Forum: Orice altceva Five o'clock
Gheorghitzasuna cu "Mica tarancuta"
03.11.2013, 22:21:27
GheorghitzaPai... nu cu numele de scena apari aici?
03.11.2013, 22:22:24
soso07La tine, George, primele doua litere spun tot :))
03.11.2013, 22:23:18
Jiku
GheorghitzaRukizukutaki
03.11.2013, 22:24:20
Vijelicaaaaaaaaaaaaaaaaaa
GheorghitzaKurinkuariku ... EMESE....
03.11.2013, 22:26:33
soso07Ti-am dat de joaca :)))
03.11.2013, 22:32:36
Hai ca scriu eu numele tau - Gheorghitza
Jirikumoshijirikichiraka
Gheorghitzahi,hi,hi
03.11.2013, 22:35:32
Gheorghitzanumele meu de scena...
03.11.2013, 22:35:57
soso07Sper ca am scris corect :)
03.11.2013, 23:22:44
Si un cantec in ton cu joaca din aceasta seara :
http://www.youtube.com/watch?v=NDlz7AHFlhw
soso07Noapte buna si sa aveti o saptamana linistita !!!
03.11.2013, 23:33:33
GheorghitzaAu disparut toate fetele de cand cu eclipsa asta...
03.11.2013, 23:45:31
Noapte buna!
carmennaoleu...alte framantari de limba...sau scranteli...:)
04.11.2013, 00:13:26
carmennla tv nu stiu exact pe ce program...o emisiune de ,,rahat" unde printre alte probe...etc ii punea pe concurenti sa-si bage capul intr-un bazin unde erau mai multi serpi...la noi a fost...si concurent a fost si Wilmark...:)
04.11.2013, 00:15:25
soso07Buna dimineata, breslasi, oriunde v-ati afla :)
04.11.2013, 06:56:34
Ion Vasilescu (n. 4 noiembrie 1903 - d. 1 decembrie 1960) a fost un compozitor de muzica usoara, profesor si dirijor roman.
Gica Petrescu - Dumneata, madame
http://www.youtube.com/watch?v=GpgHtWhrnTE
carmennfrumoasa perioada si melodii...
04.11.2013, 13:40:26
fetelor am si eu o intrebare...pe ce as putea sa fac o coronita gen ruseasca...inaltuta...se gaseste baza de gata doar s ao decorezi...sau din ce as putea sa fac sa stea rigida...
FlorinArtBijouxPai nu stiu Carmen...eu ti-as sugera sa incerci sa ii faci un cadru de sarma de cupru (am vazut ca ai). Eu am rigidizat multe cu sarma de cupru. Si hartie si piele si textile. Sigur iti vine tie o idee!
04.11.2013, 14:34:32
GheorghitzaBuna seara!
04.11.2013, 17:29:18
carmennmersi...sa ma mai gandesc...:)
04.11.2013, 17:40:33
FlorinArtBijouxPoate cineva sa imi defineasca "transparenta"? Nu dau detalii dar ma enerveaza lipsa de transparenta in general. Luati-o ca gluma va rog... ca altfel... harst...ma mai pomenesc si fara cap.
04.11.2013, 19:40:05
Buna seara tuturor!
soso07Buna seara, cu scuze pentru intarziere ...
04.11.2013, 19:41:02
soso07Incep eu prima prin a fi "transparenta" si a va spune de patania de pe facebook.
04.11.2013, 19:51:54
Florina si Nicole, voi cred ca stiti la ce ma refer. La un "prieten" arhitect italian care, in "seninatatea" lui, a comentat la poze cu lucrarile voastre. Ma streseaza acest lucru, imi este greu sa traduc si sa-i spun cum "functioneaza" facebook-ul ... Ca, daca dai un like cuiva, asta nu inseamna ca e lucrarea ta ... Cred ca mi-a luat jumatate de ora sa gasesc traducerea potrivita pentru cuvantul "prietena" sau "colega". Cam aiurea, acum ma feresc sa mai dau like-uri, plus ca nu am mai fost "vizibila" de trei zile :)))
FlorinArtBijouxDraga Sorina, habar nu am de patania de care vorbesti! Eu ma refeream la altceva, dar ni s-a specificat ca nu avem voie sa comentam NIMIC in legatura cu...sa NU cumva sa aducem pe site un comportament nelalocul lui...sunt de acord cu acest lucru fiindca in fond suntem persoane civilizate.
04.11.2013, 20:01:11
FlorinArtBijouxSi apropo de fb, nici eu nu stiu cum functioneaza, mai ales ca are destule bube in cap de cand cu scandalurile...mi-am "tras o pagina" ca n-am avut incotro, dar ideea nu ma incanta de loc.
04.11.2013, 20:03:33
soso07In rest, gradul de "transparenta" este diferit ... Unii nu lasa sa se vada nici macar o fasiuta de un centimetru, altii lasa la vedere totul. Nu e bine in niciun caz, dar varianta a doua ma caracterizeaza si o sustin. Pentru ca nu am nimic de ascuns si nici de pierdut.
04.11.2013, 20:04:26
soso07Florina, au fost aici discutii foarte aprinse cand s-a modificat taxa pentru magazine. Unii si-au inchis magazinele si au plecat, altii au acceptat noile conditii. S-au sters mesaje la greu :)) A fost o adevarata revolutie, dar sa nu ne mai amintim ...
04.11.2013, 20:07:02
soso07Iar pe facebook cred ca n-ar trebui atata transparenta :)) Ia sa spun eu ca sunt maritata :)))))
04.11.2013, 20:08:46
soso07Mai bine mai ascultam o melodie pana pun eu de un ceai, ca tot nu ma simt bine ... Stefanut mi-a facut o mandra de laringita, nu prea am dormit azi-noapte, iar acum si eu ii calc pe urme. Face cineva o frectie ?
04.11.2013, 20:15:25
Glasul rotilor de tren - Ion Vasilescu
http://www.youtube.com/watch?v=qV2rI5uoy7A
JewelswithloveFac eu frectia,Sorina draga,si-asa am lipsit atata!Salut toate fetele si le imbratisez cu drag,chiar mi-a fost dor de voi,de toate!
04.11.2013, 20:19:36
soso07Sa ma pregatesc :) Multumesc, Silvia !!! Ma dor muschii de parca m-ar fi batut cineva. Trebuie sa scot raceala asta din mine.
04.11.2013, 20:20:45
FlorinArtBijouxEu sunt noua pe site, m-am inscris abia de trei luni...habar nu am avut de revolutii de nici un fel...imi place site-ul, este foarte bine inchegat, de Forum ce sa mai zic...
04.11.2013, 20:21:05
JewelswithloveA,uitam....va saluta Arikitarukika :)))) adica,moi....
04.11.2013, 20:24:01
soso07Arimoshikitoka - c'est moi :)
04.11.2013, 20:38:18
GheorghitzaJewe, totul e ok? Ai lipsit ceva vreme...
04.11.2013, 21:16:43
FlorinArtBijouxShikanata... sunt...momentan ca imi trece...
04.11.2013, 21:27:37
FlorinArtBijouxrepede :)
04.11.2013, 21:28:18
soso07Eu va spun noapte buna !
04.11.2013, 23:18:36
Cel mai frumos tango din lume - compozitor Ion Vasilescu
versuri - Nicușor Constantinescu, Eugen Mirea
http://www.youtube.com/watch?v=cpJMbRb-EkU
Jewelswithlove'Neatza,fete dragi.
05.11.2013, 07:25:01
George,eu sper ca incet-incet,totul sa mearga spre OK.Optimista cum sunt,nu pot crede altceva.Sa aveti o zi minunata!
soso07Buna dimineata, dragi breslasi :)
05.11.2013, 08:22:35
5 noiembrie
Joseph Ira Dassin (n. 5 noiembrie 1938 – d. 20 august 1980), mai cunoscut sub numele Joe Dassin, a fost un cantaret si compozitor franco-american.
Joe Dassin - Quand On Sera Deux
http://www.youtube.com/watch?v=MIEPRrW3-2Q
carmennfrumos canta...unul dintre preferatii mei...de fapt cam toata muzica frantuzeasca imi place...:)
05.11.2013, 09:23:10
soso07Si mie imi place muzica frantuzeasca :)
05.11.2013, 13:46:20
soso07ZODIACUL ARBORICOL
05.11.2013, 13:48:34
Fie ca il numim Zodiac Arboricol, Celtic ori Druidic, vorbim practic despre acelasi tip de zodiac pe care druizii( preoti celti ) l-au creat cu mii de ani in urma.
Spre deosebire de alte zodiace, acesta este alcatuit din 21 de elemente, mai exact 21 denumiri de arbori ( denumiri simbolice dealtfel ), fiecareia dintre acestea fiindu-i atribuita o perioada de aproximativ 10 zile. Exceptie fac: Maslinul, Fagul, Stejarul si Mesteacanul care “stapanesc“ numai o zi (1 grad zodiacal ), Nucul care are o decada dubla si Plopul care poate fi intalnit intre 1-14 mai, 5-13 august si 4-8 februarie.
Pentru druizi, natura, energiile naturii si ritmurile sale, erau extrem de importante, iar ei le acordau o atentie maxima.
Zodiacul arboricol nu este altceva decat un rezultat al spiritului lor de observatie al naturii si al celor doua luminarii, Soarele si Luna.
Soarele era considerat simbol al Fiintei Supreme, iar copacii reprezentau ciclul viata-moarte-renastere.
Caracteristicile date fiecarei zodii in parte, se potrivesc atat psihicului cat si fizicului uman.
soso07Bradul ( 5–14 iulie; 2–11 ianuarie )
05.11.2013, 13:48:56
Marul ( 25 iunie–4 iulie; 23 decembrie–1 ianuarie )
Mesteacanul ( 4 iunie )
Ulmul ( 15-25 iulie; 12-24 ianuarie )
Chiparosul ( 26 iulie–4 august; 25 ianuarie-3 februarie )
Scorusul ( 1-10 aprilie ; 4-13 octombrie )
Artarul (11-20 aprilie, 14-23 octombrie )
Nucul ( 21-30 aprilie; 24 octombrie – 12 noiembrie)
Plopul ( 1-14 mai; 4-8 februarie; 5-13 august )
Curmalul ( 9-18 februarie ; 14-23 august )
Pinul (19-29 februarie; 24 august – 2 septembrie)
Salcia ( 1-10 martie; 5-12 septembrie )
Teiul (11-20 martie; 13-22 septembrie)
Maslinul ( 23 septembrie )
Castanul ( 15-24 mai; 15-21 noiembrie)
Frasinul ( 25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie )
Carpenul (4-13 iunie; 2-11 decembrie )
Smochinul ( 14-23 iunie; 12-21 decembrie )
Fagul ( 22 decembrie )
Stejarul ( 21 martie )
Alunul ( 22-31 martie ; 24 septembrie-3 octombrie )
soso07STEJAR
05.11.2013, 13:50:42
Cuvinte cheie: incapatanare, minte agera, persoana independenta.
Acestor nativi le place actiunea, adrenalina. Nu suporta sa stea fara sa faca miscare sau fara sa fie stimulati intr-un fel sau altul.
Sunt incapatanati si independenti si doresc sa faca totul in stilul lor propriu. Nu suporta sa primeasca ordine, ori sa li se ingradeasca libertatea.
Nu prea ii place sa ceara ajutorul nimanui si in general ii place sa se bazeze numai si numai pe propria persoana.
SCORUS
Cuvinte cheie: artistic, deschis, altruist
Este atras de arta, de frumos, de viata si de un trai bun.
Nu suporta sa se plictieasca sau sa traisca in monotonie. Prefera o viata fie traita la maxim, fie traita intr-un mod care sa-i ofere placere bucurandu-se de iesiri si intalniri cu prietenii.
Are farmec, carisma si este indragit de cercul sau de prieteni sau cunostinte. Ii plac oamenii cinstiti si fideli, iar el la randul sau prefera sa fie astfel.
NUC
Cuvinte cheie: rezervat, realist, receptiv
Este genul de persoana care prefera sa nu se increada in orisicine. Este rezervat si prefera ca inainte sa faca vreun pas, sa studieze terenul si sa vada cat de sigur este si cat profit sau avantaje ii poate aduce.
Este ambitios si stie ce vrea, uneori avand tendinta de a se comporta intr-un anume fel, in functie de necesitatea momentului. Este un bun observator si de cele mai multe ori si un bun psiholog. In ceea ce priveste relatiile de prietenie, este genul de persoana care prefera sa aiba putini prieteni, dar care sa fie de incredere.
soso07CURMAL
05.11.2013, 13:52:09
Cuvinte cheie: altruist, original, optimist
Curmalul este deschis si altruist. Ii place sa vina in ajutorul celorlalti si sa participe atunci cand vine vorba de acte de caritate.
Ii place sa fie inconjurat de oameni si sa se afle in centrul atentiei, sa fie admirat si laudat.
Este nonconformist si nu suporta ca libertatea sa sa-i fie ingradita, limitata.
In general are incredere in sine, se simte bine in pielea sa iar atunci cand isi propune ceva anume, nu concepe sa nu reuseasca. La urma urmei, cu optimismul sau, nu are cum sa nu reuseasca.
SALCIE
Cuvinte cheie: senzual, sensibil, plin de compasiune
Persoanele nascute in aceste perioade sunt senzuale, au farmec si simt o mare compasiune pentru ceilalti. Sunt intuitive si chiar daca par neajutorate nu sunt chiar asa, fiind capabile sa ia initiativa.
Ca si nativ Pin, cei nascuti in a doua decada, pot deveni prea critici cu sine si cu cei din jurul sau. Ei trebuie sa invete sa fie mai intelegatori si mai toleranti.
Pentru relaxare, nativilor acestei zodii le este prielnic iesitul in aer liber, undeva departe de zgomotul orasului, unde ar putea fi doar ei cu gandurile lor, inconjurati de natura, liniste si pace.
MASLIN
Cuvinte cheie: echilibrat, tolerant, discret
In general acestor persoane le place sa se inteleaga cu toata lumea, sa fi inconjurate de prieteni si de familie. Nu agreeaza cearta, intolerata, prostia si lipsa unei bune cresteri. Sunt iubitori de arta, de frumos, de un trai agreabil langa o companie agreabila.
Este un sustinator al pacii si al tolerantei intre oameni.Pentru acesti nativi, relatia cu partenerul este foarte importanta. Daca sunt lucruri care nu merg, toate acestea se pot rasfrange destul de usor in planul sanatatii. Ei trebuie sa invete ca atunci cand lucrurile nu mai merg, sa-si recunoasca si sa mearga mai departe.
soso07FRASIN
05.11.2013, 13:53:35
Cuvinte cheie: carismatici, inteligenti, deschisi
Spirite libere, independente, dormice si iubitoare de libertate, in cautare de acel ceva al vietii si de o existenta lipsita de preocupari, griji, obligatii.
Atunci cand ai nevoie de ajutor poti apela cu incredere la acesti nativi deoarece vor incerca sa te ajute asa cum pot.
In general, ei sunt indealisti si visatori. Traiesc mai mult intr-o lume a intelectualului.
Sunt ambitiosi si atunci cand doresc ceva anume stiu sa obtina, poate si prin faptul ca ei percep viata intr-un mod mult mai pozitiv decat altii.
SMOCHIN
Cuvinte cheie: comunicativi, avizi de cunoastere, onesti
Simt estetic bine dezvoltat. Este atras de cunoastere si de frumos.
Asemenea Carpenului si Frasinului, acest nativ are la randul sau un spirit liber. Intr-o relatie doreste libertate si putere de exprimare totala.
Este genul de persoana pe care este bine sa o surprinzi mereu cu ceva nou, altfel se plictiseste repede.
De cele mai multe ori acesti nativi prefera sa faca mai multe lucruri in acelasi timp, pentru a putea fi stimulati si a nu se plictisi.
FAG
Cuvinte cheie: persoana de incredere, ambitioasa, serioasa
Este in general o persoana serioasa, pragmatica, careia ii place stabilitatea.
Este ambitioasa si dornica de a reusi in viata.
Este o zodie realista, care stie sa vada lucrurile asa cum sunt, fara a se lasa influentata de subiectivism.
Isi doreste o viata fara prea multe complicatii, in care sa aiba un venit sigur, multumitor si o familie iubitoare
carmennsunt tei....ce frumos...
05.11.2013, 13:53:42
soso07BRAD
05.11.2013, 13:55:01
Cuvinte cheie: prevazator, mistic, inflexibil uneori, profund
Bradul, ca si Marul, este atras de stabilitate si de cele mai multe ori prefera sa fie rezervat.
Poate parea rece, distant, enigmatic sau de neinteles.
Deseori poate fi inflexibil si centrat pe castiguri financiare.
Este atras de lucrurile vechi, de tot ceea ce duce cu gandul la trecut.
In general ii place sa vorbeasca ce trebuie si atat cat trebuie.
CHIPAROS
Cuvinte cheie: adaptabil, energic, loial
Uneori egocentric dar de multe ori altruist. Cand daruieste o face cu toata inima.
Cel mai bine se simte atunci cand este in sanul naturii.
Uneori este putin lenes sau mai degraba comod, insa este o persoana de incredere, pe care te poti baza.
Iubeste libertatea si nu-i place sa fie obligat sau restrictionat.
ALUN
Cuvinte cheie: adaptabil, inteligent, non-conformist
Ca si in cazul nativilor Stejar, acestor nativi (cei nascuti in perioada 22-31 martie), se poate spune ca, le place adrenalina, actiunea si au un spirit liber si independent.
Cei nascuti in perioada 24 sept-3oct, sunt diplomati, atrasi de latura frumoasa, artistica a vietii si de viata buna.
In general sunt persoana altruiste si generoase, carora le place sa fie inconjurati de oameni si prieteni.
soso07ARTAR
05.11.2013, 13:56:46
Cuvinte cheie: comunicativ, curios, original
In general nu-i place sa fie omul interesului, iar atunci cand ajuta, o face cu inima deschisa neasteptand ceva in schimb.Are totusi si momentele sale de egoism si egocentrism, insa sunt mai putine.
Ii place sa fie apreciat pentru ceea ce face, laudat si inconjurat de oameni.
Este bine sa nu-si solicite foarte mult sanatatea, deoarece uneori poate avea tendinta de a deveni fie hiperactiv, fie se poate angaja intr-o relatie care chiar daca nu merge, sa nu recunoasca si sa ramana “legat” de ea( lucru care poate sa-i afecteze sanatatea ).
PLOP
Cuvinte cheie: muncitor, posesiv, spirit practic
Prefera sa nu arate niciodata daca ceva il framanta, de aceea de cele mai multe ori poate parea ca fiind o persoana fara griji si stapana pe sine ( chiar daca in interior trairile sunt puternice ).
Uneori are tendinta de a deveni prea posesiv cu ceilalti si gelos cand este vorba de persoana iubita. Este bine sa invete sa acorde spatiu si posibilitatea de a respira, partenerului de viata.
Este o persoana in care te poti increde si pe care poti conta, deoarece atunci cand spune ceva sau promite ceva, ii place sa se tina de cuvant.
PIN
Cuvinte cheie: putere de munca, sensibilitate, puritate
Este genul de persoana care prefera lucrurile simple si de calitate. Ii place sa duca o viata stabila si lipsita de griji (in special financiare), in care confortul si buna dispozitie sa primeze.
Ii place sa vina in ajutorul celor nevoiasi, si simte compasiune pentru persoanele cu probleme. Femeile nascute in aceasta perioada, sunt extrem de feminine si senzuale.
Nativii nascuti in cea de-a doua perioada, au tendinta de a fi putin cam critici atat cu propria lor persoana cat si cu ceilalti
soso07TEI
05.11.2013, 13:58:02
Cuvinte cheie: inteligent, practic, prietenos
Acestui nativ ii place confortul, viata linistita, traita fara complicatii si neplaceri. Prefera o familie stabila, in cadrul careia sa gaseasca dragostea si atentia de care are nevoie.
Pentru el, copiii sunt foarte importanti; ii place sa le acorde atentie, deoarece simte ca ei reprezinta o adevarata realizare.
Este o fire pragmatica si ordonata. Cei din al doilea decan, sunt destul de centrati pe curatenie, ordine si disciplina si prefera ca totul sa fie la locul sau, bine pus.
CASTAN
Cuvinte cheie: inteligent, independent, lent
In spatele unui comportament foarte sigur pe sine, pragmatic, realist, profund, uneori poate chiar dur, se ascunde o persoana cu trairi puternice, cu propriile sale nelinisti si emotii.
Nativul nascut intr-una din aceste doua perioade, poate parea lent, incet, dar el prefera sa analizeze cu grija, cu precautie, iar dupa ce toate lucrurile au fost observate, sa actioneze sigur pe sine si pe calitatile sale.
Sexualitatea acestor nativi este una puternica. In timp ce nativii din prima decada sunt centrati pe o sexualitate carnala, a celor cinci simturi, cei din a doua decada cauta in acelasi timp si acel ceva spiritual in actul sexual.
CARPEN
Cuvinte cheie: spiritualitate, carisma, spirit tanar.
Nativul Carpen este deschis, altruist, tolerant, intelegator. Are un spirit tanar, care il va insoti toata viata.
Este o fire comunicativa si dornica de a veni in contact cu oamenii. Defapt nici nu poate concepe sa stea fara sa vorbeasca, fara sa cunoasca oameni sau fara sa citeasca si sa afla lucruri noi.
Cei nascuti in perioada 2-11 dec, sunt adevarati filosofi, au ureche muzicala si un mod de abordare al lucrurilor mai putin superficial decat nativii din prima decada.
soso07MESTEACAN
05.11.2013, 13:59:17
Cuvinte cheie: inteligent, spiritual, imaginativ, credul.
Pentru cei nascuti in zodia Mesteacanului, este mai importanta latura spirituala decat cea materiala.
Mesteacanul este o persoana rezervata , fara prejudecati. Ii place sa fie lasat in pace, in elemenul sau, fara sa fie sacait cu lucruri marunte.
Simte nevoia de a se exprima asa cum doreste, fara oprelisti si impedimente.
MAR
Cuvinte cheie: rezervat, pragmatic, amabil
In general ii place sa faca o buna impresie, sa duca o viata sigura, stabila. Este atras de literatura si/sau filosofie
Nu prea este genul caruia sa-i placa sa iasa in evidenta, prefera sa stea mai mult in plan secund, undeva in umbra, important este sa-i fie bine si sa aiba o viata asa cum si-o doreste.
Inclina mai mult sa fie o fire singuratica desi are nevoie de cineva langa sine pentru a se simti complet.
ULM
Cuvinte cheie: natural, magnetic, carismatic.
Ulmul este carismatic, sincer cu cei din jurul sau.
In general ii place sa conduca si nu sa fie condus, dorind sa aiba libertate in exprimarea gandurilor si a dorintelor sale.
Este in general optimist si increzator in sine si este de parere ca mai devreme sau mai tarziu, balanta va inclina spre cei drepti si corecti.