Forum: Orice altceva Five o'clock - 2

• soso07
    soso07

Ce prăpăstii în care poţi să cazi ascund cuvintele! Ce curse! Cuvintele nu sunt o glumă. Dar oricât de atent ai fi poţi cădea în plasa lor şi să spui lucruri pe care în realitate nici nu le gândeşti.

Marin Preda în "Marele singuratic"

21.02.2014, 18:46:37
  • carmenn
    carmenn

eeee....si tu...la suparare uneori spunem multe...

21.02.2014, 19:20:43
  • cattie
    cattie

Seara buna luuuuuuuuuuuuume
    Tocmai am plasat o comanda in valoare de 150 lei pentru bulbi de flori si tot felul de seminte :D

21.02.2014, 19:36:14
  • nicolebijou
    nicolebijou

Eu am un sot berbec..... Incapatanarea..... farmecul lui :)

21.02.2014, 19:39:39
  • nicolebijou
    nicolebijou

De unde Catiie?

21.02.2014, 19:40:49
  • nicolebijou
    nicolebijou

Vrea cineva bulbi de dalii rosii "pitice"? Nu cresc foarte inalte, numai in jur de 1m maxim.

21.02.2014, 19:41:53
  • soso07
    soso07

Ce frumos :) Vine PRIMAVARA !!!!!!!!!!!! Se planteaza floricele :)

Cu tulpinile-ncărcate
    De florile mari, roșcate,
    Daliile din grădină
    Răspândesc mireasma fină.

sau

Florile-n grădini s-agită.
    Peste straturi, dalia,
    Ca o doamnă din elită
    Îşi îndreaptă talia.

21.02.2014, 19:53:52
  • cattie
    cattie

Nicole,de pe Covera.ro ( http://www.covera.ro/ )

Am luat mai multe (niste bulbi de lalele si dalii,seminte de legume,butasi de trandafiri,un cais si Mospilan )

21.02.2014, 19:54:00
  • soso07
    soso07

Sa plantam de Primavara ca sa avem la Toamna ;)

21.02.2014, 19:54:19
  • cattie
    cattie

Aoleuuuu,am uitat de seminte de Chives...ma omoara mama :))))

21.02.2014, 19:58:30
  • nicolebijou
    nicolebijou

În vitrina unui magazin de animale era un afiş: “Căţeluşi de vânzare”

Un baieţel de 10 ani intră şi intreabă care-i preţul unui căţeluş. Vânzătorul îi răspunde că preţul este între 30 şi 50$. Băieţelul bagă mâna în buzunar, scoate câteva monezi. Numără 2.70 $ … şi apoi întreabă: “Aş putea vedea căţeluşii?”
    Vânzătorul zâmbeşte. Fluieră, din magazin iese afară căţeaua şi în urma ei 5 căţeluşi frumoşi. Al şaselea căţeluş… rămase în urmă şi nu se apropia!

Băieţelul întreabă: “De ce căţeluşul astă şchioapătă ?” Omul îi răspunse că acesta s-a născut cu o problemă la picior şi va şchiopăta toată viaţa! “Acesta-i caţeluşul pe care-l doresc”, a spus băieţelul cu bucurie în glas. “Dacă asta e dorinţa ta, ţi-l dau gratis!”

Copilul s-a suparat şi a răspuns: “Nu-l vreau gratis, preţul lui e la fel ca şi a celorlalţi căţei, îţi voi da tot ce am la mine acum, şi în fiecare lună îţi voi plăti 50 de cenţi, până voi achita preţul lui intreg !”

“Eşti sigur că vrei acest căţeluş? Doar niciodată nu va putea fugi sau juca sau sări precum ceilalţi!”

Băieţelul s-a aplecat, şi-a ridicat puţin pantalonul şi i-a arătat vânzătorului aparatul de fier ce-i susţinea piciorul strâmb.
    “Nici eu nu pot alerga, de aceea acest căţeluş are nevoie de cineva care să-l înţeleagă!”

Ochii vânzătorului s-au umplut de lacrimi când i-a spus copilului: “Mă rog şi sper ca fiecare căţeluş să aibe pe cineva care să-l iubească, aşa precum tu îl vei iubi pe acest căţeluş!”

În viaţă nu contează cine eşti, contează ca cineva să te preţuiască şi să te iubească necondiţionat! Un prieten adevărat, este acela care soseşte în timp ce ceilalţi… dispar!
    ( Postare Andrei Laslau)

21.02.2014, 20:04:34
  • soso07
    soso07

Avem multe de invatat. Acum o saptamana ni se spunea la curs urmatorul lucru : copiii vin in viata noastra cu un scop - sa ne invete ceva. Am analizat atent acest lucru si am inteles ce vor sa ma invete copiii mei ...

21.02.2014, 20:14:21
  • soso07
    soso07

Din intelepciunea celui care ne spunea ce am scris mai sus :

"Iti tratezi semenii cu respect, detasare si iubire?

Nimanui nu-i place sa fie ignorat si sa i se dea de inteles ca nu este iubit si/sau dorit. Nimanui nu-i place sa fie jignit sau sa fie tratat ca si cum nu ar insemna nimic.

Incearca sa-i intelegi pe semenii tai si arata-te dispus sa-i insotesti, daca este necesar, pentru o bucata mai lunga de drum. Fii tolerant, cooperant si afectuos. Astfel ti-ar placea sa fii tratat? Traieste cum ti-ar placea sa traiasca si altii. Fii un bun exemplu, dar n-o face niciodata pentru ca crezi ca asta se asteapta de la tine; fa-o pentru ca doresti cu putere, pentru ca vrei s-o faci si fa-o cu toata inima dand ce e mai bun din tine.

Ai grija ca tot ceea ce faci sa apartina celui mai inalt nivel, ca motivatiile in actiunile tale sa fie pure, deloc egoiste sau egocentrice.

Ai grija sa fi mereu in armonie cu tine in tot ceea ce gandesti, spui si faci. Aceasta te va ajuta fantastic in relatiile cu tine si cu ceilalti."

21.02.2014, 20:15:54
  • carmenn
    carmenn

pai si vrei sa faci pe din doua comanda...sau ai luat tu singura de 150 lei...

21.02.2014, 20:21:02
  • cattie
    cattie

Am luat eu de 150 lei :D

21.02.2014, 20:28:43
  • carmenn
    carmenn

oho...ai luat ceva...

21.02.2014, 21:11:04
  • soso07
    soso07

Mai raman in seara aceasta pana la ora inchiderii votarii :) Si, ce sa fac pana atunci ? Sa spun o poveste ...

POVESTEA OCHILOR

A fost odata o femeie nevazatoare care se ura pe ea insasi din cauza ca era oarba. Ea ura pe toata lumea, cu exceptia prietenului ei iubitor. El era intotdeauna gata sa o ajute.
    Intr-o zi ea i-a spus lui: “Daca as putea sa vad lumea, eu m-as casatori cu tine.”

Intr-o zi cineva i-a donat o pereche de ochi. Cand bandajele au fost luate jos, ea a putut sa vada totul, inclusiv pe prietenul ei.
    El a intrebat-o: “Acuma ca tu poti vedea lumea, te casatoresti cu mine?”

Fata s-a uitat la el si a vazut ca el este orb. Numai vazand ochii lui inchisi a socat-o. Ea nu se astepta la asta. Gandul ca trebuie sa se uite la ochii lui inchisi toata viata a facut-o sa-l refuze.

Prietenul ei a plecat si a doua zi i-a scris o nota spunand : “Sa ai grija de ochii tai, draga mea, pentru ca inainte sa fie ai tai, au fost ai mei!”

Asa este si cu mintea omeneasca care lucreaza aproape intodeauna cand starea noastra se schimba. Numai cativa dintre noi ne reamintim cum viata noastra a fost inainte, si cine a fost alaturi de noi in cele mai dureroase situatii.

21.02.2014, 23:01:26
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

soso, s-a cam terminat.
    Mai sunt 10 minute in care multe lucruri nu se mai pot imtampla.
    Chiar daca breslasii nu s-au prea aratat interesati de vot, cred ca tot ceea ce se putea face pentru o buna deesfasurare a acestei etape s-a facut.
    Acum, urmeaza JURIUL iar pe Luni-Marti moderatoarele vor desavarsi concursul.
    Sa le dorim din toata inima mult succes!

21.02.2014, 23:54:53
  • soso07
    soso07

Multumim, George ! Rezultatele le vom afisa luni, de DRAGOBETE :)

21.02.2014, 23:56:14
  • soso07
    soso07

Vom imparti premiile cu toata dragostea noastra !

21.02.2014, 23:57:19
  • soso07
    soso07

Tocmai am citit ceva care se potriveste foarte frumos :

Fii tu insuti si nu incerca sa imiti pe altul !

Este nevoie de cate putin din toate pentru a face o lume. E important sa fim diferiti unul de altul, ca fiecare sa-si desfasoare rolul, scopul si rostul specific, contopindu-se perfect in Totalitate. Cand suntem diferiti unul de altul nu inseamna ca trebuie sa fie dezarmonie sau discordie. Intr-o orchestra, sunt numeroase instrumente muzicale diferite, si fiecare isi are locul potrivit in interiorul intregului, armonizandu-se perfect cand este in armonie cu acesta. Intr-un concert sunt puse impreuna partitura, orchestra si publicul si toti se simt multumiti, bucurosi si fericiti. Ce ar fi daca fiecare instrument nu s-ar acorda cu celelalte, sau daca fiecare profesionist ar canta dupa alta partitura sau un alta melodie?

Atunci cand sufletele individuale adopta propriile lor orientari, fara niciun gand sau consideratie pentru intreg, apar dis-armonia dis-cordia si haosul.

Orchestra Umanitatii poate canta dupa Partitura Vietii rezultand un concert al Maretiei, Abundentei si Implinirii. Este un spectacol pentru care toti merita sa avem aceiasi partitura, sa ne acordam “instrumentele”(individual si impreuna) pentru ca rezultatele sa aduca marea Armonie.

Atunci cand inima noastra va fi la locul ei si vom exersa, canta si trai impreuna pentru Binele a Tot, va iesi, cu adevarat, ceva Bun.

Fi TU Insuti si – incetand sa lupti cu “partiturile” tale, cu “instrumentele” tale si cu “orchestrele” tale – da-ti “drumul” in Armonie.

22.02.2014, 00:03:41
  • soso07
    soso07

Eu va spun noapte buna !

22.02.2014, 00:05:55
  • soso07
    soso07

Buna dimineata si weekend frumos sa aveti !

22 Februarie
    Nevoia de ATENTIE si de APROBARE
    Nevoia neintrerupta de atentie si de aprobare vine din nesiguranta. Ea poate distruge o relatie, prin faptul ca il supune pe partener la solicitari nenaturale.
    Atunci cand ceri de la partenerul tau mai mult decat este capail sa-ti dea, pregateste-te sa ai o dezamagire. Solutia este sa iei masuri pentru a te intari si pentru a-ti manifesta potentialul, in asa fel incat inveti sa-ti recunosti tie insuti propria valoare.
    Atunci nu mai trebuie sa depinzi foarte tare de aprobarea partenerului tau, pentru a te simti bine cu tine insuti.
    Intrucat inveti sa te apreciezi singur si sa-ti manifesti darurile, viata ta va genera in mod firesc propria ei sursa de sprijin si incurajare.
    Atunci cand iti dai tie insuti forta, esti capabil atat de a acorda sprijin, cat si de a-l primi. Acest lucru va aduce echilibru relatiei tale si va crea potentialul pentru genul de schimbari sanatoase de energie, care are loc atunci cand amandoua persoanele traiesc vieti pline de creatie.

22.02.2014, 09:46:22
  • nicolebijou
    nicolebijou

Buna dimineata!!!

Un sfarsit de saptamana placut pentru toate harnicutele!!! :)

22.02.2014, 11:07:56
  • soso07
    soso07

Da, multumim la fel :) Martisoare ... sub diverse forme.

22.02.2014, 11:19:03
  • soso07
    soso07

Sa va mai spun o poveste :

UN BUN MOMENT PENTRU A MULŢUMI CELOR CARE ÎŢI SUNT APROAPE !!!

Un şoricel privi din crăpătura sa din perete şi îi văzu pe ţăran şi pe nevasta acestuia deschizând un pachet. Ce mâncare să fi adus oare? se întrebă şoricelul… Cu groază îşi dădu repede seama că era o capcană. Şoricelul se strecură cu mare grijă în curtea animalelor şi dădu alarma: E o capcană în casă, e o capcană în casă!

Găina cotcodăci şi se înfoie, ridică apoi capul şi îi spuse: Domnule Şoarece, vad bine că acest lucru te afectează, dar pentru mine el nu are nici o relevanţă. Nu pot permite ca acest lucru să mă afecteze.

Şoricelul se întoarse atunci înspre porc şi îi spuse: E o capcană în casă, e o capcană în casă!

Porcului îi fu milă de el, dar răspunse: Îmi pare foarte, foarte rău, Domnule Şoarece, dar tot ce pot să fac este să mă rog. Te asigur că te vei găsi în rugăciunile mele.

Şoricelul merse atunci la vacă şi îi spuse: E o capcană în casă, e o capcană în casă!

Vaca îi spuse: Vai! Domnule Şoarece, îmi pare foarte rău pentru tine, dar chiar nu este o urgenţă pentru mine.

Şi aşa se întoarse şoricelul în casă, cu capul plecat şi cât se poate de amărât, pentru a înfrunta de unul singur capcana pusă de ţăran.
    În chiar noaptea aceea în casă se auzi un zgomot… Cum ar fi zgomotul produs de o capcana în care s-a prins un şoricel.
    Nevasta ţăranului se repezi să vadă ce s-a prins. Pe întuneric, ea nu îşi dădu seama că în capcană îşi prinsese coada un şarpe veninos.

Şarpele o muşcă pe nevasta ţăranului. Ţăranul o duse cât putu de repede la spital şi când o aduse acasă, ea mai avea încă febră.

Oricine ştie că cel mai bun tratament împotriva febrei este supa proaspătă de pui, aşa că ţăranul luă un cuţit şi se duse în curtea păsărilor, ca să facă rost de principalul ingredient pentru supă.

Dar nevasta lui nu se însănătoşi, aşa că prietenele şi vecinele ei veniră să o îngrijească şi stăteau cu ea mai toată ziua. Pentru a le da de mâncare, ţăranul fu nevoit să taie porcul.

Nevasta ţăranului nu se mai însănătoşi, şi muri la scurt timp.

La înmormântare veni multă lume, iar ţăranul trebui să taie şi vaca pentru a-i hrăni pe toţi. Şoricelul se uita din crăpătura lui din perete, cuprins de tristeţe.
    Aşa că data viitoare când auzi că cineva se confruntă cu o problemă şi tu ai impresia că acest lucru nu te priveşte, adu-ţi aminte: Când unul dintre noi este ameninţat, cu toţii suntem expuşi unui risc.

Suntem cu toţii implicaţi în această călătorie numită viaţă. Trebuie să avem grijă unii de alţii şi să facem un efort în plus pentru a ne încuraja unii pe alţii.

Mulțumiți tutror celor care te-au ajutat vreodată când ai avut nevoie şi spune-le cât de mult contează ei pentru tine.

ADU-ŢI AMINTE… fiecare dintre noi este un fir vital în tapiţeria altei persoane;

VIEŢILE NOASTRE SE ÎNTREŢES, şi acest lucru nu este întâmplător.

Unul dintre cele mai bune lucruri din lumea asta de care te poţi ţine strâns este UN PRIETEN.

22.02.2014, 13:03:07
  • soso07
    soso07

Va invit sa urmariti un scurt videoclip cu o creatoare de frumos :
    http://www.youtube.com/watch?v=XdDSAO2gLzk

Si apoi l-as intreba pe George ... ce aer respirati voi acolo, la Arad, de aveti atatea talente ? Pe facebook am intalnit un domn care creeaza niste genti din piele la care ramai masca. Pana la urma tot imi voi lua una pentru ca sunt adevarate opere de arta, dar arta autentica, romaneasca.

22.02.2014, 18:24:23
  • soso07
    soso07

Aici aveti doar cateva modele, dar ce am vazut pe facebook ... La ce mi-au ramas ochii ...
    http://www.selestudio.ro

22.02.2014, 18:29:32
  • nicolebijou
    nicolebijou

Superbe

22.02.2014, 19:21:28
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Frumoase...mai ales rucsacelele...

22.02.2014, 19:41:09
  • carmenn
    carmenn

buna! sunt bucuroasa...alex a castigat impreuna cu dragos o bursa la paris si inregistrarea un cd...:)

22.02.2014, 20:24:42
  • soso07
    soso07

Felicitari, Carmen, pentru fata ta !!!

Da, gentutele sunt fantastice !!! Am vazut si niste bratari din piele - o nebunie ... Macar o bratara tot imi iau :)

Eu va spun noapte buna mai devreme in seara aceasta. Ne mai vorbim maine :)

22.02.2014, 20:58:25
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Felictari Carmenn!
    Mult succes dragei tale!

22.02.2014, 22:31:46
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Soso, prin partile noastre sant foarte multi mestesugari care si-au pastrat traditia sau au inceput un job alternativ. Profesiile liberale s-au dezvoltat foarte mult dupa revolutie. Gandeste-te ca s-au desfintat mari intreprinderi textile: UTA. Confectii. Tricoul Rosu, Teba, care au lasat pe drumuri peste 15-20.000 de femei. Ce sa faca ele? O parte au dezvoltat mici intreprinderi cum ar fi Millefiori, ateliere de marochinarie, croitorii si mici case de moga, s-au infintat foarte multe firme de design si amenajeri interioare, florarii, gradinarit etc.... Altele au ales calea autonomiei (cele mai multe) si au facut firme mici, familiare (cofetarii, laboratoare de patiserii, baruri, restaurante) sau, de Persoabe fizice autorizate cu diverse preocupari. Multe femei si-au deschis firme chiar serioase (tipografii de ex) Apoi, altele au ales calea recalificarii si au imbratisat terapiile alternative (masaj, reflexoterapie, aromoterapie, nutritioniste etc...etc...
    Asa ca nu este de mirare ca prin partile noastre au aparut foarte multe talente. Pot spune ca multe, multe femei si fete isi fac singurele bijuteriile si nu apeleaza la nimeni (multe nici nu vor reclama deoarece isi satisfac doar propriile dorinte)
    La fel si barbatii... Multe intreprinderi mari din Arad au fost desfiintate. Ei, au trecut rapid in sfera privata (si-au facut mici firme in constructii, ateliere de reparatii, confectii metalice, ateliere moderne de tamplarie, ceramica si arta plastica (avem foarte multi artisti particulari) Alti barbati si-au deschis firme auto, service-uri firme de transport (si in comun). Apoi, arta traditionala a explodat ca prin minune: adevarate targuri scot la lumina acesti artisti populari de exceptie. Multe restaurante au fost deschise de bucatari deosebit de talentati.
    In partile noastre, barbatii au cam luat locul femeilor in bucataria traditionala.

Starea natiei in cadere vertiginoasa, ne-a obligat sa ne adaptam pentru a putea trai. Asa au aparut mari si deosebite talente: prin munca tare multa si grea la inceput (majoritatea inteleg prin "lucru" 10-15 ore de munca pe zi fara Sambete libere si Dumineca doar la Biserica si odihna).

22.02.2014, 22:52:46
  • carmenn
    carmenn

saru-mana!

22.02.2014, 22:53:35
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

sorry: "mici case de MODA"

22.02.2014, 22:53:51
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Am intalnit intr-un magazin de metalo-chimice o vanzatoare (700 lei/luna primea salar ) si printre altele mai intreba din cand in cand:
    - Dar niste cercei nu v-ar interesa? Unii ziceau ca nu, altii erau interesati. Mai facea 300-400 lei pe luna vanzand si bijuterii facute de ea fara sa aiba o pregatire in acest domeniu. Cand am intrat mai adanc in dicutii, mi-a spus ca mai face 200-300 lei si pe vanzari de caciulite si fulare. Cad 300 lei pe luna mai facea si pe niste prajituri (acestea le vindea cahiar colegelor) pe care le facea noaptea...
    ea singura aducea in casa un venit de aproape 2000 lei. Sotul, prin ce facea el, aducea in casa 3000 lei. Dar sotii astia nu prea se intalneau la o cafea decat Dumineca iar de cei doi copii. aveau grije pe rand care cum era liber. Copii educati, imbracati si premianti la scoala...

22.02.2014, 23:07:20
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Viata te obliga iar talente avem fiecare dintre noi. Important este sa-ti manifesti talentul cu folos si sa nu-l irosesti.

nu cred ca gresesc dar Carla noastra traieste chiar asemenea exemple cum am dat mai sus. Nu merge una, incearca alta. Dar nu sta sa ii cada para malaiata in gura.
    Si uite asa, viata te obliga sa iti descoperi talentele. Fiecare dintre noi, ne pricepem negresit la ceva. Acest lucru trebuie descoperit. Este si motivul pentru care aici pe Breslo, am incercat sa ajut cat mai multe fete dornice de afirmare (prin propriul lor efort).

22.02.2014, 23:12:28
  • carla69
    carla69

sevede ca ma cunosti bine Gheorghita,asa e,desi cateodata imi vine sa-mi dau foc la valiza,dar imi revin iar si iar si mai incerc,si inca o data,...

22.02.2014, 23:56:59
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Asta este viata nostra Carla... Din pacate traim vremuri tulburi si invatam sa ne ajutam singuri. Pe la noi, se zice asa: "De sfaturi e plin podul (casei)" ca de ajutat concret, nu te ajuta nimeni. Ba mai mult, ti-ar baga si bete-n roate daca vede ca te descurci. De aceea ma bucur tare mult ca am intrat in comunitatea asta si am reusit sa gasesc atatea suflete minunate!

23.02.2014, 00:04:06
  • carmenn
    carmenn

neatza? imi spuneti si mie unde sa caut sa vad lista pe care am ales-o sa o promovez pe avantaje....eu nu vad niciun produs de-al meu acolo...si mi-au luat 5 breslei...:(

23.02.2014, 07:00:15
  • soso07
    soso07

Buna ziua :)

Carmen, eu nu ma pricep, nu am analizat treaba asta cu promovarea.

23.02.2014, 16:27:12
  • soso07
    soso07

Omul frumos în ziua de azi e cel ce urcă invers pe scară, înfruntând nu numai turma care coboară, dar şi insultele ei! (Dan Puric)

23.02.2014, 16:27:33
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

carmenn, intreaba echipa breslo. ei iti potv raspunde concret

23.02.2014, 16:49:19
  • carmenn
    carmenn

pai am intrebat...nu am primit raspuns...mi-a spus o fata ca trebuie sa intri pe un articol si apare jos de tot...am gasit...a aparut azi si o sa mai apara pe 1 martie...in promotie scrie ca 1 zi se promoveaza....cand am introdus data...una singura...adica o zi...eu mi-au pus doua automat si mi-au luat pt doua zile...eu chiar nu mai inteleg...:(ne induc in eroare...:(...e pt o zi si cand pui data se seteaza 2 zile si banii la fel ii ia pt 2 zile...:( acum am luat teapa...nu stiu daca o sa mai postez la ei...:)

23.02.2014, 18:20:23
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Carmenn, nici eu nu ma pricep la promovari...poate sunt bune, poate nu, dar eu de obicei sunt circumspecta...mai ales cand e vorba de dat banii fara sa stiu exact despre ce e vorba. Eu zic sa punem intai intrebari la care sa primim raspunsuri CLARE si apoi sa dam banii, asa este mai intelept... nu crezi?

23.02.2014, 19:19:31
  • carmenn
    carmenn

PAI AM ZIS SI EU CA E CEVA SERIOS...SI PT O ZI...NA...DAR EI MI-AU LUAT PT 2...ACUM DACA AU POSTAT PE AVANTAJE...ASTEPT SI PE 1.03.2014 SA PROMOVEZE SI MA ABTIN...IMI FAC AICI PE BRESLO...

23.02.2014, 19:30:08
  • soso07
    soso07

23 Februarie
    Planificare
    E absolut in regula sa-ti fixezi teluri, atata vreme cat nu esti suficient de nesabuit sa crezi ca le vei atinge conform orarului tau propriu si in modul in care le concepi acum. Realitatea este fluida si schimbatoare. Ea nu are un curs fix.
    Indiferent cate teluri iti fixezi si cat de mult planifici, nu vei sti incotro te indrepti, pana cand nu vei ajunge acolo.

23.02.2014, 21:31:25
  • soso07
    soso07

Eu va spun noapte buna si pregatiti-va pentru maine, ca doar e DRAGOBETE :)

http://www.youtube.com/watch?v=B7h-AC8U39o

23.02.2014, 21:45:48
  • soso07
    soso07

Si o scurta poveste :

„Cine nu a plâns măcar o dată din iubire, nu a iubit de ajuns!
    Se spune că primii fluturi erau incolori. Se pierdeau în roiuri mari prin văzduh fără ca cineva să se bucure de frumusețea lor, de zborul lor elegant. S-au rugat să primească puțin din culoarea cerului și rugăciunea lor a fost ascultată. Unii au devenit albaștri ca cerul senin, alții aurii ca soarele la amiază. Mulți au devenii roșii ca soarele la apus.
    Văzduhul s-a umplut de fericire! Se regăseau după multă vreme de căutări. Erau mii, sute de mii, milioane de fluturi, roșii, galbeni și albaștri. Fluturii galbeni s-au îndrăgostit de cei roșii, așa au apărut fluturii portocalii. Cei albaștri de cei galbeni. Așa au apărut fluturii verzi. Cei roșii de cei albaștri. Așa au apărut cei violeți. Din zborul lor prin văzduh, s-a născut într-o zi CURCUBEUL, pentru că și lumina s-a rugat să primească culoare.”

23.02.2014, 21:49:31