Brățări cuplu

De la 35 LEI

Setul de 2 brățări pentru cupluri este o manifestare elegantă a contrastului și armoniei din relația voastră. Fiecare brățară este concepută cu atenție la detalii, folosind perle mate pentru a crea un aspect rafinat și subtil.

Prima brățară din set prezintă perle negre mate, evidențiind misterul și eleganța. În centrul acestei brățări strălucește o perla albă mată, creând un contrast captivant și simbolizând lumina și claritatea aduse în viață de partenerul tău.

Cea de-a doua brățară din set prezintă perle albe mate, sugerând puritate și inocență. În mijlocul acestei brățări se află o perla neagră mată, aducând un contrast dramatic și reprezentând profunzimea și forța adăugate de celălalt în relație.

Acest set nu doar îmbină frumusețea perlelor, ci și simbolizează echilibrul și interconectarea dintre voi doi. Fiecare brățară, cu perla sa distinctivă în centru, devine o expresie tangibilă a relației voastre unice. Setul oferă nu doar un aspect elegant, ci și o amintire subtilă a diversității și complementarității care fac relația voastră atât de specială.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: elastic, perle albe, perle negre

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Bratarile arata fix ca in poze, sunt frumoase, foarte bine executate, ambalate individual si numai bune de oferit! Multumesc! Anonim | 11.02.2024

    12.02.2024