Forum: Orice altceva Abuz de sectiunea,,Oferte si promotii!"
bijouxdemonangeeu i-am pus si punctul :D
02.12.2011, 22:02:27
Sorry!
Asta nu e nimic, doar am aruncat o privire pe fuga! :D
betty.bijuteriiDaca stam si ne gandim si reclama agresiva este tot o forma de marketing. Ce am observat eu(te rog sa ma scuzi hobbyshop, nu am nimic personal cu tine, putea sa fie oricine in locul tau) este smecheria?! folosita: reducere, reducere... magazinul este vizitat, trecut la "Favorite", eventual, apoi, peste 3 zile spune: "promotia este valabila pana astazi". De ce nu a anuntat de la inceput, de cand a facut anuntul? Pentru ca vizitatorii, chiar daca nu cumpara in ziua respectiva, vor vizita din nou magazinul si, chiar daca preturile sunt putin mai mari, vor cumpara produsul de care au fost interesati. Normal era ca, atunci cand faci anuntul, mentionezi si perioada de timp sau continui pana la epuizarea stocului. Eu consider ca toate formele de publicitate trebuiesc platite. E mai greu sa bagi mana in buzunar. Se stie ca noi, romanii, ne inghesuim intotdeauna la mocaciuni, fie acestea si... tigai.
03.12.2011, 14:07:57
hobbyshop1Bijoux, din partea mea nu e nici o problema, n-am ajuns sa ne luam de la un punct amarat...
03.12.2011, 14:41:01
Betty, foarte tare faza cu tigaile!!!! Io m-am turat de data asta pt. ca este regulament CLAR care zice ca odata la 7 zile ai voie sa-ti postezi o promotie, sau sa-ti pui un mesaj de "reamintire" intr-o promotie mai veche.
Ar trebui totusi, ca breslo sa faca pe "politzaiu", macar de 2 ori pe zi. Ma rog, cineva care are acces la administrarea siteului.
Nu ca nu-s constienta ca exista magazine, si de furnituri si de handmade, care practica o politica de auto-promo agresiva, numa un pic mai au si-ti intra in casa!
De acord cu publicitatea platita, pe mine una nu m-ar deranja.
betty.bijuteriiPai, asa este hobby.shop! Daca esti un magazinas care se respecta, scoti bresleii din buzunar si postezi ce produs sau ce promotie vrei tu! Ia sa mai vedem atunci, cati se mai inghesuie?!
03.12.2011, 15:09:38
RonaBijouxCred ca singura solutie de a stopa abuzul/revenirea la aceeasi promotie este anuntarea campaniei prin administratori, nu postarea in nume propriu (asta daca nu poate exista o aplicatie care sa monitorizeze si sa impiedice frecventa mai mare decat cea admisa - la tehnica nu ma pricep).
03.12.2011, 22:37:15
bijouxdemonangenu e rea ideea
03.12.2011, 23:10:04
dar, totusi, prin administratori.... ar trebui sa ne facem ofertele si sa le trimitem cu cel putin o saptamana inainte... poate doua ....
Si oricum, chiar si asa, ma indoiesc ca ar sta cineva sa le posteze...zilnic...
RonaBijouxPai timpul ar fi cam acelasi cu cel consumat pentru "politie", ma gandesc. Decat sa te uiti zilnic cum se incalca regulamentul, mai bine postezi ce primesti.
03.12.2011, 23:11:55
bijouxdemonangepai da...dar ...
03.12.2011, 23:15:27
nu se uita nimeni :)
user21da, metodele de marketing fara plata sunt foarte ingenioase :)
04.12.2011, 09:55:34
mai este una care functioneaza fara gres - pui un anunt cu "fac reducere de ziua mea" - si cum toata lumea se inghesuie la aruncat cu urari de bine, nu se mai sesizeaza nimeni ca stai pe prima pagina posibil si zile intregi.
bijouxdemonangeGuilty!
04.12.2011, 16:17:45
Dar totusi, n-am stat zile intregi pe prima pagina... :( doar o zi in plus a ajuns pe prima pagina... si a fost devansata rapid (nu am raspuns la urari decat daca era chiar prima in lista).... :(
Dar mai stii, poate s-ar sesiza cineva daca ar avea cine ;)
Si oricum, daca crezi ca pentru asta am scris motivul reducerii, te inseli!
MAuranSincer nu inteleg de ce unii pot posta de cate ori vor ei in cadrul "Promotii si oferte" si, nu sunt penalizati in nici un fel iar altora, li se da in cap!
07.12.2011, 17:00:53
Caz de azi "dana86", care a postat si ieri.
Exista o alta politica pentru unii membrii ai acestei comunitati?
Multumesc
MAuranDesi am semnalat nereguli la postarile anumitor colegi de breasla, nu vad nici o atitudine din parte Dvs.
07.12.2011, 23:40:01
Sa inteleg ca acum putem posta de 3,5 sau cate ori dori promotiile si ofertele noastre? Sau, anumite persoane sunt favorizate?
Am crezut ca este un site serios!
Multumesc
AnitaDamacusUn mic ajutor vizual pt moderatori / admini:
08.12.2011, 19:08:15
http://i.imgur.com/ki2Wi.png
Oferte si promotii din ultima saptamana (cele care n-au fost sterse). Ma scuzati daca am ratat pe cineva.
HobbyShop x2
Mari40 x2
fonalvarazs x2
Mariet x2
monasib x2
melissaop x3
dana86 x4
LiveDa' e chiar nesimţire:
10.12.2011, 17:28:31
www.breslo.ro/Forum/Grdina-secret-introduce-Happy-Hours_topic_6313
Ieri pune iar şi-i dau link către regulament:
www.breslo.ro/Forum/Transport-gratuit-i-cadou-surpriz-la-Happy-Hours_topic_6326
Iar azi pune iar subiect:
www.breslo.ro/Forum/10-REDUCERE-la-toate-produse-din-categoria-ELEGANT-i-transport-gratuit-Numai-la-Happy-Hours_topic_6338
Scorţişoară, fă-ţi simţită prezenţa, rogu-te!
CinnamonClovesAm mai facut ceva ordine; din pacate noua paginatie imi ingreuneaza foarte mult munca. Trebuie sa gasesc o solutie si pentru asta...
10.12.2011, 22:31:39
dana86Buna dimineata ,am o singura postare pe 4 .12 . Ceva nu este in regula.
11.12.2011, 09:24:51
CinnamonClovesDana, ai un mesaj de la mine. Restul postarilor au fost sterse, aveai inca cateva postari in plus la interval mai mic de 7 zile. Citeste te rog cu atentie regulamentul.
11.12.2011, 11:18:40
GradinaSecretaAm gasit din intamplare astazi comentarii nu foarte binevoitoare legate de postarile mele la sectiunea amintita si vad ca mi-au si disparut postarile mai recente. Nu zic ca poate nu aveti dreptate, insa eu nu vad unde am gresit. CAUT DE 20 DE MINUTE REGULAMENTUL PROMOTII SI OFERTE SI NU IL GASESC! Va rog frumos sa il postati undeva la vedere daca vreti sa se respecte niste conditii de care nu avem habar!
11.12.2011, 11:57:53
@Live: Nu crezi ca e cam mult sa vorbesti de nesimtire? Chiar crezi ca stau sa urmaresc zilnic toate postarile de pe forum? Nu am vazut postarea ta cu link-ul catre regulament, iar acum se pare ca a disparut o data cu promotiile mele.
Multumesc frumos pentru bunavointa!
Chiar va pricepeti sa faceti un om binevenit!
gemsgemsRegulile astea sunt decise PE FORUM de oamenii activi pe forum. Din cate stiu eu, cel putin. Fac cumva parte din "Termeni si conditii"?
11.12.2011, 12:40:35
Nu tin cu cineva, eu le-am respectat pentru ca S-A INTAMPLAT sa vad discutia pe forum. Dar atata vreme cat nu sunt niste reguli oficiale mereu or sa fie oameni care le incalca. Pentru ca nu stiu despre ele sau pentru ca nu le pasa de ele. Nu toti oamenii intra pe forum si dintre cei care intra, nu tuturor le pasa de ce e frumos fata de altii atunci cand e vorba de profitul lor. Pentru ca, nefiind reguli oficiale, tine doar de bun simt(?) sa le respectam, atunci cand dam de ele.
LiveGaby, de felul meu, sunt foarte ponderată! Ideaa era că pusesem, la unul dintre subiectele tale, link către regulament. La puţin timp după asta, ai pus din nou subiect. Asta e tot.
11.12.2011, 14:06:26
Regulamentul este oficial, nu decis la o bârfă.
Margelutewww.breslo.ro/Forum/Regulament-pentru-sectiunea-Promotii-si-Oferte-speciale_topic_2456
11.12.2011, 14:12:22
Eu am renuntat de mult la ofertele anuntate la aceasta sectiune. Este inutil si neproductiv sa fac politie pe forum. Sectiunea asta e pur si simplu sat fara caini. La persoanele care ridica timid din umeri a "n-am stiut" se adauga lejer si persoane extrem de insistente si agresive. Am avut onoarea sa schimb niste mesaje cu una din ele si mi s-a luat de aceasta mareata facilitate.
gemsgemsRegulamentul e un post pe forum. :) Si atata timp cat ramane un post pe forum nu cred ca se va schimba ceva.
11.12.2011, 15:52:46
LiveDa, adevărul e că ar putea fi pus undeva la vedere! De exemplu, să fie sus, în "capul" secţiunii cu oferte şi promoţii sau, atunci când dai să postezi acolo, să trebuiască să bifezi, ca atunci când trimiţi o comandă şi bifezi că ai citit politica magazinului.
11.12.2011, 16:06:34
CinnamonClovesAh, asta cu post-ul sticky in sectiunea respectiva e o idee buna. Doar ca nu stiu cum sa facem sa Nu apara pe prima pagina in loc de promotie :)
11.12.2011, 18:41:31
@gems: e vorba de o postare pe forum in sectiunea "Anunturi si Noutati de la echipa Breslo". Nu neg ca nu ar strica putina "publicitate" regulamentului, dar respectarea lui nu e doar o chestiune de bun simt, si regulile sunt cat se poate de oficiale. Nici regulile de conduita de pe Forum nu sunt postate in "Termeni si Conditii" dar asta nu inseamna ca nu sunt oficial.
Bottom line, o sa ma gandesc cum se poate face ca regulamentul sa fie mai vizibil, dar vroiam sa fie clar pentru toata lumea ca respectarea regulilor referitoare la promotii nu este optionala.
user21un mass message :))))
11.12.2011, 20:22:27
LivePână se găseşte o variantă pt punerea regulamentului în secţiunea respectivă, ar putea fi puse regulile cu pricina pe prima pagină a forumului, după regulamentul pt forum.
11.12.2011, 21:23:52
betty.bijuteriiDa, Live,
12.12.2011, 23:35:30
Pana se gaseste o varianta, tocmai am primit eu un mesaj privat de la un magazin de furnituri( eu tot magazin de furnituri fiind, nu stiu de ce mi-a trimis mie?!), magazin vedeta la "Oferte si promotii"(ma refer la nr. de aparitii saptamanale). Cat trebuie sa disperi ca sa trimiti atatea mesaje?!
RonaBijouxCred ca am primit toti acest mesaj.
13.12.2011, 00:02:33
La fel de incorect mi se pare sa ai/platesti un magazin hand-made, sa lasi "momeala" si cele 10 furnituri admise, si sa scrii ca "mai am furnituri, dar vi le zic pe privat".
Deci, Betty, asta-i solutia: lasi cerceii si rotesti cate 10 furnituri pe zi - economie 30 de lei!
Serios vorbind, este fara margini imaginatia atunci cand este vorba de ocolit o regula.
RonaBijouxAsta nici macar nu mai este abuz.
13.12.2011, 00:07:29
www.breslo.ro/Forum/Mademoiselle-Charm_topic_6363
Este pur si simplu o sfidare a celor care se straduiesc sa fie corecti intr-un sistem pe care l-au acceptat, de altfel.
betty.bijuteriiAsta e! Ce poti sa mai zici?!
13.12.2011, 00:23:15
ThingsWeLoveTodayAm primit si eu mesaje spam de la doua magazine, nu doar de la unul, chiar nu imi place asa.
13.12.2011, 01:46:22
CinnamonClovesHey, daca primiti spam pe mesajele private, forwardati va rog mesajele si username.ul de la care au venit la [email protected] si vom avertiza userii respectivi ca asa ceva nu e ok.
13.12.2011, 10:47:15
Mie nu-mi trimite nimeni nimic :)
LiveRona, eu am lăsat cele 10 furnituri şi am scris trebuşoara aceea! În plus faţă de cele 10 mai am "foarte" câteva. Nu-mi permit să plătesc taxă de 4 ori mai mare pentru câteva furnituri, în condiţiile în care vânzările mele sunt rare, nu cu sume mari. Na...în fine...am să şterg enunţurile cu pricina! Ca să fie lumea de-a dreptul relaxată că a dispărut incorectitudinea de pe faţa pământului!
13.12.2011, 16:37:48
RonaBijouxHe-he... inseamna ca "si eu", nu "eu".
13.12.2011, 16:52:39
Nu al tau era magazinul cu respectiva oferta - deci esti "victima" colaterala.
In ceea ma priveste - sunt total relaxata - dar m-am contaminat de tonul general-justitiar de aici, linkuri cu delatiuni, proteste si restul.
Vina mea.
LiveCând am o căciulă sub o muscă, recunosc, de felul meu!:)
13.12.2011, 19:34:18
RonaBijouxDa, adevarul este ca si pe mine ma chinuie mai tare sa tac/omit/nu recunosc decat orice consecinta asumata a adevarului spus.
13.12.2011, 19:41:48
LiveCred că suntem nişte (h)eroine!:))
13.12.2011, 19:45:26
RonaBijouxBa eu, adeseori, o mare perdanta.
13.12.2011, 19:59:46
MAuranNEREGULI la
14.12.2011, 14:03:30
DenoazeleArt
Luni
www.breslo.ro/Forum/Reducere-10-la-toate-produsele-DenoazeleArt-in-luna-decembrie_topic_6359
Miercuri
www.breslo.ro/Forum/Reducere-10-la-toate-produsele-DemoazeleArt-toata-luna-decembrie_topic_6381
Va rog, solutionati problema! Multumesc
betty.bijuterii"Promotii" la magazinul MademoiselleCharm:
12.01.2012, 22:46:17
"Va astept cu drag in magazinul meu!"
Nu ratati!
betty.bijuteriiSi nu este prima oara(vezi 13.12.2011)
12.01.2012, 22:48:44
betty.bijuteriiVad ca Breslo este "pentru unii muma si pentru altii ciuma". Ce bine este sa faci economie de 6 breslei(pentru promovarea a 3 produse)! Smecherii isi promoveaza intreg magazinul gratis! E bine de stiut!
13.01.2012, 16:48:35
user30181as vrea sa stiu siu eu de ce anumitor magazine(misscaprice) le este permisa postarea abuziva,adica de 3 ori in ultimele 5 zile..........nu este corect.se pare ca nu exista nicio sesizare pentru acest magazine care fac asa.o atentionare sau orice care sa ii opreasca sa mai faca asa..
21.01.2012, 21:50:14
LiveMinola1986 are postare azi şi joi. Steauaseby86 are două postări una după cealaltă (asta ar fi putut sări în ochi şi altcuiva, nu spun cui: persoană importantă). Nu mai dau şi alte exemple de magazine care vin cu promovare după promovare. Stau cuminte, ca proasta, pun subiect numai când am voie şi mi-este îngropat foarte repede. Să mai spun că o dată am greşit şi imediat s-au luat măsuri? Nu, nu mai spun, pt că mă enervez!
29.01.2012, 13:04:42
LiveLacris şterge şi repostează subiectul cu oferta! E mare nesimţire, deja! Poate-i vede careva, zic...
31.01.2012, 15:39:05
huxleyeliza 1105 are postare cu " reduceri pana la 50%" azi ora 13.35, ieri ora 7.48, duminica ora 15.24 si dumnezeu stie cate o mai avea, caci m-am plictisit urmarind-o.
31.01.2012, 19:07:45
LiveIoanaspanu postează cam zi de zi. I-am scris mesaj privat, dându-i link către regulament. Nimic. I-am pus acel link pe subiectul pus de ea ieri. Nimic. Breslo, Scorţişoara, ceva?
02.02.2012, 17:24:19
CinnamonClovesHey there!
02.02.2012, 20:52:07
Eu citesc aici regulat si sterg cat de des pot. Minola1986 a fost avertizata si astazi a postat conform. steauseby86 a fost avertizat, la fel si ioanaspanu.
De la eliza1105 nu gasesc decat postarea de astazi, posibil sa mi-o fi luat inainte alt admin cu stergerea?
Din pacate sunt atatea oferte incat mi-e imposibil sa imi dau seama daca cineva sterge si reposteaza oferte, dar o sa urmaresc postarile lui lacris.
LiveHi!
02.02.2012, 23:28:30
S-a întâmplat să observ chestiunea cu repostatul, intrând de mai multe ori pe Breslo, într-un timp relativ scurt.