PACHET DE VARA: ulei SPF+15 si lapte de corp - protectie minerala si ingrijire naturala.

91 LEI

Desigur, produsele pot fi comandate si separat, pretul este urmatorul: 39.59 lei laptele de corp si 46.01 lei uleiul pentru protectia solara; inainte de finalizarea comenzii te rog sa imi scrii un mesaj pentru a evita comisionarea. Multumesc!

Zile de vara pana in seara!
Va propun acum un pachet de ingrijire a pielii expuse la soare, lucrat (asa cum stiti deja) din ingrediente 100% naturale si 100% vegetale de cea mai buna calitate. Unele dintre ingrediente sunt organice, uleiurile pretioase sunt nerafinate si presate la rece, uleiurile esentiale parfumeaza proaspat ambele compozitii:

1. Uleiul de corp cu protectie minerala, FPS+15 (UVA si UVB) contine ulei de morcovi (macerat in ulei de cocos), unt de shea* si unt de cacao, oxid de zinc non nano, extract de urucum (macerat in ulei de susan*), ulei de susan*, ulei de karanja*, ulei din seminte de catina*, beta caroten, vit.E, ulei esential de verbina si de menta. *ingrediente organice; uleiurile vegetale sunt presate la rece si nerafinate.
Se aplica inainte de expunerea la soare si dupa fiecare sesiune de joaca in apa. Uleiul se maseaza cat mai bine, pana cand este absorbit, sau dupa caz, pana ce pelicula albicioasa facuta de oxidul de zinc este uniform distribuita pe suprafata pielii. Recipientul trebuie agitat pentru dispersarea uniforma a oxidului de zinc care are tendinta de a se depune (doar pentru uleiul cu SPF 25+).
Proprietatile uleiurilor asigura in acelasi timp protectia solara si ingrijirea pielii ce va fi emoliata, "asediata" de antioxidanti, impiedicata sa-si piarda apa, hranita, calmata. Bronzul va fi uniform, de lunga durata deoarece va fi fixat pe o piele sanatoasa.
Uleiul este ambalat in recipient steril din PET transparent ce contine 110 ml de produs.

2. Laptele de corp hidratant si reparator este o emulsie imbogatita cu elemente active ce au efecte cicatrizante, reparatoare, hidratante, calmante, antiinflamatoare, keratolitice. Uleiurile din compozitie asigura emolierea pielii si, impreuna cu activele, transporta apa in tesuturi unde va fi "sigilata" de ceara emulsifianta. Este excelent sa fie aplicat pe tot corpul dupa expunerea la soare; pentru mentinerea pielii sanatoase se poate folosi o data pe saptamana.
Contine apa demineralizata, amestec de uleiuri vegetale (cocos*, migdale dulci* si germeni de orez), ceara emulsifianta vegetala, uree cosmetica, glicerina vegetala, provitamina B5, alantoina, amestec de uleiuri esentiale (verbina si lavanda), extract din samburi de grapefruit*, vit.C si E. *ingrediente organice, uleiuri nerafinate, presate la rece.
Pentru ca nu contine agenti de ingrosare este suficienta o cantitate mica de produs pentru a acoperi suprafete mari de piele si pentru a obtine efectele dorite. Se maseaza cu miscari blande, circulare pana ce pielea absoarbe tot laptele. Efectele vizibile imediat sunt: piele moale, calmata, catifelata, hidratata, delicios parfumata.
Laptele este ambalat in flacon steril din PE mat, cu dop reductor ce contine 150ml/140g. de produs. Are pH-ul de 5,5 (vezi foto), astfel il recomand persoanelor cu pielea normala/uscata, cu piele sensibila sau cu dermatite; poate fi folosit si de copii, incepand cu varsta de 2 ani (pentru nou nascuti si pana la 2 ani, pregatesc ceva special).

Ambele produse sunt gandite pentru a fi folosite de catre toata familia, pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibila, atat pe corp cat si pe fata; totusi, pentru copiii sub 1 an recomand eliminarea uleiurilor esentiale.
Valabilitatea lor este de 4-6 luni pentru ulei si 60-75 zile pentru lapte; nu exista pe stoc, vor fi manufacturate dupa plasarea comenzii.
Acestea fiind scrise, va invit sa le testati, sper sa va placa!
Sunt 100% naturale, sunt facute in casa, sunt Pur si Simplu!
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: alantoina, amestec de uleiuri esentiale, amestec de uleiuri vegetale c, ceara emulsifianta vegetala, glicerina vegetala, migdale dulci si germeni de o, provitamina B5, uree cosmetica, vit C si E

Dimensiuni: 150ml/140g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024