Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"

  • Live
    Live

    M-am îndrăgostit de ceasul acela al tău, Vanda!:) Bine ai venit!

    PS: Cred că am început să am talentul de a "mă băga în seamă" mereu. Scuze, Jewel!:)

    29.03.2011, 13:19:06
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ce de-a lume noua!!!!SUPER!!!!!!Netul meu face de dimineata niste figuri de primadona refuzata,de-mi vine sa rod la router.....Of,am facut si cateva boacane din cauza asta......

    Am vazut TRANDAFIRI!TRANDAFIRI!!!!!!Bun venit ana,tie si trandafirilor tai minunati!!!Iti spune asta o alta obsedata de trandafiri:)))In viziunea mea,creai pt concurs trandafiri,doar ca erau deschisi si in alte culori!!!!Deci,am nimerit-o...in mare....Sunt superbi!!!Inca o capricoarna contabilizata:))

    Deea,ce-ti spuneam eu la inceput...ca forumeala da dependenta????Te-ai lamurit,sper.....

    Vanda,bun venit,sunt convinsa ca o sa faci ceva ff frumos!

    Am auzit Cristina,am auzit:))E CAPRICOARNA!!!!Am reparat:)))))
    Si,baga-te in seama cat de mult,sa nu te prind ca te scuzi pt asta ca ma supar!!!!!Aici sa-mi fii!!!!!Sper ca intr-un final sa reusesc sa conectez iar netul si sa pot posta mesajele...De fapt,eu il conectez,dar el e timid...vine mai greu....
    Neh,Cristina,nu zodia e de vina ca nu am citit pana la capat mesajul Anei (am si sters acel com scris de mine,daca te intrebai ce s-a intamplat cu el:))) ci prapastiosul net....

    29.03.2011, 13:32:42
  • MADeea
    MADeea

    @ Live: na ca ma bag si eu in seama (repede se prinde dependenta de mine) :)) macar daca aberez pe aici... Raspunde cineva ;)

    29.03.2011, 13:41:17
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Deea,spune mai sus punctG ca e posibil sa am USB in apofiza si de aceea raspund destul de prompt la mesaje....explicatia e cat se poate de simpla:))lucrez la birou,langa calculator si,din cand in cand,cam la 10 secunde:))) dau reload....asa si acum....Si,ca si Cristinei,iti spun si tie:baga-te in seama cat de mult,fii aici,raspunde,glumeste,raspunde serios,fii tu insati!!!!!!!
    Deci,ce mai spui??:))))

    29.03.2011, 13:45:59
  • MADeea
    MADeea

    Eu stau cu netbook-ul in brate si ma joc cu ale mele margelute si cristale, da' ma joc cu folos :) lucrez la premii... si dau si eu refresh din 5 in 5 minute sa vad cine ce a mai scris, daca mai sparge cineva gheata cu un produs nou...

    29.03.2011, 13:53:58
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Vezi???Compatimim la fel.....refreshuim la fel....grea boala:))))))
    Cristina,ce faci,ti-ai luat jucariile si-ai plecat????

    29.03.2011, 14:04:55
  • Live
    Live

    Da, mă, bine...fiţi voi harnice şi lăudaţi-vă! :P Io n-am făcut nimic, nimicuţa, nada, nothing! O vacă! Nici lapte nu dau...:D Am prestat la un set croşetat, zgărdiţă cu brăţară. Aş mai avea aşa: de cusut decorurile pe baze, de pus capete de panglică, de pus zale şi încuietori, de pozat şi de postat. Da, da, la concursache, pentru că fiindcă IESTE asemănător mie sau io, asemănătoare lui, setului. Practic, cea mai mare şi mai nesuferită parte ar fi fost făcută. Cu toate astea...nu are cine să mă scoale şi pe mine de pe scaunul ăsta şi să mă trimită 1 m mai la dreapta, pe fotoliu, la lucru. Ufff!!!!

    Na, bine, mă bag în...mă bag în...mă bag în seamă! Cu Mad cu tot! Două...băgate.:))

    PS: La subiectul cu multiplicarea produselor scrie o Claudia88. Cam...ciudat scrie dumneaei.

    29.03.2011, 14:06:45
  • MADeea
    MADeea

    Apropo de claudia88... Mai are rost sa o zic pe aia cu gradina mare?

    29.03.2011, 14:19:26
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ce laudat????Ca,deh,nu-i bine,atunci cand ai de numarat,sa scrii,sau,ma rog...invers...cand scrii sa numeri...prin urmare,am cam stricat ce-am harnicit pana acum:( De unde se vede ca PC-ul dauneaza grav atentiei:)))

    29.03.2011, 14:21:43
  • blanitza
    blanitza

    Scumpa Cristina, esti nu harnica, ci foarte harnica, ia incerca sa aduci tu langa tine, respectiv langa vorbarici ceea ce lucrezi, si fii ca Napoleaon, care facea trei lucruri odata(gandea, dicta si se plimba in perimetru)!!! Parca-n Orhideea... nu juca Mickey R(care era un frumusel la tinerete), cred ca era un cumatru mai pocit, sofer el, ducea doamnele la preumblare cu masina!
    Au aparut frumuseti - cercelusii-trandafir, intr-o culoare de vis - blue, bravoo Ana, sa mai faci, ma prezint si eu cat de curand cu ceva de primavara - rozul florilor de cires!

    29.03.2011, 14:30:38
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    WOW!Abia astept!Deja ma gandesc la festivalul florilor de cires de la chinezi,festivalul florilor de prun de la japonezi....Flori,flori,adorabile flori!!!!Cat de saraci am fi daca nu le-am avea,nu le-am putea mirosi,vedea si admira!!!!

    29.03.2011, 14:56:33
  • blanitza
    blanitza

    Draga mea Silvia, gand la gand cu bucurie, iata colierul meu in culoarea florilor de cires, ma grabesc sa-l inscriu pentru ca vreau sa tin primavara pe loc, sa nu plece!!!
    Spring Blossom Quartz Necklace www.breslo.ro/Product/Spring-Blossom-Quartz-Necklace---Concurs-Breslo_335048

    29.03.2011, 15:03:37
  • Live
    Live

    Ia d-aci, Gabi! http://www.cinemarx.ro/filme/Wild-Orchid-Orhideea-Salbatica-7501.html Acu'...oi fi văzut tu vreo altă orhidee...:)

    Nu, nu pot lucra aici, la computer, pt că nu aş face altceva decât să dau refresh! Mă duc pe fotoliu! Şi nu mă ridic de acolo, până nu termin setul, decât dacă am nevoie de vreun material!!! Gata, mă duc, plec, dispar!

    29.03.2011, 15:15:26
  • Live
    Live

    E, revin, că am uitat să scriu că-i tare frumos colierul Gabrielei şi că, alături de al Ligiei, poate că vor convinge primăvara să chiar vină.
    Gata, acu' chiar că am plecat!!!!

    29.03.2011, 15:16:39
  • carla69
    carla69

    Mama dar ce mai lucrati si eu n-am facut inca nimic...

    29.03.2011, 15:53:45
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Gabi,exact ce spuneam!!!!Festivalul florilor de cires...dar neaose,curat romanesti!!!!
    Nu cred ca este cineva (in afara persoanelor care urasc rozul) care sa nu si-l doreasca!!!!!Pandantivul rupe inimi,clar!

    Mda...precis te poti abtine,Cristina,sa nu vii la calculator...tot asa zic si eu....dar,macar la 20-30 de minute si tot mai vin.....

    Carla,nu te impacienta,este timp suficient!!!!Si,in plus,fii fara grija ca nu lucram doar la hobby-ul nostru (ce bine ar fi,daca ar fi!!!),cu toatele avem extrasarcini mai mult sau mai putin complicate,dar sigur mancatoare de timp....Sunt convinsa ca o sa reusesti!!!!

    YLEN (pieseornamentale),a aparut,in sfarsit,si mesajul tau!!!De ieri tot urmaresc,ca nu cumva sa fi aparut si eu sa nu-ti fi raspuns!!!!
    Bine ai venit in concursurile de pe forum!!!Si,ma bucur ca o sa participi cu mai multe produse!In privinta postarii pozelor in magazin,sunt convinsa ca o sa te descurci,dar,daca ai nevoie de vreo lamurire,aici sigur o sa fie cineva care sa te ajute!!!!
    Iar avatarul m-a cucerit...nu de alta,dar mare iubitoare de matze si de animale in general cum ma aflu,nu se putea sa nu-l remarc!!!!!!

    Sa mai spun o data,pentru cei care posteaza pt prima data un mesaj pe forum:nu va speriati,nu dispare!:)Mesajul trebuie aprobat de admini si poate dura chiar si 24 de ore!Dar,apare,sigur!!!!!


    Revin si cu rugamintea ca cei care participa pt prima data la un concurs forumist,sa specifice acest lucru,pt a putea fi luat in calcul la urma,pt premiul debutantilor!!!Multumesc!

    29.03.2011, 16:34:52
  • Live
    Live

    Am reuşit să termin, da' am nişte nervi în legătură cu camera telefonului, cu norii şi cu lipsa mea de pricepere! Na, aci e setul: www.breslo.ro/Product/Gri-si-negru-CONCURS-ASTA-SUNT-EU_335178
    Am pus şi un basc, da' ăsta nu intră la concurs.

    29.03.2011, 16:58:52
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Pfff.......si mai ziceai ca nu esti harnica!!!!!!Frumoasa prezentare,iar setul e exact ca tine:vesel,sprintar,frumos si elegant!Nu stiu daca la umor si cultura iti seamana,in rest,e bucatica rupta...:))

    29.03.2011, 17:05:57
  • Live
    Live

    Daaa, foarteeee harnică!!! :)) Rozetele alea-s făcute acum nu ştiu câte săptămâni, când am lucrat şi bascul. Ieri am lucrat floarea gri şi bazele şi am cusut ornamentul pe zgărdiţă. Azi am cusut rozeta pe brăţară, am pus capetele d epanglică, zalele şi încuietorile. A, şi am lipit rozeta pe inel şi am cusut-o pe cealaltă pe sistemul de broşă! Incredibil de harnică am fost! În mod normal, ar fi trebuit să pot face 3 seturi din astea numai azi, dacă stăteam de lucru. Da' mie îmi vine s-o lălăi, să mănânc, să beau cafea, să fumez(nu, nu fumez, ci doar îmi cam vine!), să comand(n-am cu ce, deocamdată) şi să pierd timpul, în principiu.

    Na, mai laudă-mă tu mult, măi doamna Silvia, c-ai să vezi cum nu mai lucrez nimic, ci doar stau p-aci, cu capu-ntr-o parte, precum mâţa la scărpinat!:))

    29.03.2011, 17:16:29
  • lycurycy18
    lycurycy18

    Intru si eu in concurs cu o brosa www.breslo.ro/Product/Brosa-camee-floare---Concurs-breslo_335218
    Sper sa va placa sau daca nu, sa nu primesc nici un vot si sa intru in posesia premiului dat de punctG. E minunata brosa .G felicitari! :)

    29.03.2011, 18:08:11
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Exact cum spuneai in prezentare,lycurycy,si brosa e traditionalista,pare simpla dar cu efect maxim de innobilare a unei tinute si ti se potriveste.Am mai spus,dar mai spun:ma bucur nespus cand apare un produs pt concurs si spun,vazandu-l,"DA,e marca lui X sau a lui Y!"Si,chiar sunt mandra ca-mi iese ce-am gandit!!!Felicitari,Laura!!

    Cristina,am o experienta cu matzele de neegalat,asa ca nu ma sperii deloc daca ai sa stai si-ai sa astepti mangaiata!!Dar,vreau totusi sa stiu ceva:de tors,torci???????

    29.03.2011, 18:23:37
  • mariac
    mariac

    Eu sunt incepatoare(de prin ianuarie ma tot joc cu ce apuc),si imi este putin frica sa nu fiu demna de lucrarile astea minunate pe care le vad pe aici...ca cele ale monicai,de exemplu,pe care le apreciez foooaaarte mult.
    Insa daca o sa lucrez ceva care o sa-mi placa la nebunie(ca jurnalul acela verde pe care il am in magazin),nu o sa ezit sa particip si eu la concurs.
    Deci,in speranta ca o sa pot onora invitatia primita de la jewelswithlove,de a participa,o sa-mi las imaginatia sa zburde asa cum vrea ea :-)
    Multumesc jewelswithlove pentru invitatie.

    29.03.2011, 18:27:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Bun venit,Maria!!!Ma bucur c-ai dat curs invitatiei mele!!!Nimeni nu s-a nascut invatat,nimeni nu a creat ceva f complicat de prima data (si sa-i mai si iasa perfect!),asa ca,nu ai de ce sa te subestimezi!!!facand,desfacand,jucandu-te cu ideile si cu materialele,lasand imaginatia sa zburde,nu se poate sa nu creezi ceva frumos!Si,oricare dintre noi are aceste temeri:daca n-o sa placa ceea ce fac?daca nu sunt destul de bune?daca ma fac de rusine?daca,daca...Si,ca sa te citez:"...daca o sa lucrez ceva care sa-mi placa la nebunie...",ei,sunt convinsa ca o sa faci asta si o sa participi cu acel ceva !Important e exact asta:sa lucrezi cu placere nebuna!!!!

    29.03.2011, 18:47:26
  • MADeea
    MADeea

    Am reusit sa termin unul din premii :) dar ma "laud" abia maine cu el pentru ca mai trebuie sa-i fac poze :)

    29.03.2011, 19:01:56
  • lycurycy18
    lycurycy18

    Multumesc JWL esti o draguta, esti o gazda minunata! sper sa ai cele mai multe creatii inscrise in concurs de pana acum pt ca si tema se preteaza. Sincer cred ca nu e nevoie de mai multe produse inscrise per concurent pt ca unul care sa reprezinte brandul cred ca e suficient :) ideea e sa iti dai seama care a cui este dintr-o privire :) bafta tuturor.

    29.03.2011, 19:10:17
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Atunci,si eu te laud tot maine:)))))

    29.03.2011, 19:12:51
  • MADeea
    MADeea

    Trebuia sa ma laud putin si azi dupa cate intepaturi am pe degete ;)) N-am rezistat tentatiei :">

    29.03.2011, 19:19:47
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Da,Laura,e drept,de aceea am lasat la latitudinea fiecarui artizan cate produse inscrie!Multumesc mult pt aprecieri!

    29.03.2011, 19:20:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Deea,acum ce faci????Ne-ai facut curiosi,ne-ai aratat ambalajul de la prajitura si ne lasi pana maine sa ne ploua-n gura?????Rima involuntara si deloc poetica.....

    29.03.2011, 19:22:12
  • basilic
    basilic

    www.breslo.ro/Product/happy-elephant_335343
    culori vii,muuuulte culori,lejer si practic

    29.03.2011, 19:30:46
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Bun venit,Basilic!!!Da,elefantul tau e fericit,are o povara pretioasa:primavara cu toate culorile ei!!!!Si elefantul e happy,dar si cei care il privesc devin happy!!!!
    Felicitari!!!In ton cu primavara si cu produsele pe care le creezi!

    29.03.2011, 19:37:39
  • basilic
    basilic

    multumesc, asta sunt eu, si asa ceva port,si dc elefantul e colorat fericirea este si mai mare

    29.03.2011, 19:56:56
  • MADeea
    MADeea

    Daca imi ies pozele bine, postez in seara asta bratara ;))

    29.03.2011, 19:57:15
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Asa,da!!!:))))

    29.03.2011, 20:01:31
  • Live
    Live

    Tare frumoasă broşă şi harnic elefant au mai venit la concurs! Felicitări creatorilor lor!
    Eu mă prefac că lucrez. Croşetez fir din ăla gri, acrilic, bănuind că voi obţine fie un guler, fie o pelerină gen capă, fie...ceva ce voi deşira.:)) După cum se va brodi.
    Salivez teribil, cu ochii în diversele furnituri care se mai postează şi visez că voi câştiga la Loto. desigur, în acest vis nu intră şi partea cu jucatul la Loto.

    Vouă vi se întâmplă des(precum mie) să scrieţi "al", în loc de "la"? Cred că-s io mai tra-la-la...al!:D

    29.03.2011, 21:06:56
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

    Pisica se numeste Mia,si cucereste pe toata lumea cu ochii ei minunati este adorabila ma bucur ca ati place si tie . A intrat in familia noastra de aproape 3 ani si o iubim mult,la fel si ea pe noi,iar cind fac o poza la o lucrare de a mea apare mereu .Cred ca ai plac ornamentele mele sau doar este curioasa.

    29.03.2011, 21:14:55
  • monicasandica
    monicasandica

    Felicitari fetelor..foarte frumoase creatiile voastre...ma uit cu mare placere la ele si ma minunez ce poate sa iasa din manutele voastre....cat despre atmosfera ..ce pot sa mai spun este extraordinara,calda,primitoare.....va imbratisez cu drag pe toate....ma bucura enorm si prezenta noilor breslase..pe care le pupic cu aceasta ocazie....pt MY LOVE care este in forma maxima...foarte grijulie...si pe faza."mi-e dor de tine".....chiar daca nu am timp sa intru mereu pe forum sant alaturi de voi cu multa dragoste....pupici Monica

    29.03.2011, 21:15:07
  • artemiza.design
    artemiza.design

    " Cupidonul iti da tonul c-un alo"...ALOOOOOO! Am marcaaaaaat!!!! www.breslo.ro/Product/Cupidonul-iti-da-tonul----Rezervata-pentru-concursul-Asta-sunt-eu_335424

    Oare-si mai aminteste cineva de melodia asta?
    Saru'mana de invitatie! Ma simt onorata sa particip. Si acum, povestea:
    si povestea nu-i mai multa, sa traiasca cine-asculta!
    dupa atatia capricorni, gemenei si pestisor,
    iaca si-un s'agitator!

    29.03.2011, 21:15:30
  • monicasandica
    monicasandica

    LIVE-nota 10 pt.contributia ta in acest concurs..esti bestiala...minunata...simpatica,dragalasa...cu simtul umorului...BRAVO!

    29.03.2011, 21:18:28
  • Live
    Live

    Precum madam Bovary scria "din gară, înaintea plecării", aşa scriu io acum de pe scaunul de la birou, înaintea plecării de pe el, care este înaintea plecării către a mea bunică mică şi scumpică.
    Înţeleg că a mai apărut o mâţă. Rog proprietara s-o ţină departe de casa mea, deoarece deţin deja 3 mâţe, un motan şi 7 pisoiaşi! :D Glumesc! Sunt tare simpatice prostănacele astea de pisici...când nu sunt prea multe!
    Grozav Cupidonul şi tare haioasă descrierea!:))
    Săru' mâna, Monica, pt aprecieri! Nu garantez că le merit pe deplin(a se ţine cont de faptul că eu...chiar mă cunosc:D), dar recunosc cinstit că-s de mare folos sufletului meu!:)

    29.03.2011, 21:31:56
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Cristina,cred ca e boala generala ca,din cauza vitezei,sa inversezi literele,asa ca ma declar si eu "tra-la-la" total si iremediabil...noroc ca mai recitesc ce scriu,altfel ar iesi tochitura moldoveneasca....si tot imi mai scapa cate una.....

    Da,Ylen,e o scumpica Mia si se vede ca e o rasfatata si o alintata!!!Las' sa fie,asa trebuie!!!

    Monica,chiar aveam de gand sa te declar disparuta si sa pun autoritatile sa te caute:))))Stiu eu ca faci ceva de vis pt concurs!!!!!!!!Asa-i????Si mai stiu ca esti alaturi de noi,si mai stiu si ca nu-ti place sa scrii mult,si mai stiu ca scriu eu prea mult......

    Artemiza,eu imi amintesc de melodie,ca o adoram pe Margareta Paslaru!!!Si,ca de obicei,esti o sugubetza si e o placere sa citeasca omul ceea ce scrii!Ador jocurile tale de cuvinte:))Bratara chiar mi-a dat impresia de zbor,inimi inlantuite,joc si bunatate!!E o placere s-o privesti,aduce zambetul in ochi!!!

    Da,Monica,ai dreptate,Live face toti banii...doar ca nu pentru ea:))) Si o sa-i pun un 10 in catalog...Daca imi toarce,o scarpin si dupa urechi:))))))

    29.03.2011, 21:48:50
  • tonycat
    tonycat

    Wow! @pieseornamentale, ce mai pisicuta!!!!! cum il alintam pe Tony cand era mai mic... Ce nasuc! Ce urechiuse! Ce mustati! Ce ochisori! Ce codita! pardon, codita nu, ca nu se vede......

    29.03.2011, 21:53:58
  • blanitza
    blanitza

    Eeee, sa stii, draga mea Silvia, ca daca tu dai 10, eu dau 20(Ron), premiu de popularitate, respectiv un cadou in materiale la alegerea celei/celui care se dovedeste a fi sufletul unui topic generos, asa cum este un concurs Breslo. La finalul concursului, daca-mi permiti, vom alege impreuna castigatorul, respectiv Miss/Mister Popularitate. Bineinteles, tu fiind gazda concursului, esti aici prezenta cat mai mult timp, ne intampini, ne chemi, ne aduni, si faci treaba buna, foarte buna, daca e sa judecam dupa frumusetile care s-au inscris deja in concurs.

    29.03.2011, 22:05:24
  • Live
    Live

    Uitasem de tors, dear! Nu torc. Nici măcar lână... Aşa că rămâne să mă scarpini numa' pe creştet, cu presupunere din partea ta că există ceva dedesubt (gen creier...prostii d-astea).

    Da' chiar că au ceva cu noi banii, în perioada asta! Al meu soţ (care vinde într-o papetărie) a reuşit, nu ştie cum, să aibă 13 lei în minus, azi. Singura variantă ar fi că a dat prost restul, la un moment dat. Acu'...ce era să-i fac? Să-l omor? Nu, pentru că ar fi costat mai mult toate cele de cuviinţă, plus că nu cred că-n puşcărie puteam să stau la computer, pt a vă scrie. În aceste condiţii, i-am zis că...asta e, că bine că nu e vorba despre o sumă mai mare şi...gata!

    Şi chira gata, acum, căci îmi iau catrafusele(telefoanele şi lucrul) şi trec drumul la a mea bunică.

    Săru' mânuşiţele la doamnele dă pă forum! :P Spor la vorbit, la lucrat şi la dormit!:) See you tomorrow!

    29.03.2011, 22:11:18
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Bravo,Gabriela,fara sa stii ,mi-ai luat-o inainte:)))Si eu am hotarat sa acord un premiu pt implicare,popularitate si alte alea...Si,discutam la urma despre asta,bineinteles!!!Multumesc!

    29.03.2011, 22:16:26
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

    Are si o codita superba chiar daca aici nu se vede ,dar poate imi fac ceva timp sa pun citeva poze cu ea de cind era micutica si pina acuma mare pe blogul meu poate o sa il vizitati si voi.Apropo si Tony e dragut!

    29.03.2011, 22:25:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Mia e o frumusete,clar!!!

    29.03.2011, 22:48:31
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Laura,bun venit!!!!!Ai realizat o camasa care va ajuta purtatorul ei sa aiba primavara mereu cu el!!!!Stii ce cantec mi-a evocat cand am privit-o?"Nu ma uita cand alta dragoste vei intalni....."...dar n-as putea explica exact de ce.....Felicitari!!!!

    29.03.2011, 22:52:28
  • tonycat
    tonycat

    Multumesc, @pieseornamentale, eu pisici urate nu am vazut pana acum.
    Sunt niste manipulatoare si niste seducatoare. Nu ma indoiesc ca Mia are o codita dragutza. Am glumit doar. Mia are niste ochi superrrrrbi!
    Azi e mari si nu am lucrat nimic, maine lucrez la inventar, cred ca sambata sa misc ceva.
    Noapte buna!

    29.03.2011, 22:56:46