în pat, am realizat că nu i-am răspuns lui Bijoux. Draga mea, când mă mai apucă pe mine nişte nemulţumiri crâncene legate de viaţa mea(io am recunoscut că e bine că nu m-a prins vreun psihiatru!:D), unul dintre aspectele care mă ajută să mă potolesc este conştientizarea faptului că-s un om foarte norocos. Printre altele, pentru că am o casă, nu mică, pe care o pot amenaja cam cum vreau eu(pe lângă faptul că al meu soţ mă lasă să pun io "zuzu-mumu"-adică decoraţiuni-după cum am chef, noi doi ne şi potrivim în ale aranjării casei). Apoi, este o casă bună(a fost ridicată în 2002-2003 şi încă mai avem multişor de amenajat, dar culmea e că toţi cei care au magazine vor bani pt diversele materiale de construcţie şi finisaje. Pe undeva, nu e rău că nu prea avem bani, deoarece încă mai avem mult la ce visa şi reuşim să ne bucurăm pt fiecare etajeră încropită dintr-o bucată de PAL recuperată din fosta mobilă a vecinului.:D :)) Da, a avea un colţ al tău, pe care să ţi-l poţi amenaja după sufletul tău, este o dorinţă pe care merită să o ai! Şi...să nu exişti numai tu în acel colţ...:)

    28.03.2011, 11:28:21
  • Live
    Live

    Na, uite geanta! Mă oftic de mor că nu am cum să-i fac o poză cum trebuie, căci...chiar e frumoasă!:((
    www.breslo.ro/Product/n-geanta-astasunt-eu-REZERVAT-CONCURS_333868

    28.03.2011, 11:48:24
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Buna,fetele!Eu sunt in picioare de la 6...da' n-am intrat,ca sa nu stric cheful de lucru al multora...ca,daca incepem cu povestile,nimeni nu mai lucreaza...cel putin asa mi s-a spus...:)))

    Xandra,welcome,ma bucur ca te vad din nou pe aici!!!!Traind in Romania nu se poate sa fi avut o viata anosta....simplul fapt ca supravietuim aici e un lucru ce merita povestit (ca de trait il traim volens-nolens)...Cred ca in 2009 si 2010 au bantuit aprig virusurile margelitului...si sunt atat de rezistente,ca fac victime continuu:)))

    Diana,sa ai o saptamana perfecta si sa auzim numai de bine!

    "Neata,geamano!!!!Nu stiu cata lume isi aminteste de un film difuzat cu ceva ani in urma,soap-opera bineinteles,din ala cu 'jde mii de episoade...."Sunset Beach"...n-am nimic cu telenovelele,nici cu cei care le admira si urmaresc,dar pe mine ma apuca pandaliile numai cand aud de ele...asta-s eu si n-am ce face...ei,filmul asta american,m-a prins cand a inceput (ca pe urma m-a pierdut...definitiv)...personajul principal,un actor dragut,se numea Ben si,pe parcursul sutelor de episoade,a aparut si un geaman malefic,pe nume Derek!!!!Eh,pornind de la cele doua personaje,de cate ori mi se schimba dispozitia,spun ca "A aparut Derek!...asta apropo de cele scrise de tine,Cristina,la prezentarea gentii!
    Mi-a placut la nebunie cum ai prezentat-o si cum te-ai prezentat,imi place enorm si cum arata,(las' ca-i faci tu si poze perfecte,ca e timp)....
    Cafea nu beau,decat rareori,dar,ceaiul mi-l beau la calculator...azi am facut-o pe la 6,30...


    Spor la creat frumuseti tuturor!!!!

    28.03.2011, 12:29:46
  • Live
    Live

    Pup Geamăna şi fug să pun la poştă o camee care va porni către Câmpulung Moldovenesc, unde va încălzi sufletul unei profesoare!:)

    28.03.2011, 12:44:35
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ajunge la 36 de km de mine:))))

    28.03.2011, 12:58:18
  • mssdelilah
    mssdelilah

    www.breslo.ro/Product/Cercei-delicate-touch-perle-rosii-participa-la-concursul-httpwwwbresloroForumCONCURSASTA-SUNT-EUtopic3929_334046

    Cercelusii cu care particip eu.. si ii las pe ei sa vorbeasca despre mine, doar mi-s capricorn :))

    28.03.2011, 15:09:42
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Felicitari,delilah,sunt superbi!!!Si striga din toate puterile:"mssdelilah"!!!!!Da,asta esti tu!!!!Frumusete,originalitate,eleganta suprema!!!!Si,bun venit primului capricorn declarat...or mai fi,sigur,doar ca nu stim....Am experienta cu capricornii:)),socrul meu e capricorn:are o rabdare monumentala,e strangator,foc de paie-repede se enerveaza si repede ii trece-,cochet-chiar si la cei 82 de ani ai lui-....

    28.03.2011, 16:05:15
  • MADeea
    MADeea

    @ Live: chiar daca pozele nu sunt pe placul tau ideea cu atasarea unei poze cu adevarata culoare este geniala :) in felul asta inchidem ochii si ne facem noi propriile poze in cap cu minunata gentuta ;))

    @ Jewelswithlove: cafeaua am baut-o rasfoind breslo, dar acum pentru forum cred ca o sa apelez la un ceai fierbinte si aromat (cineva mi-a facut pofta... nu zic cine ;))) si daca mai beau cafea ideile o sa alerge prea repede prin cap si sa vezi atunci paranteze multe :))

    @mssdelilah: foarte frumosi cerceii, stiam eu ca din sarma se pot face bijuterii frumoase. Am incercat si eu lucrul cu sarma dar fiind perfectionista m-am gandit ca mai bine las asta pe mana celor mai priceputi ca mine :)

    28.03.2011, 16:15:38
  • Live
    Live

    E, Jewel, special m-am concentrat, când m-am gândit unde vreau să locuiască onor clientul pt camee!:P

    Mss, foarte, foarte frumoşi cerceii!!! :)
    Capricorn? Am un soţ d-ăsta prin casă, dar femeile-s altfel. Sper!:D

    Mad, trebuie să fac cumva! Şi îmi pare chiar foarte rău că pozele nu-s ok, pt că geanta chiar e interesantă, poate tocmai combinaţiei de culori. Combinaţie...visată cu ochii-nchişi, vorba ta...:(

    28.03.2011, 16:30:53
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Cand imi erau copiii mici,aveam un ritual in fiecare seara:se asezau in brate la mine si le povesteam cate si mai cate,in special istorisiri adevarate...Cum tatal meu si bunicul lor a murit cand aveam 7 ani si copiii mei il stiau doar din poze,ma intrebau despre el de f multe ori!!!Le spuneam ce mai tin si eu minte,si,intr-o seara,am spus la un moment dat:"Parca-l vad pe bunicu' ....." la care,fata mea,s-a ridicat si si-a lipit ochii de ai mei si a spus:"Mami,inchide ochii,ii inchid si eu,ca sa-l vad si eu pe bunicu'!"Atat de tare m-au impresionat vorbele ei,ca si acum,dupa vreo 15 ani de atunci,aceasta amintire e la fel de vie!!!

    Asta e starnita din cuibul ei de vorbele voastre cu pozele facute cu ochii inchisi,de ochii mintii...

    Ei,Cristina,se stie ca,prin concentrare,se pot face adevarate minuni!Ia concentreaza-te,mataluta,bine de tot,poate iesim din criza......

    28.03.2011, 17:11:12
  • lucashop
    lucashop

    Am reusit si eu sa fac un set de primavara,sper sa va placa...

    www.breslo.ro/Product/SPRING-Concurs-ASTA-SUNT-EU_334293

    28.03.2011, 19:03:40
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Vai,Ligia,parca auzeam pasarelele din colierul tau cantand,asa e de jucaus,zglobiu si plin de energie!!!!Parca te astepti,din moment in moment,ca pasarile sa-si ia zborul,florile sa se deschida mai tare.....Fffff frumos!!!!!!

    Si ce ma bucura si mai mult,e faptul ca voi chiar faceti ceva ce va reprezinta,nu comercial,nu ceea ce cere piata sau moda!Nu pot decat sa ma emotionez si sa zic:"Jos palaria!"

    28.03.2011, 19:24:24
  • lucashop
    lucashop

    ooo,mersi mult de aprecieri,va pup pe toate...

    28.03.2011, 19:41:30
  • Live
    Live

    Vă salut în fugă! Fuga către serial.:D
    Am tocmai recomandat site-ul Breslo doamnei din Câmpulung, despre care făceam vorbire mai devreme. Doamna cu pricina-o drăguţă de profesoară-se poate să recomande site-ul elevelor dumneaei, eleve de liceu.

    Să nu uit!!! Foarte cald şi senin şi înflorit colierul, Ligia! Sper să poată chema primăvara...planetară, o primăvară la toate nivelurile, adică şi în cel spiritual!:)

    Pup! Poate reuşesc să revin mai încolo.

    28.03.2011, 22:22:35
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Si eu sunt cuminte...lucrez.....ca mai trebuie si asta......:))))))

    28.03.2011, 22:30:28
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Si eu lucrez de zor si va citesc chiar daca nu ciripesc nimic , apropo de colierul cu pasarele, foarte frumos de altfel!


    Si imi place si masca Dianei si gentuta (cred ca arata super in realitate!) si bratara insorita si cerceii delicati!! Si nu in ultimul rand premiile!

    Va pup si spor la lucru!

    28.03.2011, 22:51:47
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Pup,Andra,spor la creat!!!!Si...multumesc!!!!

    28.03.2011, 23:05:44
  • blanitza
    blanitza

    Fetele, sunteţi hărnicuţe ca nişte albinuţe, îmi place tare, numai Cristina fuge la seriale, apropo, la ce serial te uiţi, zi şi mieeee?????
    Tare mi-aş dori să închei o brăţară, care şade-n relaxare pe măsuţa mea, da' şcoala m-a rupt în două azi, am o navetă cumplită!!! Anyway, salut pe toată lumea, Bijoux, Ligia - frumuşel foc setul, Mad - mai vino seara pe la noi, şi pe cine-o mai apărea, mai veniţi p-aci, că mi-e dor de ceva poveşti! Pân-atunci vă spun un banc aflat azi in cancelarie : cică era odată o tovarăşă şi-un tovarăş, cred că vă amintiţi aceste personaje, şi mergând ei într-o vizită de lucru mai pe la ţară, în livadă, nu'ş cum se-ntâmplă, şi-i pică-n cap tovarăşei un măr! Mamă, mamă, ce situaţie, ce necaz, ce observaţii pipărate, la care gazda - to'aşu preşedinte de coperativă se scuză disperat, spunându-i : "Vă rog, vă implor, etc, etc, etc, da' ştiţi, ce putem face, nu se pune nimeni cu legea gravitaţiei, dacă-i lege, e lege!
    Buuuuun, şi-acuma discuţie de seară :
    - Auzi, măi Leano, da' tu mai ştii când am dat io legea asta a gravitaţiei????
    La aşa intrebare, aşa raspuns, cu aplomb şi cu bâzdâc :
    - Uite ce e, pe mine să nu mă-ntrebi de legile tale, ca io-s om de ştiinţă!!!!!!
    Bineînţeles, bancul ni l-a spus în cancelarie un domn profesor de fizică!!!

    28.03.2011, 23:24:30
  • Live
    Live

    N-am spor la lucru. Sunt multe zile de când nu am spor. Cred că din cauză că nu am materiale noi. Sau poate că nu d-asta...

    Am să bat câmpii un pic mai rău, în seara asta. Am prins un colţ de emisiune "Răi da' buni". N-am putut sta prea mult. Invitat-Oreste. Discuţie-despre...this is the end... Da, sunt un pic speriată şi îndurerată! Am ajuns să cred că Pământul are nevoie de un pic de energie curată, care nu poate fi pornită decât din suflete care simt curat. Simţirea curată nu poate veni decât din inimi care simt Iubirea. Pe scurt: cred că e bine să începem ca, măcar o dată pe zi, să trimit gânduri bune şi rugă către Cer pentru sănătatea planetei şi a Universului, ale căror reprezentări la scară mică suntem şi noi, oamenii. Gândul şi rugîciunea unui singur om pot face minuni. Gândurile şi rugăciunile mai multor oameni... Da, Jewel, legat şi de ceea ce spuneai tu mai devreme! Mintea noastră plăsmuieşte, mintea noastră face lucrurile să apară.

    28.03.2011, 23:25:29
  • Live
    Live

    "Narcisa sălbatică", doamnă dragă! Pe Antena 1, de luni până joi, la ora 22(pot spune şi "orele 22", că aşa e trendy:D). Dar e către a se termina de tot. Cred. Că Dumnezeu ştie cât au de gând să-l mai lungească.:))
    Da' ce navetă ai de făcut?

    28.03.2011, 23:28:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Gabi,obosita-obosita,dar te tii de bancuri:))Asa e bine!!!Las' ca termini tu si bratara,si alte zeci de bratari,ca doar esti harnicuta ca o albina!!Doar putina odihna iti trebuie ,ca sa iti incarci bateriile!!!

    Cristina,am mai auzit pe unii spunand ca e bun serialul asta,eu ,una,n-am vazut nici macar un episod...am mai spus ca am oroare de filmele zeama-lunga....
    Iar in privinta emisiunii vazute si a sentimentelor starnite in tine de ceea ce ai auzit,ce putem spune????Omul a creat toata tehnologia posibila,omul distruge planeta;sa speram si sa ne rugam sa nu fie asa cum pare ca o sa fie:(

    29.03.2011, 00:43:17
  • blanitza
    blanitza

    Frumos, frumos, doamnele şi novela, cred că am văzut şi eu ceva romanţios cu o floare(şi 2 grădinari), da' parca era "Orhideea sălbatică", sau ceva pe-acolo, cam pictural/pictorial el, dar frumuşel!!!
    Am o belea de navetă de m-ajută să-mi ţin o talie de viespe, mamă, mamă - merg pe jos cam 5-6 km zilnic, de-am facut şi bătături, şi de mă intreabă careva de pantofi cu toc, intreb ce-i aia??? Predau la un grup şcolar situat foarte aproape de plantaţia de napi a Ploieştiului, iau şi-un autobuz preţ de vreo 20 de minute, ce mai, una peste alta sunt cal călăreşte vreun ceas jumate, poate şi mai bine. Cam asta-i, poate m-o ajuta bunul Dumnezeu să prind vreun transfer sau măcar vreo detaşare. Cam asta-i cu scârbiciul, după cum spune o colegă de catedră.

    29.03.2011, 01:30:20
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Buna-dimineata,tuturor!Sa aveti o zi minunata!
    Maxima zilei:
    "Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom întelege, pâna la urma ca totul este de neînteles." (Maurice Maeterlink)

    29.03.2011, 09:06:57
  • cinderellabijou
    cinderellabijou

    Multumesc pentru invitatia primita si sper sa reusesc sa creez ceva frumos pentru acest concurs.:-)
    O zi frumoasa tuturor!!

    29.03.2011, 09:44:02
  • Live
    Live

    Bună dimineaţa să fie! Eu deja am fost până la mama. Mi-a comandat pe Breslo nişte cercei.:D :)) A vrut să-mi facă o surpriză, că altfel...putea să-i ia direct din cutia în care-i ţin.

    A, e o zeamă foarte lungă serialul meu, dar...am să-l văd până la capăt, dacă tot l-am prins de la început. Înainte de ăsta, am urmărit "Fetele marinarului". Nu acţiunea mă prinsese, ci personajele. Şerban Ionescu şi Magda Catone sunt actori care fac toţi banii.:))

    Nu ştiu dacă strict tehnologia ne duce la pieire. Cred că "ajută" foarte mult toate simţămintele noastre mocirloase. Ură, invidie, trufie, dispreţ... Şi cred că rugăciuni adunate la un loc sunt capabile şi să...cârpească stratul de ozon.
    Dacă atunci când m-o judeca Domnul, are să considere că nu merit Iadul, iar Raiul ar putea însemna un loc pe care mi-l pot alege eu, mi-aş alege casa mea. Viaţă veşnică alături de familia şi de animăluţele mele, cu croşetat, cu mărgelit, cu plimbări... Da, bine, păstrez şi computerul conectat la internet, ca să intru aci, să vorbesc cu voi!:D :P :)) A, recomand citirea cărţii "1984", scrisă de stimatul domn Orwell!

    Au, urâtă navetă, Gabi! Ok, pentru siluetă cred că e mană cerească, dar altfel... Mai adaugi şi statul în picioare la ore(la cei mici, cel puţin, nu prea ai când să stai "pe coadă", iar asta, alături de deja proasta mea circulaţie-nu mă refer la traficul rutier:D-a dus la nişte vase de sânge sparte şi la nişte dureri de picioare). Vezi poate prinzi ceva mai acătări! Cred că deja s-au afişat listele cu posturi(nu am intrat pe edu să văd, deocamdată, deoarece se încarcă oribil de greu site-ul ăla). Ştiu că depunerea dosarelor pt transfer este între 7 şi 21 aprilie.

    29.03.2011, 11:51:40
  • anamanole
    anamanole

    buna ziua tuturor!
    onorez invitatia de a participa la concurs : www.breslo.ro/Product/TRANDAFIRI-LA-URECHI---REZERVAT-CONCURS-ASTA-SUNT-EU_334891
    daca voi avea timp sa mai lucrez ceva pentru concurs, promit sa va povestesc si despre primele mele "ciocniri" cu handmade-ul, care , de altfel, se tot intampla cam de cand ma stiu.
    o zi minunata va urez! a dat cu subsemnatul o "capricoarna".

    29.03.2011, 12:36:18
  • MADeea
    MADeea

    Am venit si eu ;)) de vreo 2 ore trag de cafea... s-a si racit saraca pentru ca eu am ramas cu ochii tintiti pe monitor :p Dupa ce reusesc sa o termin ma intorc la mesteritul premiilor :) dar nu las sa-mi scape nici o postare :) V-am zis eu ca am o noua pasiune :))

    29.03.2011, 12:54:11
  • Live
    Live

    Apăi...uelcam, măi Capricornule!:)
    Îmi plac de mor cerceii matale, combinaţia de culori fiind de senzaţie(şi cică la modă, dat fiind faptul că se poartă acest albastru, care se cheamă el cumva...cum am uitat)! Ca să nu mai spun cât îi admir pe cei care ştiu ce să facă, atunci când au în mâini o "cârpă", o foarfecă, un ac şi o aţă. Io-s "varză" complet, la acest capitol.

    Nu te lăsa prinsă-n dependenţă, Mad! Hihihi, io vorbeam!:D :))

    Gabi, uitam! "Orhideea sălbatică" e film cu Mickey Rourke şi Jacqueline Bisset. Un film încărcat de sexualitate, dar ciudat, deosebit... Mă rog, interesant, una peste alta!

    29.03.2011, 13:06:53
  • MADeea
    MADeea

    V-am zis ca sunt uituca :">

    @ lucashop: superb setul (mai ales ca am o pasiune pentru bijuteriile de culoarea bronzului), nici nu-mi vine sa mai inchid fereastra de teama ca o sa zboare pasarelele spre un client fericit :)

    @ anamanole: foarte delicati si frumosi trandafirii (alta combinatie care imi place muuult: turcoaz si bronz)

    Parca v-ati aliat impotriva mea (mai degraba impotriva portofelului meu). Mda, sunt o pofticioasa ;)) le-as cumpara pe toate...

    29.03.2011, 13:09:06
  • dulinszky.vanda
    dulinszky.vanda

    Multumesc....de"invitatie" la concurs!Mi se pare f dragut..si sper..sa apuc sa fac ceva.,,,,,special....pt acest concurs si care s ma reprezinte!
    O zi frumoasa va doresc.....

    29.03.2011, 13:15:47
  • Live
    Live

    Cum era să ajungă Geamăna mea până la sfârşitul mesajului Anei?:D :)) Hai că ţip io ca lumea, ca să auzi că E CAPRICOOOORN!!!!! :P

    29.03.2011, 13:16:23