Ulei esențial de Anason

16 LEI
Către magazinul Dichisar

Aroma anasonului este pregnantă și dulce. Proprietățile stimulative și energizante au o acțiune deosebit de reconfortantă asupra sistemul respirator și efect calmant asupra stărilor de nervozitate și anxietate. Poate stimula circulaţia şi sistemul nervos ajutându-te să te simți alert(ă).
Ulei esențial de ANASON este extras din fructele provenite de la un copac veșnic verde, nativ in anumite părți ale Vietnamului și Chinei. Astăzi este cultivat aproape exclusiv în sudul Chinei, Indo-China și Japonia. Anasonul antic, Illicium verum, este uneori numit anason din China. Este important să îl deosebiți de anasonul japonez, Illicium anisatum, care este foarte toxic.
Alte beneficiile pentru sănătate se datorează proprietăților stimulative și energizante, având o acțiune deosebit de reconfortantă asupra sistemul respirator și efect calmant asupra stărilor de nervozitate și anxietate. Poate stimula circulaţia şi sistemul nervos ajutându-te să te simți mai alertă.
Din cele mai vechi timpuri, anasonul a fost utilizat ca un condiment şi agent de aromatizare pentru produse alimentare şi băuturi. În India anasonul este de asemenea folosit ca un odorizant de gură şi agent digestiv. Proprietăţile medicinale ale acestei plante erau cunoscute cu mult timp în urmă, în Egiptul Antic, Grecia și Roma. Uleiul esenţial de anason este extras prin distilare cu vapori din fructe uscate de anason, Pimpinella anisum.
Uleiul esenţial de anason este toxic pentru insecte şi animale mici, prin urmare este un bun repelent. Din acest motiv este utilizat în fumigene, vaporizatoare şi spray-uri.
10 ml.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare