Brățări cuplu

De la 35 LEI

Setul de 2 brățări pentru cupluri este o expresie captivantă a contrastului și echilibrului dintre doi oameni speciali. Fiecare brățară, atent lucrată, aduce un amestec subtil de perle transparente de 8mm, adăugând un aer elegant și delicat.

Prima brățară prezintă perle negre, subliniind misterul și rafinamentul. În centrul acestei brățări strălucește o perla albă transparentă, sugerând lumină și claritate. Această combinație adaugă un contrast captivant, reflectând dualitatea din relație.

Cea de-a doua brățară încorporează perle albe transparente, evocând puritatea și strălucirea. În mijlocul acestei brățări se găsește o perla neagră, aducând adâncime și forță în contrast cu luminozitatea perlelor albe.

Prin această pereche de brățări, se creează un simbol vizual al complementarității și interconexiunii dintre voi doi. Fiecare perla, în combinație cu cealaltă, devine o reprezentare a diversității și armoniei din relația voastră. Setul nu doar completează ținutele cu eleganță, ci și transmite povestea relației voastre prin intermediul contrastelor și simbolurilor subtile.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: elastic, perle negre, perle transparente

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Bratarile arata fix ca in poze, sunt frumoase, foarte bine executate, ambalate individual si numai bune de oferit! Multumesc! Anonim | 11.02.2024

    12.02.2024