Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______

  • kiti
    kiti

    Silvia multumesc.Este adevarat ca ideile nu-mi lipsesc dar nu intotdeauna imi place ce fac si stric si refac pana sunt multumita si dispare acea neliniste interioara.Deaceea niciodata nu postez imediat o creatie decat dupa ce sta pe manechin catva timp, si-mi transmite o stare de liniste si satisfactie cand o privesc. Atunci e ok.Si acest colier a suportat acest tratament pana a ajuns in forma finala.Apoi ideile vin si in functiede materiale iar eu mai intai le adun pt ca-mi spun ceva si apoi incep sa le combin.Asa a fost si cu aceste trunchiuri de coral pe care le-am cumparat dintr-un targ din Roma fara sa ma gandesc cum le voi folosi ci doar pt faptul ca mi-au placut.

    Monica si mie imi plac colierele tale tare mult dar eu nu ma simt in stare sa trec pe tehnici desi as vrea sa combin ca tine margelutele de nisip.In acelasi timp nu cred ca m-ar reprezenta stilul Aceasta e nisa ta iar a mea sunt Etnicele care m-au cucerit definitiv din adolescenta.

    Andra pt multa lume etnicele nu reprezinta mare lucru , deaceea am incercat sa-mi prezint colectia intr-un mod atractiv, sa respect traditia (Navajo- predomina osul, Sioux - pun accent pe penele de vultur, Hopi os si hermina s.a.m.d.)in asa fel incat creatiile mele sa aiba legatura cu realitatea.In plus incerc sa prezint si unele aspecte istorice sau de viata legate de populatiile sau zonele de inspiratie si pt asta trebuie sa calatoresc (on line)lucru care-mi face o deosebita bucurie, iar daca prin descrierile mele reusesc sa va plimb si pe voi prin acele locuri de vis nu pot decat sa ma bucur.

    Gabitza ma faci sa rosesc si in acelasi timp sa zambesc pe sub mustati. Ethnic Queen, nu suna rau.Imi plac din ce in ce mai mult etnicele si acum sunt pe felia lor.In functie de dispozitie trec de la o colectie la alta.Va trimit inca un etnic Navajo adica din os (sau fildes?- nu stiu exact.Diferenta este la striurile care apar in sectiune la os dar nu si la fildes.Sagetile ori sunt fildes desi ma cam indoiesc ori os pe lungime si f bine slefuit- mai degraba)

    www.breslo.ro/Product/colier-MISS-NAVAJO_350168

    18.04.2011, 00:03:17
  • Live
    Live

    Sunt nesimţită şi egocentristă... Pup Monică şi Kiti pt frumuseţile postate! Aveţi nişte mâini de aur, fetelor!

    18.04.2011, 00:03:57
  • kiti
    kiti

    Cristina, la Monica sunt mainile de aur la ce face.Ale mele sunt pur si simplu insirate insa imaginatia e totul.Va pup, noapte buna.

    18.04.2011, 00:14:10
  • IrinaBohemianDance
    IrinaBohemianDance

    Buna Andra!

    Multumesc mult de invitatie!M-am inscris si la celalalt concurs, organizat de Silvia ,insa anumite probleme m-au determinat sa nu pot crea ceva special pentru acesta,asa ca pana la urma nu am reusit sa particip.
    Concursul organizat de tine va fi pana la urma primul la care voi participa cu certitudine.
    Iata si prima mea creatie; www.breslo.ro/Product/Colier--Childhood-Memories_349666
    Imi place sa lucrez produse diverse,unele mai reusite,altele mai putin ,insa pe mine ma bucura cel mai mult atunci cand reusesc sa finalizez un colier de tipul celui de mai sus prezentat.Nu stiu cata lume apreciaza o astfel de creatie ,insa pentru mine reprezinta ceva legat de suflet,ceva ce simt atunci cand cu gandul si sufletul ajung in trecut,in copilaria mea.De obicei sunt zile senine,cu flori multe si colorate,cu multe jucarii si veselie ,cu papusi frumoase imbracate in culori vii,cu marea de care nu m-am despartit niciodata si cate si mai cate...

    Acest colier imi aduce aminte de papusa mea preferata Mimi,de bicicleta mea Pegas luata la mana a doua de la un vecin, pe care o rablagise el in prealabil,de sertarasul meu cu dulciuri ...

    Vor urma si altele: in primul rand cu Mitu,pisoiul gasit de mine intr-o canalizare si spalat apoi de mine in cada cu periuta de dinti si apoi poate cu Narcisa prietena mea cea mai buna de care nu mai stiu acum nimic...

    Va imbratisez cu drag pe toate si va urez de pe acum mult succes!

    Irina

    18.04.2011, 00:29:18
  • Live
    Live

    Sunt şi amnezică, Kiti, căci...am vrut să scriu şi despre neuronii bine legaţi între ei, dar...am dat send şi am ieşit de aici.:)) Tare frumos şi Navajo!

    Irina, des admir grozăviile pe care le faci, să ştii! Foarte vesele şi în combinaţii curajoase, superb realizate!:)

    18.04.2011, 00:51:48
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Kiti,o adevarata lectie de istorie si de frumusete!!!!Putini inteleg diferentele dintre diferitele triburi de indieni,si mai putini sunt interesati de aceste deosebiri,dar,ma bucur ca mai sunt oameni care pun pret pe dataliu si veridicitate!!!E deosebit si Miss Navajo!!!!

    Irinaindira,eram sigura ca s-a intamplat ceva serioas de nu ai putut participa la concursul anterior,dar,niciodata nu-i prea tarziu,si ma bucur ca ai si postat un colier care te reprezinta,dupa parerea mea!!!

    Cristina,stiu cum te simti cand vezi armata miorlaitoare marsaluind victorioasa pe teritoriul cucerit!!!Am avut si eu cateva pisici care n-au inteles ca anticonceptionalele sunt pt a nu face pisoiasi mici...asa ca,m-am trezit,dupa vreo doua luni,cu 5 pisoi la usa,salbatici si agresivi....acum sunt ca niste catei,ne urmeaza peste tot,sunt atenti sa nu cumva sa ne piarda urma...pe motanel l-am gasit inclusiv in masina...intrase,probabil,cand am pus niste pachete....cand a pornit masina,s-a speriat,a inceput sa se catare peste tot...ne-am intors acasa,l-am lasat si am plecat din nou....

    18.04.2011, 01:08:53
  • Live
    Live

    Da, măi Silvia, măi, da' pe noi ne-au invadat efectiv, căci stau în casă(ei, căci eu...mai am un pic şi plec:D :)) ), nu în curte(noi nu prea avem curte, după cum spuneam)! Recapitulăm: 4 pisici adulte şi...9 pui!!!!! A, ca să nu mai zic că am blocat uşa batantă dinspre balconaş, ca să nu poată intra pe sală pisicile, rămânând aici numai căţelul şi mâţa care a fătat în seara asta. Ei bine, Grasa(cea care are cei 4 pisoiaşi născuţi de ziua Ungariei) zgârie la uşă, disperată să intre. Săraca de ea! S-a născut în casă, a stat în casă până pe la 3 luni(în casă însemnând cu noi în cameră/bucătărie), apoi s-a mutat pe sală(practic...tot în casă), iar până să-i mut puii pe balconul mare(închis şi el), iar a stat cu noi în cameră. E disperată, sărmana, şi mi-e milă de ea, dar ştiu că e cam nebună şi mă tem să nu se ducă peste pisoiaşii proaspăt fătaţi. Mâine-poimâine pregătim o cutie pt mamă şi pisoiaşi şi...om mai vedea ce o fi.

    18.04.2011, 01:20:00
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    kiti: deci Miss Navajo m-a lasat cu gura cascata! Pur si simplu nu-mi pot lua gandul de la el!! De vis!!

    Irina, colierul tau este chiar un vis al copilariei!! Imi aduce aminte si mie de multe lucruri frumoase!! Bine-ai venit!! M-ai facut si sa rad cu pisicuta spalata cu periuta de dinti :))) esti geniala :))) Abia astept sa ne mai impartasesti din visurile si bucuriile tale!!

    18.04.2011, 01:54:05
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Cristina, nu ma pot pune in situatia ta! Eu una as turba!! Nu zic, imi plac mult pisicutele...dar...ca si copiii...daca nu-s ai mei :)))

    Am avut si eu pisicute si catelusi...dar cate unul :))) Desi cel mai mult timp (cativa ani) am avut si pisica si catel!! Catelusa mea era foarte egoista si pisoiul asta negru superb cu ochii verzi i-a fost drag si ei, probabil vazandu-l asa de zgribulit (a mieunat juma de zi in fata geamului, ploua si era vai de el, ud si rapciugos! Cand am ajuns de la scoala seara si l-am adus in acsa nici nu mai avea glascior saracul!) l-a indragit si ea!! Se intelegeau bine, dormeau impreuna... Mai dormeau si cu mine uneori, tin minte ca Lisa, catelusa ma simtea cand imi era rau si venea si se lipea de mine, exact de partea care ma supara. Si caldura imi facea bine!!! Si cu pisoiul m-am inteles bine mai putin cand era in calduri, ca mereu sarea cu ghearele in picioarele mele :))) Dar mi-era foarte drag in rest! Si acum imi amintesc cum era el pe faza cand vroiau broscutele sa iasa din acvariu (lucru care se intampla des de cand crescusera; aveam acvariu cu peretii mici de inaltime ) si le impingea inapoi cu boticul sau cu labuta!! Era o dulceata!!! Aveam poze cu el, le voi cauta, sper sa fie aici, sa av arat si voua!!

    Mi-e dor de ei, acum mi-as dori un caine, un samoyed...dar... va trebui sa astept pana voi avea unde sa-l cresc. Nu as vrea sa-l chinui la bloc ( pe Lisa am chinuit-o destul... e greu la bloc, animalele au nevoie de aer, de spatiu de joaca...) si oricum samoyedul este caine de spatiu intins, de aer liber, e o minunatie!!!

    18.04.2011, 02:03:58
  • blanitza
    blanitza

    Gata, fetele, ce-mi vad ochii arata deja ca nu mai e de gluma, a inceput artileria grea!!!! Glumesc, evident, pentru ca cele doua minunate coliere postate - Navajo si Childhood - le-am vazut deja pe prima pagina la galeria derulanta de produse abia listate, si ma gandeam daca le gasesc si aici. Am recunoscut tusa creatoarelor, inca de cand le-am vazut, si ma gandeam ca musai trebuie sa le gasesc si aici.
    Kiti, nu te dezminti, reusesti sa vezi ceva in bucatele minuscule de te miri ce, si le asezi cu grija intr-o noua forma, definitiva de data asta, forma ce trimite la o caracteristica etnica, asa incat fiecare piesa a ta este o plimbare prin cultura popoarelor. Eu aici, pe Breslo, nu mai stiu pe nimeni care sa aiba ochiul tau, si simtul tau, asa incat ESTI UNICA, asemeni indienilor Navajo, despre care citeam cu atata drag in romanele lui Karl May!!!
    Draga Irina, o frumusete atat de copilareasca are colierul tau, iar bicicletuta pe care-ai pus-o tu acolo este un adevarat deliciu! Sa stii ca recunosc deja piesele tale tocmai pentru ca sunt atat de cromatice si de vesele, incat aproape te indeamna sa vorbesti numai despre copilarie, ca "numai ea-i lipsita de griji", vorba lui Creanga!

    18.04.2011, 02:16:09
  • bijuteriiunicathandmade
    bijuteriiunicathandmade

    Buna ! Multumesc pentru invitatie ! Nu am mai participat la un astfel de concurs , din pacate sunt foarte ocupata saptamana aceasta ,dar pot oferi un premiu pentru castigatori. Revin maine cu link-ul.Multa imaginatie ,va doresc !

    18.04.2011, 03:27:11
  • kiti
    kiti

    'Neata fetelor. Doua vorbe si fug la servici.Andra si mie imi place la fel de mult si chiar ma gandeam sa-l scot de la vanzare.
    Irina , f vesel si indraznet colierul tau, frumos.
    Silvia te pup dulce.
    Gabitza, ai zis ceva de artileria grea?Diseara mai trag o rafala ca mai am ceva in tun , si niste munitie in lucru.
    Cristina, iti plang de mila. Eu am doar un motan si doi catei si tot mi-e greu.Va pup fetelor si plec la slujba ca deja e tarziu.

    18.04.2011, 07:53:47
  • Live
    Live

    Bună dimineaţa la cafea!
    Merg la inspectorat azi, ca să depun dosarul. Sper să nu mai fie nevoie de ceva şi, deci, să rezolv azi tot!
    Trebuie să mă împac cu ideea că au mai apărut nişte pisicuţi şi mai trebuie să încep să dau din cei mai mari! Om face noi cumva... Nu ştiu care e cumva-ul ăsta, dar zic că el, cumva-ul, există.:D :)) Andra, dacă vrei un pisoias format mic, să spui, că ţi-l livrez la domiciliu, când ajung la Bucureşti(probabil pe 3 mai)! (emoticon cu "fâl-fâl din gene" şi emoticon cu "sunt atât de drăguţi pisoiaşii mei!", urmat d eun nou "fâl-fâl":D :)) )

    18.04.2011, 09:14:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Buna dimineata!!

    Eu imi beau cafeluta si mai arunc o privire la ce s-a intamplat astazi in istorie hihih

    deci, pe 18 aprilie...

    310 - Sfantul Eusebiu incepe domnia lui ca Papa Catolic
    387 - Episcopul Ambrosius din Milan il boteaza pe Augustin
    1834 - Charles Darwin navigheaza de la Rio Santa Cruz pana in Patagonia
    1853 - primul tren in Asia - de la Bombay la Tanana, 36 km
    1868 - se formeaza in San Francisco Societatea pentru Prevenirea Cruzimii impotriva Animalelor
    1869 - primul meci de cricket international, desfasurat in San Francisco si castigat de un californian
    1876 - Daniel O'Leary incheie un drum de 500 de mile realizat pe jos, in 139 de ore si 32 minute
    1881 - se deschide Muzeul de Istorie Naturala din South Kensington in Anglia
    1902 - Danemarca este prima tara care adopta utilizarea amprentelor digitale pentru identificarea criminalilor
    1909 - Ioana D'Arc este declarata sfanta
    1924 - prima carte de puzzle de cuvinte incrucisate este publicata
    1948 - se deschide Curtea Internationala de Justitie la Haga, Olanda
    1950 - Sam Jethroe este primul barbat de culoare care joaca pentru Boston Braves
    1955 - sunt instalate primele semnale luminoase stradale "Mergi"/"Stai"
    1956 - ceremonia religioasa a casatoriei dintre Grace Kelly si Printul Rainier al III-lea de Monaco
    1963 - doctorul James Campbell a realizat primul transplant de nerv uman
    1964 - revolta Artizanilor din Belgia ia sfarsit
    1966 - Bill Russell devine primul antrenor de culoare din istoria NBA (Boston celtics)
    1975 - John Lennon lanseaza "Stand By Me" (http://www.youtube.com/watch?v=aeWIMYVKbLE)
    1988 - Brabara Streisend inregistreaza :Warm All Over" (http://www.youtube.com/watch?v=4zXvA3KIFvE&playnext=1&list=PL2E9C585026A949BD)


    Zile de nastere: Lucretia Borgia (1480), Thomas Middleton (scriitor englez, 1580), Ludwig Schuberth (compozitor, 1806), Max Weber (pictor, 1881), Melody Thomas Scott (actrita "Tanar si nelinistit", 1956), Eric Roberts (actor, 1956)

    Si maxima zilei de astazi: Alege o meserie pe care o iubesti, si nu vei fi nevoit sa muncesti nici o zi din viata ta! (Confucius)

    @ Cristina: l-as lua cu mare drag, dar cum eu stau in chirie, nu am cum :( Stau dupa regulile altora...

    18.04.2011, 09:55:55
  • Live
    Live

    "Alege o meserie pe care o iubesti, si nu vei fi nevoit sa muncesti nici o zi din viata ta! (Confucius)" DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Dacă s-ar putea aşa pt toată lumea, lucrurile ar sta perfect! Atunci când lucrezi ce ştii şi ce-ţi place, ai performanţe deosebite. Ca să nu mai spun că dispare stresul, spiritul se simte bine... De ce nu ţinem cont noi, oamenii, de cei care, mii de ani, au spus adevăruri incontestabile?
    E, glumeam cu pisoiaşul, fetică! Dacă aveai cum să iei şi voiai, spuneai de când am jelit prima oară pe aici că am inflaţie de pisoi.:))

    Plec, acum, să rezolv la inspectorat. Rog ţinere pumni strânşi! Pup!:)

    18.04.2011, 10:04:30
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Tin pumnii Cristina!!!

    Si cred ca raspunsul ar fi ca ne credem mai destepti decat predecesorii, pe principiul: " ce ar putea ei sa stie, doar au trait acum 1000 de ani!" :)) Dar, scena ramane aceeasi, scenariul la fel! Doar actorii se schimba!

    18.04.2011, 10:07:30
  • Rekacska
    Rekacska

    Salut fetelor!:)
    Sunt Reka, sunt novice in ceea ce priveste concursuri pe forum. Dar am fost f. surpinsa cand am citit e-mailul primit de la Anda, in care ma invita la concurs... Nu credeam ca cine se si uita prin "vitrina" magazinasului meu:) dar multumesc mult pentru feed-backul pozitiv, imi da incurajare sa continui si sa ma depasesc chiar si pe mine:)
    O mica bucurie din week-endul meu de florii: Cu toata viata asta "pe fuga" si cu stresul de la locul de munca...nu prea am avut timp anii anteriori sa ma pregatesc sufleteste pentru sarbatorile de Pasti(faceam doar strica necesitate-curatenie si prajituri, si eram mai obosita decat inainte).
    Dar week-endul acestea mi-am "rezervat dreptul" la aceste pregatiri: am vopsit niste oua, le-am decorat, bibilit, am creat un "pom de pasti" si o decoratie pentru usa. (revin cu poze mai tarziu) Dar important a fost ca am simtit eu o bucurie a creatiei si un fel de "echilibrare" pentru mine intre hobby si lucru, si m-am pregatit de Pasti:)
    Ma inscriu si eu(NORMAL!:)) la concurs, creatia pentru concurs o voi face saptamana dupa pasti, dar ofer si un premiu pentru doritori/participanti:
    www.breslo.ro/Product/Bratara-hande-made-Pandora_296699

    Concurenta este mare, creatiile sunt superbe!
    Felicitari la toata lumea si spor la creatii.

    Multumesc,
    Reka

    18.04.2011, 12:03:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Bine ai veni Reka!! Ma bucur ca ai acceptat invitatia si weekendul ce a trecut te-ai rasfatat dupa placul inimii!! Si multumesc mult pentru premiu, este superba bratara! Abia astept sa ne incanti privirile cu creatia ta dupa Paste!

    18.04.2011, 13:13:24
  • deManacuPenelopa
    deManacuPenelopa

    Salut (pe fuga) doamnele harnice si creative, multumesc Silvia pentru ca ne-ai facut cunostinta, mie si Andrei:)
    Stacheta sus-sus si mai departe!

    18.04.2011, 13:59:09
  • forHOPE
    forHOPE

    Felicitari Andra pentru acest concurs! :-*
    Ma inscriu si eu (deocamdata ca participant) urmand ca ulterior sa "intru" si cu cateva premii pentru ceilalti participanti.

    Stiu ca sunt o grabita insa parca vad ca dupa Paste da lenea in mine si nu imi mai arde de nimic...plus ca dupa Paste am programare la "Casa ALba"...cine stie cat ma vor tine pe la investigatii....

    Ceea ce m-a determinat sa ma inscriu in concurs sunt niste motive simple la prima vedere, dar care sunt atat de marete totodata; bucuria de a trai, de a fi printre oameni, printre flori, bucuria de a petrece un Paste alaturi de cei dragi, bucuria de a avea prieteni, bucuria de a darui si de a ii face fericiti pe ceilalti...bucuria de a pasi intr-o noua zi, plina de speranta si de lumina...Doamne, gasim atat de multe bucurii in tot ceea ce ne inconjoara doar ca de multe ori suntem prea grabiti pentru a le vedea...gasim bucurie in cel mai marunt lucru care se afla langa noi; trebuie doar sa o vedem :)

    Produsele cu care particip sunt:

    www.breslo.ro/Product/Rezervat-concurs-Cauta-si-vei-gasi---Motive-de-bucurie_350400

    www.breslo.ro/Product/Rezervat-concurs-Cauta-si-vei-gasi---Motive-de-bucurie-II_350403

    Ultimul produs vine cu urarea "PAste Fericit!"

    www.breslo.ro/Product/Rezervat-concurs-Cauta-si-vei-gasi---Motive-de-bucurie-III_350405

    18.04.2011, 14:12:23
  • forHOPE
    forHOPE

    Premiile oferite de mine pentru produsele care imi vor placea cel mai mult sunt aici:

    www.breslo.ro/Shop/forhope/Premii-concurs-Cauta-si-vei-gasi-Motive-de-Bucurie_24825

    18.04.2011, 14:19:13
  • carla69
    carla69

    Cu ce credeti ca m-am intors azi de la plimbare?Cu o...ditamai potcoava gasita in mijlocul drumului,pe care am carat-o in poseta pana acasa...oare cum credeti ca-mi miroase acum poseta,ca a Chanel sigur nu...dar imi trebuia,poate va trona pe peretele meu ca fond pentru un obiect de sfoara,nu stiu inca ce va fi,deocamdata am spalat-o bine si astept...vedeti ca mi-am gasit motiv de bucurie,poate am timp sa particip cu ea la concurs

    18.04.2011, 14:28:28
  • blanitza
    blanitza

    Da, minunate daruri gasim aici, foarte frumoase piesele tale, Diana, iar ouale de Pasti decorate sunt o minunatie!!!
    Astazi va prezint o piesa deosebita pentru mine, de aceasta data am lasat cameele deoparte, si m-am decis sa-mi exprim estetic admiratia pentru frumusetea a ceea ce Dumnezeu creeaza zi de zi - pietrele semipretioase!... De ceva vreme, devin din ce in ce mai legata cumva de pietrele semipretioase, ma atrag din ce in ce mai mult formele mai ciudate, cat mai aproape de natural, de forma lor initiala. Asadar, vrajita fiind eu de cuart si jasp, va prezint
    Bratara "Once upon a time..."
    www.breslo.ro/Product/Bratara-Once-upon-a-time---Concurs-Breslo_350460

    18.04.2011, 14:57:33
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

    Multumesc pentru invitatie Andra.
    Chiar foarte frumoasa tema.

    Pentru mine exista 2 motive care ma inspira si care ma determina sa merg mai departe: natura si o maimutica de 3 ani.

    Desi multa lume asociaza primavara cu ghioceii, cu martisorul.......
    eu asociez primavara cu narcisele........
    pentru ca la 6 ani intr-o zi de primavara am primit prima floare - o narcisa alba.
    Sa nu radeti .... inca o mai am presata.

    - o farama din natura:
    www.breslo.ro/Product/Brosa-Narcisa---pentru-CONCURS---CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_350523

    18.04.2011, 16:21:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    @ Gabriela- imi pare bine de cunostinta!!

    @ Diana- Bine-ai venit! Ma bucur ca ne incanti din nouc cu povestile si creatiile tale atatd e pline de sensibilitate si frumusete! Iti multumesc pentru premiile oferite, sunt foarte frumoase si castigatoarele/castigatorii vor fi incantati!!

    @ carla - minunat!!! Mi-ar placea si mie sa gasesc o potcoava!! Poate ca iti va aduce noroc !!! (stiu ca pe vremea cand a pornit ideea cu potcoava aducatoare de noroc, erau foarte rare si din cauza asta insemna noroc. Dar cred ca nici acum nu sunt foarte dese!)

    @Gabi- e de vis bratara!! Si mie imi plac foarte mult pietrele semipretioase mai aproape de forma naturala!!! Aleg oricand piatra neslefuita in defavoarea celei slefuite!!

    @IGFashioDesign - cu mare placere!! Nici tie nu tia-m retinut numele, insa ceea ce faci tu recunosc oricand!! Rochita este superba ! nu mai spun de maimutica, este o dulceata!! Si narcisa foarte frumoasa, si mie mi se par flori ale primaverii. Si mai mult, ele sunt flori asociate cu Invierea, cu Pastele !

    18.04.2011, 16:46:39
  • AlmondHandmade
    AlmondHandmade

    Bine v-am gasit!

    Am primit si eu invitatie la concurs!!! Ma bucur mult pentru asta, dar si mai mult sa intalnesc asa oameni frumosi, asa creatii deosebite. Voi incerca, cu tot dragul, sa particip la concurs. Cat despre cadouri imi place atat sa le primesc cat si sa daruiesc. Am si eu unul in pregatire :)
    Multumesc frumos, Andra!
    Toate cele bune!

    18.04.2011, 16:59:29
  • Live
    Live

    Bună ziua! Să trăiţi!
    Presimt că vor fi MAI multe produse în concurs decât la cel anterior. Ceea ce, din nEşte puncte de vedere, este cam nasol, zic. Văz că deja s-au postat nişte frumuseţi...mamă-mamă!

    Cred că cel mai bine e să pun nişte mărgele la bătaie, ca premiu. Zic că ofer furnituri în valoare de 20 de lei, la alegerea premiantului, de aici: www.breslo.ro/Shop/Live/Furnituri_18425 Nu ştiu cum voi alege premiantul, adicătălea care va fi criteriul. Presupun că...îmi voi da seama ÎNAINTE de terminarea concursului.:D :))

    Una dintre nebuniile mele, Carla, este să intru la second-hand în cutia cu "diverse". O potcoavă n-aş fi ratat pentru nimic în lume! E semn clar de noroc! Lucrează cu ea ceva pentru casa ta, aşa zic! Ehe, anul trecut tot găseam moneduţe de 5 bani şi-mi ziceam că am des noroc de câştiguri micuţe!:)


    Am rezolvat la inspectorat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Şi am şi nişte puncte în plus faţă de ceea ce pusesem eu. Pusesem 40,35 puncte, iar acum am 42,85 puncte.

    Am găsit adidaşi de piele pt al meu soţ şi i-am luat(cu bani de împrumut:)) ). 60 de lei. Nu puteam rata!

    Am intrat la un magazin cu produse confiscate, la Târgovişte. Preţuri mici şi produse...fel de fel. Am luat nişte lavete umede, naftalină şi un detartrant. Am dat vreo 7 lei pe toate astea. Mi-ar mai fi fost pe plac multe, da' e portofelul nefericit.:))

    18.04.2011, 17:41:12
  • Crosetate
    Crosetate

    Buna tuturor!
    Am tresarit de bucurie cand am vazut invitatia ta, Andra, asa ca iata-ma aici. :) Asa cum ne-ai rugat, mentionez ca nu am mai participat la nici un concurs, dar o fac acum.
    Acesta este link-ul catre produsul participant:
    www.breslo.ro/Product/Colierul-Feminitatii---Rezervat-concurs-Cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_350486

    Multumesc si la cat mai multe idei atat de frumoase! :)

    18.04.2011, 17:48:21
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

    CARLA69 ..DECI M-AM AMUZAT PUTIN CIND AI POVESTIT CUM AI GASIT O POTCOAVA SI CLAR, AI CARAT-O IN CASA SA FACI CEVA FRUMOS PT CONCURS.
    . DECI M-AM AMUZAT DAR NU RAUTACIOS PT CA SI EU TOT CE OCHII MEI ALBASTRII VERZUI VAD LE SI GASESTE UN SCOP SI REPEJOR IAU ACASA LA MODIFICAT. AMI PLACE NESPUS SA LE FAC UTILE PE TOATE. BRAVO!

    18.04.2011, 18:14:02
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

    LIVE SI ANDRA VA MULTUMESC ANCAODATA DE URARE SI SPOR LA CREEATII!

    18.04.2011, 18:15:06
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

    DIANA ATI DORESC SUCCES LA CASA ALBA IAR PRODUSELE TALE SUNT SUPERBE

    18.04.2011, 18:19:50
  • Rostogol
    Rostogol

    Mie-mi plac povestile. Mai vechi mai noi, fantastice sa fie. :) "A fost odata ca niciodata" deci:

    www.breslo.ro/Product/Rame-A-fost-odata-ca-niciodata_350594

    18.04.2011, 20:27:26
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Buna seara tuturor!!Reusesc si eu sa mai intru putin pe aici....
    Ma bucur din inima sa vad ca e mare animatie,ca se posteaza mult si frumos,ca se aduna premii peste premii...

    Cum am spus si in topicul unde am fost organizatoare,imi pare rau ca nu am trimis invitatii decat celor ale caror magazine le stiam...
    @Rekaska,@AlmondHandmade,@Crosetate,ma bucur ca ati raspuns invitatiei Andrei,eu,spre rusinea mea,nu am trimis fiindca nu va stiam...dar recuperez eu..:)))
    Reka,bratara e splendida!

    Diana,ca de obicei,ai creat ceva cu mult suflet:ouale sunt ff frumoase,dar mie mi-a ramas inima la setul cu flori mov si frunze verzi si accesorii de bronz...
    Iar premiile sunt la fel de frumoase !!!

    IGFashion-narcisele sunt adorabile!!Iar maimutica e chiar adorabila!!

    Carla,daca ai vedea cate potcoave sunt pe la noi...da' mai bine sa nu le vezi,ca cine stie ce idei iti mai vin:))))Sau mie...Sau noua....

    @Crosetate,ce frumos e colierul!!!!!Imi place,place,place.....E delicat si feminin,exact cum l-ai descris!

    Nely,ma bucur sa vad ca esti prezenta!!!!

    Cristina,ma bucur pt tine ca ai puncte mai multe!!
    Lasa sa fie cu muuult mai multe produse aici decat in concursul anterior,ca e bine pt toata lumea,competitia e intre breslasi si produse,nu intre organizatori:)))
    Si sunt sigura ca-ti vine tie o idee nastrusnica,pe cine sa premiezi...

    O sa fie un concurs pe cinste,asa cum si trebuie sa fie...

    18.04.2011, 20:51:22
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Monica,ma minunez de fiecare data de ideile care iti vin!!!!Ramele tale sunt,clar,deosebite!!!Sunt ...altfel!!!

    18.04.2011, 20:53:16
  • kiti
    kiti

    Bine v-am regasit, introduc un nou produs in concurs din aceeasi colectie.Maine sunt de garda asa ca nu va pot intalni neavand internet in schimb sper sa-mi pot termina ultimul produs la care lucrez, evident din aceeasi colectie.Cu bine, pe miercuri.
    www.breslo.ro/Product/colier-ARAPAHO_350789

    18.04.2011, 23:59:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    In sfarsit m-am adunat si eu pe-acasa, am facut ceva de mancare ca eram lesinata. Nu mancasem decat dimineata si atunci pe fuga.... Toata ziua am umblat, dupa bani, dupa dat bani....iar ultima parte a fost...de vis!! nu va spun, tin secret :D de fapt, nu vreau sa cobesc in vreun fel ;))


    @AlmondHandmade: cu mare placere!

    @ Cristina: va fi nasol la votare, la numaratoare, verificari si reverificari :))) Dar ma descurc eu!! M-am inarmat cu dragoste, rabdare si perseverenta si totul va fi bine!!
    Iti multumesc frumos pentru premiul oferit!!! Sunt superbe furniturile!!!
    Ma bucur ca ai rezolvat la inspectorat!!! yuppy!! Si felicitari pentru noile achizitii! Sa le folosesti/purtati cu placere!

    @ crosetate: superb colierul!! Bine-ai venit si multumim pentru ca ne incanti ochii!!

    @ Monica: wow!! De unde-ti vin ideile?!? Sunt dementiale!
    Chiar ar fi o idee buna de concurs asta cu ideile, de unde ne vine inspiratia!!

    @ Silvia: Si mie imi pare rau ca nu pot trimite invitatii la toata lumea!!! Voi mai trimite si in seara aceasta si zilele urmatoare! Sper sa reusesc sa invit cat mai multa lume :p Oricum, prioritate au cei care nu au mai participat - sau mai putin- .:p

    19.04.2011, 00:02:26
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    @ kiti: este de vis si colierul acesta!!! Servici usor maine si spor la lucru!!

    19.04.2011, 00:03:15
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Silvia, nu ti-am multumit!!! Pentru ideea de a trimite invitatii pentru a face cunoscut concursul!! Iti multumesc!!! Iti trimit o ceasca de ciocolata calda, cu dragoste!!!

    Tocmai am revazut filmul "Chocolate" si am ramas cu un sentiment placut, cu o nostalgie si cu un gand senin la placerile dulci, minunate ale vietii! Am un sentiment de multumire in suflet!

    19.04.2011, 03:30:13
  • forHOPE
    forHOPE

    Neata' natiune!!! Ce faceti? Va invit la o ceasca de ceai fierbinte (ca eu mi-s racita cobza) taman acum de Paste....:(

    @Blanitza: iti multumesc frumos pentru minunatele cuvinte; bratara ta este de vis!!

    @Andra: multumesc pentru invitatie si pentru calduroasa primire in concurs; imi face placere sa ofer premii, si prevad asa la orizont o ploaie de produse participante la concurs, de aceea cred ca pe parcurs voi mai adauga premii caci imi va fi greu sa ofer doar cateva;

    @Nely: va multumesc frumos pentru urare si asteptam sa vedem creatia dvs :D

    @JWL: va multumesc frumos si dvs pentru minunatele cuvinte adresate si pt admiratie; setul acela de bronz i-a "picat cu tronc" mamei mele...de fapt l-am realizat pentru ea caci desi e departe de mine, imi aduce zilnic bucurie cand vorbim pe net si ii pot auzi macar glasul....este cea mai mare bucurie a mea; nici nu concep viata fara mama mea.

    Aoleo cat e ceasul! AM fugit la ceai si la medicamente!! Voi nu veniti?
    Pup fetele si spor la creat!!!

    19.04.2011, 08:56:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Andra,multumesc pt ciocolata,a fost delicioasa,iar despre ideile noi stii cum se spune...tot ce e nou e e de fapt o idee veche in alte haine.....Important e sa facem cunoscut concursul,nu e nevoie de multumiri!!Eu ma bucur ca un copil cand vad ca apar nume noi,produse multe si premii nenumarate,fiindca,in fond,e in interesul tuturor ca totul sa fie frumos!!!

    'Neata,Diana!!!Nici nu se putea sa nu-i placa mamei tale acel set,ca e superb!!!Si,ma bucur sa vad ca ai o relatie atat de apropiata cu dumneaei,relatia mama-fiica e una dintre cele mai frumoase relatii din cate exista!

    Si eu va doresc tuturor spor si inspiratie!!!!

    19.04.2011, 11:50:30
  • Rostogol
    Rostogol

    Ce dragute si atente sunteti cu noi :)

    Habar n-am de unde vin ideile, dar e de studiat tema, intradevar :)

    Oricum, la concursul asta e super simplu; oricum cam tot ce mesteresc e despre lucrurile care ma bucura. Cred ca asa-i la toata lumea.

    Jocurile de cuvinte de exemplu, transpuse destept in pictograme. Ca "i dig you", pe care il mai si asociez cu kerouac :)

    www.breslo.ro/Product/Insigne-I-dig-u_350540

    Si muzica. Muuuuzica :)

    www.breslo.ro/Product/Insigna-Equalizer_350966

    Si-o sa mai vina :)

    19.04.2011, 11:59:35
  • dana86
    dana86

    Buna ziua la toata lumea prezenta ,am realiat un colier f drag mie cu care as vrea sa ma inscriu in concurs daca se poate www breslo . ro /produit/ colier MICA PRINTESA COD 350990 . DANA

    19.04.2011, 12:21:48
  • mena
    mena

    Neata tuturor, si multumesc pentru invitatie, sunt bucuroasa sa vin alaturi de voi, este o atmosfera calda si prietenoasa aici.Eu am mai participat la cateva concursuri cu mult timp in urma dar erau cateva fete acolo uracioase, se certau pe diverse teme si din acest motiv nu prea am fost atrasa de forum.
    Cum ziceam, e cald si bine la voi, parca stam intr-o casuta batraneasca, fiecare cu lucrul ei in fata, si povestim despre fericire, despre lume, despre copii, nepoti, pisoi care vin pe neasteptate (Live, esti simpatica foc, eu propun sa dai pisoi premiu, poti sa-i faci pachet chiar, 2+1 gratis:))), si lemnele trosnesc in soba, si miroase a mere coapte cu scortisoara...
    Eu vin cu o gentuta "inimoasa" in concurs si sper sa-mi permita timpul sa fac si un premiu, pentru ca nu vreau sa ofer ceva vechi...

    www.breslo.ro/Product/Poseta-mare-mov-cu-inimioara-gri-si-floare-din-dantela-rosie-Pentru-concurs_350873

    19.04.2011, 12:33:58
  • dana86
    dana86

    As vrea sa stiu care este parerea ta de gazda despre coilier . Mai am unul pt care am avut comanda in doua culori , negru si mov , si la ales pe cel mov , dar nu am curajul sa il listez pt ca am vazut ceva asemanator ca teh de lucru la tine . Este gresala mea ca nu m-am uitat . dana

    19.04.2011, 12:39:52
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Produsul Danei este aici: www.breslo.ro/Product/COLIER-MICA-PRINTESA-pt-concurs--cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie---_350990

    Dana, este superb colierul!!! Chiar imi place cum ai imbinat elementele!!! Cu ocazia asta am observat in magazinul tau multe accesorii superbe!! Trebuie sa ma uit mai atent (eu la capitolul asta stau cel mai prost printre furniturile mele :D )

    19.04.2011, 13:04:04
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    @Monica, si eu cred ca este foarte simplu sa gasesti bucurii si lucruri care te bucura!!! Ma bucur ca ne incanti ochii din nou cu minunile tale!!! Sunt superbe insignele!!!

    @Mena: m-ai facut sa rad cu pisoiasii la pachet :)) Ma bucur ca iti place aici, chiar nu este ca oriunde in alta parte!!! Este foarte frumoasa gentuta mov si inimoasa- mie personal imi place movul!!! Si multumesc si pentru premiu!! Cum sa fie vechi lucrurile tale??? Sunt frumoase toate, nu conteaza cand le-ai facut!!

    19.04.2011, 13:08:48
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    @ Silvia: eu n-am mai baut de multisor o ciocolata calda, nu stiu sa spun de ce, dar ar trebui!!

    @ Diana: ceai....vin eu, ca eu oricum beau ceaiuri toata ziua (pe langa cafea :D ca fara ea as fi zombie...)!!!


    @ Dana, eu acum am observat mai bine ce ai scris in ultimul mesaj: cum sa nu listezi colierul?!? Ce daca mai am si eu si altcineva cu aceeasi tehnica?? Fiecare avem viziunea noastra asuora lucrurilor si aici suntem diferite!!! Mie imi plac multe si diverse tehnici de lucru, imi place sa experimentez, sa invat si sa aplic!! Uneori, cand nu sunt in dispozitia necesara pentru margelute de nisip, invat alte tehnici sau daca nici dispozitia pentru asta nu o am, le aplic pe cele stiute deja!! Margelutele mici cer o anumita stare, liniste interioara dar si stare fizica buna (uneori ma dor ochii foarte tare si nu pot lucra deloc cu ele... mi s-a intamplat anul trecut sa fie chiar vreo cateva luni bune de pauza de margelute mici...)!

    Si eu folosesc aceleasi tehnici ca si altii! Poate intr-o zi voi ajunge la performanta de a inventa eu ceva... dar pana atunci mai e cale lunga...si batatoita de altii inaintea mea, de la acre am numaid e invatat!!

    Revin mai tarziu, ca acum inca nu m-am dezmeticit bine! Am adormit iar la 4 dimineata si sunt cam buimaca... De cand nu mai lucrez, mi-am dat peste cap programul... Mai ales ca eu cel mai bine creez noaptea, atunci e mai liniste si probabil din cauza asta!

    19.04.2011, 13:17:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    @ Silvia: te felicit si aici!! Esti cea mai tare!! Si sa stii ca mi-a placut tare mult colierul tau!!! In magazin nu-l pui? Sau nu te induri sa te desparti de el!!! hihi

    19.04.2011, 13:18:38
  • Live
    Live

    Bună ziua, bună ziua!
    Stimaţi locatari, dorm pe mine! E înnorat, d-aia. reuşesc şi io acum să mă exist la cafea, că n-am apucat să iau decât vreo două guri din ea.
    Aţi auzit de circuitul ţoalelor în natură? Ei bine, casa mea este un loc în care ţoalele altora vin, apoi vin oameni care văd dacă le merge ceva, după care trimit ţoalele rămase în alte locuri şi...tot aşa. Ca la ăi nebuni(fireşte!:D). A adus cumnata ţoale şi pantofi de la o vecină, apoi am luat ţoale de la verişoara din curte a soţului meu. Am păstrat şi io vreo 2 chestiuni. Am chemat pe Ileana, prietena mea, şi am dat după ea cu ţoale pt ea şi pt fiică-sa(o caraghioasă de 3 ani), plus pt frăţiorul mic al unui elev de-al Ilenei. Mai am încă un sac cu obiecte. Cred că-mi pun coada pe spinare şi dau o fugă până la secretara mea, că ea şi fata ei sunt micuţe de tot, de genul bunicii lui Bulă, care trebuia să se urce pe scaun, ca să ajungă să spele podelele.:D :))

    Mena, io-s de acord să merg cu oferta şi la 2+2 gratis, crede.-mă! Dar...numai să ştiu că ajung pisoiaşii la oameni buni, căci îi foarte iubim pe prostănacii ăştia blăniţoşi!:) A, şi să nu uit să-ţi spun că de multe ori mi s-au scurs ochii după genţile tale!:)

    Clar!!! Se adună multe lucruri frumoase la concursul ăsta, de chiar că n-o să ştim cum Dumnezeu să votăm...:))

    Dana, nu, nu e frumos colierul tău şi nici nu-mi plac elementele alea argintii, filigranate, na!:D :P :))

    Pupez lumea!:)

    19.04.2011, 13:31:11