Iubire Mix de uleiuri esențiale

34,90 LEI
Către magazinul Dichisar

Iubire este unul dintre cele mai subiective cuvinte din lume, fără ca nimeni să înțeleagă care este definiția iubirii de către o altă persoană sau să poată replica iubirea altei persoane. Mixul nostru de Iubire conține uleiuri esențiale menite să te ajute la îmbrățișarea acestui sentiment minunat.
Ingrediente: Pelargonium Graveolens (geraniu), Citrus Paradisi (grapefruit ), Santalum Spicata (lemn de santal), Citrus Reticulata(tangerine), Cananga Odorata (ylang-ylang).
Cantitate: 10 ml.
Amestecate în mintea ta, amestecurile noastre 100% de uleiuri esențiale satisfac toate stările tale, indiferent dacă dorești claritate mentală sau cauți relaxare, amestecurile noastre 100% de uleiuri esențiale pot fi folosite pentru a crea atmosfera într-un arzător de ulei sau amestecate la 3% ulei purtător pentru aplicare corporală.
Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Întotdeauna diluați înainte de utilizare.
Nu folosiți niciodată uleiuri pure pe piele fără a se dilua, nu ingerați, țineți departe de copii și ochi, verificați întotdeauna dacă există probleme medicale care ar putea cauza o problemă. Căutați ajutor dacă aveți îndoieli.
Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități; nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.
Notă importantă: informațiile furnizate au doar scop educativ.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare