Elixir pentru barbă

96 LEI
Către magazinul Dichisar

Fuziune de uleiuri naturale care îngrijește, înmoaie și hidratează barba, în timp ce promovează creșterea părului.
Acest elixir are dublă acțiune asupra firelor de păr rebele și pielii uscate - conferă hidratare și elasticitate părului, în timp ce hrănește și protejează pielea împotriva iritațiilor. Am combinat 5 uleiuri vegetale presate la rece și tot atâtea uleiuri esențiale, toate din plante medicinale celebre pentru ca tu să te bucuri de:
o barbă moale, hidratată și ușor de aranjat
o piele fermă, elastică și catifelată, fără iritații
un miros proaspăt, montan și revigorant
Utilizare:
Se pun câteva picături pe palmă după care se masează barba și fața cu mișcări circulare până la uniformizarea completă a uleiului pe zona masată. Pentru părul capilar, se pun câteva picături pe palmă după care se uniformizează pe părul umed.
Ingrediente (INCI): ulei din sâmburi de struguri (Vitis vinifera), ulei de nucă (Juglans regia), ulei de cânepă (Cannabis sativa), ulei de ricin (Ricinus communis), ulei din sâmburi de caise (Prunus armeniaca), ulei esențial de pin (Pinus sylvestris), ulei esențial de brad (Abies alba), ulei esențial de rozmarin (Rosmarinus officinalis), ulei esențial de ienupăr (Juniperus communis), ulei esențial de salvie (Salvia officinalis).


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare