Forum: Orice altceva Abuz de sectiunea,,Oferte si promotii!"
LiveÎnţeleg că nu se mai uită nimeni la promoţii şi oferte(se postează exact după bunul-plac) şi că a fost abandonată ideea de a fi postate regulile undeva unde să le vadă OBLIGATORIU oricine vrea să postteze în secţiunea cu pricina...
10.03.2012, 17:23:46
bijouxdemonangeRegulile sunt inca vizibile in sectiunea anunturi si noutati...
10.03.2012, 18:44:01
Doar ca nu mai are cine sa stea sa verifice aplicarea lor...
CinnamonClovesAm facut ordine din nou, m-ar ajuta daca ati semnala aici nereguli pe viitor.
10.03.2012, 19:38:39
LiveElena25 sau...cum îi e nickname-ul are iar subiect, deşi ieri i-ai şters ceva. I-ai trimis şi mesaj privat, cu link către regulament?
11.03.2012, 14:32:52
Se poate ca memoria să-mi joace feste, dar mi se pare că LACRIS a avut şi ieri sau alaltăieri subiect acolo.
La naiba, semăn a poliţai obsedat, dar m-a durut că am pus şi eu de câteva ori subiect acolo şi mi-a fost acoperit, de multe ori, foarte repede! Chiar de oameni care postează mereu şi mereu şi mereu.
LiveAndra, regulamentul e vizibil pe forum. Pentru cei care au idee că ar exista un asemenea regulament. În general, presupun că aceia care pun subiect nou în acea secţiune intră direct de pe prima pagină. Ideea fusese ca regulamentul să fie obligatoriu a fi citit înainte de postare (cam cum bifezi că ai citit politica magazinului, atunci când faci comandă).
11.03.2012, 14:34:37
bijouxdemonangeNu e idee rea.
11.03.2012, 15:26:32
Majoritatea din cei care reposteaza stiu. Mai ales aia care sunt vechi si reposteaza inca inainte de vreme ;)
Pe probate.
Dar speculeaza. Se merge pe principiul: daca x face, eu de ce nu? Sau poate nu ma vede nimeni (si de obicei asa e)!
bibidesignimi cer scuze ca am abuzat si eu saptamana trecuta, dar pur si simplu am omis sa numar zilele... am promovat contra cost produsul si fara sa-mi dau seama l-am pus probabil prea curand si in oferte si promotii, ca sa se sincronizeze cu reclama platita...
12.03.2012, 13:44:04
ar fi bine sa existe o restrictionare automata... ca sa nu mai gresim.. :)
MargeluteZici? Eu cred ca ar fi bine sa dispara sectiunea asta de pe prima pagina. Ar fi singura solutie ca sa nu mai existe greseli...
12.03.2012, 13:51:00
@Cinnamon, pe bune, tu inca mai crezi ca e o solutie ok sa semnalam noi aici si tu sa faci ordine din cand in cand?
carla69Iar e gramada acolo,unele foarte cunoscute.Eu am postat ieri si sunt la coada iar.De obicei uit sa anunt cand mai reduc cate ceva,ieri mi-am amintit ca redusesem niste produse,m-am verificat,am vazut ca era mult timp de la ultima...oare de ce nu se pot verifica toate?
12.03.2012, 14:51:18
CinnamonClovesEu cred ca cea mai buna solutie ar fi sa dispara de pe prima pagina.
12.03.2012, 16:45:09
Imi e clar ca eu nu ma uit decat din cand in cand acolo si pentru asta ar trebuei cineva full time care sa se uite de cateva ori pe zi ce se intampla acolo.
Ultima oara cand am sugerat sa se scoata sectiunea de pe prima pagina nu prea a fost insa nimeni de acord :)
gemsgemsPoate s-ar putea lasa doar link catre aceasta sectiune undeva pe prima pagina? Asa ma gandesc ca s-ar uita clientii la mai multe si nu doar la primele postari de pe prima pagina.
12.03.2012, 17:06:24
MargeluteEu sunt de acord. Am spus si eu in cateva randuri acelasi lucru: fie sta cineva si face ordine acolo mereu, plus interdictia de a posta un timp de x zile dupa ce ai fost avertizat (ca de exemplu tu vineri i-ai sters probabil o postare iar azi dupa ce a venit sa se scuze ca a gresit a postat un subiect nou), ori dispare cu totul ca ocupa spatiu, nu se pot bucura decat cateva persoane de aceasta facilitate si mai bine lipsa.
12.03.2012, 18:47:48
Nu stiu poate merita dezvoltat un alt sistem, sa existe posibilitatea sa faci promotii in magazin si sa inscriptionezi pozele cu un ceva care sa atraga atentia ca acel produs e redus. Si ca sa nu fie o varza maxima pe tot breslo ar trebui sa fie acelasi semn distinctiv la toti, deci o optiune ceva, pe care o putem folosi din meniul magazinului.
carla69Eu rar deschid la prima pagina,sunt de acord sa nu mai apara acolo,macar va intra mai multa lume pe forum sa caute promotiile!
12.03.2012, 19:12:44
RonaBijouxPentru mine este de-a dreptul fascinant sa vad cata energie se investeste in gasirea solutiilor de incalcare a unei reguli.
17.03.2012, 10:31:53
Ultimul patent apartine lui mari40 si arata asa: iti faci niste conturi duble (respectiv iosifpoliservice, blitzu14), apoi postezi ceva de pe ele, eventual iti si stergi imediat postarea - dar anuntul de reducere ramane in fruntea listei.
Urat!
Poate exista o posibilitate tehnica de a inchide subiectul dupa formularea anuntului, pentru a evita magariile de tip "up".
LiveAm observat şi eu subiectul cu pricina. Ultima postare, însă, nu apare nu pt că ar fi fost ştearsă, ci pt că este prima postare făcută de (pe) acel cont şi are nevoie de aprobare.
17.03.2012, 17:42:47
RonaBijouxAsa o fi - tehnica ramane, insa, urata!
17.03.2012, 19:09:22
Este greu de crezut ca doi oameni isi fac cont in ultimele trei zile, si brusc se reped sa posteze pe forum, taman la subiectul asta!
LiveAm observat tactica asta la mai multe persoane. Se poate vedea şi că "noul user" pune o întrebare azi, i se răspunde mâine şi...tot aşa.
18.03.2012, 00:49:37
RonaBijouxOricum i-a luat Mary-earrings fata - posteaza, pur si simplu, din doua in doua zile! Ce atata complicatie cu conturi duble!
18.03.2012, 08:38:33
GradinaSecretaDe obicei nu intervin, dar Mary-earings a inceput sa ma deranjeze si pe mine. Pur si simplu sare in ochi. Cred ca a avut vreo 4 postari saptamana asta.
18.03.2012, 10:40:28
carmenneu nu inteleg....si nu ma duce capul la manevre din astea...insa ii convine sa plateasca pt doua conturi....sau isi face pt luna gratis....sterge...face alt cont o luna...si tot asa....
18.03.2012, 17:58:29
LiveCa să postezi acolo nu e nevoie să ai şi magazin, ci doar cont. Pentru care nu plăteşti nimic. Mă refer la acele conturi de pe care doar se întreabă câte ceva.
18.03.2012, 19:27:55
carmenn:(
19.03.2012, 03:45:34
RonaBijoux...si inventivitatea continua, in sfidarea regulilor si a bunului simt!
21.03.2012, 10:53:15
Asadar, dupa ce postezi din doua in doua zile, iti faci un alt cont, si postezi mesajul "cumparati de la Mary-earings!!"
Aparent, regula se respecta - doar esti "altcineva"!
carla69Eu nu mai reduc nimic sau nu mai anunt cand reduc ca tare ma mai enerveaza ce se intampla acolo.Reduc in magazin daca doresc,cine intra,poate sa vada
21.03.2012, 11:02:53
RonaBijouxPoate mai multa vigilenta din partea moderatorilor ar fi buna...
21.03.2012, 11:11:21
GradinaSecretaPana unde se poate ajunge?! Imi fac cruce cu stupoare...
21.03.2012, 11:21:54
BresloDati si link-urile, va rugam, cand mai observati abuzuri.
21.03.2012, 12:13:36
Inca o data va multumim pentru atentie.
LiveIată link, deşi nu era greu de găsit!
21.03.2012, 15:55:43
www.breslo.ro/Forum/50-REDUCERE-LA-TOATA-GAMA-DE-CERCEI-Mary-earrings--Transport-gratuit_topic_7379
RonaBijouxEhe, asta-i alt anunt, de pe alt cont.
21.03.2012, 17:09:31
Cel la care faceam eu referire, cu continut identic, a disparut (la interventia Breslo, probabil.
Parerea mea este ca ar trebui luata o masura radicala - altfel nu facem decat sa ne umplem de ridicol.
Alinuta123www.breslo.ro/Forum/De-azi-REDUCERE-la-produsul_topic_7402 azi
23.03.2012, 16:56:15
www.breslo.ro/Forum/5--reducere-pentru-clientii-noi_topic_7363 duminica
Sa-mi spuneti daca va plictisesc ca pana interveniti voi oferta sta foarte bine pe prima pagina.
RonaBijouxDeci cum ziceam, din doua in doua zile, de pe conturi diferite:
28.03.2012, 22:53:31
www.breslo.ro/Forum/50-reducere-la-toata-gama-de-cercei-20-reducere-la-seturile-swarovski-Transport-gratuit_topic_7462
LiveBreslooooo, mai sunteţi, cumva, prin zonă? Hmmm...nu pare că da, dar...să încerc, totuşi!
29.03.2012, 18:49:03
www.breslo.ro/Forum/targ-produse-handmade_topic_7463
LiveŞi mai încerc...
01.04.2012, 17:48:33
www.breslo.ro/Forum/DISCOUNT-15--TRANSPORT-GRATUIT_topic_7494
JewelswithloveDeja devine mai mult decat stresant,e mai mult sfidare si lipsa de bun simt!
02.04.2012, 08:49:25
www.breslo.ro/Forum/Preturi-de-la-1-leu---reducere-50-la-cercei-transport-gratuit_topic_7512 pe 1.04.
www.breslo.ro/Forum/50-reducere-la-toata-gama-de-cercei-20-reducere-la-seturile-swarovski-Transport-gratuit_topic_7488 pe 31.03
www.breslo.ro/Forum/50-reducere-la-toata-gama-de-cercei-20-reducere-la-seturile-swarovski-Transport-gratuit_topic_7462 tot pt Mary,pe 28 03 si astea-s doar ultimele
E chiar atat de greu de respectat o regula simpla??????
bijouxdemonangeEu nu inteleg de ce nu i se face nimic domnisoarei, sincer!
02.04.2012, 10:38:55
Pentru ca, de ceva vreme numai pe ea o vad, numai de ea aud, isi face conturi ca sa-si ridice ofertele, sa fie permanent in capul listei... Chiar nu se poate sanctiona sub nici o forma? Cred ca a depasit deja cam multe limite!
BresloVa multumim pentru semnalare, utilizatorii in cauza au fost atentionati.
02.04.2012, 12:05:20
LiveAu fost atenţionaţi utilizatorii, zici? Ha, haha şi hahaha! Ia te uită aici: www.breslo.ro/Forum/Preturi-de-la-1-leu---reducere-50-la-cercei-transport-gratuit_topic_7531
03.04.2012, 20:03:16
tonycatChiar la 1 LEU? si transport gratuit? De ce nu ii da pe degeaba....
03.04.2012, 20:51:01
RonaBijouxHa-ha si de la mine, dar va dati seama ce rade individa asta fara scrupule de noi, o adunatura de fraieri corecti!
03.04.2012, 20:58:45
Eu imi amintesc ca in vremurile de "zavera" Breslo li s-a interzis postarea unor utilizatori. Deci, se poate!
MargeluteDeci au fost sau nu avertizati? Care ar fi urmatoarea masura pe care o veti lua impotriva lor? Si cand?
04.04.2012, 10:26:01
xyedy:)) tipa aceea isi bate joc de toata lumea si a primit un avertisment si atat :)) si daca ar fi vba de o zi doua.. dar deja intrece gluma :) ... cred ca ar trebui ca programatorul breslo sa ia atitudine... sa faca un script care sa nu mai permita asa ceva.. nu sa stea mereu cineva sa urmareasca..
04.04.2012, 12:05:53
JewelswithlovePe langa ca cele doua domnisoare incalca repetat,nesimtit si flagrant regulamentul,pe langa faptul ca nu se intampla nimic legat de ceea ce fac,acum isi iau si apararea si se leaga de cei care vor ca regulamentul sa fie respectat!!!Cristina-Live a gresit o singura data (si atunci din neatentie) si imediat s-au luat masuri!
04.04.2012, 13:30:33
Atunci sa ne batem in oferte cu totii,ca si asa nu avem altceva de facut...
De obicei nu intervin in acest topic,intotdeauna ma gandesc ca poate cineva nu stie,poate greseste si,dupa ce-si da seama de greseala n-o mai repeta,dar aceste doua domnisoare m-au adus pana si pe mine la disperare cu ofertele lor.
i
bijouxdemonangeEu, din cauza asta am renuntat...
04.04.2012, 15:08:14
Pentru ca regulile nu sunt pt toata lumea la fel, pt ca dureaza enorm de mult pana sa fac avertismente atunci cand regulile sunt incalcate (de multe ori nici nu mai are nici un efect, timpul de o saptamana expirand....) si , daca se fac, nu mai verifica nimeni daca cei in cauza respecta in continuare, si mai mult, cei de genul marry earrings (sau cum o fi scris) nu patesc absolut nimic daca pur si simplu incalca regulamentul nu o data intr-o saptamana ci zilnic, inclusiv dupa ce se spune ca ar fi fost avertizata!
Cei din spatele marryearrings- extrem de inventivi in a specula- pur si simplu se distreaza copios cu ofertele lor zilnice de 2 lei! pardon 1 leu (si nu sunt sarcastica, decat pe jumatate; cealalta jumatate este realitatea!) , de pe n-spe conturi, parca dorind sa rada in nas "ce tare sunt eu!"
Dar daca vreti sa facem un mic sabotaj, ma alatur in a ne bate in oferte! Nu e greu :))))
Si daca se scoate sectiunea, din cauza abundentei de incalcari regulament, cu atat mai bine!
Pentru ca ori sunt reguli pt toata lumea la fel pe site...ori mai bine nu mai avem optiunea deloc... Atata vreme cat aceste topicuri cu oferte apar pe prima pagina, si nu sunt doar simple parti ale forumului, cred ca ar trebui controlate mult mai bine! Prima pagina e oglinda ;)
Dar poate e in interesul nostru sa apara zilnic pe prima pagina ofertele de 1 leu ale aceluiasi magazin, si eu inca nu ma prind.... Sunt 2 saptamani de cand problema cu magazinul in cauza a fost sesizata in acest topic si inca apar mereu noi oferte... de pe n-spe conturi diferite... ca doar na, ne pricepem la specula! Si magazinul in cauza ...nu primeste decat avertisment!
Deci...niste masuri se cer: ori se scoate de tot sectiunea de oferte de pe prima pagina a Breslo, ori se gestioneaza mai indeaproape aceasta sectiune!
BresloRubrica de promotii si oferte este foarte folositoare. Ar fi impulsiv sa o stergem de pe prima pagina doar pentru ca exista astfel de personaje.
04.04.2012, 17:55:15
Deci, pana cand vom automatiza procesul, se ofera cineva sa o modereze?
bijouxdemonange, jewelswithlove?
Scrieti-ne pe privat daca da, si vom pune la punct si un sistem de beneficii.
RonaBijouxV-ati adresat celor doua doamne - daca nu primiti un raspuns pozitiv, ma ofer eu.
04.04.2012, 19:16:33
bijouxdemonangeFacem echipa, Rona, nu e problema!
04.04.2012, 21:06:38
bijouxdemonangeAm facut astazi putina curatenie! Sper ca nu am omis nimic!
05.04.2012, 16:02:21
Utilizatorii ce au incalcat regulamentul vor fi supravegheati!
Daca observati ceva, va rog sa nu ezitati in a ma anunta aici sau pe privat!
Sunt prezenta destul de des pe forum, dar nu pot sta permanent.
Daca observati situatii de stergere topic /mesaj si repostare, doar pt a fi in topul ofertelor, va rog sa ma anuntati! SI astfel sa ii supraveghez!
De asemeni situatii de genul celui descris mai sus, cu conturi diferite, desi voi fi atenta sa verific utilizatorii (cel putin unii dintre ei, mai putin cunoscuti, noi), este posibil sa omit ceva (eu sper totusi sa nu, sa fiu eficienta)!
In orice caz,imi dau silinta sa fiu eficienta! Si sper sa nu mai avem neplaceri pe viitor cu incalcarile de regulament!
Wish me luck!
LiveBe sure that I will help you!
05.04.2012, 17:24:00