Forum: Orice altceva Five o'clock - 2
GheorghitzaNoapte nuna!
19.02.2014, 23:45:37
soso07Fara pasiune nu am fi ajuns pana aici, George ! Multumim, pentru multe !!!
19.02.2014, 23:49:07
Noapte buna va doresc si eu !
soso07Buna dimineata :)
20.02.2014, 08:05:24
20 Februarie
Ceea ce se gaseste in minte, nu apartine mintii. Continutul constiintei curge inauntru si in afara. Dar mintea nu este continutul.
Atasamentele fata de continut, sau rezistenta la ele, creeaza un baraj pe raul mintii. Aceasta complica totul si da nastere la confuzie. Este o incercare de a controla ceea ce nu poate fi controlat.
Priveste-ti doar gandurile. Nu te agata de ele si nu incerca sa le indepartezi. Continutul constiintei vine si pleaca. Nu poti sti de ce vine si de ce pleaca. Efortul de a sti este fara rost si epuizant.
soso07Sa aveti o zi frumoasa ! Ne auzim mai pe seara.
20.02.2014, 08:05:49
GheorghitzaVa invit la un filmulet frumos (dureaza cca 50 min).
20.02.2014, 12:08:04
Selectati si click dreapta:
http://youtube.com/watch?v=5GLqI_LrwDk&feature=youtu.be
GheorghitzaDescretiti-va putin fruntile:
20.02.2014, 14:11:14
http://www.break.com/video/cats-and-dogs-dont-want-your-kisses-2578007
carmennbuna seara! lui G ii e cam foame...papa literele sau le inverseaza...:)))
20.02.2014, 19:55:16
asa e cand te grabesti...si eu fac la fel...si iese cine stie ce :) oricum noi am inteles...si iti multumim pentru povestile aduse :)
soso07Filmuletul cu Dunarea l-am vazut mai demult, foarte frumos, merita atentia !
20.02.2014, 20:02:32
Iar animalutele ... au personalitate :)))
soso07Eugen Barbu :
20.02.2014, 20:02:50
Dacă dreptatea ar fi o sârmă, aş îndrepta-o.
cattiegata,am votat.
20.02.2014, 20:08:07
soso07Receptionat :)))
20.02.2014, 20:14:14
Vijelica, vine Primavara !!! Hai, cand ne mai vedem ?
cattieCand ai chef,dar sa ma anunti cu 2-3 zile inainte,sa pot sa aranjez cu mama,sa vina sa stea cu bunica :)
20.02.2014, 20:16:15
soso07Sa vin cu snuruletul ?
20.02.2014, 20:20:34
cattie:)))))))))
20.02.2014, 20:21:59
Gheorghitzacattie, pe unde ai umblat???
20.02.2014, 20:25:13
cattieAm fost prin zona,Gheorghitza,prin apropiere
20.02.2014, 20:29:54
soso07Cel mai scurt basm din istorie :
20.02.2014, 20:38:46
Intr-o zi, un baiat a intrebat o fata :
- Vrei sa fii sotia mea ?
Ea a raspuns : - Nu.
Si baiatul a trait fericit pentru tot restul vietii.
SFARSIT
soso07Aproape liniste ...
20.02.2014, 20:41:25
http://www.youtube.com/watch?v=0DwJDsBFUKc
Gheorghitzacarmenn, vad si eu multe greseli dar Forumul nu ne da posibilitatea de a corecta postarea. Nici nu prea ma simt bine si asa, las postarile asa cum ies. Cand voi fi in toane mai bune, voi posta mai atent.
20.02.2014, 20:49:35
GheorghitzaStatisca Concuesului Anotimpuri, Etapa IARNA.
20.02.2014, 21:29:03
Moda si Vestimentatie:
- 20 lucrari inscrise in concurs, (fata de 28 lucrari inscrise in editia trecuta).
- 445 mesaje postate la aceasta sectiune (fata de 306, editia trecuta)
Arta Plastica si Decoratiuni:
- 23 lucrari inscrise in concurs ( fata de 24, editia btrecuta)
- 469 de mesaje postate la aceasta sectiune (fata de 316, editia trecuta)
Bijuterii:
- 42 lucrari inscrise in concurs (fata de 35, editia trecuta)
- 473 mesaje postate la aceasta sectiune, fata de 324, editia trecuta)
In aceasta editie a Concursului ANORIMPURI,
s-au inscris in concurs un total 85 de lucrari (fata de 87, editia trecuta)
si s-au postat 1787 de mesaje (fata de 947, editia trecuta)
Observam ca in general, interesul de participare la concurs a ramas aproximativ constant insa putem spune ca dorinta de comunicare s-a dublat.
Semn ca breslasii s-au familiarizat cu concursul si dorinta lor de comunicare a crescut odata cu largirea prietenilor legate pe durata acestor concursuri.
Acesta mi se pare semnalul cel mai bun.
Gheorghitzasorry: "prieteniilor legate pe durata acestor concursuri"
20.02.2014, 21:31:00
GheorghitzaDe asemenea, trebuie facuta o remarca foarte importanta:
20.02.2014, 21:45:24
Faţă de inceputul timid al acestei editii, putem spune fara sa gresim ca rolul MODERATOARELOR a fost hotarator, atat in ce priveste activitatea de comunicare prompta si clara dar si stradania lor de a atrage concurenti in fiecare sectiune in parte. Tot meritul lor este si faptul ca s-au ocupat de atragerea de SPONSORI care asigura premiile la aceasta editie.
Merita toate felicitarilor noastre!
carmennda...multumim pentru contorizare si sprijin...
20.02.2014, 22:25:42
soso07Da, in general stam bine :)
20.02.2014, 22:45:58
Eu nu mai sunt in stare sa articulez doua cuvinte acum, asa ca ma retrag, pana nu spun prostii :))
Noapte buna va doresc !
soso07http://www.youtube.com/watch?v=Wc6Okxf0cog
20.02.2014, 22:53:12
3cotGheorghita, la Moda si Vestimentatie sunt inscrise 33 de lucrari.
21.02.2014, 00:09:26
Gheorghitza3cot,
21.02.2014, 00:26:44
Vai, am gresit si iti multumesc ca ai sesizat acest aspect! Este foarte important, deoarece la sectiunea Moda si Vestimentatie in acest caz, apare cea mai mare participare! (fata de celelalte editii)
Multumesc pentru observatie.
(si scuze...)
soso07Buna dimineata :)
21.02.2014, 07:56:42
21 Februarie
Pretul negarii
Iti poti disciplina mintea, ti-o poti exersa ca pe un muschi, poti chiar sa o determini sa faca trucuri magice, dar niciodata nu-i poti controla cu adevarat continutul. In cel mai bun caz, te poti concentra asupra anumitor lucruri si reprima altele.
Dar ceea ce reprimi, nu dispare. Asteapta doar momentul cand nu esti atent si te ia ostatic. Pretul negarii aspectelor neplacute ale constiintei este mult mai ridicat decat cel al recunoasterii lor. Cat de mult esti dispus sa platesti pentru a-ti conserva fragila ta imagine de sine ?
carmennneatza si de la mare...se intrezareste o zi cu soare...sa vedem mai incolo...:)
21.02.2014, 08:06:45
soso07La noi e ceata si nici nu m-am odihnit cum trebuie ... Ma simt ca o leguma.
21.02.2014, 08:12:04
carla69astenia de primavara...
21.02.2014, 08:53:11
ma incurca treburile casnice!!!!
soso07La mine problema este astenia celui de langa mine ...
21.02.2014, 09:38:44
nicolebijouBuna dimineata!!!!
21.02.2014, 09:46:31
BARBATUL SI FEMEIA
Bărbatul este cea mai elevată dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal.
Dumnezeu a făcut pentru bărbat un tron, pentru femeie un altar.
Tronul exaltă, altarul sfinţeşte.
Bărbatul este creierul, femeia este inima.
Creierul primeşte lumină, inima primeşte iubire. Lumina fecundează, iubirea reînvie.
Bărbatul este puternic prin raţiune, femeia este invincibilă prin lacrimi.
Raţiunea convinge, lacrimile înduioşează sufletul.
Bărbatul este capabil de eroism, femeia – de orice sacrificiu.
Eroismul înnobilează, sacrificiul aduce sublimul.
Bărbatul are supremaţia, femeia are intuiţia.
Supremaţia semnifică forţă, intuiţia reprezintă dreptatea.
Bărbatul este un geniu, femeia este un înger.
Geniul este incomensurabil, îngerul este inefabil.
Aspiraţia bărbatului este către gloria supremă, aspiraţia femei este îndreptată către virtutea desăvârşită.
Gloria face totul măreţ, virtutea face totul divin.
Bărbatul este un cod, femeia este evanghelia.
Codul corijează, evanghelia ne face perfecţi.
Bărbatul gândeşte, femeia intuieşte.
A gândi înseamnă a avea creier superior.
A intui, simţind înseamnă a avea în frunte o aureolă.
Bărbatul este un ocean, femeia este un lac.
Oceanul are o perlă care îl împodobeşte, lacul, poezia care-l luminează.
Bărbatul este un vultur care zboară, femeia – o privighetoare ce cântă.
A zbura înseamnă a domina spaţiul, a cânta înseamnă a cuceri sufletul.
Bărbatul este un templu, femeia este sanctuarul.
În faţa templului ne descoperim, în faţa sanctuarului îngenunchem.
Bărbatul este plasat acolo unde se sfârşeşte pământul, femeia acolo unde începe cerul.
( Victor Hugo)
soso07Ce bine ca a spus-o un barbat ... Mie mi-au dat lacrimile.
21.02.2014, 10:19:09
soso07Sunt si intr-o pasa mai putin fericita si am lasat putin garda jos ...
21.02.2014, 10:32:52
nicolebijouSoso, garda sus!!!! Vine primavera, bucurate de fiecare zi frumoasa, de fiecare ghiocel si lasa-i pe altii in pace sa-si macine singuri nefericirea. Cred ca stiu prin ce treci pentru ca si eu am acasa un specimen care s-a nascut nemultumit. Cateodata glumesc spunandu-i ca el n-a plans prima data ci a spus un "nu mi-e bine asa"
21.02.2014, 11:25:21
soso07Pe el l-au ajutat altii sa fie asa, iar eu trag acum ponoasele ...
21.02.2014, 13:35:17
carmenn:(( sunt putin dezamagita...acum cateva ore aveam 113 admiratori....acum vad ca cineva m-a exclus...nu cred ca am suparat pe nimeni...iar faptul ca uneori nu putem vota mai multe lucrari nu inseamna ca trebuie sa ne luam jucariile si sa plecam...nu am facut asa ceva niciodata de cand sunt pe aici...si nici nu ma supar daca sunt sau nu printre favorite...:(...am votat si eu la un concurs pe cineva...la celalalt am incercat sa ma revansez...asta ma face sa ma gandesc mai bine de acum incolo...
21.02.2014, 13:46:00
soso07Carmen, nu te mai supara singurica, lucrurile astea sunt atat de putin importante ... Conteaza ca din cei 112 admiratori ramasi, macar cativa sa-ti fie prieteni adevarati.
21.02.2014, 13:52:33
Acum am vazut ... 112 :))
soso07Daca George manca litere, eu am inceput sa mananc cuvinte intregi. Bine ca am vazut si corectat in mesajul de mai sus :) Nu mai zic ca am inceput sa inventez si numere ... La Decoratiuni am votat un numar care nu exista. Straniu, nu stiu ce a fost in capul meu ...
21.02.2014, 13:57:41
Cred ca am fost afectata de faptul ca a trebuit sa dau astazi tot salariul meu si al sotului unui avocat ...
Imi vine sa nu ma mai gandesc :)) Tot nu pot schimba nimic, pentru ca nu e problema mea.
NicoleCeaMovDin intamplare m-am uitat si eu, am si eu 2 admiratori lipsa :)
21.02.2014, 14:35:02
Carmen, decat sa te indrageasca toti, mai bine sa iti fie fideli acei 112. Nu te gandi ca ai suparat, poate a vrut sa te treaca la favorite si nu a vazut ca esti deja si te-a sters din greseala.
In plus, poate pentru cel/cea plecat(a) vor veni inca 3.
soso07http://www.youtube.com/watch?v=wcYwFCNFEo8
21.02.2014, 15:21:10
carmennnu..nicole...eu am notat...am fost chipurile ,,prietene" cateva zile bune daca nu chiar saptamani...si dimineata eram...acum de cateva ore m-a scos...chiar o sa mai verific lista unde am notate toate magazinele...am mai avut niste surprize...si de la fete care stateau pe forum...nu este frumos...
21.02.2014, 15:30:29
Gheorghitzacarmenn,
21.02.2014, 16:18:25
noi am fost de la inceput impreuna. Cu sau fara "favorite"
Cred ca asta este mai important. Pe noi, te poti baza si la bine si la greu.
In rest, toate vin si trec pe cum au venit.
carmennDA...MULTUMESC...iar daca am suparat pe cineva eu imi cer scuze public...nu-mi cad galoanele...da stiu ca sunt corecta si uneori prea increzatoare...:)
21.02.2014, 16:22:39
soso07Mai ascultam ceva frumos ? Cred ca toti avem nevoie :
21.02.2014, 18:12:31
http://www.youtube.com/watch?v=f_RjlIPuqyc
soso07Eu am citit un articol si mi-am revenit :))
21.02.2014, 18:32:45
8 motive pentru care sa iubesti zodia Berbec
Daca ai deja prieteni in zodia Berbec, cu siguranta vei recunoaste cateva dintre urmatoarele calitati. Indiferent ca ai amici, parinti, angajati, colegi sau iubit nascuti sub acest semn zodiacal, pretuieste-i, pentru ca sunt persoane de baza, care merita apreciate.
Iata ce pesonalitate are zodia Berbec si care sunt motivele pentru care ar trebui admirata si iubita!
Iti ridica moralul chiar si in cele mai grele momente
Cand simti ca cerul s-a prabusit pe tine si ca nimic nu mai are sens, o persoana din zodia Berbec este in stare sa-ti ridice moralul. Spiritul optimist de care da dovada este contagios. Nu numai ca te va face sa te simti mai bine, dar te va ajuta si sa gasesti si o solutie pentru problemele care te macina.
Curajul - una dintre calitatile de baza ale zodiei Berbec
Putine semne zodiacale se pot lauda ca sunt curajoase in multe imprejurari. Iar sentimentul de siguranta este unul pretios, pentru ca este atat de rar in ziua de astazi. Zodia Berbec pare invincibila, puternica si hotarata, ceea ce face din ea un aliat de baza, la care poti apela oricand.
Firea vesela a zodiei Berbec este molipsitoare
Un Berbec este comunicativ, vesel si ii place sa povesteasca totul cu umor. Face haz de necaz si ii amuza cu succes pe cei din anturaj. De aceea, este inconjurat tot timpul de prieteni. Firea lui ii atrage pe cei din jur ca un magnet.
Poate fi cea mai onesta persoana din anturajul tau
Berbecii sunt persoane fidele din toate punctele de vedere. Ei prefera sa fie sinceri si sa iti spuna in fata ceea ce au de zis. Asadar, nu trebuie sa te ingrijorezi ca te vor lovi pe la spate.
Inteligenta, un motiv pentru care trebuie sa iubesti zodia Berbec
Nativul zodiei se dovedeste a fi un lider de succes si un bun organizator al activitatilor. El are capacitatea de a gasi rapid solutii bune, dovedindu-se o persoana de baza in situatiile de criza. Mintea ascutita si energia de care da dovada se impletesc armonios si fac din el un angajat sau un prieten de nadejde.
Spontaneitatea este al doilea nume al zodiei
Zodia Berbec are un spirit aventuros, asa ca nu are sens sa te gandesti la monotonie daca ai in viata ta o persoana nascuta sub acest semn zodiacal. Ii vin repede ideile in minte si este gata oricand sa incerce lucruri noi. Vioaie si dinamica, aceasta zodie adora sa preia initiativa si sa fie in frunte tot timpul.
Pasiunea - caracteristica de baza
Cine nu are nevoie de un angajat sau de un iubit pasional, care sa se implice cu sufletul in tot ceea ce face? Ei bine, zodia Berbec este exact ceea ce cauti daca iti place sa cunosti o persoana patimasa. Nativul este inflacarat si entuziasmat de ceea ce ii place sa faca cel mai mult in viata si nu renunta cu usurinta pana nu dobandeste ceea ce vrea.
Iubeste zodia Berbec pentru generozitatea nativilor
Acest semn zodiacal da dovada de generozitate, altruism si bunatate. El ajuta oamenii care apeleaza la sprijinul lui si ii trateaza cu afectiune, politete si sinceritate. Poti sa apelezi la el fara nicio problema, chiar daca i-ai gresit cu ceva in trecut, pentru ca nu poarta ura.
carmennda.....lasa ca sunt niste caposi si nervosi...soacra-mea e berbec :)))
21.02.2014, 18:37:16
soso07E soacra, la ce te asteptai ? :)))
21.02.2014, 18:39:10
soso07Si socrul meu este berbec ...
21.02.2014, 18:40:25