Brățară de Mărțișor

De la 5 LEI

Închide ochii și lasă-te purtat de magia primăverii cu brățara noastră de Mărțișor reglabilă, o bijuterie atent realizată ce aduce un strop de eleganță și tradiție în fiecare moment. Confecționată cu grijă dintr-un snur alb delicat, împletit cu pricepere pentru a forma un model subtil și atrăgător, această brățară este menită să îți completeze ținutele cu un farmec aparte.

Printre snurul alb împletit, perlele roșii strălucesc ca simboluri ale vitalității și pasiunii, adăugând un contrast delicat și o notă de căldură la această bijuterie deosebită. Designul reglabil al brățării permite adaptarea perfectă la orice încheietură, oferindu-ți libertatea de a o purta cu grație și confort.

Această brățară de Mărțișor nu este doar o bijuterie, ci o poveste delicată, împletită cu simboluri tradiționale și atenție la detalii. Ofer-o cu dragoste sau păstreaz-o pentru tine, pentru a purta cu tine energia pozitivă și spiritul primăverii în fiecare zi. Descoperă frumusețea subtilă a brățării reglabile de Mărțișor - o expresie rafinată a tradiției transpusă într-un stil contemporan.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: perle rosii, snur alb

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Bratarile arata fix ca in poze, sunt frumoase, foarte bine executate, ambalate individual si numai bune de oferit! Multumesc! Anonim | 11.02.2024

    12.02.2024