Forum: Orice altceva Abuz de sectiunea,,Oferte si promotii!"
CinnamonClovesAtunci, hai sa facem ceva :)
13.09.2010, 21:49:44
Pana va fi afisat regulamentul pentru sectiunea respectiva undeva pe site, il voi publica aici:
1.Sectiunea "Oferte si Promotii" se refera la promotii speciale din magazinul tau (sau a altor magazine) de tipul reduceri, transport gratuit, cadouri, oferte de tipul 'cumpara 2 primesti 3', 'cumpara de minim X lei si ai reducere 10%'. etc.
Cu alte cuvinte, ofertele postate aici trebuie sa ofere "ceva in plus" pentru cumparator. Nu sunt considerate promotii postarile despre produse / colectii noi, revenire din vacanta, reclama la propriul magazin sau la un produs anume fara o reducere atasata (de tipul celor mentionate mai sus) si orice alte mesaje care nu ofera "un plus" pentru cumparator.
2. Numarul de postari este limitat la 1 postare (oferta) / saptamana pe magazin. De asemenea, "reactualizarea" aceleiasi oferte prin mesaje de reamintire (ex. "Nu uitati, mai sunt doar X zile in care beneficieti de reducere") este permisa tot maxim o data pe saptamana.
Imi rezerv dreptul de a sterge ofertele care nu corespund punctului 1. sau care sunt postate mai des de o data pe saptamana. De asemenea, daca observ ca intr-o postare se comenteaza (de catre proprietarul magazinului sau de catre altcineva) cu singurul scop de a readuce oferta pe primul loc, voi inchide topicul respectiv (va fi vizibil, dar nu se va mai putea posta sau reinnoi).
Nu vreau sa interzic total postarea in discutiile de oferte; daca oferta este chiar buna si lumea profita de ea (ex. 30% reducere la tot) cred ca merita sa stea mai mult pe prima pagina decat o oferta mai putin avantajoasa (ex. reducere 3 lei la un produs anume).
Daca observ insa ca se abuzeaza de posibilitatea de a lasa un comentariu la o oferta, va trebui sa restrang aceasta facilitate si sa inchid din start toate subiectele cu oferte.
Va rog, scutiti-ma de aceasta munca folosind comentariile la oferte responsabil :)
Desigur, regulamentul nu este batut in cuie si accept sugestii. Cu toate aceasta, momentan este valabil in forma lui de mai sus, so stick to it ;)
Merci!
punctGNu se mai fot face 2-3 admini? care sa te ajute? eventual sa fie din cei mai vechi de pe Breslo, sau oferta sa fie autorizata/moderata de un admin in prealabil, ca la prima aparitie in forum, nu stiu daca tehnic se poate dar ar putea fi o varianta
13.09.2010, 22:04:07
croseta.fermecataJu-Biju doar ce postase niste ,,oferte''pentru catei si purcei si a disparut Noutatea.
13.09.2010, 22:12:06
Si am tot cautat si credeam ca tot ea a sters ca si-a dat seama ca exagereaza si apoi am citit aici si m-am linistit.Ras!
CinnamonCloves@Gabriela: da, o sa cer ajutorul si celorlati 2 admini, MAD si CasacuCadouri. Vom face un efort de echipa ;) Si o sa vad si daca nu putem modera toate mesajele din sectiunea respectiva; dar pana atunci, va trebui sa aveti putina rabdare daca apare o oferta necorespunzatoare fiindca vom face toate stergerile si inchiderile manual.
13.09.2010, 22:17:41
Oricum, imi place sa cred ca abuzurile au avut loc doar pentru ca lumea nu stia ce e voie si ce nu si acum ca avem niste reguli clare, va fi iar liniste si pace si ne vom concentra toata atentia pe concursuri ;)
punctG:)) personal nu am nici o treaba cu sectiunea respectiva dar vad ca va chinuiti, si sunt magazine care chiar au oferte si care merita promovate
13.09.2010, 22:20:33
lancaei, cinnamon, nu toata lumea se comporta mumos, caci educati sintem cu totii...citeam nu demult niste replici pline de tupeu si necuviincioase intr-o galerie in care cineva (cred ca punctG) atragea pertinent atentia autorului ca nu poate posta 2 produse din propriul magazin...asa ca moderatorii nu or sa someze prea curind :P
13.09.2010, 23:02:43
Ju.BijouxCinnamonCloves, imi place regulamentul si sunt de acrod cu el. Ma bucur ca exista! Acum cu totii stim de el. Succese tuturor si fiti mai pozitivi ;)
14.09.2010, 09:12:34
Creatively Yours,
Ju-Bijoux ;)
Ju.BijouxAndreea (CinnamonCloves),
14.09.2010, 09:33:29
spre exemplu daca practic o promotie pe o perioada de 3 saptamini, pot sa o re-postez atit in prima saptamina (o singura data), cit si cite o singura data in urmatoarele 2 saptamini?
Mersi :)))
Olga si Ana,
Ju-Bijoux ;)
Ju.BijouxJoliesseDesign, Ok - la rugamintea ta.
14.09.2010, 10:10:34
Pace si succese tuturor!
Cu drag,
Olga :)
CinnamonCloves@olga: da, daca ai o promotie care tine mai multe saptamani, poti sa scrii un mesaj de reamintire (care sa aduca din nou promotia pe prima pagina) in fiecare saptamana, dar nu mai des de atat.
14.09.2010, 12:36:59
Vreau doar sa folositi pentru "reactualizarea" saptamanala a promotiei (acolo unde este cazul) doar mesaje scrise in postarea originala (follow-up comments) si nu sa redeschideti in fiecare saptamana o noua postare cu aceeasi oferta, ca sa nu aglomeram inutil sectiunea din forum cu oferte identice. Efectul este, atat in cazul unei noi postari cat si in cazul unui follow-up comment acelasi: oferta va reaparea pe prima pagina. Deci, va rog folositi follow-up comments pentru "reaminitrea" clientilor de o oferta care deja ruleaza.
There we go, liniste si pace din nou :)
Ju.BijouxAha, Andreea, am inteles perfect ce ai in vedere!!!
14.09.2010, 14:52:57
Multumesc!!!
Respectuos,
Olga ;)
Ju.BijouxGoodchoice, s-a scris pentru toti sa nu se mai faca comentarii inutile la ofertele membrelor breslo, pentru a ridica in top acele oferte..., hai sa respectam regula care deja este scrisa si nu mai poate spune nimeni ca nu a stiut-o!!!
20.09.2010, 10:31:57
Respectuos,
Ju-Bijoux.
CinnamonClovesRepet, poate nu a inteles toata lumea:
20.09.2010, 10:43:08
Maxim 1 promotie / saptamna sau 1 reactualizare/ saptamana.
@ju-bijoux, e a doua oara cand trebuie sa sterg sau sa inchid o oferta de-a voastra pentru ca nu respectati intervalul de o saptmana.
@goodchoice si restul, incercati sa postati comentarii pertinente la oferte. Nu vreau sa inchid din start toate subiectele cu oferte ( si nu vreti nici voi asta, fiindca atunci nu mai puteti reactualiza nimic) asa ca please, respectati regulamentul!
Ju.BijouxCinnamonCloves - te rog sa fii mai atenta, caci am postat oferta noua intr-o saptamina noua!!!
20.09.2010, 10:52:37
Oferta precedenta s-a terminat in 19 sept., care a durat o saptamina, cu o re-actuaizare. Deci, azi a inceput o saptamina noua, respectiv oferta noua si am tot dreptul in aceasta saptamina sa postez o singura oferta, cu o singura re-actualizare, pe care urmeaza sa o fac in decursul aceste saptamini.
Sau nu am inteles corect regula scrisa?
Am analizat si frecventa cu care au postat si ceilalti membri ofertele, si revin exact ca si mine, in noua saptamina cu o oferta noua.
Ju.Bijouxspre exemplu "accesorii.bijuterii" - re-actualizat oferta in 13 sept., si a postat o oferta noua in 16 sept., chiar in aceeasi saptamina. Magazinul nu a respectat frecventa de postare 1 oferta pe saptamina: Rezultat: mesajul nu a fost sters... E corect?
20.09.2010, 11:00:52
Eu am postat oferta mea noua intr-o alta saptamina, nu in aceeasi saptamina cu oferta anterioara: Rezultat: mesajul a fost sters...E corect?
Ju.BijouxStimata administratie si colege:
20.09.2010, 11:51:19
Fac referire la regulamentul scris de catre Admiin:
"2. Numarul de postari este limitat la 1 postare (oferta) / saptamana pe magazin. De asemenea, "reactualizarea" aceleiasi oferte prin mesaje de reamintire (ex. "Nu uitati, mai sunt doar X zile in care beneficieti de reducere") este permisa tot maxim o data pe saptamana. " -
Ju-Bijoux a postat oferta sa in conformitate cu acest regulament, in conformitate cu punctul 2., iar oferta din motive neintemeiate a fost stearsa. Explicatia primita din partea administratiei, contrazice puctul 2 din regulament.
si inca o referire la regulament:
"Imi rezerv dreptul de a sterge ofertele care nu corespund punctului 1. sau care sunt postate mai des de o data pe saptamana. De asemenea, daca observ ca intr-o postare se comenteaza (de catre proprietarul magazinului sau de catre altcineva) cu singurul scop de a readuce oferta pe primul loc, voi inchide topicul respectiv (va fi vizibil, dar nu se va mai putea posta sau reinnoi). "
Daca ne uitam mai atent acum pe prima pagina sunt minim 3 mesaje care incalca acest regulament, si nu au fost sterse.....
Haideti sa se faca dreptate celor ce incalca regulamentul, iar cei ce il respecta sa nu mai fie pusi in asemena situatii neplacute!
Cred ca corect ar fi sa ofertele ce respecta regulamentul si au fost sterse sa revina in sectiunea Oferte si Promotii.
Respectuos,
Ju-Bijoux ;)
MargeluteNici nu stiu daca sa plang sau sa rad.
20.09.2010, 12:13:05
Mai citeste o data regulamentul. TOT. Adica tot postul in care Cinnamon anunta regulamentul si ai sa vezi ca nu e chiar asa cum ai inteles tu.
Ma amuza teribil insa ca acum analizezi tu "frecventa cu care au postat si ceilalti membri ofertele", te cred ca este obositor, pentru noi a fost mult mai simplu sa analizam ofertele tale ca invadasera tot forumul!
CinnamonClovesIntr-adevar, oferta accesorii-bijuterii a fost postata mai des. My bad :( Mi-a scapat, probabil fiindca postarea originala a fost dinante sa se faca regulamentul. Nu stiu daca mai are sens acum sa sterg oferta, e de acum 4 zile. Dar asta inseamna ca accesorii poate posta din nou deabia pe 23.09
20.09.2010, 12:17:47
Ju, raspund aici pe form ca sa poata citi si altii. Prin " o saptamana" nu ma refer la luni-duminica, ma refer la 7 zile calendaristice. Daca ai postat o oferta vineri pe 01 nu e ok sa postezi alta oferta luni 04 doar pentru ca e "alta saptamana", poti posta dupa 7 zile, adica in vinerea urmatoare, pe 08. Deci mereu distanta de 7 zile intre postari.
Imi e mult mai usor sa urmaresc postarile asa si cred ca e cel mai fair pentru toata lumea.
In ceea ce priveste comentariile, ca moderator imi rezerv dreptul de a inchide sau nu discutiile in functie de cat de "inutile" mi se par comentarile la oferte. Dar in acelasi timp nu vreau sa fie nevoie sa ma justific de fiecare data de ce am inchis sau nu anumite discutii. Daca nu aventi incredere in moderarea mea, e ok, dar atunci va trebui sa inchid din start toate ofertele. Mie doar sa-mi spuneti cum sa facem ;)
bijouxdemonangeHehe
20.09.2010, 12:24:53
Eu mai astept pana maine ca sa anunt prelungirea ofertei, e mai fair asa. Pana la urma, cine vrea ceva, nu cauta doar oferte... Din fericire!!!
Ju.BijouxStimata Margelute,
20.09.2010, 12:30:39
1. daca ma rogi pe mine sa citesc incaodata regulamentul, roaga atunci si pe celelalte colege care inunda prima pagina cu comentarii inutile.
2. stiu ca pt voi a fost obositor, deja am anuntat oficial ca nu stiam ca incalc vreun regulament nescris, inexistent, respectiv - la acest capitol nu mai vreau sa revin sau sa mai spun incaodata"sorry" sau la ce va mai asteptati.
3. te sfatuiesc sa rizi, e mai sanatos pentru sistemul nervos.
Sunt corecta, si intentionez sa ramin asa.
Am observat doar ca nu sunt singura care nu a inteles corect regulamentul si am hotarit sa sesizez acest fapt.
Voi continua sa fac acest lucru, atunci cind voi avea 1 min liber.
Creatively Yours,
Ju-Bijoux ;)
Ju.BijouxAdministratie,
20.09.2010, 12:40:40
cred ca in regulament trebuia sa fie explicate mai clar aceste momente care tin de postarea ofertelor sau re-actualizarilor cu frecventa de o saptamina, pentru ca nu se intelege clar ori postezi o oferta/saptamina ori re-actualizare/saptamina, si nu se intelege clar daca intervalul de o saptamina incepe cu postarea ofertei sau al ultimei re-actualizari. Da?
Iarasi, rog si propun, inainte sa pedepsiti pe cineva, mai bine sa il/o preveniti cu un mesaj in care sa aduceti si explicatii, si sa vereficati daca regulamentul postat este explicit si detaliat!!!
Sper ca m-am facut inteleasa.
Mersi.
Creatively Yours,
Ju-Bijoux ;)
CinnamonCloves@bijouxdemonange: Exact - ultima postare pe 14.09, urmatoarea maine pe 21.09.
20.09.2010, 12:41:47
Si revin cu inca o precizare clarificatoare referitor la ce a scris Ju mai sus: "azi a inceput o saptamina noua, respectiv oferta noua si am tot dreptul in aceasta saptamina sa postez o singura oferta, cu o singura re-actualizare, pe care urmeaza sa o fac in decursul aceste saptamini."
Regula de baza: 7 zile intre postari (oferte SAU reactualizari). Deci nu o oferta + o reactualizare pe saptamna. Cred ca datorita acestei confuzii a trebuit sa inchid si prima oferta Ju-bijoux. Deci postezi vineri 01 o oferta, pot sa o reactualizez daca vreau vineri 08. Si din nou vineri pe 15. Si apoi daca vreau sa vin cu o oferta noua, o postez vineri pe 22.
Din punctul de vedere al frecventei postarii, reactualizare=oferta noua. Singura diferenta e ca v-am rugat ca pt oferte noi sa deschideti un nou topic, iar pentru actualizari sa scrieti un mesaj in topicul ofertei pe care o actualizati.
Daca aveti mai multe oferte in paralel eu sugerez sa le bagati pe toate intr-o singura postare. Altfel va trebui sa le actualiziati pe rand, fiecare la 2 saptamani (=14 zile calendaristice)
Bottome line: nu reactualizati oferte si nu postati altele noi la mai putin de 7 zile de la ultima postare ;)
havinmai, mie mi se pare o nebunie generala. e obositor (sau sant eu obosita)...
20.09.2010, 12:47:35
totusi nu cred ca e varianta cea mai ok- regulamentul asta.. ce se intampla daca am o oferta de numai 5 zile? mi-am pierdut din start dreptul de a o reactualiza? F aiurea.
Cred ca mai trebuie usor gandita treaba cu regulamentul- dar desigur asta este numai si numai parerea mea, parerea unui user care nu obisnuieste sa faca promotii de lunga durata (deci oarecum aspectul ma priveste direct).
CinnamonClovesLizi, stiu exact ce vrei sa spui. Din pacate a fost nevoie de spatierea asta de 7 zile pentru ca erau mult prea multe oferte postate si re-postate zilnic. Si, ca orice compromis, cineva trebuie sa "sufere".
20.09.2010, 12:55:17
Oricum, sa nu uitam ca mai sunt si alte modalitati de semnalare a ofertelor: putem scrie in descrierea magazinului si/sau in descrierea produselor, plus ca mai exista bloguri, facebook si twitter si cat si mai cate.
bijouxdemonangeCred ca unii nu invata niciodata nimic...
29.09.2010, 23:50:34
CinnamonClovesSau nu citesc pe forum...azi iar a trebuit sa sterg vreo 3 mesaje...
29.09.2010, 23:58:10
MargeluteSi inca mai ai de sters cel putin unul.
30.09.2010, 09:37:44
CinnamonClovesDone - si aici nu mai poate fi vorba de nestiinta.
30.09.2010, 12:03:54
Ma intreb: incearca sa imi testeze cineva vigilenta? Poate ca ar trebui in cazul asta sa introducem showcase-urile platite si sa renuntam la sectiunea respectiva din forum. Ce chiar nu-mi place e cand cineva isi bate joc de timpul meu :(
zuzuflorScuze, eu am gresit marti! Fara intentie, sincer...nu folosesc foarte des aceasta facilitate, dar nici nu reusesc sa citesc pe forum foarte des, timpul asta....Stiam ca s-a discutat la un moment dat, dar am omis sa caut sa vad rezultatele..si nu stiam sincer ce s-a hotarat.... Cand am vazut ca mi s-a sters postul...mi-am pus intrebari..si am cautat si am vazut ca eu am gresit...am posta marti in loc de miercuri..si am repostat ieri din nou...Eu am timp sa intru pe forum rar...cand imi da voie fetita mea.. :)))!
30.09.2010, 14:23:22
Mii de scuze, chiar sa nu crezzi ca a fost cu intentia sa irosesc timpul cuiva! Este vina mea!
MargeluteCinnamon, vigilenta sau rabdarea :) Dar daca vii cu idei d-astea iese ceva bun si din testarea asta, pacat ca trebuie sa pierzi din timpul tau pentru asta.
30.09.2010, 14:33:34
CinnamonCloves@zuzuflor: e ok, nu despre tine era vorba. Cred ca majoritatea din cei carora le sterg mesajele nu stiu nimic de regulament, dar chiar nu mai am timp sa le scriu la fiecare mesaje private.
30.09.2010, 15:48:52
Dar am avut incalcari din partea unor magazine care stiu de regulament. Si-atunci ma intreb: chiar nu stiu sa numere pana la 7?
Pfff....
menaBuna tuturor!
01.10.2010, 16:49:27
Intru foarte rar pe forum deoarece nu imi place atmosfera de aici, in general lumea e nemultumita sau se cearta pentru ceva, iar mie imi plac oamenii pozitivi.
Am vazut ca acest subiect a inceput cu nemultumirea legata de reducerile mele.Da, recunosc, a fost o perioada cand am facut reduceri la cateva produse..le-am postat in categoria promotii si oferte deoarece asa vazusem ca face toata lumea, faca intentia de a “sufoca” pe cineva, fara sa stiu ca exista o regula in acest sens.De altfel, din ce am citit pe forum, regula s-a facut de curand.
Referitor la valoarea reducerilor…daca va uitati mai atent in magazinul meu, veti vedea ca preturile nu sunt prea mari…si o reducere de 2-3 lei poate insemna 10-20% din valoarea unui produs -si pana la urma fiecare face reducerile pe care le considera.
Oricum, nu asta e important.
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu asta, nu a fost cu intentie.Eu sincer respect toti creatorii de handmade si stiu ca pentru fiecare e important ceea ce face, si inteleg ca fiecare vrea sa se afirme cat mai mult.Dar, cu cat suntem mai pozitivi cu atat cream lucruri mai frumoase.
Ce m-a deranjat pe mine e altceva...Cum spuneam, nu intru pe forum, si cred ca sunt multi ca mine.Mi s-ar fi parut normal ca in momentul in care echipa breslo considera ca am « calcat pe bec », sa primesc o notificare, ceva...o atentionare.Sau...nu era nici o suparare daca peroanele care s-au simtit atacate sa imi trimita un mesaj privat.Intelegeam si nu era nici o suparare.Asta cred eu ca e solutia cea mai eleganta, cand te deranjeaza ceva sau cineva.Cred ca comunicarea rezolva multe.Apoi, daca nu intelege cu vorba buna, e ok, il scoti si la careu. Pe cand asa....e ca si cum m-ati vorbi pe la spate :D, fara suparare !
Si daca nu aveam somn aseara poate ca nu aflam niciodata ca lumea e nemultumita.
Si, inca ceva, legat de schimbarile in regulament, nu stiu daca a mai venit cineva cu ideea...mie mi se pare cinstit si normal ca atunci cand se modifica regulamentul, cand apar reguli noi, membrii care au magazine active sa fie instiintati printr-un mesaj privat.Pentru ca, dupa cum spuneam, nu toata lumea intra pe forum.
Inca odata imi cer scuze, si incerc sa ma tin de regulament.
Numai bine tuturor si spor la lucru !
CinnamonCloves@mena : si eu mi-as dori ca atunci cand se schimba ceva sa fie toti anuntati printr-un mesaj. M/ar scuti pe mine de multe explicatii individuale :))
02.10.2010, 00:21:47
Din pacate momentan functionalitatea asta nu e implementata, iar eu chiar nu am timp sa dau mesaje tuturor carora le sterg postarile. Sorry.
Ju.Bijouxma intreb, de ce oare administratia forumului nu observa ca s-a incalcat regulamentul aici:
03.10.2010, 22:43:34
www.breslo.ro/Forum/21-27-septembrie-10-reducere-la-orice-produs_topic_2370
si aici:
www.breslo.ro/Forum/Transport-gratuit-la-comenzi-de-peste-70-lei_topic_2438
dar observa cu o deosebita atentie cind Ju-Bijoux a postat din greseala re-actualizarea mai devreme, si a sters imediat oferta.
Daca ati sters oferta mea, procedati corect si cu ceilalti, care comit aceleasi greseli. Sa fie egalitate.
Sau totusi unii au prioritate???
CinnamonClovesNu stiu de ce mereu vin aceste insinuari stupide. Nu sunt 24 de ore din 24 la calculator cu ochii in forum. Verific oferte pe cat posibil o data pe zi si daca imi sare ceva in ochi il sterg. Ju mi-a sarit din pacate de *foarte* multe ori in ochi cu oferte necorespunzatoare, asa ca da, Olga, verific cu deoesbita atentie ofertele voastre.
03.10.2010, 22:56:29
Dupa cum ziceam mai sus: va trebui sa aveti putina rabdare daca apare o oferta necorespunzatoare fiindca vom face toate stergerile si inchiderile manual.
Prima oferta a fost stearsa. A doua nu contravine regulamentului fiindca postarea nr.2 nu constituie reclama ci o corecare a unei greseli din titlu.
Ju.Bijouxoook )
04.10.2010, 00:02:14
bananaAcum am rimit si eu un mail personal de la o prietena sa imi spuna ca s-a schimbat regulametul la oferte.
05.10.2010, 22:44:06
Am intrat si m-am uitat si m-am uitat acum si la oferta mea. Eu am postat in toata activitatea mea de 2 ori produse (azi fiind a 2-a oara) si voi mi-ati sters potul fara nici macar sa ma atentionati sau anuntati. Nu era nici o suparare daca imi spuneati ca am gresit. Reparam eu reseala imediat pt ca inteleg din prime.
LIPSA DE PROFESIONALISM
Si in plus nu am timp sa citesc 200 de repyuri ca sa gasesc in care din ele e de fapt regulamentul.
Imi pare rau ca va cert (nu e de loc stilul meu) dar de data chiar m-ati suparat.
CinnamonCloves@banana: Nu aveai cum sa repari gresala fiindca nu poti sterge postari. ;)
05.10.2010, 23:03:54
Uite, ca sa nu se mai supere nimeni, o sa postez regulamentul si sus, la "Noutati".
Acolo sper sa il vada mai multa lume.
bananaNu se poate introduce in regulamentul oficial Breslo?
05.10.2010, 23:27:13
www.breslo.ro/Help/terms
Aici e public iar tu ca membru ar trebui sa iti sti drepturile si obligatiile. Ai dreptul sa iti promovezi un produs pe saptamana.
MargeluteMai, dar regulamentul asta se aplica doar cand e Cinnamon on line???
28.11.2010, 18:37:32
CinnamonClovesDe ce, mi-a scapat ceva? :)
28.11.2010, 21:16:50
Margelutewww.breslo.ro/Forum/20-reducere_topic_2781
28.11.2010, 21:28:21
www.breslo.ro/Forum/REDUCERE-de-50-la-GoodChoice_topic_2782
www.breslo.ro/Forum/REDUCERE-de-50-la-GoodChoice_topic_2809
La ultimele doua inteleg ca oferta a expirat in doua zile dar fac si eu o promotie din doua in doua zile?
CinnamonClovesE clar, trebuie sa iau iar la puricat topicul. Merci de hint :)
28.11.2010, 21:40:12
CinnamonClovesGata, acum ar trebui sa fie totul ok!
28.11.2010, 21:49:12
TeoshopPe 1 dec am anuntat ca am reducere 10% la toate comenzile efectuate in luna decembrie.
09.12.2010, 08:03:38
Ieri,adica pe 8 dec,la o saptamana de la primul anunt,am reamintit de reducere,dar nu apare.
Am gresit ceva?
CinnamonClovesThat was my bad, scuze.
09.12.2010, 15:28:25
In multimea de subiecte pe care trebuie sa le sterg zilele astea, am confundat data de postare a ofertei tale (1.12) cu data ultimui mesaj (4.12), pe care insa nu l-ai postat tu. Deobicei cand sunt mesaje mai multe la o promotie sunt toate de la vanzator si sunt reacualizari ale promotiei, si mi-a scapat complet faptul ca la tine ultimul mesaj era de la alt utilizator. Cand ai scris aici m-am uitat mai atenta si imi cer scuze.
Poti sa repostezi mesajul azi :)
TeoshopOk,multumesc.
09.12.2010, 17:46:22
Am crezut ca mi-a scapat ceva cand am citit si greseala e a mea.
Maria.NadiaIn decurs de o saptamana, magazinul adela2006 a postat 4 oferte/reamintiri de oferta:
09.01.2011, 17:06:21
- pe 02.01.2011: www.breslo.ro/Forum/LICHIDARE-DE-STOC_topic_3159
- pe 04.01.2011: www.breslo.ro/Forum/totul-redus-cu-50_topic_3178
- pe 08.01.2011: www.breslo.ro/Forum/ultimele-2-zile-cu-reduceri-de-50_topic_3206
- pe 09.01.2011: www.breslo.ro/Forum/ULTIMA-ZI-CU-REDUCERI-DE-50_topic_3218
CinnamonClovesThanks for the reminder, Nadia. In ultimele zile nu am prea fost prezenta pe Breslo.
09.01.2011, 21:12:38
Am sters acum ultimele 3 mesaje ale lui adela2006.
GOT10.01.2011, 15:00:01