Forum: Orice altceva Five o'clock - 2
soso0717 Februarie
17.02.2014, 09:08:33
Falsa IDENTITATE
Evolutia ta spirituala nu se produce atunci cand, aparent, esti linistit si multumit. Ea se produce atunci cand esti manios, trist, lacom, gelos, critic, nerabdator. Ea se produce atunci cand iti pierzi "masca spirituala" si-ti dai seama ca nu esti un super-barbat sau o super-femeie - ci doar o fiinta umana obisnuita, care invata cum sa iubeasca.
soso07Si, daca tot am terminat inscrierile creatiilor de Iarna, un citat :
17.02.2014, 09:10:24
"Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihnește, amintindu-și toate florile primăverii, de toate privighetorile verii, de toți strugurii toamnei și toate ninsorile iernii" - Grigore Vieru.
GheorghitzaIata ca se incheie Etapa IARNA!
17.02.2014, 12:33:58
Sper ca fetele sa-si revina si sa pofteasca pe la noi, la ceainaria artistica...
soso07M-as bucura sa intampinam Primavara impreuna, cat mai multi. Pregatesc imediat ceaiul :)
17.02.2014, 12:39:01
GheorghitzaEu, ma bucur tare mult ca etapa IARNA a avut totusi un traseu bun chiar daca eram la inceput tare sceptic. Cat despre etapa PRIMAVARA, care ganditi sa o pregatiti, pentru mine va avea doar valoare de anotimp.
17.02.2014, 19:13:29
Gheorghitzape care.... (sorry)
17.02.2014, 19:13:58
soso07George, de ce spui asta ?
17.02.2014, 19:26:58
soso07Am promis un ceai :)
17.02.2014, 22:24:47
Ceai fructe Tranquil Moments
Ingrediente: bucati de mere, trandafir, bucati de lamaie, coaja de portocala, sfecla rosie si morcov, flori de musetel, bucati de scortisoara, lamaie mirt (lemon myrtle), lemn dulce.
Caut imediat si o melodie potrivita atmosferei de relaxare.
soso07http://www.youtube.com/watch?v=Tiye0BqxJS4
17.02.2014, 22:39:10
Noapte buna !
soso07Bună dimineaţa :)
18.02.2014, 08:19:56
"Loviturile vieţii nu sunt numai distructive, ci şi constructive; ca loviturile ciocanului în dalta unui sculptor priceput."
Octavian Paler
Sa aveti o zi plina de bucurii si lasati Soarele sa patrunda in sufletele voastre !
soso0718 Februarie
18.02.2014, 08:25:12
Autocrucificare
Tu crezi ca te lupti cu ceilalti ca sa te protejezi pe tine, dar nu e adevarat. In timp ce, convins ca ai dreptate, te avanti pe un camp de batalie tridimensional, plin de culoare si miscare, un baietel sau o fetita este crucuficat(a) in alb si negru, intr-un cotlon solitar al sufletului tau. Din nefericire, marele camp de batalie este o iluzie. Cu cat te lupti mai mult, cu atat te tensionezi mai mult.
JewelswithloveFara cuvinte...
18.02.2014, 10:50:16
https://www.youtube.com/watch?v=450p7goxZqg#t=85
GheorghitzaEmotionant mesaj!
18.02.2014, 14:20:26
Multumim Jewe
soso07Umor australian
18.02.2014, 15:26:16
Urmatoarele intrebari despre Australia provin de la potentiali vizitatori. Au fost postate pe website-ul unei agentii de turism australiene, iar raspunsurile sunt cele oferite in realitate de catre oficialii site-ului care au, in mod evident, simtul umorului.
I: Bate vreodata vantul in Australia ? Nu am vazut niciodata la televizor ca ar ploua, deci cum cresc plantele? (intrebare venita de la cineva din UK )
R:Importam toate plantele gata crescute, iar dupa aceea doar stam prin preajma privindu-le cum mor.
I: voi putea vedea canguri pe strada? (intrebare venita din USA )
R: Depinde cat de mult alcool veti bea.
I: As vrea sa merg pe jos de la Perth la Sydney – pot urma sinele de cale ferata? (intrebare venita din Suedia)
R: Sigur, sunt numai trei mii de mile, luati multa apa cu dvs.
I: Este periculos sa umbli prin tufisuri in Australia ? (Suedia)
R: Deci este adevarat ce se spune despre suedezi.
I: Exista ATM-uri in Australia ? Imi puteti trimite o lista a locurilor unde se afla acestea in Brisbane, Cairns , Townsville si Hervey Bay ? ( UK )
R: Cumva ultimul dvs. sclav a murit?
I: Imi puteti da cateva informatii despre cursele de hipopotami in Australia ? (USA )
R: A-fri-ca este continentul acela in forma de triunghi la sud de Europa. AUSTRALIA este insula aceea mare din mijlocul Pacificului care nu are…..sau mai bine nu. Sigur, hipopotamii se intrec in fiecare marti noapte in Kings Cross. Veniti dezbracat.
I: In care directie este nordul in Australia ? ( USA )
R: Stati cu fata la Sud apoi rasuciti-va cu 180 grade. Contactati-ne cand sositi si va vom da si restul detaliilor.
I: Pot aduce cu mine tacamuri in Astralia?( UK )
R: De ce? Folositi-va degetele cum facem si noi.
I: Imi puteti trimite programul Corului de baieti din Viena (Vienna Boys’ Choir)? (USA)
R: Austria este tara aceea micuta invecinata cu Germania , a carei……sau mai bine nu. Sigur, Vienna Boys Choir canta in fiecare marti noaptea in Kings Cross, imediat dupa cursa de hipopotami. Veniti dezbracat.
I: Pot purta tocuri inalte in Australia ? (UK)
R: sunteti politician britanic, nu-i asa?
I: Exista supermarket in Sidney si laptele se gaseste pe tot parcursul anului? (Germania)
R: Nu, noi suntem o civilizatie pasnica de vanatori/taietori de lemne. Laptele este ilegal.
I: va rog trimiteti o lista a tuturor medicilor din Australia care pot distribui ser impotriva veninului de sarpe cu clopotei. (USA)
R: Serpii cu clopotei traiesc in America, care este locul de unde veniti dvs. Toti serpii australieni sunt perfect inofensiv, pot fi prinsi in siguranta si tranformati in animale de casa.
I: Am o intrebare despre un animal faimos in Australia dar i-am uitat numele. Este un fel de urs si traieste in copaci. (USA)
R:Se numeste urs cazator (Drop Bear). Se numeste astfel pentru ca pica din arborii de cauciuc si mananca creierul oricui trece pe sub acestia. Ii puteti speria stropindu-va cu urina umana inainte de a iesi la plimbare.
GheorghitzaOare ce se intampla de nu voteaza lumea la concurs?
18.02.2014, 20:22:34
soso07George, si eu m-am framantat astazi pe aceasta tema, dar m-am gandit ca pana la urma nu este problema mea. Eu mi-am pierdut atata timp, in loc sa invat, am facut cu drag tot ce a fost omeneste posibil si a tinut de mine, dar nu am cum sa trag pe nimeni de maneca. Mai sunt trei zile, timp suficient zic eu.
18.02.2014, 20:49:39
Cum se va vota, asa va iesi si clasamentul pentru Premiul de Popularitate. Vreau sa spun ca deja am primit o jurizare, deci juriul e serios.
soso07Daca tot mi-am adus aminte de o melodie, sa o ascultam impreuna :
18.02.2014, 20:50:54
http://www.youtube.com/watch?v=FFeTP10DnEM
Gheorghitzainseamna ca vom lua in seama doar votul juriului?
18.02.2014, 21:46:00
Nu s-a mai intamplat ca la deschiderea votarii, sa fie atat de putina lume prezenta.
soso07Se rezolva, vom avea si premiul de popularitate asa cum am anuntat.
18.02.2014, 22:41:35
soso07http://www.youtube.com/watch?v=jSjFzJoYd3k
18.02.2014, 23:07:12
Noapte buna !
soso07Buna dimineata :)
19.02.2014, 09:00:02
19 Februarie
Capitulare
Capitularea inseamna a inceta sa fii in dezacord cu viata. Iti dai seama ca nu trebuie sa-ti placa sau sa-ti displaca ceea ce se intampla. Nu trebuie decat sa accepti.
Pe masura ce te straduiesti sa capitulezi, te confrunti cu propria ta rezistenta. Vezi cum te cramponezi de lucruri - sau cum fugi de ele. Te simti vatamat, abandonat, nelinistit sau dezamagit cu privire la ceea ce se intampla. Te simti furios, sau ca esti o victima.
De fiecare data cand capitulezi din ego, apare si mai mult ego. Aceasta este natura procesului.
Asta nu inseamna ca tu faci ceva incorect. Inseamna doar ca mergi mai in profunzime.
soso07Un cantecel antrenant :)
19.02.2014, 09:35:40
Proconsul - Esti fata pentru care cant
https://www.youtube.com/watch?v=5Nwdlhx7KvM
GheorghitzaSelectati nsi apoi alegeti videoclipul care vi se pare interesant:
19.02.2014, 17:56:28
chinese military women
GheorghitzaM-am uitat si admirat frumusetea femenina si ... disciplina in armata!
19.02.2014, 19:01:06
Barbatii ar trebui sa stea putin pe ganduri cand mai sustin ca femeia este sexul slab!
soso07Foarte frumoase - parada militara, fetele, tinutele lor (si ma refer atat la imbracaminte, cat si la atitudine). Si mai este ceva de remarcat ... parca sunt toate la aceleasi dimensiuni :))
19.02.2014, 19:16:11
Impresionant !!!
soso07Trebuie sa vedeti si barbatii ... Marina militara - de exceptie !!!
19.02.2014, 19:52:33
http://www.youtube.com/watch?v=5Xuqa1xKxOs
carmennbuna! pai sunt alese....si culese...mie imi plac baietii din Garda Militara...sau cum ii spune...G stie...:)
19.02.2014, 20:01:16
FlorinArtBijouxfrumoase, Frumoși, nu zic nu...dar ferească-ne Dumnezeu sa ii vedem in ofensiva...fiti siguri ca ne omoară cu sânge rece...sau credeți ca ne vor lua la pupături?
19.02.2014, 20:07:21
soso07Ramanem doar la admirat :)
19.02.2014, 20:19:40
FlorinArtBijouxIertați-ma, nu am vrut sa iasă așa o răutate :(
19.02.2014, 20:34:03
soso07Iar eu ziceam sa nu ne facem probleme, ca si asa ...
19.02.2014, 21:09:38
soso07Sa ne mai incurajam putin, cu ceva frumos :
19.02.2014, 21:39:19
http://www.youtube.com/watch?v=jWNtLuE6qCs
soso07Grup
19.02.2014, 21:47:20
De Marin Sorescu
Traiau de mult timp impreuna
Si cam incepusera sa se repete:
El era ea,
Si ea era el,
Ea era ea
Si el era tot ea,
Ea era, nu era,
Si el era ele,
Sau cam asa ceva.
Dimineata mai ales,
Pana se alegeau bine,
Care cine mai este,
De unde si pana unde,
De ce asa si nu altminterea,
Trecea o groaza de timp,
Trecea timpul ca pe apa.
Voiau uneori chiar sa se sarute,
Dar isi dadeau seama la un moment dat,
Ca amandoi sunt ea,
Mai usor de repetat.
Atunci incepeau de spaima sa caste,
Un cascat de lana moale,
Care se putea si croseta
In felul urmator:
Una casca foarte atent
Si cealalta tinea ghemul.
FlorinArtBijouxCu cineva...frumos... Sorina...
19.02.2014, 21:56:51
soso07:))) Corect ;)
19.02.2014, 22:01:32
soso07Si Brancusi ...
19.02.2014, 22:09:14
19 feb. 1876 (data nasterii)
Ne aflăm într-o sferă, ne jucăm cu alte sfere, le îmbinăm, le facem să clipească.
GheorghitzaDeznadajduit ca breslasii nostri nu-s interesati sa voteze minunatele lucrari inscrise in cadrul concursului ANOTIMPURI Etapa IARNA, m-am gandit la munca depusa cu pasiune si dragoste de concurentele noastre dar si la moderatoarele noastre care s-au straduit zi de zi sa mentina vie flacara concursului.
19.02.2014, 22:28:41
Apoi, m-am gandit la darnicia sponsorilor nostri care, dupa cum spuneam si ei pot avea probleme dintre cele mai complicate. Nu s-au plans ci, s-au gandit sa faca un gest fgrumos: sa acorde premii.
Apoi, am vrut sa gasesc intr-un fel, sa definesc aceste minunate lucruri facute de aceste suflete imense. Mi-a fost greu si n-am gasit cuvintele care sa poata integra toate aceste fapte care mie mi se par chiar marete.
GheorghitzaGrecii, ne-au lasat mostenire si o o zicala celebra:
19.02.2014, 22:31:25
"A face un lucru din pasiune".
Am mai vorbit despre acest subiect.
Cand se vorbea despre cineva anume, se punea de indata intrebarea:
- Dar pune pasiune in ce face?
Parca aceasta zicala nu era acoperitoare pentru minunatele nostre fete.
GheorghitzaDumnezeu a facut sa vad o emisiune pe un post strain.
19.02.2014, 22:35:52
Acolo, se vorbea despre acest lucru.
Am zambit si I-am multumit Domnului ca mi-a aratat indirect cum sa definesc faptele fetelor noastre care pun atata daruire in ce au facut pentru acest concurs.
Pentru lucrarile inscrise la concurs, pentru Debutante, pentru Moderatoare dar mai ales pentru toate fetele care si-au exprimat dorinta sa vina cu premii, pentru ele, vreau sa vorbesc despre aceasta definitie minunata!
GheorghitzaItalianii au vorba, transmisa din mosii si stramosii lor.
19.02.2014, 22:37:06
"Fare una bella figura"
Pe romaneste:
"A face o figura frumoasa"
soso07Mai adaug si eu o categorie extrem de importanta - fetele care ne jurizeaza lucrarile. Si tin sa le multumesc foarte mult pentru ca stiu ca nu este foarte usor sa faci acest lucru !!!
19.02.2014, 22:37:49
GheorghitzaFARE UNA BELLA FIGURA:
19.02.2014, 22:49:37
1) Un preot, si-a mumplut biserica (cu rabdare si multa munca) cu oameni de la marginea societatii: cersetori, aurolaci, drogati, amnezici pierduti pe strazi, orfani sau oameni ai nimanui si asa mai departe. Cand biserica se umplea de fiecare data, lacarima de bucurie si multumea Tatalui Ceresc pentru bunatatea Lui. Ca prin minune, aceasta biserica a ajuns sa fie cunoscuta in intreaga regiune. Au inceput sa vina din abundenta bani si donatii. In scurt timp, avand asa multe donatii, s-a descis sa deschida o cantina a saracilor. Acesti oameni marginalizati, s-au oferit sa lucreze ei la aceasta cantina pe gratis. Apoi, intr-o aripa a anexei bisericii, preotul a amenajat niste dormitoare pentru acesti oameni. A trecut vremea si acestia au inceput sa-si revina cu sanatatea.
Intr-o zi, o femeie vine la preot si ii spune:
- "Parinte, oare n-am mai avea niste bani? Acum, noi, avem unde manca si unde dormi. Am rea sa ne simtim si noi utili si sa multumim intr-un fel generozitatea ta. Hai sa transformam aceasta cantina a saracilor... intr-un restaurant adevarat iar noi, vom lucra pe gratis"
Asa a aparut un restaurant care acum, a intrat in circuitul marilor restaurante cu renumie din Italia fiind cunoscut in toata italia. Dar si cautat in asa fel incat trebuie sa-ti porogramezi loc de masa...
italienii, spun ca acel preot, a facut "UNA BELLE FIGURA"
GheorghitzaSorry: "UNA BELLA FIGURA"
19.02.2014, 22:50:14
Gheorghitza2) Un brutar italian, producea paine traditionala la cuptor. Acolo, lucra doar membrii familiei si asa foarte numeroasa dar, aceasta brutarie le aducea venitul necesar traiului tuturor. S-a intamplat odata, sa mearga in vizita la un orfelinat. Sute copii, ai nimanui, colcaiau in curte, pe coridoare.
19.02.2014, 23:16:07
La un moment dat, un baiat de 4-5 ani, s-a apropiat de brutar si i-a spus"
- "Tata? Tata?"
S-a cutremurat si de atunci, brutarul nostru a ramas maecat de acest incident. Apoi, i-a aparut o raza de lumina. Intr-o seara, la cina, cand se aduna toata familia, le-a spus:"
- "Ce ati zice daca am face cea mai mare paine din Italia?"
- " Pai noi, abea facem fata la comenzile zilnice, tie iti arde sa facem o paine uriasa? Si in ce cuptor sa o coacem? Cine va framanta atata aluat?"
- "Iau copii de la orfelinat si cu ocazia asta ii invat si meseria de brutar"
- "Cu ce bani??? La copiii astia trebuie sa le dai si mancare..."
De a doua zi, a aparut la brutarie o oala si langa ea, era o eticheta:
"Dati o lira pentru orfani"
Atatia bani a adunat, incat in scurt timp, au putut construi in curte un cuptor industrial si toate bele necesare pentru fabricarea painii. S-a dus la orfelinat si a cerut 30 de copii, spunandu-le ca le da de lucru si pentru asta va face din ei maestrii brutari.
In scurt timp, zeci de manute framantau aluatul si trebuluiau prin brutarie. Toti oamenii ce veneau sa cumpere paine, au vazut cu ochii lor minunea!
Asa au inceput sa vina mult mai multe donatii. Acea brutarie, a ajuns sa produca TOATA painea necesara orfelinatului. Apoi, asa renume a aprimit painea facuta la acest brutar, incat marile lanturi de restaurante din zona, au inceput sa comande paine de acolo.
toti cei care trec acum pe langa aceasta brutarie, spun:
Acest brutar a facut:
UNA BELLA FIGURA
soso07Lucruri minunate, oameni si mai minunati ... Sunt si la noi, dar ...n-as vrea sa comentez mai mult.
19.02.2014, 23:19:31
GheorghitzaMai sunt zeci de intamplari:
19.02.2014, 23:20:41
- O femeie, a ramas cu o casa mare dupa ce, aproape toti cei apropiati ii murisera.
Fiind invatatoare, s-a gandit sa ajute persoane analfabete (necontand varsta) Acea casa a ajuns o adevarata scoala generala de elita. Si desprea aceasta femeie, italienii spun ca a facut:
"UNA BELLA FIGURA"
soso07George, multumim pentru aceste exemple de suflete deosebite !
19.02.2014, 23:25:46
Gheorghitzaspuneam ca sunt zeci de asemenea exemple dar ma voi opri. Am vrut doar sa intelegeti ce inseamana "A face o figura frumoasa"
19.02.2014, 23:30:10
Fetele despre care va vorbeam eu si despre care va spunea si Soso, toate,
AU FACUT O FIGURA FRUMOASA.
Concurentele, in loc sa faca lucrari comerciale, sa faca si ele un ban, au vrut sa faca "o figura frumoasa", pentru noi. Le multumim!
Moderatoarele, au renuntat la multe dintre problemele lor si s-au daruit, pentru noi toti si au facut "o figura frumoasa', Le multumim!
Membrele juriului, pe umerii carorara apasa acum cea mai grea problema, SELECTIA, au facut "o figura frumoasa. Le multumim!
Toate fetele care au daruit premii si sponsorizari (fara sa urmareasca vreun interes) au facut "o figura frumoasa" si pentru asta le multumim!
GheorghitzaDupa aceasta Etapa, "IARNA", as vrea sa ramanem in minte cu acesata frumoasa expresie, ca semn al solidaritatii si respectului reciproc, ca toti cei care ne-am implicat in acest concurs (chiar daca nu se bucura de succeslul pe care l-ar fi meritat) am facut fiecare in felul nostru:
19.02.2014, 23:34:06
"UNA BEELA FIGURA"
GheorghitzaM-as bucura ca despre diecare dinre noi, chiar daca n-am mai trece pe aici, sa se spuna ca "am facut o figura frumoasa" pe Breslo si ca tot ceea ce am facut, am "facut cu pasiune" (cum spun grecii)
19.02.2014, 23:45:09