Forum: Orice altceva Five o'clock

• Live
    Live

Ăăăăă...păi nu văd atât de departe!:))

18.11.2013, 17:36:34
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Buna seara!
    Am tot vorbit despre vremea frumoasa.
    Acum ne sperie astia ca o sa vina frigul...

18.11.2013, 17:51:43
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Mai e un pic si parca vad ca incepem sa vorbim despre Craciun.

18.11.2013, 17:52:32
  • soso07
    soso07

Sa apuc sa plec si eu acasa pana nu vine iarna :) Sunt inca la serviciu.
    Da, s-a cam zbarlit vremea asta. Am cam tremurat azi.

Copiii meu vorbesc de Craciun inca de la inceputul anului :))) Dar cine-i asculta ? La cate pretentii au ... Nu, sunt destul de chibzuiti, isi dau si ei seama ca Mosul e cam ... de pe plaiurile noastre :)

18.11.2013, 18:01:19
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Sa nu-mi spui ca nu va veni Mosul...

18.11.2013, 18:25:38
  • soso07
    soso07

Ba da, vine. Cum sa lipseasca ?
    Sunt pe pozitii, doar barba mi-ar mai trebui :))))
    Voi v-ati facut listele ? Hai, dati-le la Mosu' ... Ho Ho Ho ;)

18.11.2013, 19:06:13
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Fetelor, vine Mosul? Citind ce ati scris mi-a traznit ceva tare nastrusnic prin capatana. Ce ar fi daca i-am transmite Mosului cam ce am dori?

Poate patim ca baietelul acela care i-a scris Mosului o scrisoare in care il ruga sa ii aduca o bicicleta si o cutie de bomboane, iar doamnele de la Posta au strans bani si i-au trimis baietelului Bicicleta, uitand de bomboane.

Si baietelul a trimis o scrisoare de multumire Mosului :

"Draga Mos Craciun, stiu ca mi-ai trimis si bicicleta si bomboanele de ciocolata. Dar nesimtitele alea de la posta mi-au mancat bomboanele!"

18.11.2013, 21:14:09
  • soso07
    soso07

Foarte tare !!!!!!!!

Haideti, ca eu ma apuc deja de pregatit cadourile ;)
    Chiar, ce va-ti dori de la Mos ?

18.11.2013, 21:25:44
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Apropo de dorintele copilariei... Nu stiu cati va mai amintiti de desenele animate cu Lolek si Bolek. Cei doi frati, unul brunet si altul blond. Iar cel brunet avea un creion fermecat. Daca isi dorea o zi cu soare era suficient sa deseneze pe asfalt soarele si acesta ...tusti pe cer.

Eu o bateam pe maica-mea la cap ca vreau un creion fermecat. Si acum mi-as dori tot creion fermecat.

18.11.2013, 21:51:33
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Noapte buna!

18.11.2013, 22:12:41
  • soso07
    soso07

Si eu as vrea inelul Arabelei :)
    Va mai amintiti ?
    http://www.youtube.com/watch?v=6MRu93KFN8k

18.11.2013, 22:36:01
  • soso07
    soso07

Va mai las timp de gandire cu lista lui Mos Craciun :)
    Pana imi gasesc costumul, pana imi face Carmen o barba din lana impaslita, va hotarati :))

Acum va spun Noapte Buna ! Si sa visati frumos !
    Sa nu cotrobaiti dupa cadouri !!! Aveti grija :)

Ceva, de antrenament :
    http://www.youtube.com/watch?v=BEJmP8T07JU

18.11.2013, 23:47:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Noapte buna, dragi Breslasi

19.11.2013, 00:30:11
  • soso07
    soso07

Buna dimineata :)

As dori (si sper sa reusesc) sa va scriu in fiecare zi cate doua "povestioare" dintr-o carte care mi-a placut foarte mult : "Intelepciune la minut" - Anthony de Mello.

In fiecare povestioara este ascunsa o INTELEPCIUNE care nu poate fi tradusa in cuvinte omenesti.
    Intelesul INTELEPCIUNII este acela de a fi transformat fara nici cel mai mic efort, prin simpla trezire la realitatea de dincolo de cuvinte ...

O povestioara dimineata si una seara.
    Sa incepem.

1. MIRACOLE
    Un om a traversat muntii si marile pentru a se convinge personal de autenticitatea faimosului Maestru.
    - Ce miracole a facut Maestrul tau ? l-a intrebat el pe un discipol ?
    - Ei bine, exista miracole si miracole. In tara din care vii tu, oamenii considera un miracol cand Dumnezeu implineste vointa cuiva. In tara noastra, se considera un miracol atunci cand cineva implineste vointa lui Dumnezeu.

19.11.2013, 08:34:44
  • soso07
    soso07

Imi vine sa dansez !!!!!!!!!!!!!!! Am terminat astazi ceva inceput in ... IANUARIE :))))))))))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=KXCiLub8DZg

SUNT FERICITA !!!!!!!!!!!!!

19.11.2013, 17:51:19
  • Live
    Live

Eeeei, Florina, ce amintire mi-ai readus!!!!!! Câtă cretă am consumat pe asfaltul din fața blocului din București, desenând obiecte și imaginându-mi că le iau de acolo, apoi!!!! Și nu era în Lolek și Bolek, ci era un desen animat diferit. Stai să arunc un ochi de search pe Google, să văd ce găsesc despre!

Cât despre inelul Arabelei...avea mama un inel mare-mare, cu decor dintr-un plastic roșu, ușor translucid. Era perfect!:) Eh, stropul de magie din copilărie...

19.11.2013, 18:13:47
  • Live
    Live

Uite:
    http://www.youtube.com/watch?v=XR19bbCdoc0&list=PL0129689DB82213D1

19.11.2013, 18:17:57
  • soso07
    soso07

Cristina, eu mi-am gasit astazi inelul pe care il pierdusem cu ceva vreme ... prin casa, evident :))
    Vezi, trebuie doar sa spun si gata, dorinta indeplinita ;)

19.11.2013, 18:35:10
  • carmenn
    carmenn

buna! e bine daca ai terminat si acum Sosolica ...eu am ceva de 2 ani inceput...ceva crosetat cu fir macrame...

19.11.2013, 18:53:11
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Soso, fiecare lucru isi are vremea lui. Asta inseamana ca si lucrurile incepute se vor termina...

19.11.2013, 18:57:18
  • soso07
    soso07

Dar cele neincepute ?

19.11.2013, 19:20:00
  • carmenn
    carmenn

cele neincepute...vor avea si ele timpul lor...

19.11.2013, 19:24:03
  • soso07
    soso07

Povestioara de seara :

2. STAREA DE ADULT

Maestrul s-a adresat unui discipol care se ruga tot timpul :
    - Cand ai sa incetezi sa te bazezi pe Dumnezeu si ai sa incepi sa te spijini pe propriile tale picioare ?
    Discipolul a ramas uluit :
    - Dar tu insuti ne-ai invatat sa il privim pe Dumnezeu ca pe Tatal nostru.
    - Cand oare ai sa inveti ca tatal nu este cineva de care te spijini tot timpul, ci cineva care te invata sa scapi de tendinta de a te sprijini de altii?

19.11.2013, 19:26:01
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Asa este Cristina...nu era Lolek si Bolek. Cred ca se numea chiar Creionul fermecat.
    Ce imi mai doream si eu unul...numai la asta imi era gandul.

Sorina...ai gasit inelul fermecat prin casa?

Va mai amintiti de Samantha?cea din serialul "Ce vraji a mai facut nevasta mea?"
    Ce am mai dat din nas...si pana la urma tot trebuia sa bat covorul cu mana ca eram sora cea mare si eram responsabila cu covoarele. si cu spalatul geamurilor.

Iar despre vremea lucrurilor, mare adevar ati spus...George si Carmen!

19.11.2013, 20:33:00
  • soso07
    soso07

Da, Florina, ramane acum sa vad cat e de fermecat ... inelul meu ;)
    Facem o vraja si se rezolva :))
    Din pacate nu merge cu vraji ... nici macar cu munca multa.

19.11.2013, 21:27:06
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Totul este vrajit...

19.11.2013, 22:02:48
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Acum sunt vrajita de o bratarica fina din piatra soarelui. Ma uit la ea si nu stiu cu ce as putea sa combin piatra asta atat de minunata. Daca merge combinata cu ceva...

19.11.2013, 22:12:35
  • raven
    raven

incearca cu perle de cultura....mie asa mi-a placut cel mai mult...

19.11.2013, 22:52:46
  • soso07
    soso07

Noapte buna !
    Nana Mouskouri - The windmils of Your mind
    www.youtube.com/watch?v=-yoAJTJgJik

19.11.2013, 23:38:26
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Da. Perlele sunt o varianta din mai multe motive. Mai intai, pentru ca Perlele merg cam cu ori ce. Dar, asocierea Pietrei Soarelui cu Perla aduce intr-un fel echilibru energetic. Piatra Soarelui este poate cea mai puternica reprezentata a piertrelor de tip Yang (aspect solar, masculin) iar Perla este una dintre cele mai importante reprezentate Yin (aspect Lunar, femenin) In felul acesta se "conciliaza" contrariile formand un intreg (cam asta se intampla si in viata noastra)
    Piatra Soarelui ar mai merge si cu Aventurin, Jad, Agat Alb, Cuart Alb laptos, Cristal de Stanca,

19.11.2013, 23:52:17
  • soso07
    soso07

Povestioara de dimineata :

3. SENSIBILITATE
    - Cum as putea experimenta unitatea mea cu creatia ?
    - Ascultand, i-a raspuns maestrul.
    - Si cum trebuie sa ascult ?
    - Devenind o ureche care asculta cu atentie fiecare soapta a Universului. Dar, daca auzi ca cel care vorbeste esti chiar tu, opreste-te !

Sa aveti o zi frumoasa, oriunde v-ati afla !!!

20.11.2013, 08:07:18
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Multumesc raven, multumesc George. pe masa aveam in lucru piatra soarelui, perle de cultura si iolit. Si ma uiatm ca s-ar potrivi cele trei... dar nu eram sigura.

Sa vedem acum ce combinatie fac cu piatra soarelui si perle. Parca ar merge si un mic strop de iolit.

Sorina, tare draguta esti! Si ideea cu povestioarele e foarte buna.

20.11.2013, 10:08:33
  • soso07
    soso07

Florina, ma bucur ca-ti plac povestioarele :) Sunt multe ... chiar as putea scrie cate trei pe zi.

Am intalnit acum o poezie pe care as vrea sa o impartasesc cu voi :

"Tu, floare de colţ , eşti aceea ce creşti
    În locuri ascunse de ochii-omenirii
    Porţi haina secretă a desăvârşirii ...
    În lumea tăcerii în care trăieşti."

Loredana Cristea

20.11.2013, 13:09:57
  • soso07
    soso07

Poartă-te ca și când ceea ce faci contează. Pentru că așa și este.
    Citat de William James

As vrea sa spun ceva referitor la acest lucru, dar trebuie sa plec acum. Vorbim mai pe seara.

20.11.2013, 13:16:27
  • soso07
    soso07

Poate va intrebati de ce m-am oprit asupra acestui citat.
    V-am spus aseara ca am terminat ceva de facut ... o munca laborioasa care nu-mi va fi de folos numai mie. Dar, aceasta "munca" a mea nu ar fi fost posibila daca nu ar fi avut la baza munca de doi ani a unui om care a pus suflet in ceea ce a facut, incercand sa ne aduca informatii pretioase pe care (poate) multe dintre noi nu le-a apreciat la adevarata valoare.
    Veti vedea in curand ce a insemnat "La o cafea" ...

"Poarta-te ca si cand ceea ce faci conteaza. Pentru ca asa si este !!!"

De multe ori George si-a pus intrebarea daca s-a meritat tot acest efort al lui. Sute de pagini scrise in diferite conditii, documentare precisa si la obiect, SUFLET SI PASIUNE !!!
    Eu consider ca DA. Au ramas informatii pretioase despre cristale, povesti pe care nu le-as fi auzit in alta parte, lucruri despre care nu as fi citit si nu in ultimul rand PRIETENI adevarati pe care nu i-as fi intalnit daca toate acestea nu s-ar fi petrecut ... "La o cafea" !!!
    Recunosc aici, in fata voastra, ca viata mea s-a schimbat radical in tot acest timp. Am trecut prin niste intamplari pe care nu mi le-as fi inchipuit in ruptul capului. Daca nu ar fi existat acest topic si oamenii de aici, nu stiu ce turnura ar fi luat viata mea ... Nu vreau sa ma gandesc la acest lucru.
    Am evoluat fenomenal, am avut suisuri si coborasuri ca intr-un montagne-russe ... fara exagerari. Ce m-as fi facut fara aceasta "OAZA DE LINISTE SI ECHILIBRU" ? Greu de spus ...

Si acum vine si intrebarea mea :
    De ce ne pierdem in nimicuri, incercand sa "vanam" greselile altora, sa facem tot soiul de lucruri care ne ocupa si timp, si energie si nu ne ajuta cu nimic ? Oare n-ar trebui sa ne purtam ca o echipa, echipa BRESLO ! Cei care "umbla" cu tot felul de treburi marunte (mentionate de exemplu in topicul "Pe Breslo se vinde orice?" sau alte asemenea) se vor auto-exclude singuri ...
    Cei care isi vad linistiti de treaba si mai gasesc si timp de discutii chiar importante si interesante vor avea numai de castigat. Pentru ca asta conteaza. Suntem CREATORI, fiecare in felul nostru !!!

20.11.2013, 18:40:05
  • Live
    Live

Aferim, doamna Sorina!:)
    Vă pup pe toți!:)

20.11.2013, 19:32:38
  • soso07
    soso07

Cu plecaciune in fata celor prezenti aici :)

20.11.2013, 20:32:17
  • soso07
    soso07

Trebuie sa vedeti asta, doamnelor !!!! :))))))))
    Or fi renii Mosului ?

http://www.youtube.com/watch?v=9PVhIMr4ScI

20.11.2013, 21:39:31
  • soso07
    soso07

Povestioara de seara :

4. CLARITATE
    - Nu il cautati pe Dumnezeu, le-a spus Maestrul. Doar cautati, si totul vi se va revela.
    - Dar cum trebuie sa cautam ?
    - Atunci cand priviti ceva, uitati-va numai la ceea ce este, si nu mai priviti altceva.
    Discipolii au ramas uimiti. De aceea, Maestrul le-a explicat :
    - Spre exemplu, daca priviti LUNA, uitati-va numai la Luna, la nimic altceva.
    - Pai, ce altceva ai putea vedea atunci cand te uiti la Luna ?
    - De pilda, un om flamand ar putea vedea o bucata rotunda de branza. Un indragostit, fata iubitei sale.

20.11.2013, 22:57:27
  • soso07
    soso07

Scuzati doua greseli gramaticale in postarea ... ceva mai de sus :) O litera in minus si un cuvant in plus ...
    Asa e cand ma mana copiii de la spate sa-i las la computer ... Graba.

Noapte buna !
    http://www.youtube.com/watch?v=2OVtpnpCOKM

20.11.2013, 23:37:40
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

NOAPTE BUNA!

21.11.2013, 00:08:02
  • carmenn
    carmenn

noapte buna! fetelor voua nu vi se pare ca unele poze din concursul de pe breslo...parca sunt copiate...unele nu par deloc handmade...sau daca sunt... sunt niste fotografii copiate...eu parca le-am mai vazut undeva....nu stiu... dar ar trebui chiar si aici pe forum sa avem o fotografie cu materialele folosite...sa se vada ca sunt lucrate de noi...asa sa iei o poza frumoasa si sa o postezi ca si cum ar fi a ta....e usor...:)

21.11.2013, 00:29:56
  • soso07
    soso07

5. SPIRITUALITATE
    Desi era ziua in care Maestrul practica tacerea, un calator a indraznit sa-i ceara un cuvant de intelepciune, care sa-l ghideze in calatoria lui de-a lungul vietii.
    Maestrul a dat afirmativ din cap, cu amabilitate, a luat o foaie de hartie si a scris pe ea un singur cuvant : "Luciditate".
    Vizitatorul a ramas perplex.
    - E prea scurt. Ai putea sa dezvolti putin subiectul ?
    Maestrul a luat din nou foaiea de hartie si a scris : "luciditate, luciditate, luciditate".
    - Dar ce inseamna toate aceste cuvinte ? a intrebat neajutorat, strainul ?
    Maestrul a luat din nou foaia de hartie si a scris :
    "Luciditate, luciditate, luciditate inseamna LUCIDITATE".

21.11.2013, 06:53:51
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Carmenn,
    La ce poze te refer? Le putem vedea si noi?

21.11.2013, 15:05:47
  • carmenn
    carmenn

pai unele poze din concursul ,,Decoreaza-ti iarna cu Breslo"....mie asa mi s-au parut unele ,ca le-am mai vazut undeva...:)

21.11.2013, 16:27:26
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Carmenn,
    noi sa avem grije ca la concursurile noastre sa nu se intample asa ceva...

21.11.2013, 20:01:56
  • carmenn
    carmenn

pai asa trebuie...sa nu ne furam caciula cum se spune...:)

21.11.2013, 20:06:09
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

sau fularele :))))

21.11.2013, 20:25:47
  • soso07
    soso07

Mai bine manusile ;)

21.11.2013, 20:28:29
  • soso07
    soso07

Carmen, trebuie sa ai dovezi clare (unde ai mai vazut pozele). Au mai fost cazuri cand diverse persoane puneau poze luate de cine stie unde ... Ma intreb daca primeau comenzi si nu reuseau sa faca asa cum era in poza, cum iesea treaba ?

21.11.2013, 20:30:07