Forum: Orice altceva La o cafea...
GheorghitzaFiecare dintre cristalele enumerate mai sus, primesc in plus:
02.10.2011, 19:36:57
-Caracteristicile CLASELOR de unde provin
-Caracteristicile CULORILOR pe care le au fiecare
Abea apoi putem spune cate ceva despre un anumit cristal.
Eu am incercat sa va prezint DE UNDE apar acele caracteristici care se spun despre fiecare mineral in parte.
Asta, fara sa luam in considerare, planul SUBTIL, ENERGETIC al fiecarui mineral.
Din aceasta cauza, cand descriem un cristal, este bine sa-i prezentam toate aspectele:
- Caseta tehnica (datele fizico-chimice)
- Influentele asupra corpului FIZIC
- Influentele asupra Corpului Energetic
- Influentele subtile sau ezoterice.
bijouxdemonange:)))) George nu mai pot de ras :)))))
02.10.2011, 20:53:41
Haioasa tare intamplaraea ta, insa este foarte frumos ce ai facut!! Probabil ca sotia a fost foarte mandra si fericita cu un asa sot! ;)
Gheorghitzabijouxdemonage,
02.10.2011, 21:08:46
pana sa se fi lamurit, m-a facut cu ou si otet!
Dar cand a ajuns acasa cu micutul, n-a mai cunoscut camera...
Dar nici eu n-am sa uit ce mi-a facut Oxidul Galben de Crom in amestec cu varul.
Probleme am si acum cu varul.
Abea am gasit bulgari de var din care sa-mi prepar solutia de zugravit.
Eu nu pun pe peretii din camere vopsele lavabile. Doar VAR.
In bai, bucatarie, camara mai merge dar in camere nu folosesc decat var.
Cum sant chiar prins acum cu zugravitul, am ascultat-o pe ametist.shop iar pentru sufragerie am facut rost de piatra vanata (sulfat de cupru), asa ca aceasta va fi culoarea ( daca stiti cum arata "zeama bordeleza" cu care se stropeste vitza de vie... )
forHOPE"Zeama bordeleza"...hmmm...nu ar arata mai bine o nuanta de lapte cu ciocolata? :D
02.10.2011, 21:13:50
bijouxdemonange:)))))))))
02.10.2011, 21:24:39
ce repede ne pierdem noi,femeile, increderea! hihi
Dar sigur si-a revenit imediat ce a vazut camera de nerecunoscut! :p
Nu le am eu cu de-astea, n-am vazut niciodata cum se stropeste vita de vie, dar cred ca am o idee cam cum arata culoarea!
Diana, tu numai lapte cu ciocolata vezi peste tot :))))
forHOPEChiar vazusem intr-o zi pe strada niste vacute si ma gandeam in sinea mea: "Daca ii dai unei vacute sa pape ciocolata, oare cand e sa dea lapte, da lapte cu ciocolata sau ciocolata calda?" :))
02.10.2011, 21:27:27
GheorghitzaforHOPE,
02.10.2011, 22:02:28
Sa sti ca si eu am visat intr-o noapte ca
din cer cadeau asa stropi mari de ciocolata iar
prin toate burlanele caselor curgea ciocolata calda...
Gheorghitzabijouxdemonage,
02.10.2011, 22:08:18
Solutia cu care se stropeste via se face dintr-un amestec de VAR cu Sulfat de Cupru. Rezultanta este un fel de albastru-verzui (turqoaz)
Tonul stabilindu-se prin concentratia de Sulfat de cupru in solutia de VAR
bijouxdemonangemai mai ciocolata asta nu e buna :))))
02.10.2011, 22:37:32
mi-am luat si eu saptamana asta 2 tablete... am mancat un pic din prima - e preferata mea, ciocolata neagra :D - iar din a doua, cu lapte si arahide, doar o patratica....si acum stau acolo, neatinse!
nici nu ma prea tenteaza :))
George: ceva ceva stiam eu, am in minte o vie stropita, dar nu sunt stiu de unde, cum si de ce :))))
GheorghitzaE R A T A
02.10.2011, 22:47:13
M-am lasat atasat de FLUORITUL Blanitzei si l-am tot dus dupa mine ...
Am facut o eraoare care trebuie corectata:
FLUORITUL apartine celui de-al doilea NIVEL DE INTEGRARE si nu are legatura cu elementele care compun cel de-al IV-lea NIVEL DE INTEGRARE.
In textul corespunzator Nivelului IV de integrare, Fluorina nu mai apare asa cum este si normal.
Va rog sa ma iertati pentru neatentie...
Pentru a elimina orice confuzie, am sa va prezint mai departe toate elementele din Perioada aII-a pentru a lamuri situatia:
forHOPEHmmm...nu te tenteaza??? Ia sa-ti fac o vizita...as mai chema eu pe cineva dar nu stiu daca vine...:)))))
02.10.2011, 22:47:59
GheorghitzaLITIU (Li)
02.10.2011, 23:04:13
BERILIU (Be)
BOR (B)
CARBON (C)
AZOT (N)
OXIGEN (O)
FLUOR (F)
Deci, acestea sant elementele Perioadei II .
Mineralele care contin aceste elemente, sant mineralele care apartin NIVELULUI II de INTEGRARE, printre care si FLUORITUL
GheorghitzaNopate buna
02.10.2011, 23:20:19
dragi breslasi
si de o saptamana cat mai frumoasa
sa aveti parte...
carla69Ma tenteaza fluoritul,inca nu am cumparat dar pare ceva intangibil,aerian...seamana cu ametistul intr-un fel .In schimb am niste jad verde si nu ma pot opri sa-l privesc,are nu stiu ce,culoarea,...e frumos si nobil
02.10.2011, 23:28:23
forHOPEBuna dimineata dragi breslasi!
03.10.2011, 10:33:46
Ca tot suntem la capitolul minerale si cristale, si ciocolata :-p ....m-am gandit sa combin utilul cu placutul si sa il rog frumos pe George sa ne spuna cateva cuvinte despre mineralul Chec-de-Ciocolata :D fac ce fac, si tot pe langa ciocolata ma invart...:-p
GheorghitzaDraga si scumpa
03.10.2011, 15:13:15
forHOPE,
Nici in cele mai delicate situatii in care am fost sau m-am gandit ca as putea fi pus, nu m-as fi gandit ca cineva sa ma intrebe despre o piatra care numeste CHEK DE CIOCOLATA.
ametist.shop, gasea niste pietre incredibile dar tu ai depasit-o linistit.
Am inteles ca ar fi pe undeva niste vaci, care daca mananca ciocolata, prin ugere le-ar curge CIOCOLATA CALDA...
Dar de aici, sa te poti gandi ca ar fi munti din ciocolata, este inimaginabil.
Exista intr-adevar niste roci care seama cu un chek... (chiar si de ciocolata)
sant in special pietre ornamentale (culese din albiile unor rauri mai ales in SUA)
dar eu, personal, n-am studiat problema.
Poate ne ajuti tu cu mai multe amanunte.
bijouxdemonangece delicios suna pietrele astea :D
03.10.2011, 17:22:40
chiar sunt curioasa!! mie-mi plac si pietrele ornamentale, nu doar cele(semi) pretioase :D
GheorghitzaEste o poveste foarte, foarte frumoasa. Se numeste CRAIASA ZAPEZII.
03.10.2011, 17:39:49
Cred ca ar trebui sa-i punem un nume lui "forHOPE" :
CRAIASA CRISTALELOR DE CIOCOLATA: C C C
Gheorghitzafor HOPE,
03.10.2011, 17:42:55
De cand ai venit cu Checul ala de ciocolata, tot munti de ciocolata vad
si in loc de apele curgatoare, parca vad curgand clocotind ciocolata...
Grea problema...
GheorghitzaCum de ai gasit asa ceva?
03.10.2011, 17:44:09
Te rog tare mult sa dumiresti si pe noi...
Gheorghitzaametist.shop,
03.10.2011, 17:45:48
acum la greu dai bir cu fugitii...
Pe unde te ascunzi?
Sau ai jurat sa nu mai scri pe topicul asta?????
GheorghitzaCarla 69,
03.10.2011, 17:47:23
Fluoritul, eu personal ti-l recomand cu multa dragoste si caldura.
ametist.shopGheorghitza
03.10.2011, 18:53:31
Daca vrei sa spun parerea mea despre zugravitul , cred ca ma alatur Dianei si spun ca in surfagerie un crem , bej e mai potrivit . Mai ales ca acolo se si fumeaza .
Dar de obicei cand doi se cearta al treilea castida .
Sotul vrea o culoare sotia alta si pana la urma ramine alb .
Chiar azi am avut un asemenea client . Nu ai fi nici primul , nici ultimul .
Ciocolata e foarte buna si culoarea e potrivita , dar numai pe supratete mai nici ( pe perete ).
Despre CHEK DE CIOCOLATA nu am auzit .
In schimb am auzit de Blue hemimorphite si l-am si vazut , dar nu prea stiu destre aceasta piatra mare lucru .(din punc de vedere ezoteric )
GheorghitzaDana86,
03.10.2011, 19:04:17
Iata cateva date despre RODONIT:
Mai intai de toate, Rodonitul face parte parte din Clasa SILICATILOR
(Pozitiz a opta in clasificarea generala a mineralelor, fiind niste
INOSILICATI SIMPLI (cristalizeaza triciclic)
Din aceeasi categorie, mai fac parte urmatoarele cristale:
-Diopsid
-Cromdiopsid
-Spodumen
-Hiddenit
-Kunzit
-JADEIT
-RODONIT
Gheorghitzaametist.shop,
03.10.2011, 19:11:01
Este posibil sa fie si Hemimorphit albastru.
Eu, in tot ce am vazut si studiat, nu am intalnit Hemimorphit albastru decat
VERZUI-ALBASTRIU. Dar poate sa fie mai rar si specimene de cristale care sa aiba albastrul mai pronuntat.
GheorghitzaAvand in vedere formula chimica (Zn4O7(OH)2 H2O),
03.10.2011, 19:24:51
tinand cont de habitatul lui si a rocilor din care se formeaza,
NU POATE AVEA culoare DOAR ALBASTRA... Stiintific vorbind...
Doar daca nu apare mana omului un pic, pe ici pe colo...
Eu unul, m-as feri sa achizitionez un Hemimorfit ALBASTRU curat.
"Hemimorfitul formeaza cruste noduroase, cu tente de ALBASTRU-VERZUI mai mate. Cristalele sant mai plate la un capat si ascutite in celalalt."
De regula Hemimorfitul are o culoare albastra-verzuie dar foarte rar mai poate fi transparent, brun si galben.
Asta stiu eu, dar nu inseamna ca si este varianta cea mai corecta.
GheorghitzaRODONITUL
03.10.2011, 19:38:15
se prezinta sub forma de cristale tubulare dar si nsub forma de nase granulare, compacte.
Este opac pana la translucid (dar se poate gasi si sub forma transparenta)
Culoare (datorita Manganului):
-ROZ
-Roz-cenusiu
-ROSU
-ROSU-ZMEURIU (Asa cum este varietatea ta Rodonit, Dana)
-Rosu precum carnea
-Roz-portocaliu
-Rosu-brun
Adesea poate sa aiba niste vinisoare negre) numite "pete dendritice"
-Verzui sau galben cand are mai multe impuritati
Sidefos, Pleocroism de la slab pana la distinct (Roz-portocaliu)
Duritate: 5,5-6,5 FRIABIL !, Clivaj perfect
GheorghitzaRODONITUL mai este denumita si
03.10.2011, 19:50:37
PIATRA ALTRUISTULUI
Daca intereseaza pe cineva, mai multe despre Rodonit, voi incerca sa prezint si calitatile sale terapeutice
GheorghitzaMULTUMIM ECHIPEI BRESLO
03.10.2011, 20:03:39
pentru activitatea depusa in slujba imbunatatirii
si perfectionarii acestui SITE.
Un exemplu, il constituie chiar "lucrarile de perfectioanare" a FORUMULUI
De asemenea, trebuie sa le multumim si pentru
modul in care incearca sa rezolve din nemultumirile breslasilor.
Va dorim mult succes si va transmitem toate gandurile noastre bune.
Felicitari !
ametist.shopRodonitul este piatra dragostei, piatra a muzicienilor, dezvoltand talentele vocale.ta, Rodonitul este cea mai de iubire in viata de toate zilele, dar si pentru autovindecarea unei serii intregi de suferinte, prin forta iubiriiScade stresul, anxietatea, confuzia, indoiala.
03.10.2011, 20:33:41
Ajuta la afirmarea personala, detasarea de trecut.
Scade teama de critica, stresul, anxietatea, confuzia, indoiala, extenuarea psihica.
Amplifica bucuria de a trai, altruismul, generozitatea, siguranta afectiva, forta de a iubi, increderea de sine, valoarea personala, sensibilitatea, memoria, coerenta, optimismul, talentele muzicale, memoria, pacea, calmul, echilibrul, usurinta in comunicare si vorbire, stabilitatea.
Sanatate -bun pt.sistemul imunitar
Deci e bine sa avem si sa le purtam din cand in cand .
dana86Buna seara, am vazut si eu pietrele tale ametist .shop si blue hemorphite este ceva ce nu am mai vazut pina acum . Multumesc Gheorghitza pt descrierea rodonitului,aveam mare nevoie .O sa va mai surprind cu o alta piatra dar sa imi soseasca .Promit ca o sa umblu serios la cardul sotului meu. Sper ca si pozele le-am reusit de data asta .
03.10.2011, 20:59:34
forHOPEDraga George, habar nu am avut ca exista un cristal care se numeste "Chec-de-ciocolata"...tu, cu manutele tale l-ai trecut pe lista cristalelor zodiei Scorpion (gasesti lista la pag 7) si fireste ca mi-au facut ochii precum girofarul cand am vazut ce scrie :D
03.10.2011, 21:16:51
Din pacate nu stiu nimic despre acest mineral; daca stiam, nu mai intrebam, ci va impartaseam si voua. Nu imi imaginez ca ar exista munti de ciocolata insa nu ar strica sa am un palat (de ciocolata) pe un astfel de munte...(daca tot sunt craiasa). Va fi insa o MARE problema cu Soarele, care imi va topi si palatul, si muntele...vor fi alunecari de teren...vulcan care erupe si nu da afara lava, ci ciocolata topita...
Pana si ametist.shop e de acord cu mine george, vezi? In camera merge o nuanta de ciocolata cu lapte :D
Apropo de ciocolata; trebuie neaparat sa va povestesc ceva: azi am primit un colet. Stiam ca printre altele, in colet se afla o cutie GENEROASA de praf de ciocolata. Ceea ce nu am stiut eu, este faptul ca cutia se ingaurise pe fund iar in interior cutia cu praf se desfacuse...ce credeti? De la posta pana acasa, numai dara de ciocolata s-a facut pe drum...dar ce miroase la mine in casa a ciocolata...pfff...un adevarat Rai...ce-i drept, am ramas fara praf dar ma multumesc si cu mirosul...:D
Si inca ceva: azi am fost la dentist si ce credeti ca am aflat? EXISTA medicamente cu gust de ciocolata!!! Stomatologul nu avea momentan insa m-a intrebat daca vreau cu gust de banane (bine ca nu de orez)...normal ca am refuzat...
Sper sa nu deranjeze pe cineva povestioarele mele insa am simtit nevoia sa va spun si voua...;;)
dana86forHope esti un copil dulce dulce ...
03.10.2011, 21:22:23
bijouxdemonangeDiana, este un semn ca ai pierdut praful :))))
03.10.2011, 21:36:56
Si eu ma bucur ca echipa Breslo a imbunatatit navigarea sia introdus paginatia!! extrem de utila, deci mii de multumiri!!
Cand am zis ca voi face o compilatie a informatiilor intr-un fel de tabel, sa le am pe toate la un loc, sincera sa fiu m-am speriat de faptul ca, bineinteles ca nereusind sa le adun pe toate intr-o zi si deci chinul de a cauta unde am ramas fiind inevitabil, am cam abandonat ideea pana la gasirea unei solutii ! Iar solutia a venit, ceea ce e super! Ma apuc de treaba cat de curand!! hihi
Gheorghitzafor HOPE
03.10.2011, 21:37:39
Din SUA ne parvin foarte multe denumiri de care noi, europeni, nici n-am auzit
Daca ai citi cu atentie, am spus cateceva lucruridespe acest tip de piatra, dar necunoscand corect fisa tehnica a acestei pietre nu vreau sa ma hazardez in a scrie verzi si uscate.
Cand imi va cadea inaintea ochilor ceva informatii, am sa ti le transmit tie
prima data.
GheorghitzaN-o sa raman dator,
03.10.2011, 21:40:49
cu toate ca nu vei putea manca asa ceva...
bijouxdemonangeeu nu am gasit la chocolate stone decat ciocolata in forma de piatra :D
03.10.2011, 21:45:27
Dar e de mancat :)))
forHOPE*dana86 - sunteti o draguta :-*
03.10.2011, 21:51:27
*Andra - poate e un semn...vezi? Daca aveam in colet banane, nu curgeau...daca era orez, curgea :-p si acesta este un semn;)
*George - stiu ca nu voi putea manca asa ceva insa...nu e greu sa fac eu un chec de ciocolata...ingrediente avem, tavi avem, cuptor la fel...;)
bijouxdemonange:))) Diana :))))
03.10.2011, 21:56:11
Asa e si orezul ar fi curs, dar nu tot, ar fi avut nevoie de gaura mai mare :)))
forHOPEeeee...aveam eu grija ca orezul sa curga TOT :)))
03.10.2011, 22:06:24
GheorghitzaIn seara asceasta as vrea sa va vorbesc despre o piatra foarte populara, iubita si cunoscuta, iar aici, pe Breslo, aproape ca nu este magazin care vinde materiale, sa nu fi vandut si piatra asta ornamentala.
04.10.2011, 20:36:54
Este vorba despre
S O D A L I T
Dar, am sa ii fac o prezentare mai larga, poate plictisitoare, dar necesara.
As dori sa va prezint niste informatii,
care sa va faca sa intelegeti DE CE anumite cristale poseda anumite caracteristici subtile, DE UNDE i se "trag" acestea si CUM actioneaza ele.
Va rog sa cititi cu rabdare si abea dupa ce voi fi prezentat in totalitate informatiile, m-as bucura sa comentam impreuna subiectele prezentate.
Gheorghitza1) Clasificare
04.10.2011, 20:46:49
1.1. Sodalitul are formula chimica:
Na[Al SiO4]6 Cl2 (pare complicata)
Observam ca in formula exista gruparea SiO4, adica avem de a face cu un SILICAT
1.2. In clasificarea generala a mineralelor, Silicatii ocupa pozitia a-VIII-a
1.3. O parte din caracteristicile subtile ale Sodalitului, vin chiar din aceasta clasificare generala a Silicatilor
CLASA SILICATILOR
Gheorghitza2) Legturiele fizico-chimice cu Tabelul lui Mendeleev:
04.10.2011, 21:00:47
2.1. Elementul de baza al Sodalitului este SODIU (Natriu=Na) Popular i se spune SODA
din care cauza a primit si numele de Sodalit:
Soda+ lithos (piatra)= SODALIT
2.2. Natriu se afla in Tabelul lui Mendeleev in Perioadsa a III-a, alaturi de Magneziu (MG);Aluminiu (Al); Siliciu (Si); Fosfor (P); Sulf (S); Clor (Cl)
Uitandu-ne din nou la formula chimica, obesrvam ca avem DOUA elemete chimice alaturate care apartin aceleasi PERIOADE III este vorba despre Natriu si Siliciu...
Aceasta alaturare, confera cristalului de SODALIT o potentare a caracteristicilor sale subtile, care se adauga celor datorate CLASEI de unde provine Sodalitul, adica SILICATII
2.3. Avand in vedere Natriu si Siliciu apartin deci Perioadei a-III-a, inseamna ca avem de a face cu un cristal care se armonizeaza cu
NIVELUL III de INTEGRARE
2.4. Pe langa puterea pe care o atribuie Sodalitului Silicatii, se mai adauga si caracteristicile subtile ale elementului Sodiu (Na)
Gheorghitza3). Caseta Tehnica
04.10.2011, 21:16:28
3.1. Culoare: Incolor, Albastru, Verde, rareori: roz-pal si se numeste Hackmanit
3.2. Transparenta: Transparent, translucid pana la opac.
3.3. Luciu: Sticlos, gras
3.4. Spartura: inegala
3.5. Clivaj: Slab
3.6. Urma: alba, albastrie
3.7. Duritate: 5,5-6 FRIABIL
3.8. Pleocroism: Absent
3.9. Luminiscenta: uneori portocaliu pana la purpuriu
3.10Chimism: straluciri la varietatea roz (Hackmanit) datorita aportului de Sulf
3.11Caracteristici deosebite: Nu are
3.12Tratamente, falsuri: nu se cunosc
Gheorghitza4) Ocurente, bazine mineraliere:
04.10.2011, 21:22:14
4.1. Sodalit de calitate provine dinj Myanmar si Rajasthan (India)
4.2. Zacaminte mai mici sant cunoscute in Coreea
4.3. Alte zacaminte si explorari: Angola, Namibia, Africa de Sud, SUA,
Canda (unde se numeste "Piatra Albastra" de Brancroft&Dungannon)
4.4. Zacaminte zonale: Brazilia, Muntii Ural (Rusia), Germania, Italia, Scotia
Portugalia, Norvegoia si Masivul Ditrau, ROMANIA
Gheorghitza5). Istoric
04.10.2011, 21:25:55
A fost descris prima data in 1807 ca fiind un cristal care limpezeste mintea, pregatind-o pentru cunoasdterea intuitiva si prin urmare pentru gandirea profunda.
De asemenea, i-a ramas recunosterea ca este protectorul special al nativilor din Fecioara. (Aceasta este istorioara Sodalitului)
Gheorghitza6). Efectele subtile ale Sodalitului
04.10.2011, 21:32:32
6.1. datorate gruparii (SiO4) [Clasa Silicatilor]
6.2. datorate aportului de Sodiu (Natriu)
6.3. datorita rezonantei in banda de culoare ALBASTRA
6.4. datorate Perioadei III si Nivelului de Integrare
Gheorghitza6.1. Clasa Silicati (Clasa aVIII-a, a silicei)
04.10.2011, 21:43:24
- Conduce fiinta spre recunoasterea adevaratei sale valori.
- Ajuta la integrarea fiintei catre DIVIN si locul, DREPTUL cuvenit in relatia cu EL
- Contrubuie si indruma individul sa se desprinda de conveniente
- Dezvolta capacitatea de interactionare cu semenii
- Ajuta la obtinerea unei stabilitati fizico-psihice
- Ajuta la eliberarea constrangerilor de subordonare
- aduce stabilitate si AUTONOMIE
Gheorghitza6.2. Efectele Sodalitului datorita Sodiului:
04.10.2011, 21:51:42
-Ajuta fiinta sa interactioneze cu oamenii din jur, mai ales la schimbarile locului de munca, scoala sau alte situatii similare de NOU intre oameni, colegi etc...
-Ajuta la dezvoltarea PERCEPTIEI reale asupra mediului inconjurator
-Dezvolta puternic, relatiile de proximitate: Rude, Iubit(a), Sotie (sot), Prieteni, Vecini, Colegi etc...
-Conduce fiinta spre o viata corecta, echilibrata respectand ADEVARUL, DREPTATEA, CINSTEA si LOIALITATEA
-Elimina blocaje si vulnerabilitati, dand sufletului LIBERTATEA
Gheorghitza6.3) Efectele Sodalitului datoarta rezonantei de CULOARE
04.10.2011, 22:20:09
Sodalitul rezonaza in banda de frecventa a culorii ALBASTRE
Aceasta inseamna ca si ARMONIZEAZA centrul energetic al gatului
care emite si el culoarea ALBASTRA. In cazul in care apar disfunctii energetice in zona gatului, inseamna, implicit, destabilizarea organelor si glandelor carora acest centru energetic le alimenteaza cu energie.
Astfel, devine recomandabil in toate afectiunile legate sfera Nas, Gat si Urechi (ORL), in special pentru disfunctii a glandei Tiroide.
De asemenea, Sodalitul avand o culoare "rece" este recomandat in boli infectioase (inclusiv digestive: gastroenterocolite diareice, hemoragice sau de alta natura ca de exemplu cele care au la baza infectiile datorate bacteriilor, parazitilor, protozoarelor, care au ca urmare ridicarea temperaturii)
Sodalitul este recomandat in:
- Faringite, laringite, traheite
- Boli genitale cauzate de infectii
- Afectiuni dermatologice (eruptii eritematoase, eruptii purpurice, ulceroase)
- Afectiuni cauzate de factorii externi: rani infectate, arsuri, insolatii (toate afectiunile care se datoreaza agentului TERMIC
Sodalitul, avand deci o culoare RECEPTIVA, fiind guvernat de Neptun si APA,
se recomanda de asemenea pentru:
- Calmarea emotiilor
- Inducerea unui somn linistit si odihnitor
- Indeparteaza teama, frica si cosmarurile
- Elimina neincrederea in sine, insufland fiintei curaj, temeritate
- Insufla devotament si sinceritate
- Favorizeaza MEDITATIA, rugaciunea, calmand mai intai sufletul agitat si apoi, conducandul spre rezonanta VIOLET, calea de trecere spre DIVIN
- Inlatura miopia spirituala, ajutand la expansiunea constiintei si deschiderea sufletului spre CELEST