Poțiune pentru bărbierit

95 LEI
Către magazinul Dichisar

Fuziune de uleiuri naturale care hidratează părul și pielea, atât înainte, cât și după bărbierit.
Această poțiune adie a vremuri de odinioară și ritualuri clasice de bărbierit. Combinația unică de uleiuri presate la rece (struguri, șofrănel, ricin și măceșe) și uleiuri esențiale din salvie, mentă, lavandă, cimbru și rozmarin vor avea grijă de pielea ta atât înainte, cât și după bărbierit. Rezultatul?
un bărbierit fără iritații, leziuni sau cicatrici
o piele elastică, catifelată și plăcută la atingere
o senzație răcoritoare, cu aromă proaspătă și revigorantă
Utilizare:
Aplicați poțiunea în palme (câteva jeturi de spray), uniformizați pe zona care urmează a fi rasă, apoi lăsați produsul să acționeze 1-2 minute. După bărbierire, aplicați puțină poțiune pe toată suprafața feței (masând pielea până când uleiul a intrat în totalitate în piele) pentru a beneficia în totalitate de calitățile acesteia.
Ingrediente (INCI): Uleiuri presate la rece din sâmburi de struguri (Vitis vinifera), semințe de șofrănel (Carthamus tinctorius), sâmburi de măceșe (Rosa canina), semințe de ricin (Ricinus communis seed oil); uleiuri esențiale din salvie (Salvia officinalis), mentă (Mentha piperita), lavandă (Lavandula angustifolia), rozmarin (Rosmarinus officinalis), cimbru (Thymus vulgaris)


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare