TRUST! Sapun 100% natural si vegan, cu unt de shea, ulei de catina si suc de ghimbir - pentru piele uscata. Formula noua, cu fibre de matase naturala, salbatica.

18,36 LEI

Bun..., asa cum v-am obisnuit, caut mereu sa adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le imbogati proprietatile benefice oferite pielii sau parului.
Astfel, am hotarat sa adaug, in toate sampoanele solide si sapunurile pe care le fac, fibre de matase naturala, un activ luxuriant care va face ca pielea sa se simta mangaiata de atingeri matasoase iar spuma sapunului sa fie mai bogata, mai cremoasa. Eu, una, sunt indragostita de matasea salbatica, sper sa va placa si voua! Trebuie sa mai stiti ca aceasta matase este recoltata dupa ce larvele parasesc coconul, astfel nu este ranita nici o insecta (cruelty free).

Iti poti pune toata increderea in acest sapun care-ti va ingriji pielea mai bine ca oricare altul. Excelent pentru pielea normala/uscata/sensibila pe care o va hidrata in profunzime. Este foarte emolient datorita untului de shea nerafinat adaugat la sfarsitul saponificarii. Este bine cunoscut ca untul de shea (sau karite), bogat in acizi grasi precum acidul stearic si oleic, este considerat cel mai bun hidratant si emolient pentru piele fiind folosit in aproape toate produsele cosmetice. Este excelent atat pentru pielea uscata sau imbatranita cat si pentru cei cu psoriazis, dermatite si eczeme. Contine grasimi nesaponificabile, care nu se transforma in sapun si isi pastreaza proprietatile emoliente.
Sucul de ghimbir este adaugat tot la sfarsitul saponificarii pentru a nu-i fi alterate proprietatile: este util persoanelor cu circulatie periferica deficitara. Prin stimularea metabolismului, aceasta planta ajuta la eliminarea toxinelor, precum si la intensificarea arderii grasimilor. Ghimbirul aduce cu el tonus, energie si optimism. Uleiul volatil continut de ghimbir este revigorant, vasodilatator, are efect de linistire si creeaza echilibrare mentala.
In loc de apa am folosit suc proaspat de ghimbir, morcovi si portocale, bogat in antioxidanti si minerale, cu efect tonifiant care curata porii si ajuta la hidratarea pielii
Unul dintre produsele aproape indispensabile produselor cosmetice este uleiul de ricin. Acesta este un ulei emolient, ce se gaseste adesea in componenta rujurilor sau a altor produse de ingrijire. Bogat in antioxidanti, uleiul de ricin este produsul ideal pentru ingrijirea pielii dar si a parului. Datorita proprietatilor de vindecare, acesta este folosit pentru a calma iritatiile pielii, pentru a curata tenul de impuritati si pentru a stopa caderea parului.
Untul de cacao, folosit aici cu indestulare, conţine antioxidanţi naturali si este bogat atat in vitamina E, cat şi intr-o serie de alte vitamine si minerale ajutand la calmarea, hidratarea, regenerarea si intarirea rezistentei pielii; hraneste tesuturile si este un factor natural de protectie UV. Totodata, untul de cacao face ca sapunul sa devina mai rezistent, astfel se va consuma mai greu si nu va fi mucilaginos.
Uleiul de catina este o delicatesa in orice produs cosmetic: e bogat în carotenoide, antioxidanti, vit. A, C si E, are efecte antiinflamatorii, antibacteriane, regenerante, de intinerire si este folosit in foarte multe boli, atat pentru prevenire, cat si pentru tratare.
Combinarea ingredientelor din acest sapun si faptul ca este lucrat "la rece" garanteaza toate proprietatile despre care am vorbit mai sus. In plus, abundenta de ulei de cocos asigura un sapun cu spuma bogata, densa, asa cum place oricui ;). Mirosul sapunului este delicios, nu exista nici un client care sa-l fi folosit si sa nu se fi "índragostit" de "Trust".
Ingrediente (trecute in ordine descrescatoare): suc proaspat de portocale, morcovi si ghimbir, ulei de cocos, unt de cacao, ulei de masline (pomace), ulei de floarea soarelui (presat la rece), NaOH, unt de shea, certificat organic si nerafinat, ulei de ricin, ulei de catina (presat la rece), ulei esenţial de portocale, fibre de matase naturala salbatica.
Nu contine coloranti artificiali, culoarea se datoreaza exclusiv ingredientelor.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu! Pentru ca nu contine ulei de palmier este si un produs 100% ecologic.
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt turnate manual, astfel greutatea diferă). Te rog citeste "politica magazinului".
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Pentru ca un sapun natural sa te bucure cat mai mult timp, intre utilizari pastreaza-l ferit de umezeala. Si incearca sa respecti data de incepere a utilizarii :)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Am simtit nevoia sa exemplific modelul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele contin date despre ingredientele continute, data manufacturarii si greutatea. Ultima fotografie ilustreaza aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: certificat organic si nerafina, fibre de matase naturala salba, morcovi si ghimbir, suc proaspat de portocale, ulei de catina, ulei de catina presat la rece, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui pres, ulei de masline pomace, ulei de ricin, ulei esenţial de portocale, unt de cacao, unt de shea, unt de shea nerafinat organic

Dimensiuni: 100 g.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Produse minunate care mă încântă de fiecare dată :) Colaborarea a fost excelentă iar livrarea foarte rapidă. Recomand!

    03.09.2023