SĂPUN ANTIACNEIC - cu pudră de rosa mosqueta bio.

14 LEI

Din considerente ecologice nu folosesc uleiul de palmier la fabricarea săpunurilor. Mai multe detalii găsiți pe blogul meu.

Ce ziceţi ca de acum înainte să găsiţi în acest săpun eficient şi un exfoliant blând, anume, pudră de rosa mosqueta? Aceasta stimulează microcirculatia, curăţă în profunzime, pielea devine mai luminoasă, mai catifelată şi cu necesarul de antioxidanti asigurat.
Ei bine, la aceasta ediţie pudra este deja încorporată în săpun şi în funcţie de feedback-ul vostru o voi păstra sau nu :-). Later edit: pudra ramane :)! Iuhuuu!!!

Acneea este într-adevăr o problemă, dar nu una de nerezolvat. Sunt studii științifice care arată că tratamentul antiacneic necesită un plan care include o balanță nutrițională echilibrată și utilizarea de produse naturale adecvate acestei probleme. Cu partea a doua a planului te ajut eu: îți propun aici un săpun care, datorită ingredientelor, te va ajuta să elimini această neplăcere din viața ta.
Săpunul este manufacturat "la rece" prin saponificarea uleiurilor de cocos, măsline (pomace), sâmburi de struguri, sâmburi de grapefruit și unt de cacao. Pentru efectul puternic antibacterian am ales uleiurile esențiale de tea tree și de lavandă. Alături de ele se află oxidul de zinc, care de asemeni are proprietăți antibacteriene dar și de cicatrizare și calmare a pielii iritate. Tot pentru efectul cicatrizant și, în plus, antiinflamator, am adăugat macerat de flori de mușețel în ulei extravirgin de măsline. Uleiul din sâmburi de grapefruit folosit este recunoscut ca un puternic antioxidant, cu abilitatea de a proteja tenul, dar și ca un bun antibiotic natural, având efect asupra a numeroase bacterii, viruși și ciuperci.
Îmbibarea acestor ingrediente a dus la crearea unui săpun care nu va usca pielea, din contră, o va hidrata, emolia și în același timp o va curăța delicat; are o spumă densă și un miros plăcut.
Este 100% natural, este făcut în casă, este Pur și Simplu!
Săpunul are aproximativ 65-70 gr. Imaginea este cu titlu de prezentare.
Înainte de a plasa o comandă te rog citește "politica magazinului".

Am simtit nevoia sa exemplific modelul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele contin date despre ingredientele continute, data manufacturarii si greutatea. Ultima fotografie ilustreaza aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Produse minunate care mă încântă de fiecare dată :) Colaborarea a fost excelentă iar livrarea foarte rapidă. Recomand!

    03.09.2023