SUAVE: MIERE - sapun ultrahidratant - reteta noua, cu fibre de matase naturala salbatica.

17,28 LEI

Bun..., asa cum v-am obisnuit, caut mereu sa adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le imbogati proprietatile benefice oferite pielii sau parului.
Astfel, am hotarat sa adaug, in toate sampoanele solide si sapunurile pe care le fac, fibre de matase naturala, un activ luxuriant care va face ca pielea sa se simta mangaiata de atingeri matasoase iar spuma sapunului sa fie mai bogata, mai cremoasa. Eu, una, sunt indragostita de matasea salbatica, sper sa va placa si voua! Trebuie sa mai stiti ca aceasta matase este recoltata dupa ce larvele parasesc coconul, astfel nu este ranita nici o insecta (cruelty free).
SUAVE - sapun 100% natural cu lapte de capra si miere de mana.
Am gandit aceste 3 sapunuri, care alcatuiesc gama SUAVE, din dorinta de a avea "crem del la crem" a sapunurilor! Sunt ultraemoliente (SUAVE: SHEA), ultrahidratante (SUAVE: MIERE) si ultracalmante (SUAVE: GALBENELE), cu formula special conceputa pentru pielea sensibila, atopica sau foarte uscata; nu contin uleiuri esentiale, de aceea le recomand nou nascutilor, doamnelor insarcinate, mamicilor care alapteaza sau, pur si simplu, persoanelor sensibile la diferite mirosuri. Pot fi utilizate din cap pana la picioare, fara restrictii :). Daca vor fi folosite si pe post de sampon astunci parul va trebui clatit cu apa si otet de mere.
Laptele de capra (in acest caz neprocesat termic, integral si provenit de la caprite ce zburda vesele pe langa malurile Oltului) este singurul lapte foarte usor asimilat de organismul nostru datorita asemanarii, din punct de vedere al formulei, cu laptele matern. Aplicat extern are efecte de hidratare si de emoliere, vizibile asupra pielii, acidul lactic din continutul laptelui are actiune exfolianta, ajuta la stimularea reinoirii celulare si la curatarea profunda a porilor.
Toate cele 3 sapunuri au 6 ingredienti comuni:
- lapte de capra - datorita lui sapunurile au culoarea specifica si mirosul cald, delicios;
- ulei de cocos - asigura spuma abundenta, confera duritate sapunului;
- ulei de masline extravirgin - asigura emolierea, mineralizarea si hidratarea pielii;
- unt de cacao - asigura emolierea si hidratarea pielii, spuma cremoasa si persistenta, confera duritate sapunului si face ca acesta sa nu se consume usor.
- hidroxid de sodiu - fara acesta nu am avea sapunul; in produsul final nu exista nici pic de soda, din contra, aceasta fiind consumata de uleiuri, exista un procent de grasimi vegetale care raman nesaponificate, cu proprietatile neatinse, gata sa le transfere bucuroase, pielii noastre.
- fibre de matase naturala, salbatica.
Fiecare dintre cele 3 sapunuri este particularizat de un ingredient diferit, aici, mierea de mana. Aceasta este foarte bogata in minerale (calciu, magneziu, fier, potasiu, fosfor, seleniu), in vitamine (predomina C si grupul B) dar si in substante cu puternic rol bactericid; aplicata extern, are rolul de a hidrata in profunzime, fiind apreciata pentru actiunea hranitoare, calmanta, remineralizanta, antioxidanta si bactericida; datorita acizilor organici continuti ea poate curata porii si reda stralucirea pielii. Sunt binecunoscute inca din antichitate ritualuri de ingrijire ce includeau miere si lapte si la o simpla cautare pe internet veti gasi o multime de elixiruri pentru ten si par ce contin miere, asadar, mi s-a parut fireasca aparitia acestui sapun.
Mod de utilizare recomandat: pe pielea umeda aplicati sapunul, apoi, cu spuma cremoasa formata masati bine 1-2 minute si abia apoi clatiti. In acest fel toate bunatatile au timp sa interactioneze cu pielea.
Este manufacturat prin procedeul "la rece", este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu! Pentru ca nu contine ulei de palmier este si un produs 100% ecologic.
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt taiate manual, astfel greutatea difera). Pentru ca un sapun natural sa te bucure cat mai mult timp, intre utilizari pastreaza-l ferit de umezeala.
!!! Din considerente ecologice, NU FOLOSESC uleiul de palmier la fabricarea sapunurilor. De fapt, nu-l folosesc deloc :). Mai multe detalii gasiti pe blogul meu.
Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Pur si Simplu, lapte de capra, matase naturala, miere de mana, ulei de cocos

Dimensiuni: 100 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Produse minunate care mă încântă de fiecare dată :) Colaborarea a fost excelentă iar livrarea foarte rapidă. Recomand!

    03.09.2023