Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"

  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

    Ne place mult tema concursului si senzatia de intim pe care aceasta o induce intre creatori.Vom face tot posibilul sa participam si noi cat de curand.Speram ca timpul sa ne permita o implicare mai mare decat simpla participare...Va pupam si va dorim mult succes tuturor!
    Andreea&Raluca

    29.03.2011, 23:22:55
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

    PS:Laura camasa ta este superba.Felicitari!Suntem sigure ca vom avea parte de multe surprize placute din partea multor creatori dedicati.

    29.03.2011, 23:24:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Noapte-buna,Elena si Tony!!!Las' ca si maine e o zi,si poimaine....

    29.03.2011, 23:29:16
  • lucashop
    lucashop

    www.breslo.ro/Product/IN-BLOOM-AGAINPT-CONCURSUL-ASTA-SUNT-EU_335662

    Sincer cel mai mult imi place sa fac cercei..si din cauza timpului,dar cred ca am sute deja....sunt si mai usor de purtat si asortat cred...

    30.03.2011, 00:05:11
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ligia,ai adus si brandusele???Ca pasarelele le adusesesi deja.....De zis nu mai zic prea multe,doar atat:eleganta la nivel inalt!!Am inceput ziua cum nu se poate mai bine,admirand creatii minunate!!!

    30.03.2011, 00:23:15
  • Tilli.n
    Tilli.n

    Numai minunatii!

    30.03.2011, 00:29:56
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Exact!!Numai minunatii!!!Si-mi place,place,imi place,place,place!!!!!!!!

    30.03.2011, 00:32:48
  • lucashop
    lucashop

    Pai atunci sa vin si cu restul....desi nu sunt verzi,in viziunea mea sunt trifoi cu patru foi si sper sa va aduca noroc tuturor!

    www.breslo.ro/Product/CLOVER-FOR-LUCK-pt-concurs-ASTA-SUNT-EU_335676

    30.03.2011, 00:47:33
  • Tilli.n
    Tilli.n

    Fara comentarii!

    30.03.2011, 00:49:45
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Deja suntem norocosi fiindca putem sa admiram inca o frumusete de cercei!Lucky us!Ligia,sincere felicitari pt toate 3 creatiile!

    30.03.2011, 00:56:42
  • blanitza
    blanitza

    Silvia, mai devreme ai spus tu ceva despre o piesa muzicala inspirata de minunata camasuta a Laurei, un camp de flori de primavara... piesa "Nu ma uita cand alta dragoste vei intalni..." - melodia e absolut superba, insa cuvintele sunt nu numai cumplit de triste, dar pur si simplu le desfid - in ecuatia mea de viata nu exista "alta dragoste vei intalni..." cand iubesti cu-adevarat un om, de fapt chiar asta inseamna sa iubesti! Altfel, care mai e intelesul dragostei???? Ooooo, ce subiect frumos...mai bine despre dragoste sa vorbim, pentru ca-n final, tot ce facem fiecare dintre noi, daca nu punem acolo un strop de dragoste si urmarim numai vanzarea si comercialul, atunci degeaba ne mai strofocam, parerea mea!

    30.03.2011, 01:15:05
  • Miry1972
    Miry1972

    Buna ziua tuturor.
    Am si eu un produs pentru concurs
    www.breslo.ro/Product/Colier-Primavara---pentru-concurs-ASTA-SUNT-EU_335692
    Imi place la nebunie sa lucrez astfel de bijuterii....Sunt pentru mine ca o explozie de bucurie si culoare.
    Draga Jewelswithlove, faci un lucru minunat cu concursul acesta. Multumesc ca m-ai invitat!

    30.03.2011, 08:50:01
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    'Neata,Gabi!!Si,bineinteles,buna-dimineata tuturor!
    De aceea am si scris,Gabi, ca nu stiu ce au lucrat sinapsele mele de mi-au adus in minte tocmai cantecul asta!!E ciudat,fiindca eu sunt o optimista prin excelenta (dar nu naiva,ci,pur si simplu,cred cu tarie ca in tot raul exista o rezolvare,ca in orice om oricat de rau exista si o parte buna si tot asa..),iubesc tot ce ma inconjoara (mai putin paianjenii si serpii,recunosc)...Stiu ca se spune ca pesimistul e un optimist trecut prin viata:)),dar,chiar si in cele mai grele situatii iti poti pastra si speranta,si dragostea de viata,si veselia....Nu sunt absurda,sunt si situatii fara iesire care doboara pe oricine,spun doar ca psihicul te poate ajuta extrem de mult sau iti poate da un pumn in plina figura de sa te faca KO!
    Iar iubirea...ce sa spun altceva decat ca iubirea e combustibilul pe baza caruia existam ca oameni!Cel mai complex sentiment,cel mai cantat (chiar si hulit),cel mai analizat....Muuulte ar putea fi spuse aici,mult mai multe decat am putea sau am vrea noi sa scriem!!

    De aceea,maxima zilei de azi este:
    "Eu imi iau hrana de la iubire;cand iubirea va muri,voi muri si eu;firea mea cu iubire se hraneste;" (Nezami Ganjavi)

    30.03.2011, 09:02:46
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    BijouxBlackDiamond,bun venit langa noi!Ma bucur ca o sa faceti tot posibilul ca sa participati si,pana atunci,luati-va ceaiul,cafeaua sau ce vreti voi si haideti la suetele de aici:)

    30.03.2011, 09:05:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Am mai descoperit o nou-venita!!!Cinderellabijoux,bun venit!!!!Te astept aici sa ne spui cateva cuvinte despre tine,sa te cunoastem putin!!!!!

    30.03.2011, 09:17:05
  • Marigami
    Marigami

    Buna fetele! Inca un rac printre voi.
    Este superba initiativa concursului si tare draguta tema.
    In primul rand, multam pentru invite! Este pentru prima data cand particip la un concurs. Sunt o mutoasa si o retrasa.
    Doar ca ... in virtutea primaverii de afara si din suflete, ideea concursului vine ca o manusa.
    Uite ca m-ati scos din amorteala cu discutiile, conversatiile voastre savuroase.
    Multzam inca odata tuturor ca existati.
    Acum ma stradui sa vin cu ceva pe masura. Sa pot sa zic "Asta-s eu" .. in maniera Marigami.

    30.03.2011, 12:46:25
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

    Primiti si o balanta? Multumesc Jewels pentru invitatie :)
    Un brand cred ca e cam mult spus..., poate de asa ceva ar putea vorbi PUNCT G, Aitch...
    Sa spuneam ca produsul acesta e o parte din mine, pentru ca nu ma pot decide pentru un singur material sau tehnica de lucru; ador si materialele textile, si pietrele semipretioase, si pielea, si lemnul, si metalele,.., si nu in ultimul rand luturile polimerice. Fiecare dintre ele are valente deosebite, asa cum si noi suntem fatete ale aceluiasi intreg.
    Sper sa va placa,
    www.breslo.ro/Product/Brosa---Participa-la-concursul-de-pe-forum-Asta-sunt-eu_335862

    30.03.2011, 13:22:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Bun venit,Marigami!Si....numai mutoasa nu te vad..:)))Inca un bobocel pe lista!!!!!
    Da,am "contabilizat" inca un rac!!!

    30.03.2011, 13:30:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Mihaela,bun venit!!!Stai sa ma gandesc...oare primim balante?????Afectuoase,perfectioniste,echilibrate....pai,da,sigur ca primim!!!Cu bratele deschise!!!!
    Si,mai adaug la lista un produs care striga numele creatorului lui!!!E superba brosa,felicitari!

    30.03.2011, 13:33:37
  • marybijou
    marybijou

    Sparg si eu gheata la un concurs pe forum prin a multumi, in primul rand, gazdei pentru increderea acordata.

    Sa spun ceva despre mine? O intrebare din cauza careia as pica oricand (si cu succes) un examen.
    Sunt lapte şi miere, venin şi fiere deopotrivă. Sunt frumoasă ca o zână şi hidoasă precum muma pădurii. Sunt momente când strălucesc şi eclipsez totul în jur, dar sunt doar sclipiri ce se sting cu viteza unei comete .... iar cel mai adesea trec neobservată. Am sentimente, emoţii....mă bucur intens şi plâng, sufăr intens şi iarăşi plâng. Sunt flacără ce arde, dar şi crivăţ ce ingheaţă. Sunt un cumul de numeroase calităţi umbrite de un număr dublu de defecte. V-ati dat seama, nu? Sunt o balanta imprastiata (a se citi aiurita) in multime.

    www.breslo.ro/Product/S-0081-----------------Colier-si-cercei-margele-sticla-rosu-negru---Concurs-forum-Asta-sunt-eu_335889

    30.03.2011, 14:23:17
  • Tilli.n
    Tilli.n

    Deja intru in panica.......
    De cand am hotarat sa intru in concurs au trecut atata zile si io n-am facut mai nimica.Doua zile m-am gandit,doua zile am bantuit prin oras si-n rest admir ce frumuseti postati voi aici.N-am nici un spor.............cu o jumatate de rochita si cu doua sarme indoite !

    30.03.2011, 14:32:40
  • Live
    Live

    Bună dimineaţa...mea! Nu, n-am dormit până acum, dar abia acum îmi beau cafeaua. De aici, se poate deduce că, de fapt, am dormit până acum sau chiar că încă nu m-am trezit nici acum. Am dormit la bunica. Dimineaţă am fost în oraş, să-i fac nişte cumpărături. Pe drum, m-am întâlnit cu diverşi oameni, cu care am stat de vorbă. Am revenit la bunica, apoi am venit acasă. Aici, am început să mă învârt cu diferite chestiuni cică gospodăreşti(dacă vede cineva casa mea acum, nu-şi poate imagina că am prestat aşa ceva, în ultimul cincinal:D). Am mâncat. Când să-mi pun cafeaua ăn cană...hop! vine Ileana, prietena mea. Am stat cu ea la două ţigări. Ale ei. Fără să-mi iau propria cafea după mine. A plecat ea. A venit soţul. Am mâncat. Am spălat vase, am udat flori, am scos nişte rufe din maşină. Am scris un mail. Am intrat aci. Ceea ce, presupun, se poate vedea. Nu, n-am lucrat nimic azi! Doar aseară, dar tot nu ştiu ce am să obţin!:))
    Salut pĂ doamnilii care au mai venit prin zonă. Nu le iau pe rând, că mi se face rău! Le salut şi le pup en-gross! Şi le laud pt nişte frumuseţile pe care le-am văzut p-acilea, pĂ la concursache!:)

    Tilli, e timp...Slavă Domnului! Şi-apoi...io, dacă am pus la concurs, ce mare brânză am făcut? Că nu-s cine-ştie-ce grozăvii prostioarele mele, faţă de minunile femeilor ăstora!

    30.03.2011, 15:36:12
  • Corrida
    Corrida

    Multumesc pentru invitatie... Nu stiu ce as putea spune despre mine; sunt o fecioara si cred ca nimic nu trebuie uitat, aruncat, ci doar transformat, recladit... de aceea iubesc tricotatul, crosetatul... si cred ca bunica mea de la care le-am invatat ar fi bucuroasa sa stie ca n-am uitat sau pirdut nimic din ce mi-a dat, dimpotriva...
    Momentele mele de "creatie" erau marea si unica mea evadare pana v-am cunoscut pe voi, aici... Acum, vizitand "universurile" voastre minunate ma simt un calator norocos...

    www.breslo.ro/Product/Rochie-Camuflaj_335014

    30.03.2011, 15:37:06
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Marybijou...foc si gheata...balanta mamei balanta:))...bine ai venit!!Te asteptam,speram ca o sa vii,iar acum ma bucur ca te vad aici!!
    Esti fan Stendhal?"Rosu si negru".....O combinatie care nu da gres niciodata!!Daca mai adaugi si dantelaria din sarma,rezultatul e,clar,spectaculos!!!Ai spart gheata cu succes!!!Felicitari!

    Tili,de jumatatea de rochie spune ca e fusta hawaiiana,pe cele doua sarme indoite pune niste floricele si fa o ghirlanda "Aloha" si gata surpriza!:))))
    Oricum,serios vorbins,inca este timp si pt cautari,si pt incercari,si pt postat!Stiu eu ca o sa realizezi ceva frumos!!!!

    30.03.2011, 15:42:20
  • Live
    Live

    Unde se potriveşte mai bine un offtopic, dacă nu aici?!:D :)) Pe un alt forum, un prieten a postat un link către un documentar pe care-l presimt a fi de senzaţie Pun link aici(să aveţi răbdare să se ducă cele 15 secunde de publicitate). Durează o oră şi ceva, dar...îl puteţi opri şi relua oricând, că doar nu e la tv. Mai recomand căutarea pe Youtube a experimentelor lui Masaru Emoto. Văzându-le, mi-am oarecum explicat de unde vin nişte boli în noi, căci suntem parcă 70% apă, iar dacă apa este vie şi are reacţii de genul celor pe care le veţi descoperi în experimente...
    Iată link către documentar(sper că va apărea linkul, că doar nu fac reclamă la alte magazine online!:)):
    http://www.trilulilu.ro/MacRatusca/c80783afcea9b3

    30.03.2011, 15:50:43
  • Live
    Live

    Corrida, tot unei bunicuţe am şi eu a-i mulţumi! Din fericire, încă o am lângă mine şi des îi spun că, dacă nu era ea sau dacă nu ştia câte ştie să lucreze, unii bani din cei câştigaţi astăzi nu ar fi fost.:)

    Frumoase lucruri ai! Începând cu rochiţa de la concurs, desigur!:)

    30.03.2011, 15:53:10
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Aha,Cristina,chiar ma intrebam pe unde esti!!!!Ia fa bine,mataluta si te ia de urechi singura,ca noi n-avem cum ajunge...Cum sa spui ca ai postat prostioare?????Ai pus suflet,mult suflet acolo,asa ca ,in cel mai rau caz,spune-le "sufletioare"!
    Iar cu treburile casnice...stii ce se spune...treaba femeii nu e gata niciodata si nici nu se cunoaste ca ar fi facut ceva....
    Mai bantuie pe aici,ca e mai frumos cand suntem multe.....

    Corrida,bine ai venit,ma bucur ca ai raspuns invitatiei mele si inca asa prompt!
    O rochita care nu mai are nevoie de accesorii,e o bijuterie prin ea insasi!Si ma bucur si mai mult ca vad si aud un om care respecta ce a primit de la cei batrani,ca le onoreaza memoria ducand mai departe ce a invatat de la ei si se considera norocos!!!Unde mai pui ca tu consideri a fi o bucatica de noroc fiecare calatorie in universurile de pe forum!!!Felicitari!

    30.03.2011, 15:53:38
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    O sa ma uit,Cristina!!Sigur o sa ma uit!

    30.03.2011, 15:55:57
  • Live
    Live

    Văd că se doarme p-aci! Sau...toată lumea lucrează...
    Am văzut aproape tot documentarul. Este de mare angajament! Io-s destul de lămurită în multe, foarte multe privinţe.
    Mă întorc la vizionare. Da, da, Jewel, lucrez în timpul ăsta!!!! Offf, de parcă n-aveam deja o soacră!:D Glumesc! Şi, glumind, te pup!:)

    30.03.2011, 19:50:26
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Lucreaza lumea,Cristina,lucreaza....distractia e mai pe seara:))))Si eu te pup,si stiu de gluma,fara grija....doar asa am scapat cu mintile intregi (oare?????)din cei 10 ani traiti cu soacra...:)

    30.03.2011, 20:12:55
  • Apollonia
    Apollonia

    www.breslo.ro/Product/Rose-Buds_336244 este noua propunere din partea mea.
    Va pup, felicitari, Jewels pentru modul in care intretii atmosfera, din pacate eu mi-am schimbat job-ul si nu mai stau toata ziua pe net...la unele firme se mai si lucreaza....;P...asa ca am intrat pe fuga sa va salut si sa mai adaug alti cercei dragi mie si care zic eu ca ma reprezinta in totalitate...iubesc puritatea si inocenta florilor de primavara!

    30.03.2011, 20:41:35
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Bine ca mai sunt si firme la care se lucreaza,Raluca,si bine ca ai un job cat de cat bun,ca restul se rezolva!Multumesc pt complimente si ma bucur ca ai trecut sa ne saluti si sa adaugi cercelusii aceia diafani,zambitori si primavaratici!!!Da,ai spus bine ca te reprezinta!!!!Si...aprupu(vorba Stelei Popescu dintr-un moment umoristic de demult)...imi place ce vad la avatar....

    30.03.2011, 21:10:50
  • Apollonia
    Apollonia

    mersi! Asta-s eu! :)

    30.03.2011, 21:14:23
  • blanitza
    blanitza

    Numai frumuseti mi-au bucurat ochii si sufletul, bravooo, fetelor, se pare ca va intrati in mana si concursul acesta reuseste sa devina atragator pentru cat mai multa lume! Ca venii vorba de bunicute, si-ale mele erau daruite cu fel de fel de haruri, cat de rau imi pare acum ca n-am fost mai atenta la ce faceau ele - una se pricepea bine la croitorie, si invatase singura ce stia, cea din partea tatalui meu, si cea din partea mamei era o adevarata artista handmade, as zice azi, intr-ale crosetatului, ce dantelute, ce macrameuri, ce fete de masa, macaturi, deux-pieces-uri ieseau din mainile ei vrajite, nici nu pot povesti aproape, ca-mi dau lacrimile... Mi-a facut un compleu fusta+jacheta, eu aveam atunci vreo 20 de ani, a muncit la el o groaza, iar eu am mutrit, ca dee, nu era la moda, mi se parea depasit, eu eram din generatia blugilor!!! Ooo, ce-as mai sta eu azi pe capul ei sa ma-nvete crosetatul - flori si manusi, dantele si altele din macrame, insa s-a dus acolo sus, printre ingeri... Mi-am propus in aceasta primavara, si-acum chiar o iau in serios, ca de ziua ei din mai, de Sfanta Elena, sa fac ce-oi face, dar sa invat cumva sa crosetez o floricica macar, de ziua ei...

    30.03.2011, 21:30:08
  • Tilli.n
    Tilli.n

    Cristina,mi-ai dat de lucru cu documentarul ,nu ca as fi avut altceva de facut.
    Apropo de crosetat si tricotat,eu lucrez acum ce lucram acum 20-30 de ani si cum ziceai tu @Blanitza, ce mofturi faceau fetele mele iar acum nu stiu cum sa le mai impac.

    30.03.2011, 21:50:00
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Foarte frumos ti-ai evocat bunicile,Gabi!!!Eu,una,nu m-am bucurat de bunici,doi au murit inainte de a ma naste eu,doi erau prea departe si-i vedeam la cativa ani ...
    Din pacate,ca mai mereu in viata,pretuim ceva sau pe cineva,abia in momentul in care il sau ii pierdem!!!Asa e firea omului,la tinerete ignora multe lucruri,pe urma regreta,dar,cu bune si rele,astia suntem!Sunt convinsa ca bunica ta,de acolo de unde e,se bucura ca nu ai uitat-o si ca,dimpotriva,ii pastrezi amintirea vie!Asa sa faci,sa crosetezi o floricica in memoria ei,fiecare cm de fir va purta in el dorul tau,dragostea pt ea,lacrimile si regretele!!!Fiecare dintre noi ar trebui sa "croseteze" cate un gand pt cei dusi dintre noi...pt cei care ne-au iubit,ne-au crescut,ne-au indrumat,sau,pur si simplu,ne-au marcat in vreun fel existenta!!!!

    30.03.2011, 21:50:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Tili,acum fetele tale vad care e tendinta in moda,si-au schimbat si ele felul de a gandi,si,sunt convinsa ca le impaci si inca bine,fiindca o mama reuseste mereu sa faca asta!Si...cine e mandra nevoie mare cand isi vede fetele imbracate cu ceea ce ea a creat cu dragoste muuulta.......

    30.03.2011, 21:53:58
  • Tilli.n
    Tilli.n

    Am cateva lucruri pe care le-am pastrat si acum le refac cu alte materiale si ce succes pe capul meu ! Cate multumiri ! - si da,sunt incantata.

    30.03.2011, 22:02:07
  • tonycat
    tonycat

    @Tili.n, ma uitam la rochitele pentru papusi pe care le aveti in magazin, sunt atat de delicate, aveti degete de zana.

    30.03.2011, 22:23:20
  • Tilli.n
    Tilli.n

    Multumesc @tonycat !

    30.03.2011, 22:29:35
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Noapte-buna,copii!:))Sa dormiti bine si sa va treziti cu chef de treaba,cu intentia de a zambi oricui,cu hotararea de a ierta orice greseala si cu convingerea ca inca mai avem motive de bucurie!!!

    31.03.2011, 00:28:56
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

    Salutari, si urari de bine tuturor fetelor!Ne bucuram mult de invitatia primita si de ce nu, o vom onora!Pentru prima data deoarece pana acum nu ne-am incumetat sa participam la nici un concurs.Fiind inca boboci, speram sa nu dezamagim.:p
    Avand in vedere tema concursului am decis sa inscriem cel putin cate un produs fiecare(in functie de inspiratie) deoarece avem stiluri oarecum diferite si sa ne spunem povestea separat si de ce nu si intr-o creatie comuna...Acestea fiind spuse, iata prima noastra propunere urmata de povestea noastra.Enjoy...

    www.breslo.ro/Product/Bratara-Rustic-Elegance---Concurs-ASTA-SUNT-EU_336425

    In primul rand trebuie sa mentionam ca nu suntem designeri de meserie ci 2 fete pasionate de tot ceea ce inseamna arta si frumos.Studente la Conservator si Medicina domenii poate fara legatura dar colege si cele mai bune prietene de peste 10 ani... Colege in arta muzicii de lungul anilor si mai tarziu partenere in arta frumosului.O pianista si o doctorita...:)
    Suntem 2 fete care au descoperit impreuna de-a lungul anilor frumusetea si de ce nu...magia bijuteriilor.A inceput ca o joaca si a devenit o pasiune si un mod de viata care a reusit sa aduca si mai aproape 2 prietene.
    Conceptul Bijoux Black Diamond a luat nastere in Austria cu ocazia unuia dintre faimoasele concerte ale lumanarilor care au loc anual in castelul Schloss Rosenburg din Austria Inferioară.
    Este printre cele mai renumite castele din tara - demult o cetate medievala, acesta a fost ulterior transformat într-un castel renascentist. Castelul Rosenburg reprezinta un melanj intre arhitectura Renasterii si muzica clasica din timpul concertelor anuale tinute la lumina lumanarii.
    Timp de 20 de ani, spectacolele estivale au adus in lumina rampei atat talente tinere, cat si artisti consacrati. Programul cuprinde opere de Boccherini, Chopin, de Sarasate, Mozart, Liszt, Schubert, Beethoven, Dvorak si multi altii.
    Anul trecut cu ocazia unui sejur de vis prin minunata Bavarie inspirate de atmosfera clasica bavareza, intr-o seara calda de vara, conceptul Bijoux Black Diamond a luat nastere pe acordurile clasicilor vienezi...
    Speram sa va faca placere aceasta calatorie prin diferite domenii atat de prezente in viata noastra.Fiecare bijuterie are povestea ei,unele au luat nastere pe alte meleaguri in calatoriile noastre pline de inspiratie,unele in serile reci si ploioase in care vantul batea furios in geam iar pianul schita linii melodice demult uitate sau poate inca nenascute la lumina lumanarii alaturi de un vin bun,etc.Ne dorim ca fiecare bijuterie sa fie o desfatare si alaturi de ea sa va oferim si o particica din sufletul nostru,din lumea noastra.
    Va invitam sa ne urmariti si sa ne daruiti atat laudele voastre atunci cand le meritam cat si criticile sincere atunci cand este cazul si speram sa ne considerati prietenele voastre si colegele voastre aici pe Breslo chiar dak timpul nu ne permite sa ne exprimam gandurile decat extrem de rar pe forum si la ore poate ciudate pentru alte persoane.Va pupam!
    Andreea si Raluca

    31.03.2011, 04:39:01
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Buna-dimineata tuturor!!!Andreea,Raluca,bun venit si in clubul bu-hu-hu...multe dintre noi cutreiera pe net la ore imposibile (pentru altii...)!
    Multumim pt poveste si pt faptul ca stim acum ca voi nu aveti un magazin ci o prietenie in care creati frumosul!
    Deasemenea,nu pot decat sa va felicit pt debutul la concursurile breslo cu o bijuterie care imbina fericit rusticul,cu tendintele in moda (se stie ca anul acesta albul e noul negru:)) si cu eleganta simpla si distinsa!Va mai asteptam!

    31.03.2011, 08:21:44
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Miry1972,bun venit,a aparut si mesajul tau!!!Ma bucur ca ai acceptat invitatia mea!Ai debutat in concursurile breslo nemaipomenit,ai o bijuterie primavaratica si eleganta,frumoasa si cu mult vino-ncoa'!!!Felicitari!!Deasemenea,multumesc pt aprecieri!

    31.03.2011, 08:44:36
  • TimeToCraft
    TimeToCraft

    Buna ziua! As vrea sa acord si eu un premiu, daca ma primiti, constand in furnituri din magazinul nostru in valoare de 40 lei. O sa rog stimata organizatoare sa il ofere drept "Premiu pentru vorbarie multa si intretinerea atmosferei" :) Mi se pare corecta si o asemenea recompensa pentru cine isi pierde timpul scriind pe forum, ca sa avem noi, ceilalti, de ce sa ne distram si binedispunem.
    Trebuie sa va spun ca atmosfera este deosebita si cu siguranta atrage multi breslasi. Acestea fiind zise, ma retrag ca sa puteti continua in aceeasi nota vesela si optimista.
    Ana

    31.03.2011, 10:58:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    O zi nemaipomenita!!!!!Multumesc din suflet,Ana,pt premiu!!!Oricine va castiga va avea parte de furnituri de calitate,cu care sa creeze dupa suflet!!!Pacat ca nu avem emoticoane,ca-l puneam aici pe cel care danseaza...si danseaza...si danseaza!!!!!Multumim si pt aprecieri!!!Parerea mea e ca asa trebuie sa fie o atmosfera de forum:)

    31.03.2011, 11:09:46
  • lauraflore
    lauraflore

    super premiul pentru organizatoare,il meriti!
    este cel mai fain concurs de pana acum :)
    asta este a doua propunere www.breslo.ro/Product/caciulita-GAROFITA-unicat_336509
    daca se poate sa luati drept produs bobocul si nu caciulita....:))))))

    31.03.2011, 11:18:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Laura,ma bucur ca ai mai creat ceva pt concurs si,de data asta,m-am bucurat de produs,fff frumos,dar la fel de mult,poate chiar mai mult ,de frumusetea care il poarta!!!!Sa-ti traiasca,e o scumpete,avem o multime de copii superbi aici pe breslo!!!!!Si,o precizare:premiul oferit de TimeToCraft e un premiu pt prezenta activa si implicare si nu ma are,sub nici o forma,pe mine in vizor:)))Eu sunt gazda.......

    31.03.2011, 11:35:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    ....si o completare...cui nu i-ar placea sa primeasca furnituri de la TimeToCraft??????Ador perlele din acest magazin!

    31.03.2011, 11:45:54
  • Tilli.n
    Tilli.n

    Fac ce fac si mai dau p-aci sa vad ce se mai intimpla !
    Imi place,concurenti noi,produse noi-hai ca se misca treaba !

    31.03.2011, 11:50:46