Forum: Orice altceva Five o'clock - 2
carmennbuna! eu imi doresc sa se continuie concursul tot anul...cu sau fara calendar..:(...
25.02.2014, 15:49:02
GheorghitzaSi sa inceapa cat mai repede.... Stiu!
25.02.2014, 15:56:51
Gheorghitza;)))))
25.02.2014, 15:57:07
soso07Hai, Carmen, tu apuca-te de lucru, ca facem noi la un fel sa continuam :)))
25.02.2014, 16:29:15
soso07Uite, ca inspiratie, iti spun o poveste :
25.02.2014, 16:30:10
"Nu aș putea spune care dintre florile de primăvară este mai frumoasă, dar toate au ceva în comun, în afară de parfumul amețitor: verticalitatea! Toate au tulpini drepte care țâșnesc din pământul rece acoperind cu parfumul lor mirosul zăpezii topite. Poate că au capul plecat, cum sunt narcisele sau ghioceii, dar spatele lor rămâne drept și mândru.
Cele mai multe flori au fost fete dar despre narcisă se spune că ar fi fost cu totul altceva. Cu siguranță nu te-ai fi gândit, dar ...narcisa a fost la început o... oglindă.
Nu orice fel de oglindă ci una magică, specială, o oglindă care nu reflecta decât părțile frumoase ale fiecărui om. Și nu era om care să nu-și dorească să-și oglindească chipul în luciul ei și să plece mai departe în viață cu zâmbetul pe buze și plin de încredere în sine.
Dar, ca orice lucru frumos, oglinda a ajuns în mâinile unei vrăjitoare, iar vrăjitoarele rareori sunt bune. S-a privit în oglindă și nu a văzut nimic. S-a răsucit, s-a apropiat, s-a depărtat, dar oglinda a rămas mută. Înfuriată, vrăjitoarea a luat oglinda și a aruncat-o pe podea spărgând-o în mii de cioburi mărunte, apoi și-a pus servitorii să o măture și să o arunce în pădure. În primăvara următoare, din fiecare ciob a răsărit o floare mândră și parfumată cu petale albe de suflet curat. Cine o privește și își umple plămânii cu parfumul ei, nu are cum să nu zâmbească și să privească înainte cu mai multă încredere."
nicolebijouDar daca nici macar nu incercam, cum putem afla daca am fii reusit?
25.02.2014, 16:49:16
nicolebijouFrumoasa povestea. Si tu si Gheorghita, cu povestile voaste, sunteti ca un balsam pe sufletul unui om abatut.
25.02.2014, 16:51:48
soso07Nicole, iti multumesc si eu pentru povestile tale care mi-au mers la suflet !
25.02.2014, 17:21:26
Pentru tine un cantecel :
https://www.youtube.com/watch?v=2nH68HBbTGk
nicolebijouMultumesc!!! :)
25.02.2014, 18:56:22
soso07Noapte buna !
25.02.2014, 23:20:50
soso07http://www.youtube.com/watch?v=8dQU7p7m_gM
25.02.2014, 23:44:00
soso07Buna dimineata si o zi frumoasa sa aveti !
26.02.2014, 08:06:59
26 Februarie
Dupa ce te-ai indragostit
Odata, candva, a aparut cineva care dorea sa te iubeasca si sa aiba grija de tine - o versiune contemporana a domnitei nefericite sau a lui Fat Frumos - si era mult prea tentant ca sa refuzi. Dar, dupa cum ai aflat pana acum, focurile de artificii ale dragostei se diminueaza, pe masura ce combustibilul se epuizeaza. Acum esti norocos (norocoasa) daca iubita ta printesa sau iubitul tau cavaler catadicseste sa te priveasca dupa ziar, atunci cand vii acasa la sfarsitul zilei de lucru ! Daca esti cinstit/a, iti vei da seama ca nici tu nu o/il mai vezi prin lentile trandafirii.
Relatiile devin, in mod inevitabil, realiste si romantismul se destrama. Si atunci, tot ceea ce ramane este compatibilitatea voastra naturala si dorinta reciproca de parteneriat - sau lipsa lor. Daca aveti interese comune, o fundamentala "atractie" unul pentru celalalt, maturitate emotionala si asteptari realiste, relatia voastra are o sansa de a prospera. Daca nu, sa nu fiti surprinsi daca "a te indragosti" duce la "a te dezdragosti".
soso07Decalogul lui Horatiu Malaele
26.02.2014, 13:51:59
1. Nu iti crea o imagine falsa. Este incomoda, greu de intretinut si usor de depistat.
2. Fii prietenul dusmanilor tai. Un proverb Islamic spune ca “numai iubindu-I, poti sa-I distrugi”.
3. Ramai modest. Dar fa in asa fel ca lucru asta sa se stie. Trebuie sa ai orgoliul modestiei.
4. Daca pierzi teren, lasa impresia ca ai facut-o intentionat. Impune un principiu: am dat doi pasi inapoi, ca sa-mi pot lua avant.
5. Nu fura pe nimeni. Daca o faci totusi, schimba obiectul intr-o alta podoaba.
6. Nu refuza ajutorul imbecililor. Pentru a ramane sus iti trebuie unanimitate.
7. Nu-ti explica greselile. Invaluie-le in mister si abstractiune. Nu schimba mare lucru, dar deruteaza.
8. Nu te intinde prea tare. Risti sa-ti pierzi controlul granitelor.
9. Nu lupta impotriva cabalelor intemeiate pe ambitie si frustrare. Iti pierzi vremea, iar lor le creezi scop.
10. Daca nu reusesti, modeleaza-ti existenta dupa principiul: “Nu se intampla decat ceea ce trebuie sa se intample.” Este o dura, dar relaxanta fatalitate.
soso07Foarte tare :)))
26.02.2014, 15:38:48
Femeia e ca o punguta de ceai : nu stii niciodata cat de tare este pana nu o vezi cum fierbe.
Eleanor Roosevelt
nicolebijouUn program pentru inima
26.02.2014, 18:17:41
Clientul: Am o problema in sistem. Se blocheaza si trebuie mereu sa resetez.
Serviciul Tehnic: Puteti instala softul DRAGOSTE?
Clientul: Da, cred ca pot. Nu sunt un expert, dar cred ca ma pot descurca. Ce trebuie sa fac mai intai?
Serv.Tehnic: Primul lucru este sa deschideti INIMA. Ati gasit-o?
Clientul: Da, numai ca acolo ruleaza deja cateva programe, chiar acum. Este bine sa instalez programe, cand deja altele sunt rulate?
Serv.Tehnic: Ce programe sunt deschise?
Clientul: Sa vad… Sunt deschise programele DURERE.EXE, TRISTETE.BAT, DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM.
Serv.Tehnic: Nici o problema. DRAGOSTEA va sterge automat DURERE.EXE din sistemul operational curent. Va ramane in memoria dvs. permanenta, dar nu va mai perturba niciodata alte programe. DRAGOSTEA va suprascrie TRISTETE.BAT, cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie sa dezinstalati singur DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM. Aceste programe nu permit instalarea completa a DRAGOSTEI. Puteti face asta?
Clientul: Nu stiu cum sa le dezinstalez. Au un mesaj de “eroare”. Ma puteti ajuta?
Serv.Tehnic: Cu placere. Mergeti in [Start Menu] si cautati IERTARE.EXE. Faceti acest lucru ori de cite ori apar DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM, pana cind vor fi complet disparute din sistemul dvs.
Clientul: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a inceput sa se instaleze automat! Asa este normal?
Serv.Tehnic: Este perfect! Trebuie sa primiti un mesaj care spune ca programul se instaleaza pentru toata viata in INIMA sistemului dvs. Aveti acest mesaj?
Clientul: Da, il am. Acum, programul este complet instalat?
Serv.Tehnic: Da, numai ca aveti acum numai modulul de baza. Trebuie sa va conectati la alte INIMI, ca sa puteti face upgrade-uri.
Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ce trebuie sa fac?
Serv.Tehnic: Ce spune acest mesaj?
Clientul: Spune: “Eroare 412 – Programul nu poate rula pe componentele interne”. Ce inseamna asta?
Serv.Tehnic: Nu va ingrijorati, asta este o problema simpla. Inseamna ca DRAGOSTEA este setata sa ruleze pe o INIMA externa si nu a fost rulata inca in INIMA dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri in programare. Trebuie sa aveti DRAGOSTE interioara pentru propriul sistem, inainte de a incerca sa va conectati la DRAGOSTEA altor sisteme.
Clientul: Si ce trebuie sa fac?
Serv.Tehnic: Puteti gasi AUTOACCEPTAREA?
Clientul: Da, am gasit-o.
Serv.Tehnic: Excelent, incepe sa fie foarte bine! Acum inserati urmatoarele fisiere si copiati-le in directorul “INIMA MEA”: IERTARE.DOC, AUTOACCEPTARE.TXT, BUNATATE.DOC si INCREDERE.TXT. Sistemul dvs. va rescrie toate fisierele. Apoi va trebui sa stergeti SARCASM.EXE si sa goliti cutia de gunoi, astfel incat sa fiti sigur ca nu a mai ramas nimic rau si niciodata nu va mai fi rulat.
Clientul: Am reusit! Hei! INIMA mea incepe sa aiba noi fisiere: ZAMBET.MPG este pe monitor chiar acum si un mesaj imi spune ca PACEA.COM, COMPASIUNEA.EXE si MULTUMIREA.COM se instaleaza in toata INIMA mea!
Serv.Tehnic: Inseamna ca DRAGOSTEA este instalata si ruleaza. Ar trebui sa va descurcati singur de acum. Inca un lucru inainte de a termina …
Clientul: Va ascult.
Serv.Tehnic: DRAGOSTEA este un program distribuit gratuit. Fiti sigur ca o daruiti curata la orice sistem, cat timp veti fi conectat la serverul principal – MAREA DRAGOSTE! Veti primi inapoi module cu adevarat valoroase.
soso07Nicolebijou ... gand la gand ... Tocmai ce am pus si eu o lucrare in noul concurs, cu o poezie avand un mesaj uluitor si care suna cam asa :
26.02.2014, 18:22:36
Tu nu-nţelegi că cel mai greu e sentimentul?
Tu nu-nţelegi că sentimentul unei pietre
o smulge şi o zboară şi-o atârnă
şi-o pluteşte?
Tu nu-nţelegi că noi cădem lăuntrul nostru?
Că sentimentul de lăuntru
îl ţinem greu, răzbătător prin pietre.
Tu nu-nţelegi aceasta?
Tu nu-nţelegi că stelele în sine
sunt un lăuntru din lăuntul depărtat?
Tu nu-nţelegi că albul în desime
e negru împărat?
Semn 3 - Nicchita Stanescu
nicolebijouLe-am vazut. Sunt super faine. Ai niste idei....
26.02.2014, 19:49:25
carmennbuna! azi am fost din nou plimbareata...prin constanta dupa dantela...ma tot gandesc la subterana aia....
26.02.2014, 19:50:10
FlorinArtBijouxSorina, am savurat si eu poezia lui Nichita...si pietricelele "ochioase" se potrivesc de minune povestirii. Ai o imaginatie...sa-ti trăiască!
26.02.2014, 19:58:34
Nicole, de mult timp urmăresc povestioarele tale de suflet...sunt absolut superbe!
soso07Vreau sa va spun ca le pregatisem pentru "martisoare", adica de facut cadou, dar cand le-am fotografiat mi-a venit ideea "subterana" :))
26.02.2014, 20:06:37
Carmen, ce dantele ai mai gasit ?
Gheorghitzahttp://www.youtube.com/watch?v=7gv1XTha58c
26.02.2014, 21:35:28
soso07Cat sunt de dragalasi si de priceputi !!!
26.02.2014, 22:14:20
FlorinArtBijouxCarmen, si pe mine ma bântuie un gând cu meduze... Tare as vrea sa le fac din sarma...dar poate ar merge mai bine din organza transparentă. Poate introduc si eu alte materiale in afara de sârme si pietre...
26.02.2014, 22:27:13
soso07Asta ma duce cu gandul la vara ...
26.02.2014, 23:08:42
Eu va spun noapte buna !
soso07Buna dimineata :)
27.02.2014, 08:08:59
27 Februarie
Scoala DRAGOSTEI
Este extraordinat sa iubesti, dar dragostea unei persoane nu-ti poate umple golul din suflet. Umplerea acestui gol este responsabilitatea ta. Ai nevoie sa iubesti si sa te afirmi pe tine insuti zi de zi, clipa de clipa. Fara iubire de tine insuti, indiferent cat de multa iubire primesti de la partenerul tau, nu este de ajuns.
A cauta sa obtii iubirea de la o alta persoana inseamna a te comporta precum alcoolicul care cauta sa obtina fericirea de la o alta sticla. Cu cat bea mai mult, cu atat mai putin satisfacut se simte - si cu atat doreste sa bea mai mult.
Toti suntem dependenti de starea de a fi indragostit. Dar, dupa ce am "cazut" de cateva ori si ne-am rupt cateva oase emotionale, e de asteptat sa devenim putin mai intelepti. Stim ca partea cea mai frumoasa, atunci cand te indragostesti, nu va dura. Stim ca, mai curand sau mai tarziu, va trebui sa fim autentici unul cu celalalt. Aceasta este deosebirea intre idila si parteneriat. Idila este o incercare de a mentine dependenta. Ea are o viata scurta. Parteneriatul este un dans a doi oameni obisnuiti, care invata sa traiasca impreuna zi de zi. Este o scoala plina de provocari. Adeseori, este mai mult munca decat joaca. Si, cu diguranta, necesita mult mai multa adaptare psihologica, decat pot oferi ani intregi de terapie.
Nu absolvim aceasta scoala intr-un an sau doi. Ne trebuie muti ani, poate chiar o viata intreaga, ca sa-i asimilam intreaga programa.
GheorghitzaSa aveti o zi excelenta!
27.02.2014, 10:21:54
GheorghitzaPutina magie:
27.02.2014, 10:31:48
Click:
http://www.youtube.com/watch_popup?v=fXSzUThiq3o&vq=medium
soso07O zi frumoasa si tie, George !
27.02.2014, 13:36:34
Multumim pentru premiile debutantelor la concursul Anotimpuri !!! De maine vor pleca si de la mine doua pachetele, restul saptamana viitoare.
carmennbuna ziua! vreme urata si stare la fel...:(
27.02.2014, 13:42:18
soso07Si sambata este 1 Martie :)
27.02.2014, 14:04:41
soso07“Este febra primaverii. Acesta ii este numele. Iar atunci cand te cuprinde, iti doresti – nu stii de fapt ce iti doresti, insa simti pur si simplu o emotie in inima, iar lucrul acesta ti-l doresti.” Mark Twain
27.02.2014, 14:09:02
soso07Legenda ghiocelului în versuri de Gheorghe Antohi.
27.02.2014, 14:16:48
Un îngeraş coboară lin
Printre luceferi, printre stele.
Pe ceru-albastru, cristalin,
Părea năframă cu mărgele.
El a cules la întâmplare
O floare pură, argintie,
O floare fără-asemănare
Privirea-i scaldă-n bucurie.
- O fi luat cu ea un crin?
- O fi ales poate-o cicoare!
- Sau a cules un trandafir?!
- Ori una dintre lăcrămioare!
- Sau o zambilă? O lalea?
Mai multe flori erau mirate.
- Poate-o albastră viorea!
Răspunse una dintre toate.
Cu coarda ruptă, vai de ea,
O altă floare, cam posacă,
Cristale-ntruna lăcrima,
Părea durerea să nu-i treacă.
- Sărmană floare, eu te-am frânt,
Greşit-am tare mult cu tine,
Doresc acum să ai cuvânt,
Să-mi spui cum să te fac iar bine!
- Aş vrea să fiu precum zăpada
Cea albă, moale şi pufoasă,
S-anunţ că-ncepe iar parada
De flori aduse de Crăiasă.
Iar îngeraşul bun şi blând
Făcu un dalb, fin clopoţel,
Cu trupul verde şi plăpând,
Şi-i dete nume: „Ghiocel”.
GheorghitzaVoi ati auzit de neurastenia de Primavara?
27.02.2014, 15:06:14
soso07NU, doar de bucuria de Primavara :)))
27.02.2014, 15:16:28
Cum sa-mi faca rau anotimpul in care m-am nascut ?
soso07Stefan Octavian Iosif - APRIL
27.02.2014, 15:19:39
Stresinile se dezgheata,
Picura margaritare...
Ce de lume! Ce de viata!
Si ce larma-asurzitoare!
A întinerit natura;
Negustorii zdrenturosi
Tipa cât îi tine gura:
"Hai la ghiocei frumosi!"
In mansarda locuieste
Un artist. Baiat sarac,
De un ceas se chinuieste
Ca sa vâre ata-n ac.
Si cârpindu-si, biet, cum stie
Pantalonii vechi de drill,
Fluiera de bucurie...
Bine ai venit, APRIL!
soso07De terapie prin ras a auzit cineva ? Sa incercam :)))
27.02.2014, 15:43:29
Sotul vine neanuntat acasa, dupa o lunga deplasare.
Intra in casa, cauta sub pat, in sifonier, in baie. Nimeni.
Resemnat, ii spune sotiei :
- Ai imbatranit, femeie !
soso07- Draga mea, pot sa-ti sarut fruntea ? Si nasucul ? Si ochisorii ? Acum si buzisoarele ... gatisorul, burtica. Acum si piciorusele ...
27.02.2014, 15:53:06
- NU SARI PESTE !!!
nicolebijouO doamnă intră la farmacie şi îi cere farmacistului arsenic. Farmacistul întreabă:
27.02.2014, 17:21:15
- Doamnă, la ce vă trebuie arsenicul?
- Pentru ca să-l omor pe soţul meu!
- Doamnă, nu pot să vă vând arsenic pentru acest motiv, îmi pare rău, spune farmacistul.
Atunci doamna scotoceşte în poşetă şi scoate o fotografie cu soţul ei care făcea dragoste cu soţia farmacistului. Acesta se uită la fotografie şi spune:
- Ah, scuzaţi-mă, n-am ştiut că aveţi reţetă.
nicolebijou- Ieri am omorît cinci muşte - trei masculi şi două femele.
27.02.2014, 17:22:54
- Cum ai ştiut care sînt masculi şi care femele?
- Simplu: trei s-au aşezat pe o ladă de bere şi două pe un telefon.
nicolebijouDegetul din mijloc. In ziua de azi este ceva jignitor sa arati cuiva degetul mijlociu. Dar acum sute de ani, gestul avea alta semnificatie. Inaintea bataliei de la Agincourt din 1415, francezii, anticipand victoria lor asupra Angliei, au decis sa le taie degetul mijlociu tuturor soldatilor luati prizonieri. Asta pentru ca fara degetul mijlociu le va fi imposibil sa mai traga cu arcul si astfel sa mai ia parte la vreo lupta pe viitor. Insa francezii au pierdut acea batalie iar soldatii englezi ii batjocoreau aratandu-le degetul mijlociu, pe care acestia intentionasera sa il taie.
27.02.2014, 17:34:29
soso07Interesant :)
27.02.2014, 18:01:02
soso07Daca tot am vorbit de primavara, sa mai punem niste flori de ceai la inflorit :
27.02.2014, 18:13:23
http://www.youtube.com/watch?v=lKHd-wkyMIY
soso07N-am mai ascultat de mult si-mi era dor de melodia aceasta :
27.02.2014, 20:52:05
http://www.youtube.com/watch?v=8bI_DWTZsI8
soso07Noapte buna !
28.02.2014, 00:33:07
soso07Buna dimineata :)
28.02.2014, 09:07:18
Sa aveti un inceput de PRIMAVARA frumos !!!
carmennbuna! ce se intampla de cateva zile...primesc in mesagerie la mesaje...de la diferite magazine...se face si asa promovare...:( eu abia indraznesc sa promovez la o sapt pe breslo...si altii...:) tupeu!
28.02.2014, 18:20:25
cattiewww.breslo.ro/Forum/SPAM-in-mesagerie_topic_14006
28.02.2014, 18:55:09
Da,Carmen,mai nou se face si asa promovare si incepe sa devina enervant!!!!!
LiveMi se pare că v-am povestit, acum ceva vreme, despre o mamă minoră, care s-a decis să păstreze copilul. Trebuia să ajungă într-un centru maternal, pt că acasă la părinți era horror (de altfel, pe când era copil, fusese luată din familie și dusă în centrul de plasament tocmai din cauza condițiilor). A ajuns acasă. Din cauza legilor tâmpite și a durerilor în cot ale unor oameni. Am aflat acum câteva minute că fetița cea mică, de două luni, a murit. Aici e povestea: https://www.facebook.com/pages/Doi-ingeri/490939617689918 Culmea e că acum, după ce copilul a murit, au fost și televiziunile interesate. Înainte, când era nevoie de ajutor pt a le duce pe fete în centru, nu. http://observator.tv/social/statul-a-condamnat-la-moarte-un-bebelus-120307.html
28.02.2014, 22:01:46
FlorinArtBijouxTrist...:(
28.02.2014, 22:55:57
carmennwww.breslo.ro/Product/Martisor-papusi_1141548
01.03.2014, 10:54:07
pentru voi,cu drag!