Forum: Orice altceva Abuz de sectiunea,,Oferte si promotii!"

• Live
    Live

Să creşti mare!:))

05.04.2012, 19:14:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

la inima :D :P

05.04.2012, 19:55:53
  • bibidesign
    bibidesign

pls, lamuriti-ma ce inseamna asta:
    "...SAU sa actualizati o oferta care ruleaza (prin postare in subiectul cu oferta respectiva)." - din regulamentul ofertelor
    mersici!

02.05.2012, 11:35:12
  • Breslo
    Breslo

Uite fix ce a facut scorti cu regulamentul, sa aduca iar topic-ul sus -"Up!"

02.05.2012, 12:31:06
  • gemsgems
    gemsgems

Sa actualizezi o oferta care ruleaza inseamna sa comentezi sub ea, sa mai scrii un mesaj sub ea. ;)

02.05.2012, 13:08:10
  • bibidesign
    bibidesign

deci poti practic sa faci doua oferte pt o singura oferta pe saptamana?????

06.05.2012, 17:53:27
  • gemsgems
    gemsgems

Nu. Ideea este ca NU POTI. :) Tocmai asta zice regulamentul. Ca nu ai voie sa actualizezi o oferta in aceeasi saptamana in care ai postat-o.

06.05.2012, 18:50:56
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu poti face doua oferte pentru o oferta intr-o singura saptamana.
    (Re)actualizarea unei oferte ca si oferta noua, se poate realiza la minim 7 zile de precedenta.

Concret:
    pe 29 aprilie am facut o oferta, ca ofer reducere la comenzi.
    Astazi, dupa 7 zile, actualizez oferta, printr-un mesaj in acelasi topic, spunand ca oferta continua sau ceva de genul. Astfel topicul urca si apare pe prima pagina.

06.05.2012, 18:57:02
  • missinica
    missinica

HEY! eu sunt de curand pe aici...am vazut noutatile puse in discutii dar nu inteleg ...am voi sau nu sa imi pun pe prima pagina sau la numele si descrierea magazinului : ORICE cumparator va beneficia de un - CADOU -
    Nu uitati, aceasta oferta va fi valabila pana in martie...

sa stiu daca e bine...pt ca nu vreau surprize neplacute

Multumesc mult.

31.01.2013, 20:29:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna, bine-ai venit!

La numele si descrierea magazinului tau poti scrie ceea ce doresti sa transmiti vizitatorilor, clientilor, inclusiv aceste lucruri, ofertele.

Pe prima pagina ... te referi la prima pagina a Breslo?
    Daca da, atunci in acea sectiune poti avea o oferta de genul cum ai scris tu mai sus, dar maxim una pe saptamana... Nu poti posta acolo mai des de 7 zile (practic poti, dar iti voi sterge oferta noua, sau amandoua daca ai scris in acelasi topic... si vei fi sanctionata...)

Acea sectiune a ofertelor ce apar pe prima pagina o gasesti pe forum.
    www.breslo.ro/Forum/Promotii-si-Oferte-speciale_category_7

Regulamentul acelesi sectiuni il gasesti in sectiunea de Anunturi, prima a forumului cu link-ul direct aici:

www.breslo.ro/Forum/Regulament-pentru-sectiunea-Promotii-si-Oferte-speciale_topic_2456

31.01.2013, 21:29:00
  • missinica
    missinica

Heiiii, ce taree. Nu stiam de sectiunea "Promotii si Oferte speciale"
    desigur, sa fiu atenta ca sa apar o data pe sapt. Multumesc multttt! Pupici

01.02.2013, 08:14:07
  • Live
    Live

Și tot nu se dorește afișarea regulamentului în așa fel încât toată lumea să afle măcar de existența unui regulament?

13.02.2013, 20:16:43
  • invitatii.unice
    invitatii.unice

Buna ziua.As vrea si eu sa postez o oferta cu reducere la un produs si nu stiu exact cum sa procedez.Ma poate ajuta cineva,va rog?Multumesc!

17.07.2014, 16:16:02
  • user58941
    user58941

Buna! este simplu: Apasa pe titlul sectiunii PROMOTII SI OFERTE SPECIALE iar in dreapta paginii, in partea de sus, deasupra reclamelor, vei gasi:
    ADAUGA UN SUBIECT NOU.

17.07.2014, 17:20:47