Brățări personalizate cupluri

De la 35 LEI

Setul de brățări pentru cupluri cu perle negre de 6mm reprezintă o expresie rafinată a dragostei și unității dintre doi oameni speciali. Fiecare brățară este meticulos lucrată, folosind perle negre de dimensiuni delicate, conferind un aspect sofisticat și elegant.

Elementul distinctiv al acestui set constă în prezența inițialelor partenerilor în centrul fiecărei brățări, create cu o atenție deosebită la detalii. Aceste inițiale personalizate adaugă o notă intimă și personală setului, simbolizând legătura unică dintre cei doi îndrăgostiți.

Între inițialele partenerilor se află o inimă roșie, adăugând un simbol vizual al iubirii și pasiunii care îi leagă. Inima roșie este un element emoționant care subliniază dragostea profundă și devotamentul reciproc, transformând fiecare brățară într-un simbol vizibil al legăturii lor unice.

Cu perlele negre delicate, inițialele personalizate și inima roșie, acest set de brățări pentru cupluri nu doar că adaugă o notă de eleganță și rafinament oricărei ținute, dar și păstrează în mod simbolic legătura specială dintre cei doi, amintindu-le mereu de dragostea lor profundă și unică.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: elastic, initiala, perle negre 6mm

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Bratarile arata fix ca in poze, sunt frumoase, foarte bine executate, ambalate individual si numai bune de oferit! Multumesc! Anonim | 11.02.2024

    12.02.2024