Forum: Orice altceva Abuz de sectiunea,,Oferte si promotii!"
BlackTulipSi oferta aceasta, care se repeta obsedant in ultimele zile, e foarte atragatoare, atata doar ca lipseste cu desavarsire...
10.01.2011, 23:32:11
www.breslo.ro/Forum/ACCESORIIFLU-Va-asteapta-cu-oferte_topic_3236
anamanolenu, pe bune, BlackTulip are dreptate. m-am plictisit si eu sa vad zilnic oferta cea inexistenta. e interesant cum unora li se permite sa incalce sistematic regulile, iar altii sunt pusi la colt imediat...
11.01.2011, 16:45:42
TimeToCraftam priceput ca nu e permisa postarea in sectiunea 'promotii' mai des de o saptamana, dar repostarea aceluiasi produs ca sa apara pe prima pagina cam de cate ori e permisa? ca sa stiu si eu, sa procedez la fel. ca azi cred ca am vazut deja de vreo trei ori niste "accesorii deosebite", de culoare rosie, intre ultimele produse listate. asta e, unii platesc pentru reclama, iar altii uita regulile bunului simt si profita de anumite portite sau scapari ale site-ului. suntem romani ! si asta ne ocupa toooot timpul...
15.01.2011, 14:08:14
FKGTocmai am intrat pe breslo si iar m-am lovit de accesoriile deosebite roz :D
15.01.2011, 19:09:43
Stiu ca era un topic cu abuz la repostari dar nu mai stiu pe unde, asa ca scriu aici:
www.breslo.ro/Product/Accesorii-Deosebite_278302 de cateva zile apare incontinuu la cele mai noi produse postate. Daca va uitati, produsul apare postat pe 15.01.2011....si iata-l si vandut cu doua, trei, patru zile inainte www.breslo.ro/Sold/ACCESORIIFLU/Accesorii-Deosebite_306888
www.breslo.ro/Sold/ACCESORIIFLU/Accesorii-Deosebite_304729
www.breslo.ro/Sold/ACCESORIIFLU/Accesorii-Deosebite_302912
mariapaspai nu v-ati prins? prin asta sint deosebite :))
15.01.2011, 19:38:28
FKGva era dor de niste accesorii deosebite??? :))) sunt iar pe prima pagina ca sa nu va fie greu sa le gasiti :D
17.01.2011, 13:27:06
Linkul de acum doua zile www.breslo.ro/Product/Accesorii-Deosebite_278302 da eroare pt ca produsul a fost sters iar acum apare din nou pe prima pagina.
TimeToCraftsi nu numai accesoriile deosebite sunt din nou pe prima pagina, ci si o noua oferta inexistenta. daca nu a informat nimeni magazinul ACCESORIIFLU, faptul ca ofera mici cadouri clientilor nu reprezinta vreo promotie sau oferta speciala. toti vanzatorii de pe breslo, fie ei de furnituri sau handmade, procedeaza la fel. ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu-i inca o saptamana de cand a postat ultima data o promotie-minune. cine are urechi de auzit, sa auda!
17.01.2011, 14:56:43
croseta.fermecataProbabil nu a citit regulamentul!I-am lasat eu un comentariu pe prima pagina ,la asa -zisa ,,oferta''.
17.01.2011, 14:58:30
CinnamonClovesBa ar fi trebuit sa fi citit regulamentul, fiidca eu trimit la fiecare postare pe care o sterg un mesaj cu linkul spre exact acel regulament.
17.01.2011, 19:00:29
I l-am trimis acum din nou, cu mentiunea explicita ca tot ce nu se incadreaza in regulament este sters.
TimeToCraftpai nu stiu ce efect a avut trimiterea regulamentului, ca "accesoriile deosebite" de culoare roz sunt din nou pe prima pagina, postate cred ca a patra oara numai azi. pana nu vor fi si sanctiuni atasate acestui regulament, bunul-simt sigur n-o va impiedica sa procedeze in continuare la fel. si nu e prima,si nu va fi nici ultima.
17.01.2011, 19:17:29
croseta.fermecataA cincea oara postate acum .Nu are nicio limita tanti.
17.01.2011, 19:35:09
FKGLa inceput mi-au placut, pe urma le-am vazut de atatea ori ca nu le mai suport.....dar daca le mai pune iar, cred o sa ma indragostesc cu adevarat de aceste accesorii si o sa le comand pe toate :))))))
17.01.2011, 19:57:10
TimeToCraftpai nu cred merge, ca daca au succes, o sa reinnoiasca stocul si o ia de la capat :)
17.01.2011, 20:55:22
ACCESORIIFLUBuna seara numai ce am venit de la lucru si am vazut cat tambalau este aici pentru ceea ce fac eu , incep prin a va spune ca trebuie sa va calmati si sa intelegeti ca bunul simt nu m-a parasit , e prima data cand intru aici si vad cat scandal este . Am inteles si nu o sa va mai "disper " cu accesoriile mele deosebite . Domnisoarei Black Tulip vreau doar sa ii spun ca nu e frumos ce face atata timp cat ea NU MI-A RIDICAT COMANDA si mi-a trimis niste mesaje foarte urate, ulterior demostrandu i ca sunt un om fff serios si ceea ce zic asa este. Pt Time To Craft vreau sa spun ca nu ma asteptam pt ca am comandat de la tine de NNNNN ori si putei sa imi trimiti un mesaj pe pagina mea personala si sa ma atentionezi ca fac gresit ce fac pt ca nu o faceam cu intentie dar cum prindeam putin timp liber la lucru sau cum ajungeam acasa postam produsele care mi se terminau , pt ca eu fac si hand made si folosesc din ele asa ca mai mereu le am incurcate ca si numar . In concluzie ironia unora imi demonstreaza ca exista multa invidie aici pe breslo imi cer scuze pt asfixierea cu produsele mele nu o voi mai face decat atunci cand aduc marfa noua. Greseala mea este ca lucrez foarte mult si nu am timp de forumuri. In regulament scrie asa : 1.Sectiunea "Oferte si Promotii" se refera la promotii speciale din magazinul tau (sau a altor magazine) de tipul reduceri, transport gratuit, CADOURI, oferte de tipul 'cumpara 2 primesti 3', 'cumpara de minim X lei si ai reducere 10%'. etc.
17.01.2011, 21:08:32
Cu alte cuvinte, ofertele postate aici trebuie sa ofere "ceva in plus" pentru cumparator. Nu sunt considerate promotii postarile despre produse / colectii noi, revenire din vacanta, reclama la propriul magazin sau la un produs anume fara o reducere atasata (de tipul celor mentionate mai sus) si orice alte mesaje care nu ofera "ceva in plus" pentru cumparator , prin asta vreau sa spun ca pentru faptul ca eu ofer cadouri persoanelor care cumpara de la mine am dreptul sa o postez la sectiunea OFERTE SI PROMOTII pt ca asa scrie in regulament , faptul ca am postat o de prea multe ori este o vina pe care mi-o asum si recunosc . Chiar acum ma uitam si vad o gramada de alte persoane care au produse READAUGATE exact ceea ce am facut si eu fara a stii ca fac gresit.
TimeToCraftla mine ai avut o singura comanda, completata printr-o alta - ambele expediate intr-un singur colet. ai fost o clienta serioasa, nu am nimic de zis in privinta asta. de altfel, chiar nu are nicio legatura cu subiectul de fata si nu stiu de ce ai adus acest lucru in discutie. dar nu pot sa cred ca nu ai retinut ca nu ai voie sa postezi o promotie mai devreme de o saptamana si nici ca nu ti-ai dat seama ca repostarea aceluiasi produs de n ori se numeste concurenta neloiala fata de toti ceilalti vanzatori de pe breslo.
17.01.2011, 21:28:36
si o sa ma calmez, fara probleme, de indata ce incetezi. sigur ca nu ai fost singura care a ignorat regulile site-ului. poate daca un admin ar fi reactionat putin mai devreme, aceasta discutie nu ar fi degenerat.
ACCESORIIFLUM-a deranjat fff mult rautatea si modul in care ati pus problema , vara mea si inca 2 prietene cumpara regulat de la tine datorita recomandarilor mele , nu am facut o cu rea intentie repet un mesaj privat de la tine sau oricare alta ar fi rezolvat toata problema, nu am 15 ani sunt un om calculat care intelege si care poate comunica cu oricine , luatul acesta la misto pe forum m-a facut sa ma simt foarte jignita. Cel mai tare m-a deranjat ca o fata ca BlackTulpin care nu mi-a ridicat comanda si care m-a acuzat ca nu i-am trimis o si ca ma joc de-a magazinul a deschis subiectul , nu am facut o cu rautate repet, si faptul ca sunt multe altele care fac chestia asta nu ma scuza intr adevar dar sunt convinsa ca pe breslo se gasesc fete care pot intelege ca gresesc daca li se spune frumos intr un mesaj pe privat nu in genul acesta de TZATZIZM. Pot sa o inteleg si sa nu o judec pe FKG ca respecta si nu incalca regulile pe breslo pt ca am vazut ca nu are nimic in magazin dar si-a aratat dorinta ironica de a mi cumpara toate produsele poate sa si le adauge ea in magazin ii spun ca am si o oferta un CADOU . Urasc sa fiu rea si ironica dar vad ca pe acest forum se poarta . IMI CER SCUZE PT CA V-AM STRESAT nu o voi mai face decat in limita regulamentului , nu voi mai raspunde la nici un mesaj aici pt ca astfel nu o sa mai terminam niciodata iar comenzile nu se impacheteza singure . Spor la lucru si la lucruri cat mai frumoase .
17.01.2011, 21:48:23
CinnamonClovesAccesoriiflu, oferta ta cu cadourile ni sa parut tuturor cam vaga. Fiecare dintre noi pune de cele mai multe ori cate ceva in plus pe langa comanda, ca sa fie vorba de o "promotie" deobicei termenii sunt definiti mai clar. De multe ori exista o categorie speciala in magazin cu produse in care clientul isi poate alege cadoul - poate ai putea face si tu asa?
17.01.2011, 21:52:52
Cat despre repostarea unui produs pe prima pagina chiar daca acesta nu s-a vandut, este intr-adevar o practica pe care Breslo nu o permite.
Si mai e ceva, referitor nu doar la AccesoriiFlu, ci si la muuulti altii. Atunci cand faceti o gresala sau incalcati vreo regula din regulament, va rog mult nu mai veniti cu argumentul "dar sunt X si Y pe Breslo care fac acelasi lucru, ei de ce au voie". Raspunsul invariabil este "nu au voie si o sa ii atentionam si pe ei".
Asa, trebuia sa zic asta!
BlackTulipNu consider ca faptul ca am atras atentia asupra unei incalcari a regulamentului este urat din partea mea. Si, de asemenea, nu consider ca trebuie sa tac pentru ca noi am avut o problema. Problema care, de fapt, m-a deranjat si stresat multe zile. Am comandat un ceas in 24.12 si am mers respectiv am sunat la oficiul postal de n ori pana in data de 10.01, cred, cand am primit un mesaj ca acesta a ajuns inapoi la expeditor. Mesajele mele nu au fost deloc "foarte urate". Ceream doar sa mi se trimita imagine cu chitanta de expediere, si mai apoi cu cea care atesta ca s-a platit returul. M-am inversunat cand am primit un mesaj cu doua sau trei imagini atasate, atat cu coletul, cat si cu mandatul (cel verde), fara absolut nicio stampila din vreun oficiu postal. Mi-am intarit convingerea ca mandatul a fost scris pe loc si nu era cel completat la expedierea coletului dupa ce am intrebat la posta daca este posibil sa nu apara absolut nicio stampila, si nici motivul nepredarii completat. E adevarat ca acuzatia mea ca nu a fost expediat coletul s-a dovedit nedreapta si mi-am cerut scuze. Pana la urma, chitanta despre care mi s-a spus ca fusese aruncata cu ocazia curateniei de sarbatori si pe care o cerusem ca sa rog oficiantele sa imi caute coletul (inainte de a afla de retur) a aparut. Am spus ca, datorita faptului ca s-au cheltuit bani cu expedierea coletului, o sa trimit respectivii bani, insa ati refuzat. Mai mult, diriginta de la oficiul postal (locuiesc intr-o comuna destul de mica, unde prin urmare nu vin foarte multe colete si nu se pot face confuzii, mai ales ca ne cunoastem personat) a spus insistent ca nu a ajuns coletul, ca ele cu siguranta nu l-au returnat. Daca vi se pare "foarte urat" limbajul decent si respectuos, dar insistent, pe care l-am folosit, atunci eu ce as putea sa spun despre reactia pe care atat dvs, prietenul dvs., cat si mama dvs. ati avut-o, bombardandu-ma cu mesaje. Citez din ele:
17.01.2011, 21:59:46
"cineva care nu merita nici macar buna ziua"
"esti cam naspa"
"fiica mea a fost prea draguta sa-ti trimita pe mail pozele....si daca nu ai inteles sau nu te duce capu mai sunt parinti care-si ajuta copii si la altceva decat lectiile de aritmetica"
Consider in continuare ca a fost o problema pe traseu si dvs. o stiti, probabil, din stampilele de pe mandatul real (pe care NU! mi l-ati aratat)... A fost expediat, insa in localitatea mea nu a ajuns. Imi pare sincer rau, avand in vedere cu cata nerabdare asteptam ceasul respectiv.
Sper ca acest conflict sa se termine aici, si, sincer, asa cum mi s-a spus ca nu mai sunt asteptata in magazinul respectiv, nici eu nu astept o replica, mai ales pe forum, unde probabil nu e locul potrivit sa ne etalam problemele. Doar ca, fiind acuzata public si pe nedrept, nu am putut sa nu fac apel la dreptul la replica.
BlackTulipSe pare ca ne-am suprapus, scriind in acelasi timp. Nu pot decat sa spun ca d-na s-a acuzat singura de "joaca de-a magazinul", eu nu am intentionat sa fac asta, nu mi-as fi permis. Din nou, citez din mesajul primit: "nu ma confunda cu o mucoasa de 15ani care abia si-a facut magazin pe breslo". Se spune ca "cine se scuza se acuza"...
17.01.2011, 22:03:12
CinnamonClovesOkay, daca aveti probleme referitoare la o comanda, am sa va rog sa le rezolvati pe privat si nu aici pe forum.
17.01.2011, 23:13:51
Ca discutia sa nu degenerze voi sterge orice mesaje care nu sunt ontopic.
FKGRepostat azi 19.01.2011: www.breslo.ro/Product/Accesorii-Deosebite_280783
19.01.2011, 09:29:06
Vandut:
-pe 15.01 www.breslo.ro/Sold/ACCESORIIFLU/Accesorii-Deosebite_309240
-pe 14.01 www.breslo.ro/Sold/ACCESORIIFLU/Accesorii-Deosebite_308260
-pe 11.01 www.breslo.ro/Sold/ACCESORIIFLU/Accesorii-Deosebite_302913
Maria.Nadiadianafrone:
29.01.2011, 11:21:03
- pe 25.01.2011: www.breslo.ro/Forum/15-reducere-din-pretul-afisat-la-toate-produsele-saptamina-aceasta_topic_3369
- pe 27.01.2011: www.breslo.ro/Forum/15-reducere-din-pretul-afisat-la-toate-produsele-saptamina-aceasta_topic_3396
- pe 28.01.2011: www.breslo.ro/Forum/REDUCERE-15-DIN-PRETUL-AFISAT-PINA-DE-VALENTINES-DAY_topic_3405
lidialoo:
- pe 23.01.2011: www.breslo.ro/Forum/reduceri-de-ianuarieee-la-seturi-si-cutiute-de-bijuterii_topic_3336
- pe 24.01.2011: www.breslo.ro/Forum/martisor-handmade-pentru-fiecare-colet_topic_3354
- pe 27.01.2011: www.breslo.ro/Forum/preturi-reduse-si-martisor-gratuit_topic_3392
CinnamonClovesMerci Maria-Nadia!
29.01.2011, 12:49:36
Am sters acum postarile in cauza.
Maria.Nadialidialoo este insistenta si nu a mai putut astepta pana maine www.breslo.ro/Forum/martisoare-6-bucati-la-doar-20-ron_topic_3414 , dar si eu sunt! Chiar nu mi se pare corect, mai ales ca stiu ca atunci cand Cinnamon sterge postarile abuzive, trimite si mesaj persoanelor in cauza prin care ii informeaza cu privire la regulament. Daca va posta o oferta si maine (cand practic ar fi avut dreptul), va fi OK?
29.01.2011, 19:46:50
CinnamonClovesOkay, am facut iar curatenie pe forum :)
05.02.2011, 22:23:01
Vroiam sa le multumesc tuturor care dupa ce le trimit mesaj cu linkul spre regulament imi scriu inapoi, isi cer scuze pentru ca nu stiau de regulament si promit sa nu se mai repete.
Dealtfel sunt foarte putini "recidivisti" care incalca cu buna stiinta regulamentul, majoritatea nu stiau de regula celor 7 zile. That makes me happy :)
MargeluteCinnamon, se pare ca ai iar de lucru:
15.02.2011, 21:09:31
www.breslo.ro/Forum/Transportul-gratuit-comenzilor-de-peste-100-RON-la-Demoazela_topic_3580
www.breslo.ro/Forum/Nu-uitai-Pn-mine-ora-20-mai-sunt-reducerile-de-25-la-Demoazela_topic_3570
www.breslo.ro/Forum/Reduceri-de-25-Demoazela-Pn-mari-15022011-ora-20_topic_3546
Si inca nu s-a prins ca poate sa-si stearga propriile subiecte asa cum s-au prins altele...
AndroixMultumesc, stiu regulamentul, ultima mea postare a fost fix acum o saptamana. Sunt SINGURA de la sectiunea aia care nu isi sterge subiectele cu totul si care continua acelasi thread! Intr-adevar am realizat azi dupa ce am facut asta ca e o greseala ca mi-am sters ultimul mesaj pentru ca nu am nicio dovada ca ultima postare a fost fix pe data de 3.
10.03.2011, 18:19:04
Sper ca nu va fi cu suparare daca voi raspunde la toate subiectele de pe sectiune pentru ca vad ca multi sunt nesimtiti iar administratia breslo nu este capabila sa faca ceva incat sa nu mai poata fi sterse subiectele cu totul si repostate de doua ori pe zi (cum este cel al lui Accesoriiflu), iar tu sa actionezi asa din cand in cand este evident ca nu este suficient.
Si acum? Trebuie sa astept o saptamana?
croseta.fermecataTest!
10.03.2011, 18:19:33
AndroixPfff, croseta :) Acum nu mai pot sa sterg ca sa spun ca nu-s chiar singura care nu face magaria de care scriam, dar oricum printre foarte putinele persoane.
10.03.2011, 18:41:21
CinnamonCloves@ Androix: am citit mesajul tau, din cate tin mine ai reamintit azi de o reducere facuta ieri (sau in in orice caz doua zile consecutive). Deci sigur nu erau 7 zile intre postari, de aceea am sters una din postarile tale.
10.03.2011, 22:07:24
@Margelute: done
Trebuie sa ma lamuriti putin cum vine asta cu stersul mesajelor. Credeam ca numai un admin poate sterge un subiect intreg, iar userii normali pot sterge doar mesajele proprii atat timp cat a) nu s-a comentat in aceeasi postare sau b) nu au trecut mai mult de 30 min. de la afisarea mesajului.
stephaniewow !!! interesant @-) nu va mai certati , make love not war :)
10.03.2011, 22:15:42
MargeluteEu sunt una si aceeasi, Cinnamon :)
11.03.2011, 07:02:09
Nu, iti aduci aminte gresit. Am inceput campania undeva in februarie si mi-am tot sters al doilea mesaj. Mesajul pe care l-am sters ieri era din 3 martie. Nevermind, o sa postez subiect nou saptamana viitoare
Orice user isi poate sterge ultimul mesaj din cadrul unui subiect. Adica daca n-a postat nimeni dupa el poate sa stearga. Ca in dosarele X esti ultima care afla :)
De-aia am zis ca voi raspunde la toate subiectele de la sectiunea aia ca sa vad cum mai sterg mesajele. Problema insa e ca asta nu este treaba mea. Si eu platesc aceeasi taxa ca si restul vanzatorilor de-aici, iar daca breslo ofera o facilitate pentru ei atunci e datoria administratiei sa se asigure ca se bucura toti in egala masura de aceasta facilitate. Nu este nici scopul meu in viata nici datoria mea sa vanez sectiunea de promotii. Probabil o voi face cateva zile si pe urma pur si simplu o sa mi se faca lehamite si ma voi lipsi asa cum s-au lipsit multe persoane.
CinnamonClovesSi eu care credeam ca e fereastra aceea de 30 min. dupa care nu se mai poate sterge nimic. Nu mi-am dat seama de asta fiindca eu fiind admin pot sterge oricand orice mesaj si nu prea mai stiu cum ce functionalitati au userii normali.
11.03.2011, 13:12:07
Deci sa inteleg ca unii posteaza o oferta si apoi o reactualizeaza mai des de 1 x 7 zile, stergand mereu mesajul anterior. Adica spre ex. postez azi pe 11.03, apoi imi sterg postarea de pe 11 si comentez in acelasi subiect cu data de 15 (sa zicem), si astfel nu se mai prinde nimeni ca am reactualizat la 4 zile. Si tot asa...
Portita asta e insa valabila doar la reactualizari pentru ca daca deschizi direct un subiect nou nu il poti sterge pe cel anterior. Inteleg corect, nu?
Minunat, deci daca Luigi nu poate face cumva ca subiectele sa ne se mai poata sterge la infinit, va trebui sa inchid din start toate ofertele din promotii :/
MargeluteNu :) Asa am facut eu. Restul lumii despre care zic sterg subiectul cu totul, ceea ce contravine chiar regulamentului pentru ca acolo se spune ca reactualizarile la aceeasi oferta sa se faca in cadrul aceluiasi subiect.
11.03.2011, 13:17:08
Deci o postare poate fi stearsa, indiferent ca e sau nu prima a unui subiect, atata vreme cat nu a scris nimeni dupa postarea respectiva. Daca e prima postare a unui subiect prin stergerea ei se sterge de fapt tot subiectul.
CinnamonClovesO, deci daca stergi singura postare dintr-un subiect, dispare tot subiectul.
11.03.2011, 17:25:35
Trebuie neaparat sa vorbesc cu Luigi.
Merci Margelute pentru informatii!
Margelutewww.breslo.ro/Forum/Transport-gratuit-la-comandarea-a-doua-esarfe_topic_3783
12.03.2011, 08:43:53
pe cel dinaintea acestuia l-a sters, ceea ce ma convinge de faptul ca regulamentul nu-i este strain. Am raspuns la subiect ca sa nu-l mai poata sterge. Dar asta n-a impiedicat-o sa deschida altul chiar ieri:
www.breslo.ro/Forum/TRANSPORT-GRATUIT_topic_3797
LiveEhe, Mărgeluţe... Trebuia să sughiţi un pic, ieri!:D Aducând "sus" un subiect de la promoţii(cred că al lui ACCESORIIFLU), ai ajutat la "îngroparea" mai rapidă a unui subiect de-al meu. Noroc că nu aveam prea mari speranţe de a vinde, că altfel îţi făceam...îţi făceam...e, îţi făceam io ceva!:D
12.03.2011, 15:13:21
O sugestie(că tot umblă IT-iştii lui Breslo la toate setările, de naiba le mai înţelege:D): să fie vizibile pe prima pagină mai mult de 5 titluri de la rubrica pomenită. În acest mod, sigur nu ar mai fi atâtea abuzuri, zic.
Margelutewww.breslo.ro/Forum/TRANSPORT-GRATUIT-la-comenzi-cu-plata-in-avans_topic_3748
12.03.2011, 18:10:18
www.breslo.ro/Forum/TRANSPORT-GRATUIT-12-martie-31martie_topic_3806
@Live, nici o grija ca daca nu raspundeam eu isi stergea ea sau alta subiectul, facea altul si iesea in fata. Oricum ar fi vad ca acolo cine e mai insistent are castig de cauza...
LiveUnii spun că cică aşa, fiind insistent, ai de câştigat dpdv material. Se poate... Probabil că d-aia trag eu din greu să am bani de dat la pensii: n-am învăţat lecţia insistenţei.:D
12.03.2011, 18:51:30
E ok, Mărgeluţe! :) Numai...nu te mai amărî atâta!:)
bijouxdemonangeIeri, am observat o abatere, m-am luat cu altele si am uitat! Acum i-am facut si print screen:
04.04.2011, 08:56:06
https://lh5.googleusercontent.com/_UwIaDCUtcAA/TZldHnl1DlI/AAAAAAAAEwA/5_Yz04CELQo/s800/ena.jpg
O saptamana frumoasa!
CinnamonClovesMerci monange, cu ocazia asta am mai descoperit cateva nereguli. Acum ar trebui sa fie totul ok.
04.04.2011, 12:03:34
carla69www.breslo.ro/Forum/REDUCERE-SI-BONUSURI-IN-LUNA-APRILIE-LA-DANUTZA-SHOP_topic_4085 postat acum cateva minute aceeasi oferta vineri
10.04.2011, 22:37:54
GOT12.04.2011, 14:05:29
carla69www.breslo.ro/Forum/REDUCERE-20_topic_4105
12.04.2011, 23:00:45
www.breslo.ro/Forum/REDUCERE-20_topic_4110
www.breslo.ro/Forum/Reducere-40-si-transport-gratuit-pentru-comenzile-lansate-si-achitate-pana-maine-seara-la-ora-23-prin-transfer-bancar_topic_4101
www.breslo.ro/Forum/TRANSPORT-GRATUIT_topic_4090
www.breslo.ro/Forum/TRANSPORT-GRATUIT_topic_4104
Intru aici pentru reducerile la fire si nu pot sa nu observ ca unele magazine isi actualizeaza zilnic anuntul.Sau nu cunosc regulamentul sau se fac ca nu-l cunosc,ca pana observa cineva si le sterge anuntul.....Ce-ar fi sa facem toti asa?S-ar incalzi puternic subiectul asta!
carla69Daca nimeni nu ia nici o masura,unele repeta smecheria,devine enervant
14.04.2011, 14:32:23
www.breslo.ro/Forum/Mai-aveti-1-zi-de-reduceri_topic_4122
Androixiar se modereaza sectiunea asta din an in paste? Stau ca proasta si ma minunez...
31.05.2011, 14:08:13
mariapasdar repostarile??
31.05.2011, 14:25:34
manuta lui fatima care apare in fiecare zi, ca produs nou (in loc sa se modifice stocul)
pana la urma e vorba de altceva... oameni si oameni din pacate...