Forum: Orice altceva Five o'clock
soso07Si o melodie ... Gica Petrescu
24.10.2013, 19:27:01
http://www.youtube.com/watch?v=2iNR9QAFeaY
soso07Gica Petrescu - Mi-e dor asta seara de-un chef cum stiu eu
24.10.2013, 19:45:05
http://www.youtube.com/watch?v=1oxb2BbIuvA
NicoleCeaMovLa multi ani!!!!! :)
24.10.2013, 20:44:43
Si eu am un vin bun, tot mai bem asa jumatate de pahar ca e tare bun si daca se termina nu mai am de unde lua.
soso07Eu am baut aseara cateva guri de vin inainte de tema la matematica a fi-mii si nu mai stiam nimic :)))
24.10.2013, 22:13:07
soso07Pilot catre turnul de control:
24.10.2013, 22:14:32
- Comunicati va rog ora locala.
- Cine intreaba?
- Conteaza?
- Daca esti U.S. Air Force e sixteen hundred. Daca esti British Airways e 4 PM. Daca esti Lufthansa e 16:02:33, iar daca esti Tarom, e joi.
GheorghitzaAigile, multumesc pentru prezenta si citatele tale mi-au mers la suflet.
24.10.2013, 22:21:06
Multumesc
GheorghitzaJewe, M-as bucura tare mult sa ajung in Bucovina. Deocamdata ma bucur tare mult cand vad atata afectiune din partea voastra.
24.10.2013, 22:24:58
Ma bucur ca am intrat pe Breslo si am ajuns sa ne imprietenim.
Chiar sunt fericit ca am cunoscut atata lume cumsecade si cu mult bun simt.
forHOPESorinutza iubita, iti multumesc din inima pentru urari si pentru topic...si sa imi fie cu iertare ca nu prea intru pe forum insa ultima perioada a mea a fost si este tare incarcata...am internat-o pe buni la spital in alt oras, apoi eu am ramas cu grijile casei si celor 2 barbati din casa...apoi pregatirile pentru maine...+ vizitele la buni.....
24.10.2013, 23:26:53
soso07Diana, aici suntem si te asteptam cu drag oricand ! Sper sa rezolvi problemele pe care le ai si sanatate multa tie si bunicii !!! Dar sa nu uiti sa ai grija in primul rand de tine ! Da ? Promite !!!
24.10.2013, 23:29:25
soso07Eu va spun noapte buna si mai serbam si astazi, in continuare, cat ne tin puterile :)))
25.10.2013, 00:26:38
Nella fantasia - Sarah Brightman - Concert Vaticano
https://www.youtube.com/watch?v=VOS85Dp94Is
soso07Buna dimineata, dragi breslasi :)
25.10.2013, 08:13:06
La multi ani cu SOARE, Dianutza !!! Si multa ciocolata ;)
25 oct. - Georges Bizet, Johann Strauss (fiul)
Bizet - Carmen - Habanera
http://www.youtube.com/watch?v=8w9yJdkeryI
Johann Strauss (the Son) - The Blue Danube
http://www.youtube.com/watch?v=g9eLJ4iX18I
GheorghitzaDiana vazut undeva o fanatana arteziana de masa (ca un fel de bibelou mai mare) din care izvorea ciocolata calda si care se revarsa continuu pe margini. Mesenii trebuiau doar sa intainda paharul, sa si-l umple cu ciocolata calda.
25.10.2013, 11:24:22
Va dati seama cam ce gandea ea cand privea fanatana aia????
GheorghitzaSANATATE MAXIMA, D I A N A
25.10.2013, 11:24:48
soso07Am nevoie de resuscitare dupa o sedinta de trei ore la scoala ...
25.10.2013, 19:51:45
cattieLa bouche a bouche nu ma bag decat daca e lesinat in fata mea Hugh Jackman.
25.10.2013, 19:55:01
soso07Doar un pic de aer (cu un evantai) si un pahar de ceva tare :))
25.10.2013, 20:00:48
soso07Cred ca trebuie sa mananc totusi ceva si ne intalnim dupa, la un pahar de vorba. Sau un monolog, daca nu vine nimeni :))
25.10.2013, 20:26:43
soso07Vine de la sine
25.10.2013, 21:16:05
Tudor Arghezi
Gândirea vine de la sine,
Pe căi ascunse şi străine,
Când n-ai chemat-o, fără ştire
Pe firu-i nevăzut, subţire.
Şi când o ceri nu-ntotdeauna
Şi-arată raza-n flori ca luna,
Să ţeasă cu argint, la vreme
Sufletul greu de crizanteme.
O cauţi şi ai vrea să cânte
În umbra viselor răsfrânte.
Şi-n nici o zare nu tresare
Lumina serii gânditoare.
GheorghitzaAi mancat?
25.10.2013, 21:45:26
Mi-a venit in minte un joc din copilarie:
"Ce-ai mancat aseara?
Paine cu papara?"
Gheorghitza"Dar azi dimineata?
25.10.2013, 21:45:59
Paine cu dulceata?"
GheorghitzaIncat ma cuprinde nostalgia:
25.10.2013, 21:47:30
"Trecut-au anii ca nouri lungi de sesuri.."
soso07Am mancat, am citit, m-a luat cu somn si am dormit ...
26.10.2013, 00:02:36
Acum m-am trezit :)
soso07Si merg din nou la somn :)
26.10.2013, 00:26:41
Noapte buna dragi breslasi !
Sarah Brightman
http://www.youtube.com/watch?v=Ky8IoMgP_kA
carmennneatza!
26.10.2013, 09:24:59
Sa traiti cu numele!
JewelswithloveDaca tot are Sorina sampanie in ceainarie,sa servim cate o cupa in cinstea tuturor celor care poarta numele Sf.Dumitru.La multi ani,sa fiti sanatosi si iubiti!
26.10.2013, 10:39:01
http://vimeo.com/56810854
soso07La multi ani si o zi frumoasa celor sarbatoriti astazi !!!
26.10.2013, 10:55:51
Vasile Vasilache (n. 26 octombrie 1907, orașul Husi, judetul Vaslui; d. 4 aprilie 1944, Bucuresti) a fost un regizor si actor roman.
In perioada interbelica a facut parte, impreuna cu N.Stroe, din cuplul umoristic Stroe si Vasilache. Prima emisiune "Ora vesela" s-a transmis la Radio Bucuresti pe data de 9 ianuarie 1929.
STROE SI VASILACHE
http://www.youtube.com/watch?v=cShp77zCfZw
soso07Un weekend luminos tuturor !!!
26.10.2013, 11:05:58
Si nu uitati, trecem la ora de iarna ! Astazi, cand se incheie si vara pastorala - SANMEDRU.
Momentul mai este cunoscut si sub numele de Ziua Soroacelor. Cei doi protectori ai ostilor, Sfantul Dimitrie si Sfantul Gheorghe (SANGIORZUL) impart anul pastoral in doua parti importante : VARA, de la 23 aprilie pana la 26 octombrie, si IARNA, intre 26 octombrie si 23 aprilie. Sarbatoarea se mai numeste si ziua Soroacelor pentru ca in aceasta zi se rezolvau toate socotelile, chiriile, imprumuturile, platile pentru slujbele sezoniere si alte intelegeri incheiate cu sase luni in urma.
soso07Gheorghe si Vasalie stau pe prispa casei. Dupa deal, la orizont, apare un deltaplan.
26.10.2013, 11:54:04
Vasalie ii zice lui Gheorghe:
- Iete, ba, ce pasaroi pa cer. Asta ne mananca oile.
- Lasa - zice Vasalie - il aranjez eu.
Vasalie ia pusca si trage un foc.
- Ai nimerit-o, ma?
- Nu stiu - zice Vasalie - dar vad ca la om i-a dat drumul.
GheorghitzaUrmarind nouatati prin magazinele noastre, am gasit expuse la vanzare niste noutati incitatnte, mai ales ca este vorba de minerale despre care n-am vorbit pe la cafelele noastre.
26.10.2013, 19:04:34
Este vorba despre ATLANTISITE
GheorghitzaEste o piatra relativ noua aparuta in special pentru sectorul manufacturarii bijuteriilor. Exista o adevarata goana dupa pietre interesante sau ciudate, pentru suprematie pe pietele de desfacere. Astfel, apar noi denumiri, cat mai incitante, pentru a atrage atentia cumparatorilor de bijuterii. Mai mult, o sumedenie de laboratoare bine dotate tehnic precum si mari ateliere de sticlarie, "inventeaza' fel de fel de amestecuri ciudate de minerale, din care sa rezulte "chipurile" NOI minerale. Eu va recomand sa fiti foarte circumspecti cand gasit denumiri ciudate de pietre si mai ales pe care nu le gasiti catalogate si recunoscute in mod oficial.
26.10.2013, 19:16:30
Intr-o postare nu prea veche, incercam sa va explic cateva elemente de baza in procesul de formare al rocilor. Printre acestea, am discutat chiar despre termenul de "alterare". Adica, modul cum se modifica structura unui anumit mineral, cand un alt mineral, in conditii speciale de temperatura si presiune intra in combinatii cu acesta "alterandu-ii" formula chimica de baza.
carmennpai hai ...spune-ne...ca noi abia astepam sa citim despre pietre si puterile lor subtile...:)
26.10.2013, 19:16:58
GheorghitzaInainte de a vorbi despre ATLANTITE, am sa va prezint doua minerale care stau la baza formarii acestei pietre relativ "noi"
26.10.2013, 19:27:55
Despre Serpentinit am vorbit destul de mult.
Atunci cand in anumite conditii, solutii apoase care contin Magneziu, se amesteca cu OLIVINA (Peridotul) ia nastere Serpentinitul (Serpentina)
Despre STICHTIT n-am vorbit si va trebui sa va spun cateva cuvinte deoarece acest "mineral" numit ATLANTIT, contine aceste doua minerale.
Gheorghitzacarmenn... pup fata vigilenta! Credeam ca-s singur pe aici.
26.10.2013, 19:28:53
GheorghitzaStictitul este un carbonat de Magneziu si Crom (Crom "alterat" cu Serpentin)
26.10.2013, 19:42:46
El, a fost descoperit in Tasmania de west, intr-o mina privata, aflata in proprietatea lui Robert Carl Sticht in anul 1910. Din aceasta cauza mineralul descoperit a primit numele proprietarului.
Stichtitul poate avea nuante roz sau de la violet (liliachiu) la PURPURIU.
Nu orice piatra denumita Purpurit sau Purpurite stone este Stichtit, atentie mare!.
GheorghitzaATLANTITUL este de fapt o varietate de Stichtite si functie de cantitatea de Serpentina pe care o contine, poate fi predominant verde sau predominant purpuriu. Cert este ca Stichtitul are aspectul asemanator cu Magnezitul vopsit sau Variscitul: insule de Stichtite purpuriu separate vizibil de insulele de Serpentina verde.
26.10.2013, 19:50:17
Fiind un mineral care s-a nascut prin "alterare", Stichtitul primeste vibratiile subtile ale componentelor din care s-a nascut dar cele mai importante vibratii au legatura cu fascinanta culoare PURPURIU, de unde i se si trag multe dintre aspectele sale subtile
GheorghitzaInainte a discuta cateva aspecte legate de efectele subtile ale ATLANTISITULUI, as vrea sa spun cateva lucruri despre anatomoia energetica..
26.10.2013, 22:52:00
Mai intai, reamintim ca exista sapte chakre, numite si Centri de Forta sau Centri energetici. I-am amintit de multe ori si nu vom vorbi prea multe desre ei Important insa de discutat, cum functioneaza acest sistem nergetic. Chakrele sunt asezate pe verticala axulul Cap-anus (oarecum...) si sunt "insirate" ca niste margele distantate unele de altele pe un suport de insirare (fir de metal, ata, nylon, matase, in etc...) Daca tineti firul de un capat, veti avea sus o margea VIOLET, sub ea (la o anumita distanta) una INDIGO, apoi una ALBASTRA, si mai in jos: VERDE, GALBEN, PORTOCALIU si ultima margea este ROSU (sange stralucitor). Asa sunt aranjate Chakrele, Centri Energetici. Si ei sunt uniti intre ei intocmai ca exemplul pe care vi l-am dat. Numai ca "firul" pe care sunt "insirate" margelele noastre numite Chakre este ca un TUB care trece prin fiecare chakra asa cunstau margelele distantate pe un sirag.
soso07Pietricele noi ...
26.10.2013, 22:53:58
Am lipsit si eu putin. Am vazut in seara aceasta un catelus de doua luni, ciobanesc caucazian - Ursu. L-am luat in brate si m-a lins pe fata :)))
GheorghitzaAcest TUB (numit CANAL ENERGETIC) incepe din partea superioara a Chakrei Muladhara si se termina sun chakra Sahasrara sau a Coroanei (crestetului)
26.10.2013, 22:58:17
In prima chakra se stie ca sta forta vitala a vietii, o energie colosala care ne insufleteste viata. Cand murim, aceasta energie se ridica din Muladhara, strabate corpul si il paraseste... Cand aceasta energie ne paraseste ne dam si ultima suflare. Aceasta forta poarta numele de Kundalini Shakti. ea sta "incolacita' in Muladhara iar in timpul vietii ea face un dute-vino intre Muladhara si Sahasrara, insufletind viata noastra. daca aceasta energie nu se ridica corect sau se ridica doar pana la un anumit nivel, atunci, fiinta prezinta blocaje de comportament si de evolutie spirituala.
GheorghitzaDar, aceasta energie nu se poate ridica singura pe sine (si implicit sa asigure sistematic energie fiecarei chakre prin care trece) daca n-ar exista o alta forta (dinamica si polarizata) care face ca aceasta energie Kundalini sa se ridice (daca
26.10.2013, 23:02:16
n-ar fi curent, sistemul de role si scripeti, un ascensor nu s-ar putea ridica singur...)
GheorghitzaCanalul din mijloc, (numit Shushumna) este daca vreti, tunelul prin care urca ascensorul iar chakrele sunt ca etajele unui bloc... iar "ascensorul" este energia Kundalini.
26.10.2013, 23:10:14
Si acum, ca aceasta energie kundalini sa se ridice, exista doua canale secundare, exterioare prin care "curg" doua tipuri de fluxuri energetice. Unul care urca rotindu-se in jurul canalului de doua ori si jumatate spre cap si care transporta energia Yin (-) (de jos in sus) iar al doilea canal, coboara de la cap spre chakra bazei, tot rasucindu-se de doua ori si jumatate. Prin ea circula energia Yng (+) de sus in jos.
Din antagonismul celor doua energii ia nastere un camp bioenergetic care face ca acea energie Kundalini sa se ridice prin canalul central ca un lift prin tunelul sau
GheorghitzaMa opresc deoarece teoria este mult mai complexa si nu trebuie sa exageram cu teoria. Important era de stiut, ca exista o energie puternica, numita kundalini Shakti care ne tine in viata...
26.10.2013, 23:12:22
ATLANTISITUL rezoneaza cu aceasta energie si de aici, legatura intre tot ce vi-am scris si ...ATLANTISITE
GheorghitzaSi nu numai...
26.10.2013, 23:13:00
soso07Ce credeti ca a desenat in seara asta Stefan pe tableta nasilor, cat am fost in vizita ? Semnul chinezesc Yin - Yang ... De mai multe ori ...
26.10.2013, 23:14:00
GheorghitzaPe masura ce aceasta energie se ridica din chakra in chakra, aduce cu ea niste "cadouri" Odata ajunsa la o anumita chakra, (si chakra este echilibrata si centrata) OMUL dobandeste niste calitati. Pe masura ce urca, omul dobandeste tot mai multe calitati.... Va dati seama cam ce va putea face un OM la care Energia Kundalini se ridica (si circula fluent) pana spre Sahasrara...
26.10.2013, 23:17:38
Clarviziune, Clarauz... adica toate simturile superioare celor din trup........
GheorghitzaVoi reveni la ATLANTISITE, mai tarziu (daca va intereseaza, altminteri ar fi pacat sa ma straduiesc in zadar...
26.10.2013, 23:19:08
soso07George, sigur ca ma intereseaza si cred ca nu numai pe mine.
26.10.2013, 23:21:31
soso07Iar eu mi-am cumparat ieri o carte in care se vorbeste fix despre ce ai spus ... Clarviziune, Clarauz, dar mai ales despre Claratingere.
26.10.2013, 23:25:11
Se numeste "Cum sa citesti psihicul prin atingere - Incursiune in psihometrie" - Ted Andrews - Ed. Polirom
soso07Cred ca cel mai de folos imi va fi capitolul - "Localizarea obiectelor pierdute" :)))
26.10.2013, 23:27:19
GheorghitzaSi a persoanelor pierdute?
26.10.2013, 23:59:28
Gheorghitza:))))
26.10.2013, 23:59:57