Forum: Orice altceva Five o'clock

• Gheorghitza
    Gheorghitza

Noapte buna!

17.12.2013, 23:23:01
  • soso07
    soso07

Noapte buna, George !

17.12.2013, 23:47:11
  • carla69
    carla69

Buna dimineata!Mai putin este pana la vacanta!

18.12.2013, 08:21:55
  • soso07
    soso07

Buna dimineata :)
    Da, Carla, si eu tot la asta ma gandeam :)))

18.12.2013, 08:43:28
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Va dau eu din vacanta mea ca sunt satula deja :)
    Buna dimineata!

18.12.2013, 10:04:35
  • soso07
    soso07

Sa aveti o zi frumoasa, cel putin la fel cum am avut-o eu pana acum !!!

18.12.2013, 13:05:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Nicole, cum adica esti "satula" de vacanta???
    N-am auzit asa ceva!

18.12.2013, 14:18:17
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

:) de 1 an am vacanta, mai dau si la altii daca vor

18.12.2013, 15:03:49
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Inseamna ca o sa te avem tare apropae de noi la concursul ce sta inceapa.

18.12.2013, 15:08:03
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Carmenn, mai putin si dati startul ...
    Cine iti este "pereche"???

18.12.2013, 15:10:57
  • soso07
    soso07

Vi s-a intamplat vreodata sa va arda sufletul de bucurie ... la propriu !!! Stiti ceva, cu ce se poate calma ?

18.12.2013, 15:18:00
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Dragii mei, sunt atat de necajita ca nu stiu sa fotografiez cum trebuie! Abia ce ma mai dumirisem cu bijuteriile, si asta greu de tot, iata ca la tablouri, daca nu am lumina de la soare, nu mai iese nimic...

Iubitorilor de cristale si flori de mina le promisesem ceva...Tabloul a iesit frumos, numai ca pozele sunt groaznice...

18.12.2013, 16:23:08
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Iata ce am putut sa pozez

www.breslo.ro/Product/Colectia-Flori-de-mina---Chalcanthit--Pictura-in-ulei---Rezervat_1089119

in realitate arata mult mai bine...garantez!

18.12.2013, 16:26:21
  • Live
    Live

De ce Dumnezeu să oprești ceva care e din bucurie provenit, Soso???!!! Se poate calma cu...supărare, dar nu cred că vrei.:)

18.12.2013, 17:11:34
  • soso07
    soso07

Cristina ... daca nu se moare din asa ceva, atunci suport :) Cand zic si eu ca mi-e mai bine, iar ma ia ...

Florina, mi-ai facut pofta :))) Acum chiar ca ma reapuc de pictat in ulei ... sa vad pe unde mai fac si asta, cred ca la serviciu, ca am sevalet acolo. Am niste imagini cu cristale care abia asteapta ...

18.12.2013, 17:53:13
  • soso07
    soso07

Un cantecel pe care il ascult de cateva zile ...

http://www.youtube.com/watch?v=Olq28H0mowY

18.12.2013, 17:57:20
  • soso07
    soso07

Va servesc cu un ceai :

Ginseng Apricot
    O combinatie neobisnuita de caise dulci si ginseng, cu note delicate de iasomie si cuisoare.

Ginsengul, considerat a fi o planta minune, are numeroase beneficii pentru sanatate: reduce efectele imbatranirii organismului, ajuta la imbunatatirea imunitatii, este un bun afrodisiac, creste puterea de concentrare si are efect de calmare, diminuand stresul.

18.12.2013, 18:40:55
  • carmenn
    carmenn

buna! eu abia acum o ora am reusit sa intru...de dimineata am avut curentul oprit...uitasem...au inceput astia...mai avem putin pana pe 21 cand vom lansa Iarna-Bijuterii...eu va pot anunta ca am reusit gasesc, 3 fete deosebite care ne vor ajuta cu jurizarea...sa speram ca ni se vor alatura si sponsorii

18.12.2013, 20:02:43
  • soso07
    soso07

Da, Carmen :)

Ceva interesant :
    Conform culturii islamice

Un barbat intreaba un intelept :
    – Cum as putea sa stiu daca sotia mea ma iubeste ?
    Inteleptul ii raspunde :
    „Atunci cand ea face 14 lucruri, fii sigur ca te iubeste”.
    Omul intreaba :
    „Deci, care sunt cele 14 lucruri?”
    Inteleptul raspunde :
    1. – Daca ii place sa auda despre ce faci tu in general, fii sigur ca te iubeste.

2. – Daca nu se supara atunci cand ii contrazici opiniile.

3. – Daca se intristeaza si ea atunci cand tu esti trist sau furios.

4. – Daca intotdeauna incearca sa deschida subiecte pentru a conversa cu tine.

5. – Daca te consulta mereu, inainte de a lua o decizie.

6. – Daca incearca sa te ajute sau chiar sa iti preia unele dintre sarcini.

7. – Daca isi face griji pentru tine, atunci cand lipsesti.

8. – Daca se bucura foarte tare cand primeste ceva de la tine, chiar daca este un dar simplu.

9. – Daca se comporta in moduri care iti fac tie placere si niciodata nu repeta lucrurile care te enerveaza.

10. – Daca nu ii pasa de cat de mult castigi sau nu.

11. – Daca indura cu rabdare raul provocat de tine.

12. – Daca ii place si ei ce iti place tie si vrea sa devina parte din lumea ta si placerile tale.

13. – Nu se rusineaza de nimic din ce faci.

14. – Iti impartaseste vestile bune personal si nu te lasa sa afli de prin alte parti.

18.12.2013, 20:25:10
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Cu putina rabdare si poate facem o treaba buna.
    Ar trebui sa incepeti sa trimiteti invitatii de participare la concurs, pe la o serie artisti handmade cunoscuti, mai ales dintre aceia care in ultima vreme nu si-au mai inscris lucrari la concursurile noastre.
    Ar fi frumos sa apara lucrari cat mai multe si cat mai atractive in asa fel, incat la sfarsitul anului sa putem selecta 12 lucrari care sa corespunda celor 12 luni si sa putem tipari un calebdar de perete...
    Fiecare anotimp mare trei luni.
    Noi avem trei sectiuni.
    Astfel, calendarul ar putea vizualiza:

Ianuarie: cea mai frumoasa lucrare votata din Sectiunea Moda si Vestimentatie
    Februarie: cea mai frumoasa lucrare de la Bijuterii
    Martie: cea mai frumoasa lucrare de la Arta plastica si Decoratiuni

Si fiecare Anotimp, cu cele trei luni ale lui...

Calendarul poate avea fie 12 file (fiecare fila cu Luna respectiva sau patru file in format A 3 cu cele patru Anotimpuri.

18.12.2013, 22:05:33
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Daca gandim de la inceput asupra acestui aspect, intreg concursul ANOTIMPURI va primi alta valoare. El, va fi imortalizat pe primul Calendar BRESLO realizat de forumisti. O noutate si un pas spre progresul artistic...
    Si participarea va fi mai serioasa, si Jurizarea mai corecta si mai atenta
    Implicit, valoarea concursului va fi mai ridicata.
    Ce ziceti? facem Calendarul pe 2015 ????

18.12.2013, 22:09:17
  • carmenn
    carmenn

da...ar fi ceva...

18.12.2013, 22:47:58
  • soso07
    soso07

Vad eu ca nu am liniste nici la anu' :)))

18.12.2013, 22:53:27
  • soso07
    soso07

Sa ma ajute Dumnezeu sa am resurse (financiare), ca de restul nu ma plang.

18.12.2013, 22:54:41
  • carla69
    carla69

ce bine ca nu s-a deschis concursul inca,se contureaza altfel.Am gasit si un sponsor,mai incerc

18.12.2013, 22:56:00
  • soso07
    soso07

Foarte bine, Carla :)

18.12.2013, 23:01:23
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Carla, cred ca m-ai inteles cand spuneam sa punem accent si pe sponsorizari.
    Un concurs cat de cat serios, trebuie sa aiba cum sda-si rasplateasca concurentii.
    Apoi, zic sa dam sfoara in tara sa gasim mai multi debutanti...

18.12.2013, 23:14:32
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Carmenn, sper ca esti suparata ca s-a amanat putin concursul...
    De fapt, va incepe exact cand trebuie...

18.12.2013, 23:16:16
  • soso07
    soso07

Cine este interesat de cum va fi anul 2014 - anul GANDITORULUI si al CAUTATORULUI

Din punct de vedere numerologic, anul 2014 se reduce la cifra sapte – numarul ganditorului si al cautatorului. Daca este sa ne referim din punct de vedere astrologic traducerea este cam in acelasi sens: gandind si cautand! Cele doua verbe combinate vor fi practic scopul tau in viata pentru anul 2014. Dar hai sa vedem cum va fi anul pentru fiecare semn in parte.

Unii dintre voi vor explora orizonturile din fotoliul confortabil al propriei case. Altii vor fi nevoiti sa iasa in lume, sa-si extinda schimburile sociale pentru a-si largi orizonturile. Altfel spus un singur cuvant este valabil pentru toti: comunicarea.

Daca iti imaginezi ca a comunica se refera doar la un schimb banal de informatii prin scris, vorbit sau prin limbajul corpului, uiti ca uneori noi comunicam fara a ne exprima deloc… prin actiunile si gandurile noastre. Chiar daca scopurile tale pentru anul 2014 sunt legate de dragoste, de cariera sau chiar de dezvoltarea personala, comunicarea ramane esentiala.

18.12.2013, 23:57:39
  • soso07
    soso07

Semnele de foc – Berbec, Leu si Sagetator

Pentru semnele de foc anul 2014 reprezinta o multime de surprize care te vor tine in joc de glezne pentru actiune. Prezenta lui Uranus in Berbec inseamna ca vei avea parte de sclipiri de geniu si o serie de revelatii care te vor face sa meditezi profund. In consecinta, vei deveni mai intelept si plin de actiune. Vei avea momente in care vei fi pierdut in propria-ti gandire si dintr-o data vei fi plin de emotie si dornic de a muta muntii din loc.

Ceva important se va intampla cu tine si te va face sa castigi oamenii de partea ta pentru ca tie iti place sa detii “energia mintii”, pe care o vei folosi pentru urmatorul tau mare proiect. Apoi, de nicaieri… ceva se va intampla cu mintea ta, poate ca te indragostesti, poate ca ceva iti va suci mintile si vei pierde ore intregi in contemplatie. Insa, lucrurile pe care le vei invata din aceste experiente iti vor imbogati viata in moduri nebanuite si iremediabil.

18.12.2013, 23:58:03
  • soso07
    soso07

Semnele de pamant – Taur, Fecioara si Capricorn

Pentru semnele de pamant totul se va desfasura intr-un flux natural. In ciuda oricaror actiuni neprevazute care te vor duce in situatii controversate, arta comunicarii te va face sa renasti ca si cun ai fi rasarit din pamant. Atata timp cat stimulii externi vor avea efect asupra ta ideile iti vor veni la timpul potrivit si vor avea timp sa sa dezvolte incet si sa creasca ajungand firesc acolo unde ti-ai propus.

Rezultatul este ca vei dobandi mai multa intelepciune. Chiar daca ai putea avea senzatia de izolare de restul lumii, trebuie sa stii ca esti inca pretuit de ceilalti pentru ideile si conceptiile tale, iar ei vor fi acolo sa te astepte oricat este nevoie doar sa le pui pe masa.

Pluto va fi tot anul in Capricorn ceea ce va face ca ideile si cuvintele sa-ti iasa natural, iti va aduce productivitate si concretizarea a ceea ce iti propui. Indiferent ce ti se va cere vei avea de oferit la momentul potrivit.

18.12.2013, 23:58:26
  • soso07
    soso07

Semnele de aer – Gemeni, Balanta si Varsator

Pentru semnele de aer comunicarea va fi mai mult constructiva. Vorbitul si ascultatul vor fi cheia succesului – fiind componentele unui spectru mai larg care va duce la atingerea tuturor obiectivelor tale. Poate nu o sa ai prea mult timp pentru tine in anul 2014, dar o sa-ti amintesti oricum care este gustul succesului.

In acelasi timp vei avea satisfactia de a-ti indeplini tot ceea ce ti-ai propus incetul cu incetul. Viziunea ta despre viitorul pe care il creezi ii va inspira si pe cei care sunt alaturi de tine. Poti avea unele ezitari, dar aceastea vor fi trecatoare si vei trece usor peste orice greutati datorita comunicarii cu cei apropiati sau cu persoane indepartate pe care le vei cunoaste.

18.12.2013, 23:58:59
  • soso07
    soso07

Semnele de apa – Rac, Pesti si Scorpion

Semnele de apa vor avea sustinerea a doua planete in tot ceea ce vor intreprinde in tot anul. Jupiter este in Rac de la inceputul anului iar Neptun este pozitionat in Pesti. Daca ii punem impreuna va fi o explozie de expresivitate. Vei avea impresia ca sunt atat de multe de zis, atat de multe de ascultat, atat de multe de facut si atat de putin timp la dispozitie. Pentru fiecare cuvant frumos rostit, vei fi rasplatit cel putin cu atat daca nu cumva chiar inzecit.

Spre deosebire de zodiile de foc, s-ar putea sa nu ai timp sa procesezi toate informatiile si vei avea o senzatie permanenta de lupta contra timpului. Exista si o parte buna in toata aceasta goana dupa informatii, iar aceasta este ca vei castiga mai multa cunostinta decat orice alt semn si vei simti pe propria piele ca ceva s-a schimbat. Vei dobandi calitatea de a gandi cum se fac lucrurile pe propriile forte si vei actiona intelept desi vei fi intr-o miscare continua.

19.12.2013, 00:00:13
  • soso07
    soso07

Noapte buna :)

19.12.2013, 00:06:20
  • carmenn
    carmenn

NEATZA! eu sunt matinala....pacat insa ca paginile calendarului nu sunt mai multe....eu sigur nu o sa fiu pe acolo...:))))

19.12.2013, 05:41:40
  • soso07
    soso07

Se gasesc solutii, Carmen :) Foaia de calendar e MARE !!!

Buna dimineata ! La Ploiesti ninge maruntel :)

19.12.2013, 08:15:19
  • carla69
    carla69

Buna dimineata!La noi e frigggg!

19.12.2013, 08:57:55
  • carmenn
    carmenn

un timbru asa cum ai facut tu macar...:)

19.12.2013, 14:25:09
  • soso07
    soso07

Carmen, iti dai seama ca deja au inceput sa mi se invarta rotitele :)) Asa ma gandeam ... sa fie lucrarea principala si altele pe margini ... vad eu cum ;)

19.12.2013, 17:29:39
  • carmenn
    carmenn

da...sa fie cat mai multe fete acolo cu lucrarile lor...si pe prima pag si pe ultima si pe unde se poate...:)))))))))))) pe coperta principala...:)

19.12.2013, 17:42:47
  • soso07
    soso07

Sigur, peste tot !

19.12.2013, 17:53:00
  • balanmiha72
    balanmiha72

Draga Carla, te vad activa si te intreb....timid: unde gasesc sectiune a cu, concursul Moda- Vestimentatie?

19.12.2013, 17:57:47
  • soso07
    soso07

Miha, iti raspund eu :) Sambata, pe 21 Decembrie se va lansa noul concurs : "O IARNA ca-n POVESTI" care va avea trei sectiuni - Bijuterie, Moda - Vestimentatie si Decoratiuni.
    Te asteptam cu drag !!!

19.12.2013, 18:05:12
  • balanmiha72
    balanmiha72

Ahaaaaa...Multumesc! E clar..sunt obosita! Am inteles altceva. Citisem eu ceva....Nu mai conteaza...Multumesc! O seara deosebita!

19.12.2013, 18:18:05
  • carla69
    carla69

E ok,Sorina,multumesc,faceam mancare si n-am invatat calculatorul sa strige dupa mine,inca,i-am explicat,sper ca vei fi intre noi in curand,balanmiha72,precum si alti debutanti.

19.12.2013, 18:18:55
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Dupa cum ai trecut tu, par doar doua!
    Adica una Bijuterii si una Moda-vestimetatie si decoratiuni.
    Hai sa trecem acea sectiune sub numele "Arta plastica si Decoratiuni". (altminteri am scoate pictorii din concuts)

19.12.2013, 18:20:22
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Deci:
    Sectiunea I-a: Bijuterii
    Sectiunea a II-a: Moda si Vestimentatie (eu as adauga si accesorii vestimentare)
    Sectiunea a III-a : Arta Plastica si Decoratiuni

19.12.2013, 18:22:44
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

In felul acesta nu vor aparea neclaritati sau abiguitati

19.12.2013, 18:23:50
  • carmenn
    carmenn

da..e mai bine sa adaugam si acesorii vestimentare...sa aiba posibilitatea mai multe fete sa participe...una face ceva alta altceva si nu poate participa ca nu se incadreaza...daca sunteti de acord...:)

19.12.2013, 18:38:37
  • soso07
    soso07

Ei, am scris si eu prescurtat ... Bineinteles ca vor fi foarte clare lucrurile :) Si, da, Carmen, e foarte bine ce ai spus !

19.12.2013, 18:41:21