Antiox-masca rejuvenanta,antiaging,antirid pentru toate tipurile de ten

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


O masca superactiva si concentrata in principii active,cu proprietati antirid si antiaging remarcabine,ce imbunatateste vizibil aspectul tenului inca de la prima aplicare.Lasa o piele fina ,fina,satinata ,stralucitoare.
Are in compozitie doar superingrediente,fara ingrediente de umplutura.
Masca se aplica dupa o exfoliere prealabila ,eventual o sauna faciala(baie de aburi)pentru ca pielea sa primeasca toate substantele nutritive continute.O lingurita mica de pulbere se amesteca cu putina apa plata pana la cosistenta unui iaurt si se aplica pe fata curata si uscata in prealabil.
Maca este foarte activa, la prima aplicare se testeaza toleranta pielii,timpul de actionare va fi in functie de toleranta fiecaruia. Daca pielea o tolereaza bine timpul de actionare va fi de 20 de minute,daca nu timpul se scurteaza in funtie de toleranta fiecaruia.
Se poate aplica de 1-2 ori pe saptamana.

Ingrediente:pulbere din petale de trandafir,pulbere din coji de struguri rosii,pulbere din seminte de baobab,pulbere din fructe de acai,pulbere de trapezcohuite,pulbere din seminte de lotus sacru,pulbere de amla,pulbere din macese,ovaz coloidal,spirulina,argila verde .

Coaja strugurilor rosii are o concentratie mare de bioflavonoide (quercetin, catehine, flavonoli si antocianidine) si alti polifenoli. Unul dintre acestia este resveratrolul.
Desi resveratrolul se regaseste in cca 72 de specii de plante, cea mai mare concentratie se regaseste in strugurii rosii, in mod special in coaja acestora.
Resveratrolul a fost studiat intens in ultimii ani. In studiile clinice, s-a demonstrat ca are un efect antiinflamatorcomparativ cu cel al medicamentelor de sinteza, iar in studiile pe animale s-a dovedit ca resveratrolul inhiba atat faza acuta cat si faza cronica a inflamatiilor.Asupra pielii resveratrolul are o actiune refermizanta, promoveaza regenerarea cutanta prin mecanisme similare retinolului. Totodata, studiile efectuate pe soareci au indicat ca protejeaza pielea de efectele fototoxice ale radiatiilor UV. In plus, studiile au indicat faptul ca proantocianidinele si resveratrolul au accelerat vindecarea ranilor.
Resveratrolul are si efecte antimicrobiene asupra bacteriilor si altor dermatofite ce pot infecta pielea.
Un alt efect al resveratrolului in aplicatiile cutanate este acela ca diminueaza petele pigmentare.
Pulberea din coaja de struguri are si efect cheratolitic. Contribuie la indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii si stimuleaza regenerarea epidermului.
Actiunea tonifianta a proantocianidinelor asupra vaselor capilare contribuie la mentinerea elasticitatii pielii si combate problemele legate de circulatia sangelui in piele, ca de exemplu cuperoza,

Pulpa din seminte de baobab este bogata in mucilagii(aproximativ 55%) ,acid galacturonic,alfahidroxizi in cantitate imensa de aproximativ 10%,polifenoli si vitamina C.
Este un adevarat lifting natural,are propiretati filmogene,reconstituie factorul natural de hidratare a pielii ,stimuleaza productia de collagen,Studii recente au demonstrate un efect lifting inca de la prima aplicare,si o imbunatatire majora al aspectului pielii.

Pulbere din petale de trandafir are un o aroma speciala,suava,inmiresmata. este regeneranta ,refermizanta si tonifianta pentru toate tipurile de piele.calmeaza iritatiile pielii. Este folosita inca din antichitate ca si elixir de frumusete,ce da un aspect radiant si ajuta la intinerirea pielii.
Este tonicul ideal pentru orice tip de piele.Echilibreaza PH-ul pielii,are proprietati antibacteriene,antioxidante si antiseptice,reda prospetimea si tineretea tenurilor mature,calmeaza pielea sensibila si iritata,descongestioneaza cearcanele si ochii obositi.Prin continutul de vitamina C stimuleaza producerea de colagen ce ajuta pielea sa lupte cu radicalii liberi. Este hidratanta,catifeleaza si tonifica,curata porii,stimuleaza circulatia sangelui la nivelul capilarelor,stimuleaza procesele de regenerare a pielii,calmeaza arsurile solare si ajuta la mentinerea tineretii si elasticitatii pielii.

Pulberea de acai are actiunea puternic antioxidanta ,antiimbatranire si antiinfamatoare stiintific demonstrata, ce se datoreaza prezentei in concentratie mare a polifenolilor de tip beta-sitosterili, stigmasteroli, campesreroli, antociani ( o concentratie de pana la 30 de ori mai mare in antociani decat in vinul rosu) si a taninilor care ajuta celulele pielii in lupta contra stresului oxidativ si imbatranirii, cu efect de combatere a semnelor inaintarii in varsta, de pastrare a fermitatii si aspectului tanar, catifelat al pielii.Are o concentratie surprinzatoare de vitamina C stabila, o forma foarte rara si pretioasa de vitamina C, vitamina E si complexul de vitamine B, in special vitamina B3, intineresc si revitalizeaza pielea, stimuleaza regenerarea si innoirea celulara, protejeaza pielea contra radicalilor liberi, factorilor poluanti si stresului.
Are proprietati anti-age, antirid, atenueaza ridurile confera pielii un aspect tanar si proaspat,este regenerant,repara tesutul cutanat,si ii reda elasticitatea si fermitatea,este hranitor si hidratant,asigura din abundenta nutrientii necesari unlei bune functionari la nivel celular,este calmant si antiinflamator.

Trapezcohuite este denumit,, arborele pielii˝si este recunoscut pentru proprietatile sale exceptionale de regenerare a pileii.Proprietățile sale anti-inflamatorii și antibacteriene, precum si capacitatea sa de regenerare epidermica de exceptie,i-a adus un loc binemeritat in patrimoniul național al Mexicului. Coaja de TEPEZCOHUITE este extrem de bogata in taninuri, flavonoide și saponine. Astringent, acestea strânge porii și , prin urmare , pot fi folosite pentru tenul gras și acneic.
Conține cantitati mari de flavonoide cu proprietăți venotonice.
Inhiba formarea de radicali liberi care distruge colagenul si elastina din piele,incetinind astfel procesul de imbatranire.
Este un analgesic puternic,de mare ajutor in arsurile minore. Contine aminoacizi esentiali(leucina, valina, tirozină, lizină și arginină) , si oligoelemente esentiale necesare pentru buna dezvoltare a diferitelor procese biochimice in interiorul celulelor.

Semintele de lotusul sacru contin o enzima anti-imbatranire numita L.isoaspartyl methyltransferase care ajuta la regenerarea tesuturilor si prevenirea imbatranirii, proces cauzat printre altele de incapacitatea celulelor de a elimina reziduurile rezultate din metabolismul celular sau a moleculelor rezultate prin modificari spontane. Bogat in fenoli si antioxidanti, extractul de lotus impiedica actiunea radicalilor liberi si prezerva integritatea retelei de colagen. Cu proprietati anti-UVA si UVB demonstrate protejeaza pielea de efectele foto-imbatranirii. Astringent, purifiant, calmant, calmeaza iritatiile si mancarimile, detoxifica, purifica pielea si echilibreaza secretia de sebum.

Pulberea de amla contine vitamina C naturala in cantitati mari,lasa o piele satinata si stralucitoare.
Pudra de macese contine o cantitate foarte mare de vitamina C naturala, un activ anti-aging remarcabil, cu efect antiinflamator şi antioxidant forte, ce stimulează sinteza colagenului și sporește elasticitatea pielii, îmbunătățește aspectul tenului ridat, reduce pigmentarea pielii, netezește tenul, intârzie îmbătrânirea cutanată şi formarea ridurilor, contribuie la repararea daunelor provocate de expunerea la soare și protejează la nivel celular de daunele razelor UV

Ovazul coloidal are un nevel ridicat de beta-glucan,un polizaharid antioxidant si antiinflamator puternic.Fenolii din compozitie,absorb radiatiile ultraviolete fiind in acelasi timp antioxidanti puternici.Calmeaza mancarimile in afectiunile ce dau prurit:eczeme,psoriazis,varicela,zona zoster,intepaturile de insecte. Desi functioneaza ca un emolient pentru pielea uscata,absoarbe excesul de sebum din pielea grasa.Este combinatia perfecta intre curatare,emoliere,hidratare calmare si protectie impotriva factorilor externi.Pentru ca este atat de bland poate fi folosit si pentru pielea cea mai sensibila,echilibreaza si restabileste nivelul corespunzator al PH-ului la nivelul pielii.

Spirulina contine de 10 ori mai mult betacaroten decat morcovii,contine toti cei noua aminoacizi esentiali,acid gamma linolenic(GLA),un acid gras rar,ce reduce simptomele diferitelor afectiuni ale pielii:eczeme,dermatite,diverse alergii.Este bogata in complexul de vitamine B,magneziu si fier,atat de necesar in formarea globulelor rosii si care este indispensabil unui ten sanatos.Continutul in acizi nucleici(ADN si ARN)favorizeaza regenerarea celulara si intarzierea proceselor de imbatranire ale pielii.Are un efect de lifting asupra pielii,mentinand-o ferma si supla.Atenueaza petele si eruptiile alergice.Adaugata in masti faciale are un efect revigorant imediat.

Argila verde cunoscuta sub numele de illit este un mineral organic compus dintr-o serie de minerale ,oxizi si material descompus din alge marine si este extrasa din sudul Frantei unde se gasesc cele mai bogate cariere de illit.Conţine oxizi de minerale, cum ar fi magneziu, calciu, potasiu, dolomită, silican, mangan, fosfor, cupru şi seleniu.In plus contine o substanta numita montmorillonit, substanţă care absoarbe toxinele inclusiv metalele grele şi le elimina din organism.
Aplicata pe piele sub forma de masca sau cataplasma,stimuleaza circulaţia sângelui şi limfei, elimina celulele moarte , absoarbe impurităţile şi grăsimile, reda tonusul tesuturilor conjunctive. Dupa indepartarea argilei,pielea se simte catifelata,neteda,proaspata,radianta.Argial verde echilibreaza PH-ul natural ,remineralizeaza si vindeca pielea.

Produsul se pastreaza in mediul ambiant in loc racoros, ferit de lumina.
Termnul de valabilitate este de minim un an de zile de la preparare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: argile, fructe si flori, pulberi din plante

Dimensiuni: 75 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024