Forum: Orice altceva Five o'clock

• soso07
    soso07

La multi ani, mamicuta Alinuta !!!!!! :)

11.12.2013, 11:30:35
  • soso07
    soso07

OSHO
    Lider spiritual

S-a nascut in India, pe 11 decembrie 1931. Până la 9 ani nu a mers la şcoală, dar după ce a învăţat să citească a devorat toate cele 3000 de cărţi din biblioteca sătucului în care locuia. Osho a trăit prima stare de "samadhi" - iluminare la vârsta de 21 de ani. A obţinut masteratul în filozofie la Universitatea din Saugar şi timp de 9 ani a predat filozofia la Universitatea din Jabalpur. În 1966 a renunţat la postul de profesor, dedicându-şi viaţa ghidării spirituale cerute de numeroşii lui discipoli.

„Eu nu mai doresc şi nu mai caut nimic. Existenţa şi-a deschis porţile pentru mine. Nu mai pot spune că aparţin existenţei pentru că acum sunt, de fapt, părticică din ea. Trupul meu este o părticică din natură, fiinţa mea este o parte din întreg, eu nu mai sunt o entitate separată.”

Din punctul lui de vedere meditatia si iluminarea nu vin din izolare ci, traind din plin prezentul, clipa, sa-ti gasesti linistea interioara. El nu oferea solutii, dogme, porunci ci instrumente, care aplicate in viata cotidiana sa duca la realizarea individului: “Rapunsul este in voi. Eu doar va ajut sa constientizati potentialul de care dispuneti”.

"Osho este un maestru iluminat care lucreaza cu toata posibilitatile ca sa ajute omenirea sa treaca peste o faza dificila in dezvoltarea constiintei"- Dalai Lama.

11.12.2013, 11:31:29
  • ametist.shop
    ametist.shop

Buna ziua !

Multumesc soso07 pt. informatii .Cat adevar e in citat .
    Cel mai important dupa mine e "sa-ti gasesti linistea interioara" si dupa aceea totul pare mai simplu .
    “Rapunsul este in voi. Eu doar va ajut sa constientizati potentialul de care dispuneti”.

O zi frumoasa !

11.12.2013, 12:20:42
  • soso07
    soso07

Asa este, Emese ! Si, dupa ce gasim "linistea interioara", sa o pastram cu sfintenie si sa nu mai lasam nimic sa o tulbure.

O zi frumoasa si tie :)

11.12.2013, 12:30:09
  • soso07
    soso07

In asteptarea lui Mos Craciun, va aduc eu o poveste ... poate va va ajuta cu ceea ce-i veti cere Mosului :)

.:: POVESTEA OMULUI FARA NUME ::.
    Autor: Anca Todirica

Era odata un om curajos. In fiecare zi el se plimba prin padure. Ii placea natura, o iubea. El invatase limbajul naturii. Putea vorbi cu apele, cu cerul, cu soarele, cu plantele, cu vietatile padurii. Era tare fericit omul nostru de fiecare data cand statea in natura.
    Intr-o zi, cum statea sub copac, vazu niste copilasi care se balaceau in paraul ce cobora din varful muntelui. Ii placea sa priveasca cum se jucau copiii. Stand si privind la ei, le auzi gandurile si soaptele …
    - Ioane, tu nu stii sa inoti, spuse cel care parea mai mare !
    - Eu sunt mai mic ca tine, doar stii, dar voi invata si eu !
    - Tu nu poti inota, nu e usor, mai bine stai pe mal !
    Cel mic se imbufna si se retrase din apa, pe mal. Asa trist cum statea, arunca cu pietre in apa si privea la fratele lui, care inota si facea tot felul de giumbuslucuri in apa. Dintr-odata cerul se inora si picuri mari de ploaie cadeau, de parca voiau sa indestuleze setea pamantului. Copiii o zbughira in padure, sa se adaposteasca sub copaci. Acolo, il zarira pe omul nostru. Cu zambetul pe buze, omul le facu un semn cu mana si ii chema la el.
    Copiii usor stanjeniti, caci nu-l cunosteau, stateau si il priveau, nestiind daca sa se duca sau nu.
    - Nu va fie frica ! Veniti la mine ! Aici nu ploua !
    Copiii privira in jur. Nu mare le-a fost surpriza, vazand ca afara ploua cu galeata, dar in jurul omului nostru, pe o raza de cativa metri nu ploua deloc – ba chiar mai mult, o raza de soare parea ca se juca pe langa el. Uimti, facura cativa pasi in cercul unde nu ploua.
    - Hei ! Omule, cum se poate asa ceva ? Peste tot ploua, dar langa tine nu e nici un strop de ploaie. Ba mai mult, este pana chiar si soare !
    - Eheee, dragii mei, chiar asa e ! Nu-i magic ?
    - Ba da, baiguira ei, surprinsi ! N-am mai vazut asa ceva ! Cum se poate ?
    - Oooo… e atat de simplu… magia e simpla, depinde de ce iti doresti !
    - Cum adica ? Tu ai facut aceasta magie ?
    - Chiar eu !
    - Esti un magician ?
    - Nu chiar! Sunt un om ca si voi !
    - Si cum… cum ai facut? Ne inveti si pe noi ?
    - Dar va doriti ?
    - Daaaa !!!, strigara ei in cor.
    - Mai intai este important sa stiti ce va doriti, apoi e foarte important sa intrebati Universul, daca dorinta voastra este si a lui !
    - Cum? Adica… cum putem face asta ?
    - Simplu! Puneti dorinta voastra din cap, in inima ! O coborati din cap, in inima. Apoi intrebati Universul in gand, daca dorinta voastra este si a lui. Daca dorinta voastra este si a lui, atunci in inima veti simti o emotie atat de buna, ca atunci cand faci ceva bun si simti bucurie. Daca dorinta voastra nu este si a Universului, atunci veti simti in inima o emotie mai neplacuta, ca si cum inima se strange, se zbate, se foieste si nu-si gaseste locul. Ati inteles ?
    - Cred ca da, spusera copiii si ochii le straluceau de bucurie.
    - Acum puteti opri ploaia ca si mine, daca va doriti si daca si Universul o doreste !
    - Chiar putem ?
    - Da, daca nu va indoiti ! Trebuie sa credeti ! E simplu ! E ca atunci cand inveti sa mergi ... Incepi sa mergi, dintr-odata !
    - Ne ajuti ? Adica, tebuie doar sa ne dorim si sa punem dorinta in inima, da ?
    - Exact! Chiar asa !Dar ca sa va fie mai usor, trebuie sa respirati putin!
    Copiii trasera aer cu putere. Parca niciodata nu simtisera aerul atat de proaspat, atat de curat, de patrunzator ! Era ca o forta care le dadea putere.
    Pe masura ce respirau, omul nostru grai :
    - Asa … e foarte bine ! Acum ca ati respirat, coborati dorinta din cap, in inima. Simtiti dorinta voastra ! E acolo ! Ca un sambure! Ca o samanta in pamant ! Acum intrebati Universul daca dorinta voastra este si a lui ! Apoi simtiti raspunsul Universului, in inima voastra.
    - Uauuuuuu !!!, se auzi din gura celor doi frati.
    Amandoi stateau cu ochii inchisi, dar zambetul lor spunea multe. Era ca si cum bucuria le sarea din piept, atunci cand primeau un dar.
    - Ati intrebat Universul ?
    Copiii insa, parca nu mai puteau vorbi. Erau coplesiti de simtirile din inimile lor curate.
    - Acum deschideti ochii !
    Copiii au deschis ochii. Parca intreg Universul tasnea prin ochii de copil. Raze straluceau din privirile lor. Totul stralucea in jur.
    - Ei, cum e ? Ce observati ?
    Copiii parura ca uitasera de dorinta lor … parca erau vrajiti si cuprinsi de magia insasi.
    - Oooo, s-a oprit ploaia ! S-a oprit ploaia ! Strigara amandoi atat de bucurosi. Chiar am reusit ! Este magic !
    Amandoi incepura sa zburde, sa faca tumbe, sa chiuie de bucurie.
    - Va felicit! Vedeti ce usor este ?
    - Este magic ! Iti multumim, Omule bun ! Cine esti ? Cum te numesti ?
    - Sunt tot ceea ce eu sunt ! Nu am un nume. Dar daca voi vreti, ma puteti numi oricum ! Este perfect pentru mine !
    - Cum adica, nu ai nume ? Nu e trist pentru tine ?
    - Nu, spuse Omul zambind! Bucuria mea este sa-mi dati voi un nume !
    - Oooo, abia asteptam, spusera copiii voiosi !
    Amandoi fratii susotira unul la urechea celuilalt. Au stat cateva clipe, in care se vedea ca respirau si ca nu gaseau numele potrivit. Dupa cateva clipe, spusera :
    - Te vom numi Omul fara Nume !
    - Oooo, multumesc! Deci ma veti striga Omul fara Nume ?
    - Da ! Pentru ca tu pari a avea toate numele din lume. Ne-am gandit sa-ti spunem Omul ploii, dar apoi ne-am adus aminte ca e mai bine sa ne dorim numele care ti se potriveste. Atunci am intrebat Universul, daca e de acord cu acest nume. Si inima ni s-a strans in piept ! Astfel ca am decis sa lasam Universul sa-ti aleaga un nume. Si ne-a venit in cap OMUL FARA NUME. Si atunci inima noastra s-a bucurat! Deci, asta e numele tau !
    - Hihihi ! Dragii mei, sunteti nemaipomeniti ! Ati invatat atat de repede, lectia dorintei si a Universului! Va multumesc !
    - Omule fara Nume, spuse cel mic, ma poti invata sa inot ? E de-ajuns sa doresc asta ?
    - O, da, sigur, cu placere ! Este bine sa-ti doresti la fel ca si cu ploaia. Apoi insa, mai e ceva de facut !
    - Ce anume ?
    - Daca dorinta ta e pe placul Universului, atunci va trebui sa o lasi sa curga in trupul tau!
    - Si cum fac asta ?
    - Simplu ! Iti imaginezi cum dorinta din inima si acea simtire curg in tot corpul tau, ca o apa ! Trebuie sa fii precum apa, ca sa inveti sa inoti ! Atunci iti va fi mult mai usor ! Dar este posibil sa nu reusesti din prima ! Trebuie sa ai rabdare, cand e vorba de corpul tau ! Dar vei invata mult mai repede, asa !
    - Multumesc, Omule fara Nume ! Ma duc direct la parau, sa incerc din nou.
    - Dar nu uita ! Mai intai pui dorinta din cap in inima, apoi intrebi Universul, apoi daca simti bucurie in inima, lasi bucuria sa-ti inunde corpul, precum o apa ! Si, foarte important… trebuie sa multumesti ca ti-a dat ce ai cerut !
    - Sa multumesc ! Chiar am facut asta din prima !
    - Ma bucur ca ai simtit ! De aceea a functionat ! Dar nu te astepta sa inoti din prima ! Ai rabdare si vei invata mult mai repede decat alti copii. Si incepe sa inoti in apa mica, unde poti atinge cu picioarele, pamantul !
    - Asa voi face !
    Copiii multumira pentru sfaturi si tasnira la rau. Omul nostru ii privea de la distanta. Cel mic incepu sa invete sa inoate … o data, de doua ori, de trei ori … Nu se lasa. In scurt timp, incepu sa se tina la suprafata apei.
    - Bravo, fratioare, spuse cel mare ! Ai reusit sa inoti atat de repede !
    - Ei, draga frate, inca nu inot ca tine, dar sunt bucuros ca am inceput sa ma tin la suprafata apei ! Inca putin si devin la fel de bun ca tine ! Dar, stii ce-mi propun ?
    - Ce ?
    - Vreau sa devin la fel de bun in toate... la fel ca Omul fara Nume !
    Amandoi privira catre Omul fara Nume. Dar nu-l mai vazura. Parca disparuse in adancul padurii.
    Daca intr-o buna zi, va veti aminti de Omul fara Nume, atunci sa stiti ca poate e chiar langa voi, chiar daca nu-l vedeti. E de-ajuns sa va doriti ceva, sa coborati dorinta din cap in inima, sa respirati profund si sa intrebati Universul, daca dorinta voastra e si a lui, apoi simtiti daca bucuria e in inima voastra si dorinta vi se va implini !

SI NU UITATI SA MULTUMITI !

11.12.2013, 12:55:07
  • carmenn
    carmenn

:)..frumos...

11.12.2013, 14:13:26
  • Live
    Live

Salut!
    Știe, cumva, cineva ce naiba de conjuncții planetare tâmpite sunt astăzi?:((

11.12.2013, 16:22:10
  • soso07
    soso07

Azi este 11.12.'13 ...

11.12.2013, 16:26:08
  • Live
    Live

Am observat aspectul. Ideea este...s-au adunat ceasuri rele de vreo 3 zile de marți în astă zi de miercuri? Ăăăă...adunate, numerele puse de tine dau 36, care ar fi 6x6. Dar mai avem 2-ul de la 2013. Anyway...cu fundu-n sus cam totul, azi!

11.12.2013, 16:46:01
  • Live
    Live

Iaca și albumul cu pozele cu prostul de câine pe care l-am făcut om:D : https://www.facebook.com/dorela.anastase/media_set?set=a.569236509829064.1073741893.100002281600463&type=3

11.12.2013, 16:46:42
  • soso07
    soso07

Pana la urma ai aflat cum il cheama pe cutu ?

11.12.2013, 17:47:16
  • Live
    Live

I-a rămas numele dat de mine, din câte știu, adică Floricel.

11.12.2013, 17:52:14
  • soso07
    soso07

:))

11.12.2013, 17:57:04
  • Live
    Live

Dacă are o floare pe cap, ai vrea să-l cheme Leu?!:D :))

11.12.2013, 17:58:38
  • soso07
    soso07

Ii trebuia si coama si era un leu alb :)

11.12.2013, 18:21:16
  • Live
    Live

Dacă avea și troliu, era troleibuz!:P :))
    Trebuie să recunoști că e simpatică potaia!:)

11.12.2013, 18:32:04
  • soso07
    soso07

O dulceata de potaie ... are niste ochisori, parca sunt eu cate-odata ... cersind afectiune :)))

11.12.2013, 22:14:31
  • soso07
    soso07

Eu tocmai ce m-am trezit, iar acum am ceva matematica de facut cu fi-mea ... Am o ameteala, sigur imi trece cu niste probleme :)

11.12.2013, 22:16:20
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Nu stiti pe cineva dornic sa "infieze" un bichon havanez de trei luni jumate? O cunostinta de a noastra il tine saracu de el doar pe balcon... si nu se joaca nimeni cu el... arata de parca ar avea 12 ani... cainesti... atat este de trist... daca il pun la produse...o fi vreo nenorocire?

Ii trebuie cel putin un copil pe langa el... ca da in depresie daca mai sta singur cuc pe balcon toata ziua.

11.12.2013, 22:34:39
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Doamne... ce dragut e Floricel...Cristina! La nume seamana cu mine... leit, ca asa ma alintau pe mine colegele de serviciu...unele... ba Floricel, ba Floricica...

11.12.2013, 22:38:21
  • soso07
    soso07

Duminica e ziua mamei mele si o cheama Florentina :) Ca tot vorbim de Floricele ;)

11.12.2013, 22:40:59
  • soso07
    soso07

Ma cheama matematica si trebuie sa-i dau atentie :)

11.12.2013, 22:41:31
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Te cheama... Matematica Sorina Dumitrescu... nu e rau...

Sa-ti traiasca mamica Sorina!

11.12.2013, 22:53:09
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Noapte buna! Si cuminte... miine este sarbatoare... Sfantul Spiridon...

11.12.2013, 22:54:25
  • carmenn
    carmenn

sa fie sanatoasa! maine mai pun si eu niste pachete...premiile oferite la Toamna...:)...sa-mi spuneti cand ajung.

11.12.2013, 23:10:40
  • soso07
    soso07

Va multumesc, fetelor :) Am scapat usor in seara asta cu matematica :)) Da, Florina, interesant nume ... Mi se potriveste, in treapta I-a am intrat la liceu cu 10 la mate si ... 8 la romana. Iar la facultate am dat doua examene din toata matematica (algebra - analiza si geometrie - trigonometrie). Am facut matematica superioara in anul I de facultate cu un profesor pe care il chema Gaina :)

11.12.2013, 23:34:56
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Noapte buna!

11.12.2013, 23:49:53
  • soso07
    soso07

Noapte buna si din partea mea !

11.12.2013, 23:51:10
  • carmenn
    carmenn

vise placute! la mare ninge...:(( nu vreau...

12.12.2013, 00:14:22
  • soso07
    soso07

Buna dimineata :)

Sa aveti o zi cu spor !!!

12.12.2013, 08:21:49
  • soso07
    soso07

Un ceai care sa va dea energie (pe langa cafeluta) :

Un amestec colorat si parfumat de hibiscus, mere, macese, afine, coaja de portocala si scortisoara.

12.12.2013, 08:26:46
  • soso07
    soso07

Si, pentru ca este dimineata, un banc potrivit - eu am si fata si baiat, ca in banc :))))

O femeie care avea o fata si un baiat ii spune alteia :
    - Vai, draga mea, daca ai stii ce sot minunat are fiica mea ! Ii aduce cafeaua si micul dejun la pat. In schimb, fiul meu s-a insurat cu o lenesa; are pretentia, nesimtita, sa ii duca el cafeaua si micul dejun la pat!

12.12.2013, 08:33:25
  • soso07
    soso07

Bietii de ei ...

De ce barbatii nu pot castiga

daca pui o femeie pe un piedestal si incerci s-o protejezi de o cursa de soareci, esti un barbat sovin.
    daca stai acasa si faci gospodarie, esti o panseluta/un pampalau.
    daca muncesti din greu, nu ai timp niciodata pentru ea.
    daca nu muncesti destul (prea din greu), esti un trandav bun de nimic.
    daca ea are o slujba plictisitoare, monotona, prost platita, asta e exploatare.
    daca tu ai o slujba plicticoasa, monotona si prost platita, ar trebui sa-ti misti fundu' si sa gasesti ceva mai bun.
    daca esti promovat inaintea ei, asta inseamna favoritism.
    daca ea primeste o slujba inaintea ta, ati avut sanse egale.
    daca-i spui ce bine arata, e hartuire sexuala.
    daca pastrezi tacerea esti indiferent.
    daca plangi, esti un smiorcait. daca nu, esti un nenorocit insensibil.
    daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. daca te pocneste ea, e autoaparare.
    daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti sovinist.
    daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata.
    daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina.
    daca te roaga ea, iti face o favoare.
    daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. daca nu, esti homo.
    daca-i oferi flori, urmaresti ceva. daca nu, esti molau (te gandesti prea mult).
    daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. daca nu, esti lipsit de ambitie.
    daca o doare capul, e obosita. daca te doare pe tine, n-o mai iubesti.
    daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. daca nu, ai pe altcineva.

Barbatii mor mai repede decat femeile.
    Si-o doresc ei!

12.12.2013, 08:36:12
  • carmenn
    carmenn

tare...:) ce mai stiti de vijelica...kalimera si celelalte fete care mai veneau la o cafea sau un ceai...:)

azi am fost la posta si s-a schimbat ,,socoteala" ajung pachetele in 5 zile...cica se duc nu stiu unde la un centru regional si de acolo se repatizeaza spre localitati....si e posibil sa si depaseasca 5 zile...asa ca cine are de pus pachete sa-si ia o marja de cateva zile...mai ales acum cand se dau libere ...e posibil sa ajunga si dupa 1 ian,unele daca le trimiteti saptamana viitoare...:(

12.12.2013, 15:42:04
  • soso07
    soso07

Ce prostie si cu posta asta ... Eu vreau sa trimit luni cateva pachetele.

12.12.2013, 15:54:25
  • Live
    Live

Floricică hăi, pune potăița mică pe Facebook, că nu se poate să nu sară lumea la el! A, stai așa!!!! De unde ești matale? Sau, mai bine zis, de unde e potăița? Am o prietenă care are nevoie de un cățel de talie mică, nu știu ce naiba are de nu vrea din stradă (nu, nu-ți poți imagina CÂT am bătut-o la cap pe tema asta!) și...poate...cine știe... Prietena are un drăcușor de fată de 6 ani, leșinată după animale de toate felurile. Cred că s-ar potrivi situația. Bagă împrieteneală pe Facebook (acolo-s Dorela Anastase:D ), apoi pune poză la mine pe pagină și io atenționez prietena. Am văzut că ești din București. E foarte bine! Mama mai vine la București marțea viitoare și, dacă vremea nu e horror, va face asta cu mașina.
    A, când zici înfiere te referi la donare sau la cumpărare? Că prietena și soțul ei mi-s colegi de cancelarie, deci...cu mult aer în portofel.:D

12.12.2013, 17:10:52
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Pai Cristinico, povestea catelusului e cam asa...Un coleg al sotului meu a fost efectiv induiosat de "Privirea ucigatoare a acestui catel" care avea pe vremea aia 2 luni. A fost la o expozitie canina si l-a cumparat pe nu stiu cati bani... Problema este ca el si consoarta NU erau pregatiti sufleteste sa se joace cu acest bibelou viu. Si vor sa ii gasesca un camin cu multe caldura sufleteasca...cred ca situatia ii obliga sa NU ceara sume astronomice...pe el. Omul a incercat sa ni-l paseze noua, dar am o casa mica de tot si fara balcon...plus ca as fi tot timpul stresata daca Mishu a ingitit sau nu margica... la mine gasesti margele peste tot... plus ace...bolduri...

O sa ii pun poza pe facebook. E mortal tipu'

12.12.2013, 17:38:15
  • Live
    Live

Pune pe Facebook apoi, în funcție de reacția prietenei mele, te pun să testezi terenul să vezi ce bani ar vrea. Dacă suma nu e prea mare, cred că l-aș plăti eu. Dacă s-ar putea, „pe bucăți”. Nu câinele pe bucăți, ci plata sa.:))

12.12.2013, 17:43:28
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

I-am pus poza...

www.facebook.com/photo.php?fbid=1440326806186463&set=pcb.1440326982853112&type=1&theater

Sper ca nu se supara nimeni ca am adus catei in ceainarie... nu este igienic de loc...

12.12.2013, 18:09:27
  • Live
    Live

Am distribuit la prietena mea și aștept ceva răspuns, ori azi, ori mâine.

Ei, na! Sunt mai curați decât noi!:D :))

Hai să vă zic ce a mîncat Grasa (pisica noastră cea dusă cu pluta)! Sos cu usturoi de la pizza. A tot dat cu nasul, i-am apropiat cutiuța și, în los să fugă pufnind, a început să lincăie.:D

12.12.2013, 18:11:58
  • carla69
    carla69

Ce dragut catel!
    Noi suntem cu motanul,Spider,ca urca peste tot

12.12.2013, 18:26:03
  • soso07
    soso07

Cum sa ne suparam ca avem cu ce ne juca ? Numai catelusi dragalasi am vazut la voi :) Daca as avea casa la curte, n-ar scapa unu neadoptat :))

12.12.2013, 21:51:00
  • soso07
    soso07

Carla, pe perdele se urca motanul ? :))

As vrea sa te rog sa-mi spui daca vrei pana la urma sa fii moderatoare la concurs, ca ar trebui sa definitivam echipele. Poate reusim pe 15 decembrie sa deschidem portile IERNII :)

12.12.2013, 21:52:53
  • carla69
    carla69

Pe perdele,pe mobila,pe plasa de la geam si urla rastignit,intre haine,intre oale,se urca unde poate si unde nu poate.
    Vreau sa fiu moderatoare daca nu e locul ocupat

12.12.2013, 21:55:22
  • soso07
    soso07

Chiar Spidercat :))) Bine Carla, vorbesc si cu celelalte fete, dar vroiam sa stiu pozitia ta.

12.12.2013, 22:03:10
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Carla, vei fi mai aprope de noi ...

12.12.2013, 22:06:04
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

L-au dat pe Mishu...l-a luat un nene care are curte... si in curte domneste un Pitbull care a fost literalmente luat prin surprindere si "capsat" de dintisorii micuti ai lui Mishu. Ha... cica l-a umplut de sange...ca i-a sarit direct pe laboantze pitbulului. Se uita asta mare la el... ca la un puricel... l-a lasat in pace..."ca-i Copchil"

12.12.2013, 22:07:29
  • soso07
    soso07

Banc :

Bula si Bubulina s-au cunoscut pe Internet. Dupa o vreme isi dau intalnire pentru o plimbare in parc. In timp ce se plimbau Bula observa ca pe Bubulina o saluta foarte multi barbati. La un moment dat devine curios si intreaba :
    - Cine e baiatul asta ?
    - Un membru al cercului meu.
    Mai merg ei putin , apare altul si altul.
    - Dar astia cine mai sunt ?
    - Alti membri al cercului meu.
    La un moment dat pe Bula il saluta o cunoscuta. Acum Bubulina il intreaba pe el :
    - Cine e fata ?
    - Un cerc al membrului meu !

12.12.2013, 22:12:29
  • soso07
    soso07

Florina, cata indrazneala pe capul lui Mishu :)))

12.12.2013, 22:22:25
  • soso07
    soso07

Eu va spun Noapte Buna !!!
    Si va pun un cantecel sa-l ascultati :
    ITALIAN MUSIC - THAT'S AMORE - ROCCO GRANATA
    http://www.youtube.com/watch?v=TqMfp0YwrAE

12.12.2013, 22:32:15