ANA - sapun-crema din unt de shea, 100% natural, vegan. Formula noua, cu fibre de matase naturala, salbatica.

17,28 LEI

Bun..., asa cum v-am obisnuit, caut mereu sa adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le imbogati proprietatile benefice oferite pielii sau parului.
Astfel, am hotarat sa adaug, in toate sampoanele solide si sapunurile pe care le fac, fibre de matase naturala, un activ luxuriant care va face ca pielea sa se simta mangaiata de atingeri matasoase iar spuma sapunului sa fie mai bogata, mai cremoasa. Eu, una, sunt indragostita de matasea salbatica, sper sa va placa si voua! Trebuie sa mai stiti ca aceasta matase este recoltata dupa ce larvele parasesc coconul, astfel nu este ranita nici o insecta (cruelty free).
SUAV ca zambetul copilului; BLAND ca mangaierea mamei; TANDRU ca atingerea iubitului; asa este ANA, un sapun-crema cu nume simplu dar care stie sa faca MINUNI!
Contine foarte mult unt de shea si de aceea este un sapun cremos excelent pentru pielea normala, uscata, pentru pielea sensibila, pentru cei cu dermatite, psoriazis sau alergii; il recomand in mod special pentru ingrijirea nou nascutilor, a copiilor, a gravidelor sau a mamicilor care alapteaza; poate fi folosit cu succes si pentru spalarea parului.
Ingrediente (in ordine descrescatoare): ulei extravirgin de masline (presat la rece, provenienta: Spania), unt de shea (crud, certificat organic), ulei de cocos, apa dedurizata, NaOH, fibre de matase naturala salbatica.
Este lucrat prin procedeul "la rece" pentru ca ingredientele sa isi pastreze cat mai bine proprietatile minunate si sa le transfere pielii.
Nu contine coloranti artificiali, culoarea se datoreaza exclusiv ingredientelor. Nu contine uleiuri esentiale sau alt parfum. Pentru ca nu contine ulei de palmier este si un produs 100% ecologic.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu!
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt taiate manual, astfel greutatea difera). Pentru ca un sapun natural sa te bucure cat mai mult timp, intre utilizari pastreaza-l ferit de umezeala.
!!! Din considerente ecologice, NU FOLOSESC uleiul de palmier la fabricarea sapunurilor. De fapt, nu-l folosesc deloc :). Mai multe detalii gasiti pe blogul meu.
Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Pur si Simplu, fibre de matase naturala, pur si simplu natural, sapun natural, sapun pentru nou nascuti, sapun pentru piele sensibila, ulei de masline etravirgin, unt de shea orgaic

Dimensiuni: 100 g.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Produse minunate care mă încântă de fiecare dată :) Colaborarea a fost excelentă iar livrarea foarte rapidă. Recomand!

    03.09.2023