Brățări cuplu

De la 25 LEI

Setul de brățări pentru cupluri cu mărgele de nisip de 4mm emană o aură caldă și romantică, reflectând legătura specială dintre doi oameni aflați într-o călătorie comună a iubirii. Fiecare brățară este împletită cu mărgele de nisip de dimensiuni mici, adăugând o textură subtilă și o notă naturală.

Punctul central al fiecărei brățări este inițiala unuia dintre parteneri, personalizând astfel fiecare piesă în mod unic. Inițialele subliniază individualitatea fiecărui membru al cuplului și, în același timp, evidențiază conexiunea lor profundă și specială. Între inițiale și restul brățării se află o inimă roșie, simbolizând dragostea și pasiunea care îi leagă într-o relație puternică și devotată.

Mărgelele de nisip aduc un farmec aparte, sugerând delicatetea și stabilitatea relației voastre, în timp ce inițialele și inima roșie adaugă un sentiment personal și romantic fiecărei brățări. Setul devine astfel o expresie subtilă a iubirii și a angajamentului dintre cei doi, reprezentând o amintire durabilă și simbolică a drumului vostru comun.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: elastic, margele de nisip

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Bratarile arata fix ca in poze, sunt frumoase, foarte bine executate, ambalate individual si numai bune de oferit! Multumesc! Anonim | 11.02.2024

    12.02.2024