Parfum natural-BlueScent

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


O colectie de parfumuri realizate exclusiv din extracte naturale,sub forma de absolute,uleiuri esentiale si extracte aromatice ,cu arome puternice,persistente si autentice.
Mirosul fiecaruia poate diferi de la o persoana la alta in functie de chimia si PH-ul pielii.

Aire-familia olfactiva:lemnos fructat.
Un parfum unisex,cu note masculine la inceput,lasand loc unei note de mijloc condimentat-fructate,acompaniata elegant de notele de fond de Mousse de ChĂȘne, si Bois de Siam.
Contine extracte exclusiv naturale sub forma de absolute,uleiuri esentiale si extracte aromatice de cea mai buna calitate:ghimbir,baies roses,yuzu,mandarina verde,Bois de Siam,mandarina verde,muschi de piatra,patchouli.

Authentic Rose-familia olfactiva :floral lemnos.
Note sublime ,voluptoase de trandafir,invaluite de adieri subtile de patchouli si bois de siam.
Contine extracte exclusiv naturale sub forma de absolute,uleiuri esentiale si extracte aromatice de cea mai buna calitate:trandafir de damasc,piersici,patchouli,bois de siam,oleorasina de vanilie,muschi de piatra,iris.

Aquamarine-familia olfactiva-acvatica.
Note proaspete,marine,solare,varatice.
Contine extracte exclusiv naturale sub forma de absolute,uleiuri esentiale si extracte aromatice de cea mai buna calitate:Yuzu,ghimbir,pepene galben,oleorasina de vanilie,bois de siam,salvia sclaree

Paradis fruitee-familia olfactiva:fructat ambrata.
Un parfum ce aminteste de vara,cu note fructate la inceput, de piersici si mandarine,cu o nota de mijloc de trandafir sensual,apoi cu note de fond dulci ambrate.
Contine extracte exclusiv naturale sub forma de absolute,uleiuri esentiale si extracte aromatice de cea mai buna calitate:trandafir de damasc,oleorasina de vanilie,benzoe,mandarina verde,piersici.

Yuzu -familia olfactiva:lemnos fructata.
Note proaspete,vesele,cu o nota fructata la inceput ,apoi dezvaluie o nota subtila condimentata ,iar in final nota de verde,pamant si vanilie.
Contine extracte exclusiv naturale sub forma de absolute,uleiuri esentiale si extracte aromatice de cea mai buna calitate de :yuzu,piersica,ghimbir,canella tamala,patchouli,oleorasina de vanilie si bezoe.

Cashmere wood-familie olfactiva:lemnos oriental .
Note proaspete si delicate ,ambrate,urmate de o tusa suava si rafinata de patchouli,cu un fond oriental de benzoe si vanilie.Un parfum hippie-chic,pentru cei ce apreciaza notele intense,lemnoase-ambrate de patchouli.
Contine extracte exclusiv naturale sub forma de absolute,uleiuri esentiale si extracte aromatice de cea mai buna calitate de:patchouli,mousse de ChĂȘne,ghimbir,pepene galben,benzoe,oleorasina de vanilie.

Pretul este pentru un recipient de parfum ce contine 10 ml de produs.
Este foarte inflamabil,tineti departe de surse de cadura.
Este ambalat in recipient din sticla albastru cobalt cu pulverizator auriu.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: absolute, extracte aromatice, uleiuri esentiale

Dimensiuni: 10 ml

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Ador toate apele florale insa acest mix este preferatul meu!

  Anonim | 08.10.2019

 • Folosesc acest deodorant de multi ani si intre timp am mai incercat si altele de la mai multe firme insa acesta a ramas si acum favoritul meu.

  08.10.2019

 • Iubesc apele florale iar astea sunt cele mai bune( le am incercat aproape pe toate)

  08.10.2019

 • Toate produsele sunt MINUNATE!!!! Sunt fericita ca v-am descoperit si voi fi clienta dumneavoastra fidela. Recomand din toata inima !!! Va multumesc!!!!

  25.09.2019

 • Toate produsele sunt MINUNATE!!!! Sunt fericita ca v-am descoperit si voi fi clienta dumneavoastra fidela. Recomand din toata inima !!! Va multumesc!!!!

  25.09.2019