Forum: Orice altceva Oameni care multiplca produsele tale

• dacianadax
    dacianadax

Facute grosolan, dar da sunt piesele mele.
    Am sunat la nr afisat pt ca respectiva colectie sta sub semnul ICR si poate fi data in judecata.
    Totusi ii sterge cineva magazinul?

12.01.2011, 15:01:11
  • PetraBijoux
    PetraBijoux

Uf! eu am intrat prea tarziu si nu am mai vazut nici unul dintre produse! deja au fost sterse! Imi zice si mie despre ce magazin e vorba, ca m-ati facut curioasa rau! Daca mai exista magazinul, sigur :) Macar pe mesagerie, daca nu e frumos sa se spuna aici pe sleau!
    Oricum, fetelor suparate, adevaratelor creatoare, eu le zic ca n-are rost sa-si macine nervii - diferenta de calitate se va vedea in mod sigur de departe! Plus ca persoana care comanda ceva si primeste altceva ar trebui sa-i dea un MEGA-Negativ, nu? E drept ca mai intai va trebui sa ridice si plateasca produsul respectiv, asa ca va suferi o mare pierdere!

12.01.2011, 19:35:13
  • BijuteriiFantezie2
    BijuteriiFantezie2

am crezut ca nu vad bine...http://trendzone.ro/6-modele-cercei-argint-925-handmade-i91538
    am postat un link catre un alt site, daca nu am procedat corect va rog sa imi spuneti si voi sterge linkul dar, cred ca persoanele carora li s-au furat pozele, sau copiat produsele de catre utilizatorul al carui magazin a fost sters, ar fi bine sa vada ce se afla la acest link...

12.01.2011, 21:21:17
  • Eni
    Eni

incredibil !!!!

12.01.2011, 21:39:48
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Tipa a pus si acolo pozele .Mor de ras!

12.01.2011, 21:43:23
  • tonycat
    tonycat

Stiti cum am facut ? Exact ca fraierii aceia doi in reclama cu paianjenul din baie!!
    Who the f... is Shirine?
    Iar formularea "sarma de argint925 cu miez subtire de cupru" este absolut falsa. Argintul 925 e argint 925 si atata!

12.01.2011, 21:43:57
  • tonycat
    tonycat

De fapt asta nu e nimic pe langa faptul ca a furat pozele si si-a insusit produsele ca fiind create de ea. Asta e caz penal.

12.01.2011, 21:46:29
  • Eni
    Eni

asta ma deranjeaza si pe mine

12.01.2011, 21:51:29
  • dacianadax
    dacianadax

Buna,
    Avand in vedere ca sunt racita, dar nu ma simt extrem de rau si nu am altceva mai bun de facut, ma gandeam sa stiti cu cine avem de-a face iata:

edit Cinnamoncloves: Publicarea oricaror informatii private nu este permisa pe forumul Breslo (chiar daca sunt postate pe alt site, tot informatii private se cheama). Daca chiar are cineva nevoie de datele astea puteti discuta pe mesageria privata.

am gasit datele cautand 30 de min pe net, sunt postate de ea, deci sunt date publice.
    Daca simtiti nevoia sa o contactati puteti sa o faceti.
    Ma gandeam sa nu fiu singura nebuna :)))))))

mai are poze si aici si nu numai
    dati google search dupa mailul ei si o sa vedeti pe cate site-uri e cu produsele si fotografiile noastre.
    http://picasaweb.google.com/shirine67/BijuArgintLucrateManualPreturiReduse#

12.01.2011, 22:33:35
  • Eni
    Eni

a schimbat poza pe care o luase de la mine, si a refacut cerceii ... sa nu zic cum ....

I-am scris pe mesageria breslo, dar se pare ca nu a inteles mesajul

12.01.2011, 22:37:05
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Ca sa intelegi ceva iti trebuie si creier asa ca .....

12.01.2011, 22:42:50
  • cocky
    cocky

ce nesimtita ! imi scuzati limbajul, in mod normal vb frumos. ar trebui sa-i scrieti cate ceva pe facebook, sa vada toata lumea. probabil isi face reclama si acolo cu produsele voastre. nu-mi vine sa cred cat tupeu !

12.01.2011, 22:44:46
  • Eni
    Eni

si eu am gasit-o pe facebook, dar nu pot sa scriu comentariu la poze nici pe wall

12.01.2011, 22:49:31
  • artemiza.design
    artemiza.design

Parca si bratara ce o are in avatarul de pe trendzone imi este tare cunoscuta. N-o revendica nimeni? La date personale a scris asa: "incerc sa ma depasesc".

12.01.2011, 23:11:11
  • tonycat
    tonycat

E penibila! mai si fraiereste lumea cu descrieri de genul
    "Bratara cristale lacrima verzi montate in casete de argint tibetan(aliaj cu AG care nu contine NI si Pb),si margele multicolore,montate pe un lant de 20 cm pret 30 ron" si culmea este ca ii merge.

12.01.2011, 23:11:25
  • Eni
    Eni

poza din avatar e al Andreei de la B&W Shop .....

12.01.2011, 23:18:39
  • aglaia
    aglaia

iar pe blog are la banner o poza de la endlesschic..
    + inca o observatie: in politica magazinului care a fost sters, madmoazela vroia plata ...in avans!

cum i-o zis o baba odata lu florin piersic: maica, s-o facut lumea asa de rea, ca ma mir ca se mai face zaua :|...

12.01.2011, 23:36:54
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Da, a ei este bratara! E una din piesele mele favortite! Cat tupeu pe fata asta, Doamne! Si nu e singura, dar asta parca le intrece pe toate!
    Sper sa ii vina cineva de hac! (na' ca's rea si pe anul asta, dar nu ma pot abtine! )

13.01.2011, 00:05:30
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Da' numele nu o fi si el furat?????Glumesc,dar nu m-ar mai mira nimic,atata timp cat a furat cu asa o nerusinare:))Batranii spuneau ca vulpea,oricat de flamanda ar fi,nu omoara pasari de la casa pe langa care s-a oplosit...stiu,nu e vulpe domnisoara noastra,dar nici homo civilisatus nu e,sigur!

13.01.2011, 00:09:47
  • dacianadax
    dacianadax

ACESTA ESTE MESAJUL PE CARE L-AM PRIMIT DE LA STIMATA DOAMNA PE SITE-UL TRENDZONE

cred ca aveti o problema stimata doamna...
    nu stiu ce va framanta atat,,dar nu am dispozitia necesara sa va fac pe plac ,sau sa intru in polemici cu dvs.
    unele modele sunt reproduse de pe pag de google dar asa grosolane cum sunt nu va intereseaza pe dvs cum si cine lucreaza la ele.Oarecum se straduie si nicaieri pe sait nu scrie ca nu ai voie sa expui produse reproduse,asa ca scutitima va rog de chestia cu apartin ...nu stiu cui...sau sunt grosolane...in fond la urma urmei cine sunteti sa criticati sau sa lasati comentari .
    PRODUSELE NU AU FOST COPIATE DE LA DOAMNA RESPECTIVA DE PE ACEL SAIT DE CARE VORBITIpur si simplu oricine acceseaza imagini google poate obt acele imagini si sa se inspire fara sa intre pe saitul respectiv
    ce mare personalitate este aceea doamna ca eu nu am auzit de ea
    daca aceea doamna vinde produsul respectiv si mai apoi este revandut de cel care cumpara ,asta cum se mai numeste?cati nu au vandut in felul aceesta,?
    fiecare vinde ce vrea si unde vrea atata timp cat saitul nu interzice si mai ales ca eu vand asa zisele "copii ordinare"
    va rog sa numai ma deranjati ca nu ma intereseaza pararea dvs

13.01.2011, 01:18:11
  • dacianadax
    dacianadax

Ceea ce ma deranjeaza cu adevarat este ca exista sansa sa ne strice noua numele, dar sa vedem ce se intampla.
    Vestea buna este ca ii putem raporta blogul. Toata lumea ar putea sa scrie despre drepturile de autor pe site, undeva la vedere.
    Cei de la care a luat poze pot preciza acest lucru cu link-ul fotografiilor.

E prima data cand ma ambalez pt ca ma deranjeaza tupeul

13.01.2011, 01:57:58
  • havin
    havin

fetelor, asta este o realitate cu care se confrunta absolut orice creator... odata expuse public, lucrarile sant 'la liber' , gata pt copiat, reprodus sau mai stiu eu ce.... oameni 'second hand' se vor gasi intotdeauna, nu va mai faceti atatea griji.... mie-mi vine sa rad, pe cuvant, si eu am destui 'epigoni' si unii dintre ei sant chiar f f f activi, dar va garantez ca lumea va stii sa faca intotdeauna diferenta! singurul lucru care ar putea fi intradevar daunator ar fi imaginea asupra site-ului Breslo; insa si asta se pare ca s-a rezolvat intrucat produsele au fost sterse, din cate am inteles....
    asa ca e bine sa va calmati, raspunsuri de aceste gen si mai ales atitudini de acest gen vor mai fi, in Ro e 'foame mare' si nu toata lumea e manata de arta in sine....
    v-am zambit!

13.01.2011, 05:57:45
  • tonycat
    tonycat

E smechera si analfabeta. Cu atat mai periculoasa. Din cate am vazut e din categoria celor care fac orice ca sa obtina bani.

13.01.2011, 07:19:13
  • tonycat
    tonycat

Economia subterana care infloreste pe picasaweb e de toata lauda! Face femeia asta comert cu de toate.

13.01.2011, 07:36:20
  • tonycat
    tonycat

Brava natiune!

13.01.2011, 07:37:35
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Daca tot se discuta aici despre lipsa de respect a unora as dori sa punctez si eu cateva lucruri. Nu am vorbit niciodata pana acum de ceea ce mi s-a parut mie frustrant, evident in ceea ce priveste munca mea si implicit magazinul meu de pe Breslo. Poate ca ati observat si voi sau poate nu, exista persoane pe breslo care au multiplicat produsele mele in "n" variante , au abordat anumite detalii care imi erau specifice intr-o maniera grobiana, au facut tot posibilul sa ma provoace probabil. Nu m-am manifestat niciodata in niciun fel. Mai acum vreo 2 luni stiti ce mi s-a intamplat? Am primit o comanda tocmai cu scopul de a vedea cum am lucrat produsul respectiv. Persoana are 2 conturi . De pe unul posteaza bijuterii iar de pe altul achizitioneaza furnituri si... bijuterii. Am stiut din prima secunda ce are de gand persoana , chiar i-am spus si lui Loulou. Am sperat sa ma insel si nu a fost asa... La scurt timp produsul achizitionat s-a materializat in 15 produse de diferite culori.Am vazut ca a cumparat si de la Loulou... probabil vrea sa vada si la ea ce tehnica abordeaza.... Gata am spus si eu ce ma rodea de foarte mult timp.....

13.01.2011, 08:43:08
  • PetraBijoux
    PetraBijoux

sunt socata...nici nu stiu cum e normal sa reactionezi in fata unui asemenea hal de nesimtire si tupeu!!!

13.01.2011, 09:49:20
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Pai nu reactionezi in niciun fel pentru ca stii clar ca nu vei avea finalitatea dorita...

13.01.2011, 10:11:39
  • Eni
    Eni

pe picassa to mai imi vad pozele ... grrrrr

13.01.2011, 10:38:53
  • PetraBijoux
    PetraBijoux

aproape ca eram invidioasa ca eu n-am inspirat-o cu nimic! =))
    Cand colo, mi-am descoperit un set - e drept ca nu e identic, cred ca nu s-a prins prea bine cum e facut, si e mult mai anemic decat al meu :))
    http://www.kudika.ro/comunitate/shirine/poze/show/1/69909/bijuterii-argint-lucrate-manual-accesorizate-cu-pietre-semipretioase-pentru-detalii-si-pret-trimiteti-email-la-gabrielamelania.html
    De data asta poza de la avatar e cu o bratara de la endlesschic, si are in album poze furate direct de la endlesschis - inele, si cercelusii aceia frumosi cu frunze, ai dacianei! phiii!!! fata asta chiar e fantastica! si am vazut ca are o multime de anunturi de vanzare de rozatoare - purcelusi de guinea - oare ei o ajuta la lucru?

13.01.2011, 12:28:57
  • Margelute
    Margelute

Asta cu pozele poate fi preintampinata daca va puneti watermarkul in mijlocul ei, usor transparent incat sa nu deranjeze dar destul de vizibil incat sa descurajeze hotii. Asa modelele le poate reproduce, dar cel putin nu poate sa promita ceva cu o poza si sa vanda o copie proasta.

Andrada, ori nu te copiaza asa in detaliu ori eu nu te inteleg de ce n-o raportezi pur si simplu prin e-mail si sa se rezolve odata problema. :) Ai mai scris pe undeva tu sau Loulou dar eu inca nu m-am prins despre cine e vorba.

13.01.2011, 12:30:15
  • monicasandica
    monicasandica

Si eu am vazut niste produse in genul celor lucrate de mine,dar eu nu ma supar si nici nu ma deranjeaza...daca pot sa ma imite este treaba lor..si eu la randul meu am invatat tehnicile dupa site-uri internationale...nu am fost nascuta chiar asa talentata...(cu acul in mana)..modele care le vad pe breslo la multe magazine le vad pe ...sau pe you tube....gatesti toate tehnicile daca stii sa cauti...important este sa imbini tehnicile,CULORILE, SA CREEZI MODELE NOI, sa incerci sa le faci unice (sau aproape unice) ..si sa-ti placa tie eu sant indragostita e ceea ce fac..nu incerc sa copiez pe nimeni....caut tehnici pe internet le combin,si incerc sa creez o bijuterie.Nu sant insa de acord sub nici o forma cu furatul pozelor....lipsa de bun simt si respect.

13.01.2011, 13:29:16
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Fetelor, magazinul de pe Breslo a fost sters, dar evident ca nu putem controla tot internetul. Puteti incerca sa ii raportati blogul.

In rest, din pacate, odata ce faci o bijuterie si o postezi pe internet te expui mereu riscului ca aceste personaje sa apara si sa iti reproduca ideea sau sa fure direct poza. Cred ca e o odisee care nu se va termina niciodata, fiindca la intervale regulate apare cate un magazin dinasta care s-a hotarat ca e o scurtatura binevenita sa copieze modelele si pozele altora. Ca doar nu ne-am nascut cu totii talentati, nu-i asa?

Daca mai sunt probleme pe Breslo puteti posta linkul aici, in rest mi-e teama ca numai o atitudine detasata, vorba lui havin, e utila: va scuteste de nervi. Eu in locul vostru andradacristina si Loulou as refuza pur si simplu comenzile care par suspecte si cu asta basta. Astfel de personaje pasionate de copierea la xerox vor aparea mereu si nu are sens sa ne agitam pentru ca andrada are dreptate, nu prea exista finalitate.

Asa ca hai mai bine in timpul asta sa crem ceva frumos si sa-i lasam pe altii sa isi bata capul cum sa ne copieze. Pana apuca ei sa faca o reproducere, noi am creat deja altceva frumos si original :)

13.01.2011, 14:00:23
  • user21
    user21

cred ca varianta cu cumparatul produselor in vederea reproducerii e cea mai putin rea dintre toate.
    iti copiaza munca (sau macar incearca), dar nu e pe gratis :)

am gasit si o sintagma in timp ce citeam putintel siderata ce ati scris voi mai sus.
    handmade de subsol:)))

13.01.2011, 14:06:40
  • artemiza.design
    artemiza.design

Aaaa, nu stiam de unde mi-e cunoscut numele de Melania Lupu! La sugestia voastra am dat cautare dupa numele ei cu "gugalu" si mi-a aparut si un link spre blogul meu personal "Casa d'Arte". Am intrat pe blog, si, la comentariie uneia dintre postari, domnisoara se arata foarte interesata de produsele mele si ma ruga sa-i trimit pe mail toate pozele, cu tot ce mai am si ceva preturi informative. Cred ca ar fi ajutat-o foarte mult in munca daca faceam treaba asta. Din pacate sunt o puturoasa la postat, si pe Breslo si pe blog si chiar nu am vazut rostul trimiterii a sute de poze, cand aveam destule pe blog si in laterala blogului e si magazinul de pe Breslo. Mi s-a parut tare ciudat. Cred ca avea nevoie de produse nepostate inca pe nicaieri, sa apara dumneaei in premiera, cu ele.

13.01.2011, 14:09:57
  • artemiza.design
    artemiza.design

BWE, ai dreptate.:)) Am o patanie "de subsol", dar nu e cu handmade, ci cu vintage. Asta vara, la un targ, o tipa a cumparat de la mine 12 perechi de cercei vintage. Avand in vedere cantitatea, a negociat la sange. I-am lasat la 10 lei perechea pana la urma. Era tare interesata daca i-as putea furniza regulat, la intervale (care asa ceva nu se poate, nu va explic de ce, nu?:)) ). I-am gasit postati pe Breslo, dupa o luna , la 25 de lei. Acum, ce puteam face?...femeia i-a platit, erau ai ei, nu erau creatia mea, i-am bagat si eu la favorite si gata!:)) si-i mai vad uneori in cate o galerie ,...si oftez ca "ce frumosi sunt!",...

13.01.2011, 14:25:29
  • BohemianSin
    BohemianSin

Cred ca e gabrielamelania iar nu Melania Lupu!Melania Lupu face brose din textile foarte faine!

13.01.2011, 14:25:36
  • dodo
    dodo

E drept ca sunt putin obosita...dar despre Melania Lupu...cea de pe Breslo, cu produse lucrate din textil ( brose, inele ), cu aparitii pe breslog, etc...articol PFA...este vorba?
    Am cautat magazinul si a disparut...cumva se leaga...ea este?

13.01.2011, 14:25:50
  • dodo
    dodo

eu tare mi-as dori sa nu fie vorba despre ea..ci de o coincidenta de nume..eventual.

13.01.2011, 14:27:15
  • Eni
    Eni

ati inceput sa confundati persoanele :)))
    nu despre melania lupu este vorba!
    As scrie numele , dar pana la urma nu stiu daca e voie sau nu .....

13.01.2011, 14:31:04
  • dodo
    dodo

Ma bucur sa aflu ca era sa cad intr-o confuzie colosala..
    Multumesc Eni.

13.01.2011, 14:32:38
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Nu era vorba de Melania Lupu cu brosele textile ci despre acest magazin (care este gol fiindca am sters noi toate produsele) : www.breslo.ro/Shop/Melany-bijoux

13.01.2011, 15:05:51
  • artemiza.design
    artemiza.design

da, GABRIELA MELANIA, este numele ei,...imi cer mii de scuze.!Aseara tarziu am facut investigatiile si pana azi, m-am confuzat. Melania Lupu mi-e mai aproape si-i apreciez lucrarile, asa ca de asta mi-au luat-o tastele pe dinainte. Deci, rectific apasat: ESTE VORBA DESPRE GABRIELA MELANIA!

13.01.2011, 15:07:17
  • Artadora
    Artadora

DRAGANESCU
    un text de pe picasa "exzecut afse ,postere digitale pe material textil" :)))
    fura si pozeleee ! pazea ! puneti-va nick-uri pe poze !

13.01.2011, 18:39:29
  • Eni
    Eni

Acesta este raspunsul pe care l-am primit eu de la 'dna' respectiva:
    Ce parere aveti?

Subiect: Re: replica la mesaj
    buna seara, poza este facuta de mine personal la obiectele pe care le-am lucrat-aceea poza nu este a dvs-unele modele au fost solicitate prin trimiterea de foto , la cererea unei persoane care nu a mai luat toate produsele comandate.Eu nu stau sa verific toate saiturile si persoanele care lucreaza handmade ,ca nu ma intereseaza, lucrez de putin timp,ma pricep ,si nu refuz cand cine imi solicita un anumit model ,IN PLUS de ce fac eu .Pe saitul trendzone nu specifica nicaieri ca nu ai dreptul sa vinzi ceea ce doresti.poate pe breslo este altceva, de aceea am scos produsele de aici ,in urma unui tel primit de la cineva de pe breslo care a rugat-o pe cunostiinta mea in mod politicos ,explicandu-i ca aceesta este un sait special pt artisti handmade ,si ca aceest sait interzice reproducerea si punerea in vanzare a bijuteriilor in cazul in care aceea persoana ESTE INSCRISA PE BRESLO .Nu am citit intradevar ceea ce impunea breslo cand m-am inscris ,asa ca am respectat condiitile pe trendzone nu este specificata nici o clauza de genul aceesta ,chiar am intrebat pe cei care detin saitul si raspunsul lor a fost ca nu au conditionat cu nimic de genul aceesta,si nu-i intereseaza . Asa ca nimeni nu-mi poate impune sa lucrez bijuterii pt alte persoane,chiar daca sunt unele dintre ele reproduse mai ales daca cinerva o cere. chestia cu 'modelul imi apartine"din partea mea cade,si am sa va spun cu ce motivez; -daca eu cumpar o bijuterie de la dvs si apoi o revand ,pt simplu fapt ca nu o mai doresc cum se mai numeste asta"ilegalitate 'cine poate sa-mi impuna dreptul de a o vinde.,Eu inteleg care este oful dvs cel mare 'banii'nu vreau sa va jicnesc,dar am mai intalnit produse la fel handmade lucrate de persoanr diferite,daca intrati pe google imagini si va pierdeti timpul pe acolo o sa gasiti ceea ce va spun eu. Iin alta ordine de ideei sunt pers care lucreaza handmade si isi creaza modelele de pe saituri sau bloguri straine,am obs si aceest lucru,sau dupa modele clasice cu saituri de bijuterii ,transformandu-le in asa zise creatii proprii. In incheiere va doresc succes, si cand fiecare pers care lucreaza handmade isi v-a declara produsele si banii care le obtin din vanzare,la stat ,obtinand drepturi de autor legale{nu pe breslo] atunci mai discutam.

15.01.2011, 11:26:37
  • swlady
    swlady

mama,ce raspuns i-as fi dat eu asteia....

15.01.2011, 12:23:43
  • havin
    havin

ce sa fac daca nu pot sa ma abtin????

''In incheiere va doresc succes, si cand fiecare pers care lucreaza handmade isi v-a declara produsele si banii care le obtin din vanzare,la stat ,obtinand drepturi de autor legale{nu pe breslo] atunci mai discutam. ''

adica o sa mai discutam discutii. precis va gasi si atunci o logica futurista ca sa-si explice activitatile de subsol, pt ca e clar ca pt ea 1 + 1 fac 10. sau 20. depinde de cate copii vrea clientul :))))

hai ca m-am amuzat.
    v-am zambit.

15.01.2011, 12:55:47
  • cocky
    cocky

in ce hal se exprima domnisoara asta :|

15.01.2011, 14:21:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Nu fiti rele,limba romana este grele:))))))...Rima e involuntara.....

15.01.2011, 15:16:18
  • isabela200578
    isabela200578

Sunt profund socata si marcata de cata....prostie este pe lumea asta

15.01.2011, 15:41:35